Uge 22 – 2018

VIMR D-stævne dressur/spring
NOR D-stævne dressur
 
Sol, sommer og SydhavsCup….. sådan var det i hvert fald i lørdags, hvor 1. afdeling af SydhavsCuppen fandt sted med masser af god dressur, masser af mennesker og skønne hjælpere. Søndag var det overskyet, en smule køligere, men stadig med masser af god ridning og mennesker på stævnepladsen, og igen var vi velsignet med skønne hjælpere.

SydhavsCuppen er året allerstørste stævne og det er alligevel et af de allerhyggeligste. Vi er så glade for at ideen udsprang for 7 år siden, og vi nu i år kører Cuppen for 6. år i træk. Tak til alle dem der var der, deltagere, tilskuere, officials og ikke mindst hjælpere.
Samtidig skal lyde et stort tillykke til alle de seje SAR ryttere som blev placeret og ligger godt til i de forskellige Cups i både spring og dressur 🙂
 
Et af klubbens andre mega store stævner er HIPPOADEN, og den ligger også lige rundt om hjørnet. Lørdag den 16. juni åbner Knuthenborg igen dørene for hestefolket i samarbejde med SAR og alle de mange hippoade-hjælpere. Kom og vær med – det er muligt at lave en skøn udflugt med heste, giraffer, næsehorn og dinosauer i en stor pakke.
 
I Kongelunden var Josefine Voss Madsen og Hoeny De´Luxe flyvende. To 1. pladser red ekvipagen ind i henholdsvis LA** og MB*. Det er flot – rigtig flot! Stort tillykke 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.