Uge 39 – 2018

Efteråret er over os – og det er blevet koldere! De fleste heste har måske i denne weekend fået regndækkener på blot for at skærme lidt for vinden. Det er heldigvis fortsat tørvejr de allerfleste dage og det giver jo i den grad mulighed for at nyde det skønne vejr.

Efterår er dog også ensbetydende med Jagt – og datoerne for og omkring Kjeldmosegaard er i år 21/10 – 3/11 – 24/11 – 1/12 – 19/1. Jagtselskabet plejer at lande i skoven bag ridehuset mellem kl. 13 og 15, men det vides aldrig helt!

Det bliver også snart halloween – vi afholder banetræning i spring fredag den 19. oktober, så hold øje med proprositioner til dagen.

Wellness starter op i oktober. Meld gerne til Hannibal hvis du vil være med, ellers så hold øje med facebooksiden Sakskøbing Rideklub – SAR, hvor datoerne annonceres.

Ved stævnet i MLR som blev afholdt i den forgange weekend på Stald Thuja, stod SAR for en masse flotte resultater; LD klassen for hest blev vundet af Rikke Lærke og Aladin af Stald-Kofoed, LC klassen blev Nikoline Bjørkmann og Oprah Whinfrey både nr. 1 og nr. 2, LB klassen blev vundet af Anja Rasmussen på Nørrekærs Isak, LA1-3 klassen blev vundet af Pernille Magnusson på Halmtofte Toppunkt, mens Louise Teisner og Otto blev nr. 2. Louise og Otto vandt så i stedet LA4-6 klassen.

I springning var de unge ryttere mega seje, idet Regitze Vilhelmsdal og Snubbi var fejlfri i 20 cm, Anton Ploug og Mica var fejlfri i 30 cm, mens Anton på hans anden pony Peanut blev både nr 1 og nr. 2 i 60 cm. For hestene var Christina Danielsen og Zulaima Firfod fejlfri i 40 cm, Freja Borring og Tarco var fejlfri i både 50 og 60 cm, Ida Christiansen og Ib Kirk Firfod var fejlfri i 70 cm, og Marie Jørgensen og Ramazotti var fejlfri i 80 cm. Stort tillykke med de mange flotte placeringer!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.