2010

 

Nyhederne fra 2010

Uge 52

27/12 Årsdag for indflytning i den nye stald på Kjeldmosegaard.

31/12 Nytårsaften – Pas på jer selv og hinanden

Bestyrelsen har i samarbejde med Sikkerhedsudvalget revideret klubbens sikkerhedsregler. Ikke de store ændringer, men tjek dem alligevel ud HER eller under punktet sikkerhed

Klubben har nu også en officiel alkohol- og rygepolitik. Den kan du læse her eller finde den under punktet sikkerhed.

Kontingentopkrævning for 2011 udsendes i denne her uge, men er først til betaling 1. februar 2011 så der er tid nok at løbe på.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Emma Nymand – TILLYKKE ;0)

Så er der blot at ønske jer alle et rigtig godt nytår – og sige tak for det gamle. Det har været et begivenhedsrigt år i klubben med masser af super gode arrangementer, kurser, stævner, certificeringer og som altid masser af daglig hygge. Vi håber at det nye år bringer alt det gode med sig for dig, din hest og din familie ;0)

Uge 51

24. december – JULEAFTEN

25. december – 1. juledag

26. december – 2. juledag.

I denne uge går skolebørnene på juleferie – Nyd den!!

Der er nyt omkring ponymåling. Klik her for at se den nye procedure for 2011

Der sker ridemæssigt ikke så mange ting i disse uger så nyd stilheden og sneen alt imens vi venter på julen. Rigtig glædelig jul allesammen

Klik for at se billedet i større udgave Klik for at se billedet i større udgave

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Katja Luffe og Charlotte Kozeluh – TILLYKKE.

Uge 50

NOR juleshow søndag 19/12.10

4. søndag i advent.

Sidste uge efterspurgte vi vinterbilleder og vi er så heldige at Jette Sander Pedersen har sendt os dette herlige billede som hun selv kalder “Så er mor sgu væltet” ;0)

Klik for at se billedet i større udgave

Der har som sagt været afholdt juleoptog i Sakskøbing, og endnu engang blev der sat rekord, idet ikke mindre end 35 foreningen deltog. SAR deltog ikke i år men tilgengæld kan vi ønske tillykke til Klimagårdens Rideskole som endnu engang løb med en af de eftertragtede præmier, nemlig som mest fantasifulde. STORT tillykke herfra til jer ;0)

Selv om vi ikke deltog i juleoptoget havde Marlene fra juniorudvalgtet alligevel inviteret til julehygge med æbleskiver og varm cacao og omkring 25 mødte op og hyggede sig. Og tænk sig…. Julemanden kom også forbi, og da han jo har rigtig mange børn han skal rundt at besøge måtte vi skynde os at tage billeder af ham, så bær over med kvaliteten men nyd synet af ham alligevel. HO HO HO ;0)

Klik for at se billedet i større udgave Se flere billeder her

I NFRK fik Tanja Koch Andersen og Gørklitsgårds Liana endnu engang placeringer. Det har været et rigtig godt år for den unge ekvipage som i Nykøbing vandt både LC2 og LC3. I LC3 blev en af klubbens nye medlemmer Line Juliussen placeret på en flot 3 plads med Conair Row. Tillykke ;0)

Endelig kom der resultater fra stævnet i NOR og SAR havde mange flotte placeringer. LA2 pony vandt Trine Kristjansdottir og Orchids Zaina, LA4 og 5 pony vandt Sabrina Pilemand og Orchids Tingertail. I hesteklasserne vandt Ingrid Ølstad og Avenziz Firfod LA2 og Tina Graugaard på Copelia blev nr. 4. I LC2 og 3 vandt Tanja Koch Andersen og Gørklitgårds Liana, mens Christina Jensen og Zulaima Firfod vandt LB2. LA1 blev vundet af Tina Graugaard og Copelia, mens Ingrid Ølstad og Tadeus Firfod tog sig af 3. pladsen i samme klasse. I LA 2 vandt Ingrid Ølstad på Tadeus Firfod, mens Tina Graugaard og Copelia besatte 2. pladsen og Marlene Piil Nymand og Christian 14 tog 3. pladsen. TILLYKKE TIL JER!

Der er ingen fødselsdagshilsner for denne uge, men vi sender istedet en forsinket fødselsdagshilsen til Jonna Kubet som havde fødselsdag i sidste uge, men var blevet glemt i kort nyt. TILLYKKE MED DAGEN ;=)

Uge 49

FRK D-stævne i spring

NFRK D-stævne i dressur

3. søndag i advendt

Juleoptog i Sakskøbing – SAR deltager i år ikke!

HUSK at melde til juniorudvalgets hygge-dag med gløgg og æbleskiver. Det er på søndag kl. 15.00 i Cafetutten. Vi håber rigtig mange kommer – men se mere op forsiden.

Vinteren og sneen har i sidste uge været rigtig over os. Har du – uanset hvor du har din hest stående – huske at få lavet aftaler med hvem der kan se efter din hest, lave foder og wrap, give vand eller andre ting hvis DU er sneet inde? Sørg for at få aftaler i stand og sørg for at der ligger en tilgængelig foderplan til glæde for din hest ;0)

Opkrævninger på facilitetskort for 2011 forventes udsendt i denne her uge.

Der er blevet opsat ekstra lys på P-pladsen foran laden. Det er tidsindstillet og kan tændes på hjørnet af laden hvor man også tændte for de

2 lysstofrør tidligere.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Gitte Pilemand – TILLYKKE.

Så fik Bjarne og Dorit endelig sat lidt grød på loftet og staldnissen Johan pryder endnu engang stalden med hans hyggelige væsen.

Så er Johan på plads..

Uge 48

Fredag 3. december – Julefrokost i Cafetutten med 60 tilmeldte.

Søndag 5. december – 2. søndag i Advent.

Kursus 4 og 5. december med Niel Erik Bøchmann er aflyst pga for få tilmeldinger.

I torsdags afholdt klubbens kursusudvalg et godt og spændende kursus med Claus Toftgaard og hele 71 interesserede tilhørere var mødt op på Kjeldmosegaard.

Bjarne og Dorit er igen vel hjemme på Kjeldmosegaard efter en velfortjent ferie i Staterne.

Nu er vinteren og også sneen kommet igen, så smukke vinterbilleder modtages meget gerne til glæde for alle hjemmesidens brugere ;0)

Fra Janni Krygermeier har vi modtaget en lille opdatering fra MLR´s stævne på Agersdal, hvor hun fortæller, at hun og Qnego var til start i MB0 og red til 61,2%, hvorimod at Queen Z efter en skadespause på 2,5 mdr. var springende igen og fik en 2. plads med hjem i 80 cm. Udover Janni fik følgende placeringer i MLR: Sacha Bech Petersen/Brenda vand LC2, LB1 og LA2 var slået sammen og her delte søskendeparret Channe og Sacha Bech Petersen 1. pladsen på henholdsvis Funny og Firfod Brdr. Olsen. I LD2 for hest blev Ida von Wurden Berg og Sir Richard nr. 3 og i springklasserne blev det i 30/40 cm klassen til 1. plads til Sacha Bech Petersen og Firfod Brdr Olsen og en 2.plads til Channe Bech Petersen og Funny. Sacha og Olsen vandt også 50 cm klassen og i 60 cm vandt Sacha igen dog denne gang med Brenda. I hestespringklasserne vandt Ida von Wurden Berg og Sir Richard 40 cm, og i 60 cm blev Marie Louise Kierrumgaard og Odds nr. 2. 70 og 80cm klasserne vandt Isabella Wridt Sørensen og Thor. Stort tillykke til jer alle.

Så er der blevet pyntet op til jul i og omkring Cafetutten – juletræet tænder og slukker automatisk så det behøver i ikke at slukke når i forlader området ;0)

Klik for at se billedet i større udgave Klik for at se billedet i større udgave Klik for at se billedet i større udgave

 

Lidt at grine af.

Klubben har modtaget følgende lille klip fra vores distriktsformand. Det er utroligt hvordan dressuren kan foregå. Nu har englænderne fundet en version, der ud over svære øvelser også er sjov at se på.

God fornøjelse

 

Lidt at grine af.

Klubben har modtaget følgende lille klip fra vores distriktsformand. Det er utroligt hvordan dressuren kan foregå. Nu har englænderne fundet en version, der ud over svære øvelser også er sjov at se på.

God fornøjelse

Uge 47

FKR D-stævne

30/11 KLAR-PARAT-START

25/11 Foredrag med Claus Toftgaard i SAR

28/11 1. søndag i advent – julen begynder at nærme sig

I denne her weekend er der årets sidste ponylandsstævne i dressur med Rosenparade. Fra klubben deltager Camilla Brasen Hvid som hermed afslutter sin pony-karriere.

