Uge 33 – 2018

RØSK D-stævne spring fredag
LSP D/C-stævne dressur

Så sluttede tørken og vi har været velsignet med regn både lørdag og lidt søndag. Det er tiltrængt, og man synes allerede at man kan se at græsset bliver grønnere. Eneste ulempe er at nu skal græsplænerne slås, men jeg er sikke på at vi allesammen gerne tager den tjans med.

For de fleste er ferien også ved at være slut, og der har næsten været garanti for at alle har haft et fantastisk vejr uanset om man har holdt ferie i Danmark eller har været Sydpå. Varmt – nogen gange alt for varmt, men uanset så har det ihvertfald været sommer.

Om 14 dage afholder vi Sjællandsmesterskaberne, og vi har brug for hjælpere til blandt andet at skrive og hente kritikker – har du lyst til at hjælpe, så send gerne Hannibal en sms 4015 9283

Efter 1,5 år med skader og irriterende pauser, gjorde Vicky Pejter Larsen og Herzog Højris i den forgangne weekend comeback ved landsstævnet i Ringsted. Her blev det lørdag til en meget flot og velfortjent 4. plads i MB1. Stort tillykke Vicky og godt kæmpet. Sejt at du hele tiden har troet på at Zoggen nok skulle komme sig.

I Karlslunde har der været afholdt springstævne og i vanlig hurtig stil vandt Sophia Pedersen og Speedy Enduro LB*, hvorimod Josefine Voss Madsen havde gearet Honey De´Luxe og havde meldt dem til den særlige Derby-klasse, hvor banen udvides med ridning udenfor den normale springbane og hvor der afsluttes på springbanen. Sidste år viste Josefine og Honey at den udfordring tog de gerne op og i år red de alt hvad de kunne og sikrede sig sejren i LA*-Derby. Mega Sejt, og super Cool!!!!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.