2011

Nyhederne fra 2011

 

Uge 52
2. juledag
Nytårsaften
Nyårsdag.

Så er julen overstået – vi håber i har nydt dagene sammen med familie og venner, og at I alle har fået nogle dejlige gaver.

I dagene op til jul var Iben Dreyer “hjemme” på Kjeldmosegaard for at afholde kursus. Det viste sig at blive en succes og de mange ryttere gik fra undervisningen med masser af inspiration og røde varme kinder. Flere har allerede spurgt om hvornår hun kommer igen, så vi må se om Juniorudvalget kan få stablet noget på benene i det nye år.
Billede fra Iben Dreyers kursus på Keldmosegaard

Vi holdt også lige juleafslutning samtidig med kurset, og der var som altid gløgg, cacao og æbleskiver til de mange som havde kunne finde tid til at hygge sådan få dage før jul. Det er en dejlig tradition som Juniorudvalget hvert år holder i hævd – det hører sig til ellers bliver det måske slet ikke rigtig jul på Kjeldmosegaard ;0)

Dyrlæge Sussanne Fønsskov har været på det første nu lovpligtige besætningsbesøg på Kjeldmosegaard. Rapporten er lidt som restauranter og butikkers smiley-rapporter, og vil derfor være tilgængelig her på hjemmesiden. Den ligger under linket sikkerhed og lovgivning, hvor det har fået et faneblad for sig selv.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Rikke Fisker – TILLYKKE ;0)

Så der det den sidste uge i 2011 og vi vel derfor blot ønske jer alle sammen en smukt nytår! Vi håber i kommer sikkert og godt ind i 2012, hvor vi helt sikkert ses ;0)

Uge 51
22. december Julehygge i cafetutten
24. december Juleaften
25. december 1. juledag
26. december 2. juledag
22 og 23. december Kursus med Iben Dreyer

Så må vi åbne de sidste låger i kalenderen… fra den 19 til 24. december.
Tænk sig så nåede vi derhen igen ;0)

Der er julehygge i cafetutten torsdag den 22. december fra kl. 16.00 til 18.00 v/Juniorudvalget. For at vi kan få handlet ind, må i meget gerne skrive jer på sedlen i stalden eller sende en sms til Emily Lundqvist 60105831. Kom og brug et par timer og ønsk hinanden en dejlig jul!!

Iben Dreyer kommer “hjem” til Kjeldmosegaard for at afholde dressurkursus den 22 og 23. december – der vil hænge tidsplan for afholdelsen i ridehuset i ugens løb. Ridehuset er ikke lukket i forbindelse med kurset, men vi henstiller til at der ikke longeres samtidig med!

Vi gør venligst opmærksom at der er kommet nye FEI-dressurprogrammer som er gyldige fra 1. januar 2012.

Samtidig kan vi fortælle at de nye spring- og dressur reglementer for 2012 nu ligger tilgængelige på forbundets hjemmeside. Sørg for at få dem læst igennem så I ikke ender i nogle kedelige situationer, når først stævnesæsonen går i gang igen efter nytår.

Der er kommet et nyt faneblad under sikkerhed som hedder lovgivning. Her vil vi linke til bla. hesteloven og dyreværnsloven og prøve at finde artikler m.m. som kan være af betydning for hesteejer, klubber og ejere af hestesteder.

Fra LSP har vi fået en melding om at der stadig er en ledig plads på Bøchmann-kurset den 7 og 8. december. Måske en julegaveide? Se mere på distriktets hjemmeside.

Sidst Faxe holdt springstævne fik Marie-louise Kierrumgaard og Armani en flot 2. plads i LC* – TILLYKKE.

Lenette Lundqvist fik lørdag den 17. december en datter. TILLYKKE og velkommen til verdenen lille pige ;0)

Der er ingen fødselsdagshilsner i denne uge, men i stedet vil bestyrelsen gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul ;0)

Uge 50
VOSK D-stævne dressur/spring
SAR staldmøde og orienteringsmøde mandag

I Julekalenderen er det lågerne fra 12 til 18 der må åbnes i denne uge

Opkrævninger til facilitetskort er udsendt i sidste uge – mangler du at modtage, så skriv gerne til Hannibal ;0)

Vi henstiller til at folk stadig husker at samle mokker i både ridehus og på P.pladsen.

