Uge 02 – 2019

Ingen stævner i D5 i denne uge

Så gik den første uge af januar og selv om der ikke sker alverden, så ligger klubben og dens ryttere ikke på den lade side. Enten trænes der på livet løs og ellers nydes skoven i det smukke vejr. Julen er også båret ud, så nu virker tutten og ridehuset helt tomt!!!!

Et par af opstalderne på Kjeldmosegaard har sat sig for at 2019 skal være året, hvor der skal miljøtrænes…. Så i søndags havde de inviteret til første træning, og selv om de kun var 3, så tænker vi at det giver mod på mere når man ser hvor seje hestene var. De tog de hele i stiv hov og ekvipagerne var lige en halv meter højere og fulde af selvtillid da de forlod ridehuset igen.

Der inviteres til træning næste gang søndag den 20. januar fra kl. 10 til 12. Man mødes kl. 10 og sætter udfordringerne op, så trænes der og til slut ryddes op.

Mandag den 14. januar er der wellness-nytårs-kur. Husk lyset slukkes kl. 19.30 – vi mødes efterfølgende til kransekage og bobler.

I Glostrup havde Josefine Voss Madsen og Honey De`luxe gang i springningen. Denne weekend blev det til en flot 2 plads i LA** og en mindst lige så flot 4 plads i MB*

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2019. Bogmærk permalinket.