Uge 42 – 2018

BRN C-stævne spring
SAR Halloween-banespring fredag

Op til 25 grader – høj sol og bare tæer! Det er hvad den forgangne har lydt på og nu hvor vi går ind i efterårsferien lader det til at det bare fortsætter, måske med 4 små dryp den ene dag, men fredag hvor vi har inviteret til Halloween banespring er det en smule køligere, men hvem kan ikke holde varmen når først der er slanger, edderkopper og spøgelser lige foran eller bagved én?
Husk sidste tilmelding til banetræningen er på tirsdag!!!!!!

Der har været stævne i NFRK i denne weekend, og rytterne har gjort flot figur, LA1pony vandt Steffanie Matheisen og Calypso begge dage, mens Laura Barding blev nr. 2 søndag i samme klasse, Olivia Bille og Pegasus rider på succes – de vandt PRI lørdag og blev nr. 3 søndag, Dorthe Munk og Panorama blevnr. 2 i LA4, Annika Dirksen og Zuc havde vinder-debut i MB0, mens Trine Kristjansdottir og Solo Lightfoot blev nr. 2 i samme klasse. 

Distriktsmesterskaberne for heste-hold var tilmeldt med 2 SAR hold. SAR hold 2 bestående af Dorthe Munk, Annika Dirksen, Louise Teisner og Tanja Lohse gav alt de havde i sig og blev en flot nr 3. LSP vandt suverænt med 4absolut velgående heste, mens NFRK lige trådte 0,73 mere end SAR og indtog 2. pladsen. 


Det var en dejlig eftermiddag, hvor der var masser af stemning i SAR-lejren og hvor vi efterfølgende kunne hygge med mousserende vine og gode grin Smiley Tak til 8 SAR-rytteres store indsats i mesterskabet og tak til alle de skønne medlemmer som havde lyst til at hygge og heppe sammen denne flotte efterårsdag i Nykøbing.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.