Klubbens julefrokost blev holdt fredag aften. 46 havde valgt at hygge sammen denne dag i december, med herlig mad og god stemning.

Iben Dreyer kommer hjem til Lolland i julen, og Juniorudvalget har fået arrangeret at hun gerne vil komme at undervise (se mere på forsiden). Kom og hils på en af klubbens tidligere ryttere som nu er i lære som berider i Jylland.

HUSK: at du har mulighed for at indstille et medlem til at modtage årets skulderklapspokal. Benyt skemaet under linket vandrepokaler ;0)

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Gitte Pilemand – TILLYKKE!

Uge 49
FKR D-spring
Tirsdag – distriktsbestyrelsesmøde
Fredag – Julefrokost i Cafetutten
Søndag – 3. søndag i advent

Så må låge nr. 3 og 9 åbnes i denne uge – og tænk sig sidste år ved denne tid havde vi allerede haft den første snestorm. I tvivl? Så tjek sidste års korte nyheder hvor der ligger billeder ;0)

Desværre er der ingen tilgængelige resultater endnu fra MLR´s stævne hvor der ellers var en del af klubbens ryttere til start.

Vi går snart ind i et nyt år, hvorfor der inden for det næste stykke tid vil blive sendt opkrævninger ud på facilitetskort.

I denne uge er der ingen fødselsdagshilsner, men tilgengæld er staldnissen Johan kommet frem fra sit skjul og sidder igen og passer på stalden og håber på lidt lækkert.
Johan sidder og håber på lidt lækkert

Uge 48
GSPR D-Stævne spring
MLR D-Stævne spring/dressur
2 søndag i advendt

Så må der i denne uge åbnes låge nr 1 – 4 i årets julekalender – nyd julemåneden allesammen ;0)

Der er iøvrigt pyntet til jul i ridehusets 2 bagerste ender – vi henstiller til at opsætninger i ødelægges ved evt. at lade heste “spise” træerne eller tage ting væk!

Der er sidste tilmelding til klubbens julefrokost søndag den 4. december hos Hannibal 40 15 92 83.

Vi fik afholdt et herligt advendtsstævne i weekenden. Det var super hyggeligt – julemusik udover hele Reersø – julestemning i ridehuset og i cafeen – glade gæster og ryttere – god ridning – søde officials og fantastiske hjælpere. ALT I ALT en total hyggeligt måde at fejre 1. søndag i advendt på ;0) TAK FOR HJÆLPEN ALLESAMMEN – UDEN JER VAR DET IKKE BLEVET DET SAMME ;0)

En særlig tak til Palle Thilqvist som endnu engang valgte at bruge sin dag på Kjeldmosegaard og som oven i købet udloddede et gavekort til køb af billeder via sin hjemmeside CTFoto.dk Det var weekendens ryttere som var potientiellere vindere, og den glade vinder af denne dejlige præmie blev Ida Henningsen fra Kettinge. Ida har fået besked om at hun har vundet – TILLYKKE! Billederne fra stævnet vil være online på www.ctfoto.dk tirsdag d. 29. november.

Resultater fra Stævnet vil være at finde via forsiden eller under fanebladet stævner straks Maria har fået sin computer opdateret.

1. december nærmer sig hastigt, og dermed også DIN mulighed for at indstille et medlem til at modtage årets skulderklaps pokal som uddeles ved generalforsamlingen i februar. Dette gøres ved at udfylde “sedlen” som ligger under linket vandrepokaler/skulderklapspokal. Alle indstillinger behandles fortroligt, men det er nu du kan komme med din opfordring til bestyrelsen om hvem du synes der har fortjent pokalen ;0)

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Isabella Wridt Sørensen – TILLYKKE!

Uge 47
FKR D-stævne dressur
SAR D-stævne spring søndag
NABOEN holder jagt lørdag

Så blev det 1. søndag i advendt – og det fejrer vi med et herligt springstævne. Kom og Kig – der er selvfølgelig pyntet op til jul, så kom og bliv i dejligt julehumør!

Tidsplan og program til springstævnet ligger klar – klik her for at se mere.

