Uge 45 – 2018

LSP D-stævne dressur
BRN C-stævne spring med individuelle distriktsmesterskaber
FKR D-stævne dressur
LHFR D-stævne dressur/spring

Jagten er for alvor gået ind og det i bogstaveligste forstand! Kjeldmosegårds nabo melder jo hvert år jagtdatoer ind og vi sætter hvert år på kalenderen hvornår de afholdes. Vi vil gerne opfordre til at man holder øje med dagene og sørger for at lægge sin ridning uden om de forventede tider. Det er sådan med jagten omkring Kjeldmosegaard at vi aldrig helt ved hvornår det lander lige bag os. Som oftes er det mellem kl. 13 og 15, men i lørdags var de først færdige deroppe da kl. var 16. Mere så i er OBS, da der kan falde nedfaldshagl på ridehustaget og gøre nogle heste urolige.

Ved weekenden distriktsmesterskaber i spring, har SAR 2 seje ponyryttere til start og vi ønsker dem al mulig held og lykke; Anton Ploug og Peanut skal ride mod 4 andre kat 3-ponyer, mens Sophia Pedersen og Speedy Enduro som eneste 2ér må op og dyste med 2 piger der rider kat 1. Pøj pøj i 2 – vi ved at i vil gøre alt i kan for at klare jer godt.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.