Husk at der er sidste tilmelding til kursus med Niels Erik Bøchmann lørdag den 27. november. Se mere under kurser.

Der er desværre stadig ikke resultater tilgængelige fra NOR, men vi har modtaget en dejlig besked fra Tanja Koch Andersen og Gørklitgårds Liana som var til start derude. De red i LC2 til 70,87% og LC3 til 74,58% og indkasserede deres første 9-tal ;0)

Der er heller ikke resultater tilgængelige fra MLR´s stævne på Agersdal, hvor en del af klubbens ryttere også har været til start – måske de er der næste uge ;0)

Vi minder lige om at ryttere udefra også er forpligtet til at fjerne mokker og køre gødningssplande fra såvel ridehus som trailerparkering på Møddingen.

Det er medlemmernes fælles ansvar og ikke kun opstalderne – så husk det nu

;0)

Der er nu kommet proprositioner til klubbens C-stævne i dressur i januar – se mere under stævner.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Anette Larsen og Antonia Barding – TILLYKKE ;0)

Uge 46

MØN D-stævne i spring

Husk tilmelding til kursus med Claus Toftgaard

Stort tillykke til Laura Due som gjorde Martan til 1/2 A-pony ved sidste uges landsstævne i Vejle ;0)

Fra årets sidste C-stævne i dressur på NOR er der desværre ikke i skrivende stund resultater tilgængelige – dem må vi vente med til næste uge.

Tak til Bende Hernet for de fine forside-billeder. Bende har taget flere som ligger i et galleri for sig selv her på hjemmesiden. Tjek dem ud – der er mange gode ;0)

Fra Stutteri Firfod har vi modtaget dette billede af Ingrid Ølstad og den smukke hoppe Catzching Firfod. Billedet er taget ret efter Ingrid blev individuel distriktsmester i år. Klik for at se billedet i større udgave

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Dorit Kruse og Katja Nielsen – TILLYKKE

Uge 45

Så er det onsdag at der er sidste tilmelding til julefrokost – vi har fået en del tilkendegivelser fra folk som kommer, men husk at få betalt senest den 10/11-10, da Aktivitetsudvalget skal melde tilbage til kokken om hvor mange vi bliver i dagene efter. Kontonummeret er 1551-0005641853 Husk navn og antal.

Ved stævne i VOSK er der desværre ikke resultater tilgængelige lige nu, men det forlyder at Marlene Piil Nymand og Christian 14 vandt LA1, at Christina Jensen på Zulaima Firfod og Mikkeline Hare på Pixie delte 3. pladsen i samme klasse.

Emma Nymand og hendes nye pony Kinski Wee er inviteret til dressursamling for ponyryttere den 28. november. Der er 8 inviterede ryttere heriblandt de 4 A-landsholdsryttere. Klik for at se billedet i større udgave

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Benedikte Piil – TILLYKKE.

Uge 44

VOSK d-stævne dressur og spring

VEJLE ponylandsstævne i dressur.

Der bliver den 25. november arrangementet et spændende kursus med Claus Toftgaard. Se mere på forsiden eller under arrangementer/kurser.

Weekendens kursus med Thomas Sandgaard gik godt, dog var der enkelte gæster som tog sig lidt friheder og var på ridetur om i Bjarnes have næsten samtidig med at deres mødre røg i cafetutten ;0) Måske bør vi ved fremtidige kurser sende lister med hvad man må og ikke må med ud……..

Fra Josefine Voss Madsen har vi modtaget denne dejlige nyhed en en god stævnedeltagelse:

“Louie og jeg drog søndag den 17. oktober mod Odense, JBK. Vi red LAén om mandagen og fik 4 ærgelige fejl, en bom, men Louie var super sej og tog alle de nye oplevelser i stiv arm. Vi opgav at ride MBén da han var alt for træt.

Men tirsdag var vi fit for fight igen til at give den gas i LAén. Vi var 0 i 1. fase, og 0 fejl i 2. fase, vi red ikke på tid, men for at få en god tur”.Josefine Voss Madsen og Louie til JBK Horseshow 2010

Uge 43

NFRK D-stævne i spring

FRKS D-stævne i dressur

Husk klubbens julefrokost den 3. december – se mere op forsiden eller på ophæng i klubben.

Ved distriktsstævnet i Nykøbing vandt Laura Due/Martan PRI, Ida Christiansen og Fønix Elsa vandt LA2, og i ponyernes LA4 vandt Ida Christiansen og Fønix Elsa igen, efterfulgt af Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail og AnnSofie Nilausen og Højgårds Spirit. Hos Hestene blev Signe Johansen og Matador nr.

3 i LA2 og nr. 2 i LA4 som de delte med Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona.

Til de individuelle distriktsmesterskaber i dressur var SAR rigtig godt repræsenteret. Der var rigtig rigtig mange af klubbens ekvipager til start og på sejrsskamlerne var der også SAR på rigtig mange af placeringer, så derfor skal der lyde et stort tillykke til Ingrid Ølstad og Catzhing Firfod som blev distriktsmestre for hest, Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona blev en flot nr. 3. Hos kat 3 og 2 blev vinderen Camilla Brasen Hvid og Amadeus AM, og hos 1érne blev SAR nr. 2 og 3 ved Ida Christiansen og Fønix Elsa og AnnSofie Nilausen og Højgårds Spirit. Et STORT tillykke til alle de placerede – det var endnu engang en stor fornøjelse at følge klubbens ryttere og publikummer ved et mesterskab ;0)

Fra Pia Skibsted har vi modtaget følgende:

Martin, Niels og jeg kørte søndags tur til Møn i dag og startede turen ved
Marienborg Gods for at se starten af Hubertus jagten, som Storstrøms
jagtforening arrangerer. Grunden til vi kørte derud, var en tilfældighed.
Jeg hørte om jagten i P4 regionalen, her til morgen og vi synes det kunne
være sjovt at se. Var slet ikke klar over der var SAR ryttere med, men
opdagede Benedikte Piil, Troels og Louise Jørgensen på hest! Friske og klar
til den halv/hel våde efterårs Hubertus jagt. Vi fulgte dem i løbet et
stykke tid og de var stadig på hest, da vi kørte videre:).

Sender her nogle af de billeder jeg har taget. Det sidste billede er altså

Benedikte, selvom det måske ikke lige kan ses!Hubertusjagt på Marienborg Gods 2010 - arrangeret af Storstrøms Jagtrideklub - foto: Pia Skibsted Hubertusjagt på Marienborg Gods 2010 - arrangeret af Storstrøms Jagtrideklub - foto: Pia SkibstedHubertusjagt på Marienborg Gods 2010 - arrangeret af Storstrøms Jagtrideklub - foto: Pia SkibstedHubertusjagt på Marienborg Gods 2010 - arrangeret af Storstrøms Jagtrideklub - foto: Pia SkibstedHubertusjagt på Marienborg Gods 2010 - arrangeret af Storstrøms Jagtrideklub - foto: Pia SkibstedHubertusjagt på Marienborg Gods 2010 - arrangeret af Storstrøms Jagtrideklub - foto: Pia Skibsted

Hvordan du finder ud af din hest´s foderstand. Et klip som Dodson & Horrell har produceret i forbindelse med oplysninger om forfangenhed. Klik for at se klippet

Hvis du vil læse mere om forebyggelse af forfangenhed kan du klikke her: Dodson & Horrell and World Horse Welfare Promote Laminitis Awareness

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Kit Nørbjerg Aalborg, Sacha Bech Petersen, Christina Jensen og Natascha Ø. Jensen – TILLYKKE.

Uge 42

NFRK C-stævne i dressur med individuelle distriktsmesterskaber FKR C-stævne i spring

Handicaprytteren Annika Lykke Dalskov som rider Kaj Olesens dejlige trakehner-hingst PreussenWind har været til VM i Kentucky og her er blev det til 2 x induviduelt sølv samt 1 x hold bronze. For de som ikke ved det har Kaj Olesen været medlem af SAR igennem rigtig mange år så et stort tillykke må være på sin plads ;0)

Ann- Sofie Ploug Madsen og Lucky Two har vundet ULB i Kongelunden.

Monica Bugge Skibsted og Aquita har været til Oslo Horseshov og vandt Gold Tour som er forhindringer på 1,35 m.

