Uge 07 – 2018

Ingen stævner i D5 i denne uge.

På onsdag er der ordinær generalforsamlig i SAR – det starter kl. 19. i Tutten og afsluttes som vanligt med spisning og hygge. Fordi der har været/er så meget snak omkring kværke og Kjeldmosegaard også selv har indført restriktioner, har vi inviteret Dyrlæge Susanne Fønsskov til at komme og fortælle om den aktuelle situation. Det glæder vi os til og forhåbentligt kan vi alle blive klogere på hvordan det er med kværke.

Onsdag er også sidste tilmelding til klubbens fastelavnsarrangement – vi glæder os til at byde en masse flot udklædte unger og deres forældre til en hyggelig eftermiddag med tøndeslagning, kåring af dronning/konge/bedst udklædte og så lidt snak over fastelavnsboller og cacao. Ses vi? Tilmelding til Hannibal på 40159283

Det har været en fantastisk vejrmæssig uge vi lige har været igennem…. den gav trods frost håb om forår med masser af sol, lidt eller ingen vind og masser af fuglefløjt. Ummmm – vi kan næsten ikke vente, men husk på vi er faktisk allerede halvvejs igennem februar måned nu.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.