Uge 40 – 2018

SYR D-stævne dressur/spring
FRK D-stævne spring

Så er vi landet i oktober – måneden hvor vi gennem de sidste 3-4 år har fejret halloween, og i år er ingen undtagelse. Ridehuset er selvfølgelig pyntet men vi har også inviteret til banetræning med bedst udklædte fredag den 14. oktober. Der er sidste tilmelding tirsdagen inden, så send en sms til Hannibal på 40 15 92 83 så sørger hun for at i kommer på tilmeldingslisten.

Oktober er i år også måneden for distriktsmesterskaberne i hold-dressur, det afholdes i Nykøbing 13 og 14. oktober, og rygterne siger at SAR har 3 hestehold og 1 ponyhold på banen, så mon ikke vi mødes en del for at heppe og kigge på?

Oktober er også måneden hvor den indendørs trummerum for alvor sætter ind, så bestyrelsen vil gerne opfordre alle til at læse op på ridehusreglerne, og minde om at nu er det rigtig vigtigt at booke tider i kalendersystemet.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.