I internettets mange tilbud er der ret mange spændende ting at læse om på hest-online.dk. Vi ved ikke om det er en ny side men som sagt er den værd at tjekke ud blandt mange tilbud.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Emma Mørup og Janni Krygermeier.

Uge 41

NSPR D-dressur for heste og ponyer

Lørdag den 16 afholdes der kursus med Niels Erik Bøchmann fra kl. 9.00 til 15.30, hvorfor øvrige ryttere bør tage hensyn til kursisterne.

Onsdag i denne her uge er det sidste tilmelding til springkursus med Thomas Sandgaard.

Der er nu sat dato på julefrokosten – se mere på opslag på Kjeldmosegaard eller under arrangementer/vi mødes socialt her på hjemmesiden.

Så blev klubben i lørdags certificeret af DRF i sikkerhed og organisation som den første klub øst for Storebælt. Se evt. i scrapbogen for at se den flotte artikel fra Folketidende.

Ingrid Ølstad og Catzhing Firfod har været hjemme i Norge for at starte Norske Mesterskaber for Hold og selv om Ingrid jo selvfølgelig ikke kunne starte for SAR til det stævne er det bestemt værd at fortælle at de blev en flot nr. 5!

Til klubbens første klubmesterskab i meget meget lang tid, var der heldigvis rigtig mange der havde valgt at støtte op om Juniorudvalgets Initiativ. Og det gjaldt heldigvis også hjælpere, for uden dem ville tingene ikke løbe så fint rundt. Det var også dejligt at Palle Thilqvist endnu engang valgte at bruge dagene på Kjeldmosegaard, så støt op om hans gode initiativ og køb lidt billeder af ham ;0)

Årets klubmestre blev som følgende:

Ponydressur: Trine Kristjansdottir/Orchids Zaina

Hestedressur: Tanja Lohse/LouLou Sjælstofte

Ponyspring: Helene Christensen/Flower Girl

Hestespring: Camilla Ødegaard/Firfod Fricatz

Trine Kristjansdottir/Orchids Zaina Tanja Lohse/LouLou Sjælstofte Helene Christensen/Flower Girl Camilla Ødegaard/Firfod Fricatz

Vi ønsker mestrene et stort tillykke med mesterskabet!

Øvrige resultater kan ses under stævne/resultater.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Mogens Kubet og Marlene Piil Nymand – TILLYKKE.

Uge 40

SAR – klubmesterskab

STBR D-stævne dressur

Klubben er udtaget til, blandt flere ansøgende klubber, at afholde Nordisk Mesterskab i langdistance næste år. Det afholdes lørdag den 25. juni i Knuthenborg Park – det glæder vi os til og stort tillykke til Langdistance udvalget med mesterskabet!

Vandingsanlægget i ridehuset er blevet justeret. Der er sat flere sprinklere op så vandet kommer helt ud på kortsiderne nu. Samtidig er det blevet justeret så det ikke mere drypper 1,5 time efter det har vandet. Vi håber det giver en mere ensartet vanding i ridehuset.

Maria Nielsen og Sacha har været på Vilhelmsborg den 2. oktober 2010. De var inviteret til at ride ved en messe der hedder hestens verden. Læs mere om arrangementet på www.hestensverdenvilhlemsborg.dk

Der er i skrivende stund ikke kommet resultater fra Faxe´s c-stævne, men der er løbet lidt nyheder ind alligevel. Trine Kristijansdottir og Zaina har vundet LA1 dressur med 70% og Sabrina Pilemand og Rembrandt blev nr. 2 i LA6 og fik 65,79% så nu er Rembrandt blevet b-pony!

Der er kommet startstider m.m til weekendens klubmesterskab (se under linket

stævner) (kommer snart!)– og det er altså helt vildt så mange starter der er ;0) Dejligt at I har valgt at bakke op om juniorudvalgets godt initiativ – vi glæder os til at tilbringe en spændende weekend med jer alle sammen.

I afdelingen for lykønskninger er der følgende:

Sabine Hansen fylder mandag år – Tillykke Daniel og Cathrine Brandt Christinsen er blevet forældre til en velskabt søn – Tillykke Kit Nørbjerg Jensen er blevet gift og hedder nu Aalborg til efternavn – Tillykke

Uge 39

RKL stævne for utrænede stævneryttere

FKR C-stævne dressur hest/pony

Anmeldelsesfristen til klubmesterskabet er overstået, men der har været problemer med Hannibals mail, så hvis du har lyst til at være med kan du indtil torsdag sende en sms på 40159283 hvor du angiver navn på dig og hesten, og hvilke klasser du ønsker at starte.

Vores åbent hus arrangement er overstået og hvilken succes ;0) Total dejligt at se alt bare spillede og at alle gav alt hvad de havde. STOR tak til jer alle! Læs mere fra dagen under arrangementer/afholdte arrangementer

Karina Eriksen er blevet gift og hedder nu Romme – Stort tillykke ;0)

Ugens Fødselsdagshilsner skal gå til Charlotte Munch og Cecilie Ødegaard

Uge 38

ØLR D-stævne i dressur og spring

STBR D-stævne i dressur

SAR ÅBENT HUS fra kl. 11 – 15.30 – se mere på forsiden.

Vi har oprettet en opslagstavle til køb/salg/bytte her på hjemmesiden. Se mere under linket tøj/udstyr – nyt/brugt i venstre side

Ved FKRS´s D-stævne fik Signe Hemmingsen og Pepper en flot 3 plads i LA2 dressur.

I denne uge vil der nok blive lidt livlig aktivitet i ridehuset og rundt omkring på centret. Dette skyldes udelukkende at vi skal have gjort klart til åbent hus. Vi beklager på forhånd de gener dette måtte kunne medføre!

HUSK – sidste tilmelding til klubmesterskabet er på fredag den 24.

september. STØT OP OM DET ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Hanne Arboe Hemmingsen, Ingrid Ølstad og Sabrina Pilemand. TILLYKKE TIL JER ;0)

Uge 37

FUKR breddedag

MLR D-stævne spring/dressur

FRKS D-stævne spring/dressur

Husk ;0) At støtte op om Juniorudvalgets klubmesterskab. Sidste tilmelding er 24. september og som en ekstra ting kommer Palle og tager billeder den weekend.

I forbindelse med Åbent Hus har vi en del ting der skal laves. Se opslag i stald, ridehus og Cafetutten om ikke der er lidt DU kan hjælpe til med. På Forhånd Tak ;0)

Som tidligere skrevet har Maria Nielsen nu fået DRF´s guldmærke også. Se de

3 flotte guld-, sølv- og bronzemærker og bliv inspireret til at prøve at få dem!

Dansk Rideforbunds Guld, sølv og bronze  mærker

I forbindelse med vores stævne gjorde vi vores naboer opmærksomme på arrangementet og bad dem om at vise lidt ekstra hensyn den weekend ved ikke at køre for stærkt. Det synes vi bestemt de gjorde, men der har fra enkelte naboer været tilbagemeldinger om at de også synes VI kører for stærkt op ad Reersø-vejen, hvorfor vi nu henstiller alle til at køre langsommere. Her er vist noget der skal gå begge veje ;0)

Se DM-pigernes rejsedagbog fra Frederikshavn – Side 1 & Side 2.

Der er i skrivende stund ikke komme resultater fra SYK, men vi ved dog at Marlene Piil Nymand og Christian 14 fik en 2.plads i LB-klassen. Vi x fingre for Jeanet Been, Mikkeline Jensen og Birgitte Nymand også har haft nogle gode ture.

Endelig kom resultaterne fra Bellinge, og vi ønsker derfor tillykke til Pernille Magnusson/Kashmir som vandt LA6 begge dage, Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona som vandt MB1 og blev nr. 2 i MB0, Trine Kristjansdottir og Orchids Zaina som vandt LB3 og blev nr. 2 i LA2, AnnSofie Nilausen og Højgaards Spirit som vandt LA4 og Ingrid Ølstad og Catzching Firfod som vandt MB1.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Annika Valsted Rasmussesn, Camilla Jørgensen, Pixie, Laila Rasmussen og Pia Mikkelsen

Uge 36

NOR C-stævne dressur/spring

SYK D-stævne dressur

Vi har i lørdags afholdt C-stævne i dressur. Det gik rigtig godt, selv om vejrguderne bestemt ikke var med os. Det regnede helt katastrofalt meget fra middag og indtil omkring kl. 16 – ØV, men hvad kunne vi gøre??? Vi fik virkelig prøvet Cafetutten af denne lørdag i september – og det var rigtig rart at se, at så mange folk blev hele dagen fordi de kunne få noget god mad og sidde i varmen, hygge og følge med på banen eller i ridehuset, hvor de fleste flyttede deres opvarmning ind. Vi vil fra stævneudvalgtet gerne sige 1000 tak til alle sponsorer, hjælpere, officials, Cafetut-damer, til rytterne som viste noget god ridning og til Palle, CTFoto som trods vejret valgte at blive hele dagen.. Vi håber at vores tilskuere nød ridningen og alle de dejlige omgivelser.