Der kan stadig bruges flere hjælpere til springstævnet – kom og hjælp os bare et par timer ;0)

Ved C-stævnet i NOR har rigtig mange af klubbens ryttere været til start – desværre kan vi ikke se resultater, men vi ved dog at Tina Graugaard og Copelia kom hjem med 2 flotte 2. pladser lørdag.

Emma Nymand og Kinski Wee har netop fået besked på at de er udtaget til Hollands svar på JBK i januar måned. Godt gået Emma;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Dorit Kruse, Gitte Lundqvist, Antonia Barding og Anette Larsen – TILLYKKE ;0)

Uge 46
NOR C-stævne dressur
MØN D-stævne dressur/spring

Hvis du ikke har nået at melde til vores springstævne kan du nå det til og med tirsdag eftermiddag. Vi laver nemlig foreløbigt program tirsdag, så hvis du vil være med alligevel og ikke har nået det og vil slippe for efteranmeldelse så send din anmeldelse til Hannibal@hansen.mail.dk

Klubbens springpiger (- og dressurponyer) har været til springmesterskab i Faxe. Det var ikke SAR der løb med mesterskaber i denne omgang, men der blev hygget alligevel. Desværre er der i øjeblikket ikke tilgængelige resultater så vi ved ikke hvordan de individuelle klasser er gået…..
Klubbens springpiger (- og dressurponyer) har været til springmesterskab i Faxe - klik for at se større billede

Og så er der endelig kommet resultater fra LSP´s stævne sidst i oktober. Og her kom flere af klubbens rytter hjem med placeringer: Signe Hemmingsen og Pepper vandt LA2 om lørdagen, mens Janne Bæktoft og Zakaris vandt den samme klasse om søndagen. Trine Fisker og Winston vandt ponyernes LA1 og 2 med Sacha Beck Pedersen og Firfod Brdr. Olsen lige i hælene. TILLYKKE PIGER.

I weekenden var der D-stævne i Nykøbing og her vandt Line Juliussen og Con air LC3, mens Christina Jensen og Zulaima Firfod blev nr. 2 i LA2. Sacha Beck Pedersen og Firfod Brdr. Olsen vandt LA2 for pony. TILLYKKE ;0)

I onsdags havde klubben samlet medlemmer og deres familie og bekendte – 40 personer i alt – til at se GLOBEN i Holeby. Det var en flot oplevelse, som faktisk blev bedre når det først havde sat sig. Se blot Emilys smukke billede ;0) Der kommer på et tidspunkt flere ind under billedegalleri. TAK til Familien Skibsted som ejer GLOBEN og som gjorde det muligt for os at komme ned og se vores fantastiske jord tættere på. Se flere billeder i galleriet!
TAK til Familien Skibsted som ejer GLOBEN og som gjorde det muligt for os at komme ned og se vores fantastiske jord tættere på. - Klik for at se større billede

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Katja Nielsen. TILLYKKE ;0)

Uge 45
NFRK D-stævne dressur
SYK/FKR C-springstævne m/holdmesterskab
DYRLÆGEGÅRDEN foredrag – tirsdag
SAR udflugt til GLOBEN – onsdag
MORTENS AFTEN – torsdag

HUSK at det er sidste tilmelding til Advendtsstævnet den 11. november

39 er tilmeldt turen til GLOBEN – der er stadig én ledig plads hvis nogen er interesseret. Henvendelse til Hannibal 40 15 92 83

Glarmesteren kommer på besøg i denne uge for at ordne spejlet – husk at vis hensyn hvis i støder ind i ham ;0)

Helt uventet har vi en ledig boks på Kjeldmosegaard. Er du interesseret så kontant Charlotte Munch.

SAR stiller med 2 hold til distriktsmesterskabet i spring – 1 ponyhold og 1 hestehold. Pøj Pøj til pigerne ;0)

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Benedikte Piil – TILLYKKE ;0)

Uge 44
FKR aften C-stævne dressur
FRKS klar-parat-start.

JAGT hos naboen søndag den 6. november fra 12 – 16.

Har du lyst til at blive en del af et godt team – klik her for at se mere

Så er der allerede kommet proprositioner til klubmesterskaber som afholdes i februar. Det kan være du synes det er underligt at vi lige som har sprunget et år over, men det er for at få lagt mesterskaberne i starten af et år således at man ikke kun er klubmester et par enkelte måneder, men derimod næsten et helt år.
Der er lavet nogle enkelte ændringer i forhold til sidste år, men Juniorudvalget håber at i igen i år støtter op om mesterskabet!

