Uge 46 – 2018

NFRK D-stævne dressur
D5 – møde på Brændte Ege onsdag (Hans Herman Storm deltager for SAR)

SÅDAN SOPHIA…….. Ved flid og masser af mod samt god ridning kunne distriktet fejre at Sophia Pedersen og Speedy Enduro var bedst i lørdagens mesterskabsklasse og ekvipagen kunne efterfølgende lade sig hylde som distriktsmester. Kæmpe stort tillykke Sophia – det er så flot! Og prøv at se hvor glad hun ser ud, og med god grund.

Sophia have i det hele taget en god weekend for i opvarmningsklassen inden mesterskabet blev hun og Speedy nr. 4 i LB*, og søndag drog ekvipagen og den flittige ponymor til Kettinge, hvor det blev til sejr både i LB* og LA*. TILLYKKE TIL DISTRIKTSMESTEREN – nu skal dæknet med til Vilhelmsborg og luftes ved Christmas showet.

Men idet hele taget har det været en fantastisk uge for SAR´s mange konkurrenceryttere….

Det startede i LSP i midten af ugen, hvor Anne Tandberg og Balou blev nr. 2 i LD2, Cecilie Brahe Andersen og Eclipe vandt den kombinerede LA5-6-PRI klasse med superflotte procenter. Camilla Sandberg og Sjamajka lukkede festen ved at vinde LB klassen.

Så blev det weekend, og på Baunehøj hvor vi jo har skrevet om Sophias flotte bedrift, havde Sia Johansen og Fuglekildes Danny den vildeste MB* debut – de var fejlfri og landede lige uden for placering, men for pokker det er flot! Tænk at turde……

LHFR holdt ligeledes stævne og i dressuren vandt Nina Højmose og Filine Elton LA-klassen for heste, mens Freya Borring og hendes stadig lidt nye hest, Tarco blev 2ér i LC klassen.

Søndag var der springning, og i bom-klassen og 20 cm var Sussi Wismarch og Shahefa Ibn Ibn Wascha fejlfri – det samme var Oliver Hemmingsen og Roksi. Mie Christiansen og Egelys Mexico OX var fejlfri i 20 og 30 Cmklassen, mens Freya Borring og Tarco var fejlfri i både 50 og 60 cm.

I Solrød var der inviteret til stævne, og her kunne de heller ikke undgå SAR´s piger. Annielle Clausen og Don Poblano er efterhånden ret sikre i de helt høje dressurklasser og i denne weekend blev det til 2. plads i både MA1 og PSG.

Karoline Krog Hansen og Replay er i den grad tilbage på stævnepladsen og vandt søndagens hemmelige LA1cup med 75,5% og Cecilie Brahe Andersen var lige ved og næsten at nå placeringerne i PRI.

På hjemmefronten har vi bare nydt det gode vejr, skovens smukke farver og så er der lige så stille begyndt at snige sig lidt vinter og jul ind i ridehuset.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.