Resultater for stævnet ligger under stævner/resultater – og herfra ønsker vi alle tillykke med de flotte placeringer, og dem var der rigtig mange af i SAR´s favør ;0)

Vi ved at flere og flere af vores ryttere rider distance, og når nu vi også selv arrangerer et af landts allerbedste distancestævner, er vi i stævneudvalgtet blevet enige om, at der selvfølgelig også bør være en rangliste til distancerytterene. Den er hermed oprettet ;0) Har du haft placeringer i årets løb, må du meget gerne indberette dem nu. Og ved samme lejlighed skal der lyde et stort tillykke til at klubbens placerede ryttere ved NORD´s distance stævne i sidste weekend.

Der er stadig ikke resultater fra forrige uges stævne i Bels, men der er alligevel tikket lidt mere ind, så tillykke til Emily Lundqvist Mikkelsen og Nerle som vandt LA4, til Laura Due og Martan som vandt PRI og til Camilla Brasen Hvid som med Amadeus AM vandt PRI og med Pingo vandt 2 LA2, og til Signe Hemmingensen og Mors Baron Firhøj som fik placering i MB1.

I Frederikshavn har der i weekenden været afholdt DM i ponyholddressur, og SAR har haft Laura Due/Martan, Camilla Brasen Hvid/Amadeus AM, Josephine Hansen/Sartors Robbin og Sabrina Pilemand/Orchids Tigertail i det Nordjyske.

Pigerne endte som nr. 9 ud af 20 hold – SUPER FLOT PIGER, vi er rigtig stolte af jer ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Gina Steffen Larsen, Camilla Ødegaard og Regitze Wellendorf – TILLYKKE!

Uge 35

SAR C-stævne i dressur (vi kan stadig godt bruge flere hjælpere ;0)

FRKS distance

SAR mindehøjtidelig og indvielse af klublokalet.

Ved sidste uges stævner var der ikke kommet resultater fra MØN og NORD, men vi kan nu oplyse at på MØN vandt Mikkeline Jensen og Pixie LE spring og I NORD vandt Helen Jørgensen og Beauty LC1, Sacha Bech Petersen og Firfod Brdr. Olsen vandt LA1 og Mads Lund Pedersen og Domitan vandt LB3 for hestene.

Der er også en del stævner i denne her uge, og desværre er der i skrivende stund hverken resultater fra BELS, RKL eller NORD´s distance, men der er tikket lidt ind via SMS; på BELS var Caroline Høj og Roløkke Softice til deres første udvidede klubstævne of fik to 2.pladser med hjem og samme sted vandt Tanja Kock Andersen og Gørklintsgårds Liana Think Equine Cuppen.

I Hillerød red Monica Bugge Skibsted og Looping Lucy 2 placeringer hjem i

LA** og MB**

I Møllebakken var ponyrytterne samlet for at ride Sjællandsmesterskab i dressur og SAR havde hele 3 ryttere til start; Sacha Bech Petersen, Maria Nielsen og Ida Christiansen. Ida endte som nr. 8 for kat. I-ponyer og gjorde samtidig Fønix Else til B-pony ;0)

Bagerst i klubbens postkasse har et billede forputtet sig, så vi vil gerne have muligheden for at vise Helene Jørgensens takkekort fra hendes konfirmation i maj måned. Beklager det først kommer nu ;0(

Hjælp os med at vise klubbens historie – dine billeder; vores fælles historie. Sådan står der på hjemmeside, og det er fordi vi vil rigtig gerne have en masse billeder af jer som hjælper os med at fortælles klubbens historie. Billederne vil komme op på en væg i klublokalet så alle slags er velkomne – nye som gamle; sjove, grimme eller bare flotte. Billederne skal være i rammer der kan hænges op når de afleveres og i almindelig størrelse, ca A5. Vi håber I alle vil være med på ideen og vise hvordan I har oplevet SAR ;0) Bestyrelsen skal nok sørge for at de kommer op og hænge – skriv evt.

en historie om billedet bag på.

Ugens fødselsdagsbilsen skal gå til Caroline Jacobsen – tillykke ;0)

Har du brug for dit medlemnummer til DLG´s facebook-side så kontakt Hannibal.

Uge 34

BELS C/D stævne i dressur

RKL D stævne dressur/spring

NORD distance

FUKR Jagt

Ved sidste weekends stævner i SOS, NORD og MØN er der i skrivende stund desværre ikke kommet resultater, så vi må nøjes med de få der er smsét ind: Christina Jensen og Zulaima Firfod vinder LB3 og LA1 i NORD, hvorimod Emily L. Mikkelsen og Nerle bliver nr 2 i LA1 på MØN.

Ved Trakehnernes elitestævne på Broholm i weekenden blev Rikke Strate og Cantanit for 2. år i træk kåret som den 2. mest vindende trakehnerekvipage i Danmark. Ekvipagen blev endvidere nr. 3 i MB3 ved selvsamme stævne.

Rikke Strate og Cantanit

DLG har lavet en facebook side for SAR´s medlemmer samt specielle tilbud, men se mere på hjemmesidens forside.

Vi har brug for hjælpere til C-stævnet i dressur den 4. september – ring gerne til Hannibal på 40159283 hvis du vil bruge et par timer på at hjælpe klubben og stævneudvalget.

Efter at ridehusbunden er blevet ordnet er det blevet besluttet at vi alle for fremtiden skal samle mokker i ridehuset og på samtlige baner. Der er indkøbt “rive”, spade og vogn til at bruge.

Aktivitetsudvalget afholder mindehøjtidelighed fredag den 3. september – se mere under arrangementer.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Pernille Larsen.

Uge 33

På kort nyt skriver vi i denne her uge:

SOS d-stævne i spring

MØN d-stævne i dressur/spring

Eliteskue for Trakehnere på Broholm

KLAR-PARAT-START den 25. august.

Ved sidste uges springstævne i Nykøbing kan vi nu komme med de sidste af klubbens placeringer: Denise Skarsø og Remember Me vinder ULC, Janni Krygermeier og Queen Z bliver nr. 3 i LB**, og Jesefine Voss Madsen og Poppelgårdens Come Back Loui bliver nr. 2 i MB**.

Monica Skibsted og Quvita når til søndagens finale ved DRF´s mesterskab i spring for Youngriders og ender lige uden for placeringerne efter et supergodt 2.ridt.

Fjordheste-foreningen afholder hvert år DM og i år stillede Ida Christiansen og Fønix Elsa op i DM klassen i dressur for juniorer. Og lørdag eftermiddag vandt de GULDET efter at have ligget nr. 2 efter første afdeling som fandt sted i fredags – stort tillykke med mesterskabet ;0) Ydermere vandt ekvipagen 3 andre klasser.

Ida Christiansen og Fønix Elsa

New Forest-foreningen har afholdt deres 50 års jubilæum, som også er deres interne DM, og her sikrede Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail sig en flot 3.plads efter at have ligget 3ér i den indledende afdeling og også tog 3.pladsen i lørdagens kür. Ekvipagen vandt ydermere 2 andre klasser.

Jubilæumet bød også på et kært gensyn med Karoline Bess Andersen og Champiz.

Ekvipagen var for nogle år tilbage flittige partnere på konkurrencebanerne, idet Karoline fik gjort Champiz til B-pony i såvel dressur, spring som military.

Juniorudvalget inviteret til klubmesterskaber i dressur og spring i oktober.

Se mere under stævner, hvor proprositionerne findes og er udskrevet så alle kan være med ;0)

Uge 32

FURK D-stævne i dressur

Laura Due og Martan har været til Landsstævne i Sverige og blev første uplacerede i PRT.