Sidste tilmelding til turen til GLOBEN er lørdag den 5. november – meld tilbage til Hannibal.

Spejlet repareres i næste uge – dagen ved vi ikke endnu, men det er tilladt at ride samtidig, men tag hensyn til glarmesteren ;0)

Julegaveide???? Klubtrøjer kan erhverves via Cafeen, hvor de står til afprøvning i forskellige størrelser og farver. Evt køb skal meldes til Hannibal 40 15 92 83.

Der har været stævne i både Nykøbing og Nakskov denne weekend, men desværre er resultater ikke opdateret i skrivende stund, men vi ved at Denise Skarsø og Remember Me vandt 80 cm springning i Nykøbing og at Trine Fisker og Winston kom hjem med 2 1. pladser fra LSP i LA 1 og 2 – TILLYKKE TIL JER PIGER!

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Maiken Friis – TILLYKKE ;0)

Uge 43
LSP D og C-stævne dressur
NFRK D-stævne spring

Natten til lørdag går vi over til vintertid igen!

Nyd det smukke efterår og alle de fantastiske farver som bestemt ikke er værre set fra hesteryg.

Nyd det smukke efterår og alle de fantastiske farve Nyd det smukke efterår og alle de fantastiske farve

Invitationen til årets julefrokost er kommet – se mere på forsiden, i stalden, i ridehuset eller cafeen. Håber du også har lyst til at deltage – vi kan være 70 personer!

Ved weekendens springstævne i Fakse havde klubben en del ryttere til start.
Desværre var resultater for søndagen ikke opdateret i skrivende stund, men om lørdagen vandt Josefine Voss Madsen og Rosalina ULB og Linda Thilqvist og Korsgårds Regitze vandt ULA. Stort tillykke til jer.

Den nye generation af ryttere er så småt begyndt på Kjeldmosegaard. Mormor holder godt fat i Diana da hun sidder på Dusine ;0)
Her er lille Diana på en dejlig fjordhest - Dusine

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til : Sacha Bech Petersen, Trine Fisker, Christina Jensen, Kitt Nørbjerg Ålborg og Natascha Ø Jensen – TILLYKKE PIGER
;0)

Uge 42
FKR C-stævne spring
STBR D-stævne dressur
SAR – tirsdag juniorudvalgsmøde kl. 15.30

Efteråret er over os, og efteråresferien afholdes i denne uge for skoleungerne, men efterår betyder også jagt aktiviteter. Vi vil her på kort nyt skrive når vi ved at Bjarne eller naboen holder jagt på og omkring Kjeldmosegaard. Vi kan nemlig ikke garantere at der ikke falder hagl ned og at der er generende støj ved jagtafholdelserne. HUSK BLOT – ingen vil forsøge at skyde jer, men naboens jorde er bla. det skov som ligger lige op til ridehuset og vi kan ikke sige han ikke må jage i den, så tænk dig om inden du kommer og vil ride på jagtdatoerne ;0)

Lørdag er der jagt på Kjeldmosegaard fra kl. 10 – 13.00 Søndag holder naboen jagt fra kl. 13.00 – 16.00

Nu er det indendørssæson, og derfor skal vi lige huske at minde om at de som ønsker at benytte tider for frispring eller løsspring om lørdagen eller horsemanship om søndagen SKAL skrive sig på tavlen i ridehuset senest torsdagen før med angivelse af navn og tidspunkt for benyttelse ellers går vi ud fra, at tiden ikke bliver benyttet til den givne aktivitet den kommende weekend. Det er IKKE tilladt at have løse heste samtidig med at der er ryttere tilstede i ridehuset, eller hvis der kommer ryttere ind og vil benytte ridehuset. Dog skal ryttere også være opmærksomme på, at under løsspring er det ikke tilladt at benytte ridehuset, og at der under frispring og horsemanship kan forekomme remedier i ridehuset samtidig.

Klubben vil gerne have nogle 10 liters suppegryder – har du eller dine forældre nogen i overskud tager vi gerne i mod ;0)

Torsdag i sidste uge nød 30 personer godt af Bendes dejlige mad. Vi startede ud med hygge ved at lave lygter, som forhåbentlig vil hygge lidt i ridehuset indtil vi skal pynte op til jul…….

