Uge 23 – 2018

LSP FINALE I SYDHAVSCUPPEN
VOSK E-stævne dressur/spring
FRKS D-stævne spring

Det er sommer og sol….. i den grad! Hestene drikker vand i spandevis, og vi andre hælder den ene halvliters vand i os efter den anden…. Men det er da dejligt 🙂 Efter sidste års trælse sommer, er det vildt at vi allerede nu – den første uge i juni – kan sige at vi har haft 20 sommerdage. Schroller man lidt tilbage, så vil du se at det ikke er længe siden vi skovlede sne.

Den kommende uge byder på Finalen i SydhavsCuppen. Det er i LSP der er ekstra festivitas. Og vi glæder os alle til at hylde dette års vindere. Ses vi i Nakskov ?

Ugen efter er det Hippoade tid, og her søges PT hjælp, nærmere betegnet 2 parkeringsvagter der kan hjælpe lørdag den 16. juni. Skriv gerne til Hans Herman Storm hvis du har mulighed og lyst til at hjælpe nogle timer. 28 44 72 50 er nummeret til ham.

Der er heller ikke længe til at der afholdes Støttestævne – husk sidste tilmelding som er den 14. juni! Vi har allerede mange spændende sponsorer til stævnet – se på forsiden af hjemmesiden.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.