Monica Skibsted har haft begge heste med i Tyskland på en 3 ugers træningslejr med indlagte stævner. Til stævnerne har Monica og Quvita blandt andet vundet én klasse, og blevet nr. 3 i en 140cm klasse, så de føler sig klar til næste uges DM for youngriders. Vi x fingre for at det går godt ;0)

Hele sidste uge blev der i Solrød afholdt et stort kombineret klub-,

distrikts- og landsstævne i dressur for heste og ponyer, og SAR var meget stærkt repræsenteret, idet Channe og Sacha Bech Petersen, Laura Due, Camilla Brasen Hvid, Maria Nielsen, Sabrina Pilemand, Ida Christiansen, AnnSofie Nilausen, Britta Brædbyge, Lenette Lundqvist, Ingrid Ølstad og Hanne Mølbak alle var til start derinde. Og lidt placeringer blev det også til, idet Ingrid Ølstad og Catzching Firfod vandt MB0, Laura Due og Martan blev nr. 6 i PRT og Sabrina Pilemand og Orchids Tigertal blev nr. 2 i LA4, men det var ikke alt……

Faktisk red Sacha Beck Petersen og Bethoven af Stensnæs flotte 64,74% i PRI og blev dermed B-pony. Ida Christiansen og Fønix Elsa blev halv B-pony, idet de red til over 63% i PRI, og sidst men ikke mindst erhvervede Maria Nielsen sig guldmærket ved hendes første landsstævne, så STORT tillykke til jer alle

;0)

NFRK har her i weekenden afholdt springstævne med de individuelle distriktsmesterskaber. Desværre er der i skrivende stund ikke kommet resultater for søndagen, men det forlyder at Sabrina Pilemand og Nygårds Agurk blev nr. 2 i LC, at Maria Nielsen og Toftekildes Hiphop vandt LB** og at AnnSofie Ploug Madsen og Lucky Two vandt ULB. Så tillykke til jer også.

HUSK at der er sidste tilmeldning til klubbens C-stævne i dressur den 16.

august. Meld dig gerne allerede nu som hjælper ved at kontakte enten Hannibal eller Maria Stryhn.

Det går fremad med de 2 nye bunde – én i ridehuset og én på den bagerste dressurbane. Vi håber, at de vil være klar til brug næste uge, men det skal nok stå her på hjemmesiden!

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Jeanet Been – TILLYKKE ;0)

Uge 31

Ved forrige uges Copenhagen HorseShow havde SAR faktisk en håndfuld springpiger til start; Denise Skarsøe, Sabrine Biltzing, Josefine Voss Madsen og Janni Krygermeier. Sidstnævnte blev endvidere nr. 8 og nr. 16 i LC springningerne.

Til Landsstævne i Sverige har Camilla Brasen Hvid og Amadeur fået en flot 4.

plads i PRM og er dermed halv A-pony.

Maria Nielsen, Sacha og Channe Beck Petersen kan nu opleves i et 8 minutters langt indslag på Eponatv.dk

Ved weekendens DM blev Morten og Pixie Plenborgs gudesmukke hingst Angrib Firfod nr. 11 og viste gode takter på finaledagen, hvor han, præcis som i Herning, var en af publikumsfavoritterne.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Sabrina Biltzing, Jette Pedersen, Britt Hemmingsen og Lisbeth Tetsche – TILLYKKE ;0)

Uge 30

SGPR D-stævne dressur

Aase og Poul Eriksen fejrer bryllupsdag tirsdag – tillykke ;0)

9 af klubbens medlemmer drager mod Broholm fredag for at overvære DM i dressur. Vi ved at flere af klubbens øvrige medlemmer planlægger at køre over for at se finalen søndag, så husk at snak sammen omkring evt.

samkørsel.

Torsdag den 5. august drager Rikke Strate og Sabrina Pilemand mod Verden for at se VM for ungheste. Er der nogen der har lyst til at komme med kan de ringe til Rikke på 60119402 så bilen kan blive flydt op. Både for hyggens skyld men også for prisen ;0) Det skulle være én af de helt store oplevelser, så benyt chancen.

Uge 29

Den traditionsrige ridelejr i Vålse starter. Flere af klubbens ryttere deltager.

Monica Bugge Skibsted blev i sidste uges springlandsstævne i Suså placeret med både Qvita og Looping Lucy i MB og MA.

Maria Nielsen, Sacha og Channe Beck Petersen blev i fredags optaget til Eponatv.dk. Filmholdet har fulgt pigerne under træning og skal muligvis med til stævne også. Vi venter med spænding på, hvornår indslaget kommer på.

Nu har vores hjemmeside kørt 1år og 3 uger – og 20.336 har været inde og kigge ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Mette Kleist, Daniel Brandt Christensen og Amalie Billesø.

Til klubstævnet på LSP fik følgende SAR-ryttere placering: Kristine Alsbæk/Figo vandt LD dressur, Sabrina Pilemand og Nygårds Agurk vandt LA1,PRI og PRT vandt Sabrina og Orchids Tigertail, Channe Beck Petersen og Funny vandt LB dressur og Janni Krygermeier og Cisse Qnego Z blev nr. 2 i LA6 dressur.

Springpigerne gjorde også fin figur da Maria Nielsen og Girl of Christmas blev nr. 2 i LC, Nicole Christiansen og Kill Kenny blev 2 i LB, 80 Cm blev vundet af Monica Bugge Skibsted og Contesse og Josephine Madsen vandt både LB og LA på Come Back Loui. Så stort tillykke til alle de placerede ryttere.

Uge 28

LSP D-stævne spring/dressur

Mette Kozeluh og Dalgas blev nr. 6 ud af 13 startende ekvipager v/søndagens distriktsmesterskab i military

Suhrsminde afholder den 24. juli kursus i Low, Deep & Round. Se mere på deres hjemmeside.

Laura Due og Martan fik deres første placering til landsstævne, da de blev nr. 4 i PRI i Hjallerup. Tillykke med den.

Der blev torsdag sidste uge afholdt overraskelsesfest for 4 af klubbens ponypiger som alligevel var blevet distriktsmestre ;0) Læs mere under gennemførte arrangementer.

SAR afholder åbent hus lørdag den 25. september 2010 – sæt allerede nu x i kalenderen, og sig meget gerne til Hannibal hvis du har lyst til at være med i nogle af de indslag der skal afvikles i løbet af dagen. Programmet er stadig under udvikling så gode ideer er også velkomne ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Alberte Sander Pedersen, Laura Due, Mimi Dreyer og Hans Herman Storm! Tillykke

Uge 27

Haslev – Militarystævne med distriktsmesterskab. Fra SAR stiller Mette Kozeluh til start – Held og Lykke ;0)

Forrige uge glemte vi at nævnte, at Janni Krygermeier og Cisse vandt både LA2 og 4 til klubstævnet i Nykøbing.

Sabrina Pilemand fik i weekenden en halv B pony idet hun og Rembrandt red til over 63 % i deres første LA6 til C-stævne.

En lille hilsen viderebringes fra Iben Dreyer i det Nordjyske – hun har i den forgangne uge bestået optagelsesprøven som berider, og påbegynder uddannelse med det samme. Herfra ønskes held og lykke med den 6årige uddannelse!

Bjarne og Dorit Kruses søn Jacob blev i lørdags viet til svenske Erika og en del af klubbens medlemmer havde valgt at iklæde sig stævnedresset for at stå espalier og drysse rosenblade på de nygifte, og flot så det ud.

Billede fra Erika og Jakob Bryllup i Radsted kirke d. 3. juli 2010

Mette Kozeluh og Dalgas har ved militarystævnet på Skårup Overgård gennemført den første af 2 kvalifikationer til DM for ungryttere. Vi x fingre for at næste kvalifikation også går godt.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Trine Kristjansdottir, Rita Vinter, Tina Graugaard og Cecilie Løkke – TILLYKKE ;0)

Uge 26

Ingen stævner i distriktet – Sommerferien er startet ;0)

Så fik klubben også årets studenter – tillykke til Monica Bugge Skibsted og Sara Hansen!

Ved stævnet i NFRK fik Marianne Jensen og Højgårdens Keva en flot 1 plads i LC3, mens Janni Krygermeier og QueenZ fik en 1.plads i LD spring.

I sidste uge var der 49 mødt op til Sct. Hans. Læs mere og se billeder fra aftenen under gennemførte arrangementer.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Sofie Vennike, Tanja Koch Andersen og AnnSofie Nilausen ;0)

Uge 25

FUKR D-stævne dressur

NFRK D-stævne dressur og spring

Onsdag er det Sct. Hans. Klubben holder sammen med Bjarne og Dorit Sct.

Hans. Se mere herom under arrangementer – vi mødes socialt

Ved holdmesterskaberne i dressur blev ponypigerne henholdsvis nr. 2 og nr.