 

der blev hygget med at lave lygter der blev hygget med at lave lygter
der blev hygget med at lave lygter der blev hygget med at lave lygter

Ved weekendens stævne i Nykøbing havde Sacha Bech Petersen og Firfod Brdr Olsen 2 rigtig fine ture, idet de begge dage vandt LA1. Tillykke!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Janni Krygermeier og Marielouise Kierrumgaard – TILLYKKE ;0)

Uge 41
NFRK C-stævne dressur
SAR mandag staldmøde kl. 19.00
SAR torsdag fællesspisning kl. 17.30 (vi starter med at lave roe- og
græskarlygter)

Så fik vi besøg fra Frankring af den mekaniske hest. Den blev installeret i foderrummet og var der var stor søgning til kurset som startede kl. 8.00 og varede indtil kl. 20.00. Rytterene kom med rigtig gode tilbagemeldninger om deres oplevelse af både den mekaniske hest og også undervisningen for de som var så heldige at have egen hest med. Enkelte ryttere, som var førstegangs deltagende på den mekaniske hest, skulle dog lige ud over det at det ikke var en tur i Tivoli de deltog i, men et seriøst kursusforløb, for for pokker hvor blev der grinet når den først satte i trav, men det varede kun kort inden koncentrationen satte ind.
Så fik vi besøg fra Frankring af den mekaniske hest

EFTERLYSNING….. Vores 3 emaljeskilte med badende damer er forsvundet fra Cafetuttens toilet! Har du set dem? Vi vil rigtig gerne have dem retur ;0)

Så kom der proprositioner til vores D-springstævne. Vi håber at rigtig mange kommer og tilbringer 1. søndag i advendt i ridehuset. Palle har sagt at han ankommer med kamera, så nu er chancen der for efterfølgende at kunne erhverve sig nogle lækre billeder…. Måske ligefrem en julegaveide????

I Søndags kom Anne fra DRF på besøg for at afholde kursus i sikkerhed i omgang med heste og i ridning. Ca 20 af klubbens medlemmer havde valgt at deltage i kurset og vi fik en lærerig dag. Ikke at vi skulle ændre i vores sikkerhedsregler, men der var en god debat omkring bordet som måske gør at vi der var der tænker over sikkerhed i hverdagen og at det ikke behøver at gøre tingene mere besværlige blot mere sikre.

Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail blev nr 2. i PRT ved weekendens stævne i Faxe, hvorimod Rikke Strate og Cantanit red flotte 65% hjem i Prix sct.
George ved stævne i Møllebakken. Godt gået piger!

NU STARTER INDENDØRS-SÆSONEN FOR ALVOR!!!!!! Derfor er det vigtig at du lige læser op på ridehusreglerne, således at du bla. husker at vi rider venstre mod venstre, at vi skridter på hovslaget en og en, at vi IKKE hører musik fra Ipods eller lignende, og at der er regler omkring longering. Reglerne er ikke lavet for at irritere, men for at vi alle kan være der samtidig på bedst mulig måde ;0) Så husk lige at læs dem igennem.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Marlene Piil Nymand – vi håber du får en herlig dag nu hvor du er i Australien. HAPPY BIRTHDAY ;0)

Uge 40
FKR D-og C stævne dressur
SAR Mandag 3. oktober kl. 18.30 bestyrelsesmøde SAR lørdag 8. oktober fra kl. 8. til 18
Kursus Mekanisk Hest SAR søndag 9. oktober fra 9.30 til 14.00 sikkerhedskursus med DRF

Sikke en vejrmæssig smuk uge vi lige har været igennem – vi x fingre for at efteråret fortsætter sådan ;0)

Sæt X ved fredag den 9. december – vi holder julefrokost, men der kommer flere oplysninger herom senere

Tine Vejlstrup og Kristine Alsbæk har været til stævne i RKL – desværre er der ikke kommet resultater på nuværende tidspunkt. Til gengæld kan vi fortælle at Sacha Bech Pedersen og Sabrina Pilemand har været til ponylandsstævne i Sundeved og redet fine % hjem.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Heidi Lund Koppelgård og Sabine Hansen – TILLYKKE TIL JER ;0)

Uge 39
GSPR mail og spring for inviterede klubber STBR D-stævne dressur RKL D-stævne dressur/spring for uøvede ryttere

Der er kommet nyt undervisningsskema!

