Uge 32 – 2018

Der er fortsat ingen stævner i D5 – der holdes sommerferie, idet det først er næste uge at der tages hul på stævnerne OG sidste tilmelding til Sjællandsmesterskaberne i dressur som afholdes hjemme på Kjeldmosegaard.

Det er en meget varm og derved stille uge vi skal til. Onsdags loves helt op til 40 graders varme, og det er hverken sjovt for mennesker eller dyr…. Nogen gode råd? PÅ Kjeldmosegaard går overvejelserne på at lade hestene blive inde, præcis som vi må gøre når det er snestorm om vinteren. Men vejrlig om sommeren har vi dog aldrig før haft brug for!!!!!!

Vi ved også at dette for de allerfleste er ugen inden skolerne starter op igen. Til de skønne medlemmer som går i skole, kan vi kun sige….. tænk på at inden længe har i efterårsferie 🙂

Den 25. og 26. august afholder SAR sjællandsmesterskab i dressur, og vi har brug for hjælpere. Er det måske dig? Giv gerne Hannibal en sms på 40 15 92 83, hvis du kunne tænke dig at hjælpe nogle timer.

Det var alt for denne uge – stille, varmt og egentligt lidt træls at gide ingenting.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.