3. Hestepigerne og Daniel blev henholdsvis nr. 1, nr 5 og nr. 6. Læs mere om Aktivitetsudvalgets heppetur under arrangementer – gennemførte arrangementer. Gitte Pilemand tog en masse billeder ved stævnet. Klik her for at se dem

Monica Skibsted og Qvita blev i sidste uge nr. 8 ved en tysk turnering for young-riders – TILLYKKE

Ved FRK-S c-stævne blev følgende ryttere placeret: Laura Due og Martan vinder LA2, Sabrina Pilemand og Rembrandt vinder LA1 hvor Helene Christensen og Gloria bliver nr. 2.Rikke Strate og Cantanit vinder MB0, hvor Ditte Madsen og Asterix bliver nr. 2 og Ditte bliver på Egeskov Laurenz nr. 3 i LA1. TILLYKKE

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Mette Kozeluh og Caroline Høj. HIP HIP HURRA

Uge 24

VOSK D-stævne i spring

FRK-S C-stævne i dressur med holdmesterskaber

Læs om klubbens mange flotte resultater fra Hippoaden på deres egen hjemmeside www.hippoaden.dk under resultater 2010.

Husk vi laver heppetur til dressur-holdmesterskaberne. Se mere under arrangementer.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Sille Kozeluh, Bjarne Kruse og Tessa Kamper – TILLYKKE ;0)

Uge 23

VOSK D-stævne i spring/dressur

Hippoaden med 251 starter lørdag

Military Distrikt5

SYK C-stævne i spring med holdmesterskab

I forrige uge glemt vi at fortælle at Tanja Koch Andersen og Gørklitgårds Liana vandt LC2 i SYK.

Klubbens ponypiger skal til distriktsmesterskab for hold-spring, så herfra skal lyde HELD og lykke til Maria Nielsen, Helene Christensen, Emma Nymand og Denise Skarsø

Tirsdag kl. 19.00 er der staldmøde på Kjeldmosegaard. Referat kan efterfølgende læses her på hjemmesiden.

Denne uges fødselsdagshilsner skal gå til Sys Holstein, Charlotte Piil Nymand, Benita Dunch, Kathrine Brandt Winter og Lene Strate.

Uge 22

FKR C-stævne i spring

NSPR C-stævne i dressur

MLR D-stævne i dressur/spring

Dyrskue i Roskilde i dagene 3 – 6 juni

Rytterne i NSPR fik følgende placeringer: Ida Christiansen blev nr. 2 med både Fønix Else og Firfod Jordbær med Fløde i LA1 og Rikke Strate og Cantanit blev nr. 3 i MB1 og nr. 2 i MB3.

På MLR vand Mikkeline Jensen/Pixi 80 Cm spring, Sabrina Biltzing og Casino Roual vand 100 cm og Mette-Louise Prøhl blev nr. 2 i LC2.

I Kolding kom Monica Skibsted og Qvita hjem med en 9. plads i MB spring

Der er kursus med Niels Erik Bøchman på Kjeldmosegaard i weekenden – såfremt vejret er dårligt vil ridehuset være lukket i tidsrummet for undervisning. Tidsskema og deltagere kan ses fra onsdag under Arrangementer.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Susanne Vennike – tillykke.

Uge 21

GSPR – C stævne i dressur

SYK – D stævne i spring/dressur

RKL – ministævne

Alberte fik en rød roset med hjem fra Træningsstævnet i RKL… i bomklassen !

Et langsomt men “sikkert” gennemridt….

Til C-stævnet i GSPR havde klubbens ryttere virkelig vind i sejlene; Maria Nielsen gjorde Sasja til B-pony og Sasha Bech Petersen fik 1/2 b-pony ud af Beethoven af Stensnæs – tillykke!

Der udover var der masse af flotte placeringer. Channe Beck Petersen og Funny vandt begge LB2 klasser, Sasha Bech Petersen og Firfod Brdr Olsen vandt begge LA2 klasser, Heidi Lund Koppelgaard vand både LC2 og 3 på Bakkens Uffe Khavna, Maria Nielsen og Sasja sejrede i 2PRI klasser og en LA6, Signe Hemmingsen og Pepper vand LA1, Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona vendt begge LA6, Rikke Strate og Cantanit vandt MB1 og blev dagen efter nr. 2, AnnSofie Nilausen og Højgårds Spirit blev nr. 2 i LA1, Sasha Bech Petersen og Beethoven af Steensnæs vandt LA6 og sidste men ikke mindst blev Tanja Lohse og LouKou Sjælstofte nr. 2 i LA1.

Så blev resultaterne fra springstævne i NOR tilgængeligt;0) Og her kan vi sige tillykke til Maria Nielse og Toftekildes Hiphop som blev nr. 2 i begge LB klasser, samt til Sasha Bech Pedersen og Strygers Fergie som vand 50 og 60 CM spring.

Resultater og beretning fra Pinsens stævne træning kan du finde på hjemmesiden under linket stævner – resultater og under linket arrangementer – gennemførte arrangementer.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Maria Stryhn Larsen, Tina Jeppesen, Marianne Jensen og Knud Løje. TILLYKKE.

Uge 20

Laura Due og Emma Nymand var i forrige uge til landsstævne i Ringsted.

Stævnetræningen starter lørdag kl. 9.30 – vi håber at vejret holder så vi kan være udenfor, men det bestemmer vejrguderne helt.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Randi Larsen Storm.

Laura Due og Camilla Brasen Hvid er til landsstævne på Broholm Gods.

I Møllebakkens rideklub er 2 af klubbens ryttere til start: Rikke Strate og Clemme samt Sasha Bech Petersen. I skrivende stund er der kun resultater at finde på Rikke som vandt MB0 og blev nr. 3 i MB3

Uge 19

FRKS holder D-stævne

GSPR holder Mail og spring

NOR holder D/C stævne i spring

Dressurstævnet i BELS er aflyst pga sygdom.

I Fladså gjorde Ida og Firfod Jordbær med Fløde rente bord – de vandt både LB2 og LA1;0)

Desværre er springstævnet i GSPR aflyst og resultater fra NOR lader i skrivende stund vente på sig.

Fredag skal klubben passe OK-tanken fra kl. 13 til 17.00. Har dy lyst til at hjælpe – kontakt da Charlotte Munch for yderligere information.

Byggeriet af klublokalet i ridehuset er i fuld gang – Herligt. Men det giver lidt parkeringsproblemer…… Brug derfor den nye trailerparkering mellem ridehuset og folde når du kommer.

Personbiler bedes parkeret ved stalden eller laden. IKKE langs ridehuset!

Så kom der resultater fra springstævne i NSPR: Maria Nielsen og Hiphop havde en god weekend med 3 placeringer i LA klasserne. LA* = nr3, ULA* = Nr. 1 og

ULA** = Nr. 1. Josefine Voss Madsen og Loui fik ligeledes en 1. plads i
ULA**

Der er startstider til klubbens stævnetræning – dem finder du på linket under stævner, startlister og tider.

HUSK at få meldt til dressurholdmesterskabet – der må flere der kunne være interesserede end dem vi allerede har modtaget.

Uge 18

ØLR holder D-stævne i dressur og spring

Anette Jensen og Lause samt Benita Dunch og Ivanhoe delte 4pladsen i LD2, Trine Kristjansdottir og Zaina blev nr. 2 i LB2, Ingrid Ølstad vand LA1 på Hypnoze og sidst med ikke mindst vandt Charlotte Piil Nymand og Daisy 90 cm spring og blev nr. 2 i 80 cm. Stort tillykke til jer alle ;0)

NORD holder D-stævne i dressen

Der er desværre endnu ikke resultater tilgængelige for stævnet i ØLR, men en del af klubbens ryttere var til start og vi håber at kunne bringe resultaterne inden længe.

Janni Krygermeier og Cisse var til start i NORD og blev nr. 2 i LA2, hvor Signe Hemmingsen og Pepper fik 3.pladsen. Tillykke herfra.

Jane Pedersen ønskes også tillykke med fødselsdagen.

Vi har nu også modtaget et fint konfirmationsbillede af Sabrina Pilemand som også havde en dejlig dag med masser af gode gaver.

Konfirmationsbillede af Sabrina Pilemand

Vi har modtaget konfirmationsbillede fra Sasha Bech Petersen som fortæller at hun har haft en dejlig dag, hvor hun blandt andet blev overrasket med besøg af Cirkus Arena ;0)

Konfirmationsbillede af Sasha Bech Petersen

John Hvalsø afholder kursus på Kjeldmosegaard. 10 ekvipager er tilmeldt, og startstider kan ses her på hjemmesiden under arrangementer, kurser.

Såfremt det er dårligt vejr, vil ridehuset derfor være lukket i tidsrummet kl. 10 til 16 både lørdag og søndag ;0) Kom og kig – og bliv inspireret ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Jeanet Kingo, Monica Skibsted og Hanne Pilemand.

