Uge 35 – 2018

RØSK D-stævne spring
VOSK D-stævne dressur/spring

SÅ kom vi igennem weekenden med et forrygende C-stævne i dressur som også afviklede 7 Sjællandsmesterskaber, Kat 3, kat 2, kat 1, U18, U21, seniorer og paradressur. Det var en fantastisk weekend, hvor ALT spillede på nær 1 times kraftig regn med torden i det fjerne og lidt senere 20min knap så voldsom regn. Vores hjælpere er i særklasse, Skriverne gjorde det let for dommerne, Kritikhenterne var på pletten hver gang, Sekretariatet havde resultater ude inden folk kunne nå at sige BT, banerne var forrygende – dem klarede Morten og Bjarne, der var travlhed i tutten men hjælperne derinde kan deres kram og al den lækre mad blev serveret med et smil og en skøn lile samtale eller bemærkning.
Gæsterne synes der var så fint overalt, og der er kommet rigtig mange flotte kommentarer bagefter. Nu venter vi spændt på stævnerapporten for at se om TDéren er af samme opfattelse som os 🙂

En flotte krølle på hele weekenden var da Formanden kunne give Olivia Bille Jensen en flot sølvmedalje for hendes flotte ridt i kat 2-ponyernes sjællandsmesterskab. Stort tillykke Olivia – det er simpelthen så flot 🙂

Vi har nu haft rigtig meget dressur på programmet, så efteråret står på banetræning i spring og på langdistance på Sædingegård. Så følg godt med. Tilmelding til banetræning er på sms til 40 15 92 83 mens tilmelding til Sædingegårdridtet er via go.rideforbund.dk

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.