Cafetut |
|||||||||||||||||||||||||||||
Cafetutten Vi har en dejlig stor Cafetut som bruges flittigt til både hverdag og til klubbens forskellige sammenkomster. Rummet er indrettet med sofahjørne, hvor der kommer TV og dvd op. Der er legehjørne til børnene, der er høje cafestole til brug ved vinduerne mod ridehallen, og så er der selvfølgelig helt almindelige borde og stole. Cafetutten har i hverdagen en mild form for selvbetjening, hvor imod der til arrangementer vil være betjening på. I hverdagen er det muligt at købe drikkevarer, kolde som varme, lidt at spise i form af suppe, nudler eller toast og så lidt til den søde tand. Der er ofte arrangementer i klubben hvor der så vil være et større udvalg af bespisning. Desuden afholder vi de fleste møder, både bestyrelsesmøder, udvalgsmøder og naturligvis generalforsamlingen i Cafetutten. Ellers bliver den benyttet til fællesspisninger, Sct. Hans, julefrokost, julehygge og hvad vi ellers kan finde på hen over året. Alt dette vil du altid kunne finde oplysninger om her på hjemmesiden! Det væsentligste for os er, at Cafetutten fremstår hyggelig og rar, så vi får lyst til at bruge den. Derfor er det også vores allesammens pligt til at rydde efter os selv, vaske brugt service af og måske lige feje gulvet en gang hvis man har været så uheldig at få halvdelen af ridehuset med ind ;0) Vel mødt i Cafetutten - der er næsten altid en du kender der ;0)
Prisliste
Disse priser er selvbetjeningspriser i hverdagen. Under stævner, hvor der er servering og større udvalg vil priserne være anderledes, men stadig rigtig fornuftige.
Opskrifter Citron/hvidløgskylling med bacon! Mexicansk suppe med majs (Chili suppe) Blomkålssuppe med krydderurter forret til 4 personer Opskrift på Kartoffel- og porresuppe
Citronfromage m/ fløde og chili chokolade (4 pers.) 4 blade husblad Chili chokolade Læg husblasen i blød i koldt vand 5 min. Pisk hele æg og sukker til luftig æggesnaps med elpisker. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronsaft og skal. Rør husblasen i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv. God fornøjelse
Citron/hvidløgskylling med bacon! Til 4 personer: 2 løg Tomatsauce: Fyld til kylling: Kyllingen: Server: Velbekomme!!!
Mexicansk suppe med majs (Chili suppe) Til 6 personer som forret eller 4 personer hovedret: 150 gr. Bacon Skær baconene i strimler, og sted den sprøg ved svag varme. Tag den af panden. Snit løgene fint, skræl og skær kartoflerne og gulerødderne i terninger. Svits det hele i baconfedtet, og krydr med chili og lidt peber. Tilsæt tomaterne og bouillonen, og kog suppen for svag varme under låg i 15 min. Kom majsene i, og kog 5 min. Rør fløden i, og varm godt igennem. Smag til, og servér suppen rygende varm med drys af baconstykker. Giv et godt sejt brød til, hvis suppen er en hovedret. Velbekomme
Blomkålssuppe med krydderurter forret til 4 personer: 1 blomkåls i små buketter og stokken fintsnittet Kog blomkål og kartoffeltern more i bouillon – ca. 15 min. Blend suppen med krydderurter og hæld den tilbage i gryden. Kog den igennem med fløde og smag til med salt og peber. Server evt. ristede bacon til. Velbekomme
Opskrift på Kartoffel- og porresuppe Ingredienser: Anretning: Smelt smør i en gryde og tilsæt porre, kartofler og løg. Vend det godt rundt i smørret, krydr med salt og peber. Lad blandingen simre under låg ved svag varme i ca. 10 min. Tilsæt herefter bouillon, bring suppen i kog og lad den simre i cirka fem minutter indtil grønsagerne er møre. Pas på med at koge den for længeda den i så fald kan miste smag. Når grøntsagerne er kogt mære, blendes suppen i en blander, foodprocessor eller med en stavblender. Tilsæt mælk og fløde og smag suppen til. Til anretnig sauteres porre i smør i fem minutter. Suppen hældes i skåle og anrettes med porre, fløde, purløg og peber. Server ostebrød til. Velbekomme
|
|||||||||||||||||||||||||||||