Uge 17

NSPR C-spring

Mette Kozeluh startede military i Haslev og selv om hun ikke kom på vinderskamlen, kom hun på forsiden af ridehesten.com den 27. april 2010. se artiklen her

 

HUSK – sidste anmeldelsesfrist til Stævne-træning er 3.maj! Vi vil rigtig gerne afholde arrangmenter for jer, men det kræver at i gider melde til……….

Så kom resultaterne fra RKL endelig ;0) Og følgende ryttere blev placerert; Trine Kristjansdottir og Zaina vandt LB1, Sabrina Pilemand og Rembrandt vandt LA1, Mie Christiansen og Patricia blev nr. 2 i LD spring og Trine Henningsen havde gjort Kavaler til springhest og vandt 80 cm samt LD spring.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Nicoline Treldal Jensen – TILLYKKE.

Sakskøbing ryttere deltog i turen ved Søholt i søndags. Det var en dejligt ur med både skridt hold og travhold. Turen sluttede emd at køle ben inden det gik hjemaf igen.
Iøvrigt kan man købe dagskort til 35 km ridestier for kun 50,- kr.

søholt tur med Lollands hestelaug
søholt tur med Lollands hestelaug

I Stubbekøbing som afholdt årets første udendørs C-stævne fik følgende piger placeringer: Ida Christiansen og Jordbær med Fløde vandt både LB1 og 2, Maria Nielsen og Sacha blev nr. 2 i LA6, Karina Bille og Dialekt blev nr. 3 i LA2 og Ingrid Ølstad og Hypnoze blev nr. 2 i LA1.

I denne uge konfirmeret Helene Jørgensen og Sille Kozeluh. Vi håber I hver især får en dejlig og uforglemmelig dag ;0)

Uge 16

C-stævne i dressur i STBR

D-stævne i spring i GSPR

B-stævne i military i HKR

Michael Hansen og Hanne Pilemand har kobberbryllup – TILLYKKE ;0)

Kursus med ponylandstræner i dressur på Suhrsminde den 23. og 24. Flere af klubbens medlemmer deltager ;0)

Arbejdsweekend på Kjeldmosegaard den 24. og 25.

Så er det ved at være tid til at skulle sætte hold til Distriktsmesterskaberne i både spring og dressur. Se mere på linket på forsiden eller her.

Ugens fødseldagshilsner skal gå til følgende: Mads Lund, Ida Christensen og Rikke Strate – TILLYKKE og HURRA!

Uge 15

RKL holder D-stævne i både spring og dressur

Emma nymand var til start i Hillerød til c-stævnet i dressur.
Hun blev nummer 3 i la6 og pri ud af 17 startere. På mister malthe (;

Rikke Strate og Lenette Lundqvist er til landsstævne i Solrød.

Resultater fra LSP lader vente på sig, men vi kan ud fra de meldinger vi selv har fået i klubben fortælle at Christina Jensen og Zulaima bliver nr. 2 i LC2, Lenette Lundqvist og Marvell bliver nr. 2 i MB0, Rikke Strate og Cantanit vinder MB0 og MB1, og sidste men ikke mindst vinder Emma Nymand LA6 og med de % hun opnåede i PRI bliver Malthe B-pony.

Nu er tiden jo blevet til at rigtig mange er begyndt at ride ture. Husk at vi skal bevare det gode naboskab og du derfor IKKE MÅ ride i folks rabatter.

Der er inviteret til gratis skovtur på Søholt Gods søndag den 18. april kl. 11.00. Alle er velkomne, men se mere på vores side om turridning ;0)

D. 9-11 april var Monica B. Skibsted i Belgien med hendes to heste, og fik to placeringer med hjem. Her er lidt billeder fra stævnet…

Monica B. Skibsted i Belgien

Monica B. Skibsted i Belgien

Monica B. Skibsted i Belgien

Uge 14

Søndag den 11. skal Sabrina Pilemand og Sacha Bech Pedersen konfirmeres i henholdsvis Døllefjelde og Sakskøbing Kirker.

Der er nyheder fra kursusudvalget – se mere her

Der er kommet nyt reglement. Vi henstiller til at I læser de generelle bestemmelser og det der hører til “jeres” diciplin så i ved hvad der er sket af ændringer.

Der er C-stævne i LSP.

SAR afholder stævne-træning. Se propropositioner herfor under stævner/proprositioner her på hjemmesiden.

UPS – vi er venligst blevet gjort opmærksom på at vi glemte en fødselsdagshilsen i sidste uge. Den kommer derfor nu: Tillykke med fødselsdagen i lørdags, Jeanette ;0)

Uge 13

Så er det ved at være påske – dejligt med lidt ekstra fridage. God Påske allesammen ;0)

Klubbens mange springryttere skal til start på Brændte Ege – vi glæder os til at høre hvordan det gik.

Til springstævnet i Nykøbing kom pigerne hjem med flotte placeringer; Charlotte Piil Nymand og Daisy fik 2 1.pladser i U-LB, Maria Nielsen og Hiphop vandt en LB** og blev nr. 4 i LA**; Marlene Piil Nymand og Christian blev nr. 1 i U-LC, Sabrina Biltzing og Casion Royal blev henholdsvis 1 og 3 i U-LC, og fik ligeledes 2 5. pladser i LC klasserne. Josefine Voss Madsen og Come Back Loui vand U-LA og Trine Henningsen og Kavaler vandt en showklasse. STORT TILLYKKE ;0)

Der har længe ikke været lagt nye billederne ind af medlemmernes heste – har du lagt din stjerne ind?

Laura Due og Martan er til landsstævne i Solrød og rider nogle fine % hjem.

Søholt-Engestofte, Knuthenborg og Knuthenlund Godser har indgået et samarbejde der gør det muligt at købe et fælles skovkort til alle 3 godser.

Prisen er 650,- kr. for et år og løber i perioden den 1. april 2010 – 31.

marts 2011. Det er også muligt at købe éndags-kort til en pris af 50,- kr til den skov man nu ønsker at ride i.

Ridekortene kan købes på godskontorerne i hverdagene, i turistinformationen i åbningstiden eller i mejeriudsalget på Knuthenlund, hvor der er åbent weekender fra 11-17 og der vil blive udleveret kort over rideruter samtidig.

Ugens fødselsdagshilsner går til: Maria Nielsen, Lenette Lundqvist og Natasja Friis Van Veet. TILLYKKE ;0)

God Påske..

Uge 12

Der er C-stævne i dressur i Fakse og klubben er rigt repræsenteret i alle klasser.

Monica Bugge Skibsted har været til landsstævne i Fredericia med begge sine heste og er kommet hjem med en 2.plads i MB på Quwita og en 5. plads i MA på Lucy

I Fakse var klubbens mange deltagende ryttere ikke så rigt repræsenteret ved præmieoverrækkelserne som på startslisterne, men det blev alligevel til en 2.plads til Janni Krygermeier og Cissé i LA2 og Rikke Strate og Cantanit blev nr. 2 i MB3

Der er Landsstævne i Frederikshavn i ponydressur og her tager Emma Nymand og Sirius Hippios den lange tur op.

Denne uges fødselsdagshilsner skal gå til Jeanne Løje, Britta Brædbyge og Anja Johannesen – STORT TILLYKKE til jer ;0)

Uge 11

Palle fra CTFoto.dk har sendt os en oversigt over hans fotokurser for 2010. Har du lyst til at deltage så se listen her

Suhrsminde afholdt kursus i konkurrencespykologi – flere af klubbens medlemmer deltog og vi håber de kommer hjem med brugbart nyt!

Intet nyt er godt nyt, så i denne uge er der kun at ønske tillykke til Mathilde Kingo og Emily Lundqvist Mikkelsen ;0)

Uge 10

Fritidssammenslutningen i den gamle Sakskøbing Kommune holder generalforsamling – Charlotte Munch og Maria Stryhn Larsen deltager og håber på en pris til klubben.

Hingstekåring i Herning

Angrib Firfod som ejes af Pixie og Morten Plenborg blev placeret i 2 af dressurklasserne og samtidig var Angrib en af de store publikumsfavoritter

D5 holder generalforsamling – hele bestyrelsen deltager. Distriktets rangliste i dressur for hest og pony skal begge uddeles til vores ryttere; Rikke Strate og Cantanit samt Maria Nielsen og Sacha ;0)

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Josephine Hansen ;0)

Uge 9

Ifølge kalenderen er marts den første forårsmåned – det glæder vi os til;0)

D-stævne i NFRK – igen er der mange SAR-ryttere til start.

2 af klubbens ponyryttere har været i Kongelunden med godt resulatet: Emma Nymand og Mister Malte blev nr. 2 i henholdsvis LA2 og 4 med 71,25% og 72,19%, og Sacha Bech Pedersen og Bethoven lå lige udenfor placeringerne.

I Nykøbing viste en del af klubbens øvrige medlemmer at de også kan være

med: AnnSofie Nilausen og Spirit vand LB1 og 2, Ida Skaaning og Martilla vand LB3 og igen i denne weekend vandt Sabrina Pilemand og Rembrandt LA1 og 2.

I hesteklasserne fik følgene SAR-ryttere placeringer: Janne Krygermeier og Cissé blev nr. 2 i LA1, Ingrid Ølstad fik med Hyazint en delt 1. plads i LA2 og en 3. plads med Pearl EG i LA4

Ugens fødselsdagshilsner går til: Tanja Lohse og Louise Jørgensen – TILLYKKE

Uge 8

HUSK – at få betalt kontingent…..

Monica Skibsted er i Holte til Landsstævne og har i skrivende stund placeringer i MB på begge heste.

C-stævnet i NOR var en triumf for klubbens mange ryttere. Der var flotte debutér og flotte resultater; Christina Jensen og Zulaima vand LC2 og blev 2 i LC3, Ingrid Ølstad og Hypnoze vandt LA1. Der var debut til både Lenette Lundqvist og Trine Henningsen i MB0 og her vand Lenette og Marvell. Maria Nielsen og Sacha havde debut i LA6 og PRI, og Emma Nymand og Mister Malte blev nr. 2 i LA6. Channe Beck Pedersen og Funny blev nr. 2 i LC2, mens Trine Kristjansdottir fik distriktsstævne debut med 2 gode ridt i LB 1 og 2, hvor Sabrina Pilemand og Agurk vandt begge klasser. Sabrina havde en rigtig god søndag for hun vandt ligeledes LA1 og LA2 dog på Rembrandt, og Sacha Beck Pedersen og Bethoven blev nr. 2 i LA2. SÅDAN Piger – super flot og stort tillykke til alle.

 

C- stævne for dressurrytterne i NOR denne weekend.

HUSK – vi slår katten af tønden torsdag. Mandag er sidste dag du kan melde til Maria #53621220/41828366.

Ridehuset er lukket torsdag fra kl. 18.30 – 21.00 pga fastelavn.

Tillykke til ugens fødselslarer: Sara Hansen, Ida Christiansen, Maria Munch og Maria Kaup

Uge 7

Der er blevet afholdt konstituerende bestyrelsesmøde – se sammensætningen under klubben/bestyrelse

Christina Jensen og Ingrid Ølstad er til start i VOSK. Begge fik flotte placeringer som henholdvis nr. 2 og nr. 1

Skolerne holder vinterferie – og vinter er det jo ;0)

Sidst i januar trodsede Ingrid Ølstad fra FIRFOD snemasserne og tog til stævne i Solrød. Her blev det til 2 flotte 1.pladser i henholdsvis LA4 og LA6. Det sidste ridt som blev vurderet til hele 73% kan ses på www.firfod.dk

Trine Henningsen er indstillet til at blive dressurdommer – dejligt og et stort tillykke herfra ;0)

Anja løje Poulsen fylder 23 år – TILLYKKE Nanna Rewers Kristensen fylder 19 år – TILLYKKE Janne Bæktoft fylder 39 år – TILLYKKE

Deltaget i spændende kursus

Har været på super fedt kursus hos Ute Lehman om hestens fundament for signalindlæring.

Et kursus om at lægge nogen grundlæggende signaler ind i hesten for bl.a. fremad, stop, bak, og gå til siden. Hendes teori er at hvis de virker fra jorden kan de bruges som fundament til alt, i ridning, trailerloadning, osv.. Målet er at hesten altid skal reagere på signalerne også selv om den er stresset. At den reagerer på signalet så den ikke bare går igennem ens hånd (læs stikker af), og så den holder alle fire ben i jorden, selv i stresstilstande. Det var rigtig lærerigt og spændende. 😉 Charlotte Munch

 

Uge 6

HUSK! Generalforsamling onsdag kl. 19.00 på Saxenhus.

Monica Bugge Skibsted er til International springstævne på Vilhelmsborg.

Rikke Strate og Cantanit får en flot debut i MA i Hvalsø Rideklub – de rider til knapt 64% og får en 4.plads!

Referat og billeder fra generalforsamlingen finder du under Afholdte arrangementer

Nu er de sidste 2 ugers stævne blevet aflyst pga dårligt vejr – nu x vi fingre for at denne uges stævner ikke bliver ;0)

Marianne Jensen, Stald Kima har fødselsdag – TILLYKKE

Channe Beck Pedersen fylder 10 år den 12. februar – TILLYKKE

Louise Myssen fylder 20 år den 12. februar – TILLYKKE

14. februar 2010  
   
14. februar 2010  
14. februar 2010  

Uge 5

Suhrsminde afholder igen dressurkursus for interesserede ponyrytter med ponylandstræneren. Se mere her (Dato ændret til d. 23. – 24. april !!)

En del af klubbens dressurryttere, både til hest og pony, deltager i c-stævne på Brændte Ege i weekenden.

Åse Eriksen har fødselsdag – TILLYKKE ;0)

Uge 4

Enkelte af klubbens ryttere deltager i weekenden i stævne i Fakse.

Michala Møller fylder 39 år – TILLYKKE!

Se juniorudvalgets invitation til Fastelavn under arrangementer/Vi mødes Socialt arrangementet blev desværre aflyst!

Lørdag holder Susanne Fønsskov åbent hus på Dyrlægegårdens Hesteklinik! Der vil være en repræsentant for klubben til stede med en dejlig gave.

Uge 3

Monica Bugge Skibsted skal til landsstævne i springning i Middelfart.

Og det blev til 4 flotte placeringer i MB´klasserne som henholdsvis nr. 19 og nr. 8 på Quwita og nr. 12 og nr. 1 på Lucy!

Charlotte Piil Nymand og Daisy vinder LB spring på Brændte Ege

Der er møde med klubbens udvalg. Bestyrelsen og udvalgene skal gøre status over 2009!

Husk som springrytter at være OBS på de nye regler og nye udskrivninger af proprositioner.

Hannibal fylder 40 år – TILLYKKE

Klubben er blevet medlem af Hestens Værn!

Uge 2

Sabine Hansen med Denice har været i praktik hos Bjarne i denne uge og dagene har været fyldt med hårdt arbejde, men vi har alligevel kun mødt Sabine smilende og glad selv om hun har været bombet ;0)

Karina Eriksen fylder 31 år – TILLYKKE ;0)

Kontingenterne for 2010 er netop udsendt – der er generalforsamling onsdag den 10. februar 2010, men mere om dette senere.

Der er kommet nye regler for registrering af heste. Se mere herom på distriktets hjemmeside.

Stævnesæsonen er startet igen for klubbens ryttere. Så vidt vi er orienteret skal den første afsted i denne weekend.

Frosten har for alvor vist sig. Der er spredt Natrium Klorid i ridehusbunden for at hindre den skulle fryse. Dette gør dog, at du ikke må lade hesten rulle sig og nok også bør vaske hove på den efter at have være i ridehuset.

Uge 1

Korte nyheder for 2009 ligger nu i Nyhedsarkivet.

Sakskøbing Rideklub i Ridehesten.comGlædeligt Nytår i sakskøbing Rideklub – Klik for at se mere

Bestyrelsen indstillede i oktober 2009 formand Charlotte Munch til årets leder/indsjæl i Guldborgsund Kommune, men desværre gik prisen til Tambourkorpset! Beklager Charlotte – vi synes du havde fortjent den ;0(

Bjarne og Dorit “overtager” pasningen af stalden på Kjeldmosegaard og opstaldere klarer fremover weekends og helligdage.

Simone Mikkelsen fylder 20 år – TILLYKKE Karoline Andersen fylder 23 år – TILLYKKE

Undervisningen vil igen køre i vante rammer – se tider her på hjemmesiden eller i ridehuset. Lørdage og søndage er der sat tid af til henholdsvis spring/løsspring og horsemannship – husk at skrive jer på tavlen når tiderne benyttes således at andre ikke går forgæves i håb om et ledigt ridehus ;0)

Husk at få betalt for facilitetskort!

Så er 2010 startet – al mulig held og lykke til jer alle hver især. Vi håber at de planlagte projekter og ønsker for året vil gå i opfyld