Der er nu mulighed for at købe æblemoster fra Guldborgsund Frugt gennem klubben. Betaling skal ske samtidig med bestilling – se mere på døren til sadelrummet på Kjeldmosegaard.

Ved weekendens stævne i NOR vandt Trine Kristjansdottir LA6 dressur.
TILLYKKE ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Charlotte Munch og Hanne Arboe – TILLYKKE TIL JER PIGER!!!

Uge 38
FRKS D-stævne dressur/spring
NORD C-stævne dressur/spring

Har I set Palles dejlige, sjove og flotte billeder fra stævnet – der er mange rigtig fine ;0)

I denne uge vaskes der bokse ned på Kjeldmosegaard.

Klubben afholder GRATIS sikkerhedskursus arrangeret af DRF den 9. oktober – tilmeld dig hos MUNCH, det virker til at blive en super spændende formiddag!

Fra Pixi har vi modtaget følgende søde takkekort

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Ingrid Ølstad selv om hun nu befinder sig i Norge, Charlotte Munch, Hanne Arboe og Sabrina Pilemand – TILLYKKE TIL JER!

Uge 37
ØLR D-stævne spring/dressur
SYK D-stævne spring/dressur
Distriktsbestyrelsesmøde 12. september
Arbejdsdag 17. september SAR

Så fik vi afholdt de individuelle distriktsmesterskaber i dressur i weekenden. Det gik fantastiks godt og vi har fået så megen ros. Det kunne aldrig været gået uden alle jer som har hjulpet – det er fantastisk i har været der. TAK.
I rapporten som skal sendes til Forbundet har vi kun fået topkarakterer og med kommentarer som : Godt sted med meget positive hjælpere og meget imødekommende klub med gode faciliteter – STOR ROS! Hvad siger i så? Er det ikke det hele værd – det synes vi i stævneudvalget ;0) Prikken over iét var jo også da Bende og Jaike kom frem til præmieoverrækkelsen – Nøj de var flotte!!!!!! Der kan bare ikke komme ros nok til alle……

Vi glæder os også over at Sacha Beck Petersen blev distriktsmestre for kat II – og vi kan ikke vente med at se Palles billeder fra weekenden, de vil være online på www.ctfoto.dk på torsdag.

Sidste uge gentog Ida Christiansen og Fønix Elsa sidste års mestersværk og blev Danmarksmester i juniordressur for fjordheste – STOR TILLYKKE!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Pia Mikkelsen, Pixi, Josefine Voss Madsen, Nauja Rasmussen, Camilla Jørgensen og Annika Valsted Rasmussen TILLYKKE ;0)

Uge 36
GSPR mail & spring for inviterede klubber
SAR C-stævne dressur med individuelle distriktsmesterskaber, Lodtrækning for heste til lørdagens mesterskabsklasse finder sted i cafeen fredag kl. 17.00.

Klubben afholder i weekenden de individuelle distriktsmesterskaber i dressur for både hest og pony. Kom og vær med til at skabe en god stemning for rytterne!!

Den mekaniske hest kommer til SAR den 8. oktober – læs mere under kurser.

Der er kommet ny undervisningsplan som gælder fra nu af. Se den her på hjemmesiden eller se den i ridehuset!

Ved Faxes C-aftensstævne i ponydressur vandt Emma Nymand og Kinski Wee PRI og Trine Kristjansdottir blev nr. 3 i LA4 – Stort tillykke til jer begge.

Ved ponylandsstævnet i Frederikshavn blev Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail nr. 5 i LA 6. Også tillykke til dig!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Camilla Ødegaard og Regitze Wellendorf.

Uge 35
FKR C-dressur pony – aftenstævne
NSPR D-dressur hest og pony
SAR – lørdag 3. september blomsternedlæggelse

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til AnnSofie Ploug Madsen – TILLYKKE!

Ved sidste weekends stævne i Bellinge var der masser af klubbens ryttere som fik placeringer: Michelle Johansen på Elverhøjs Alaika vandt LA1 søndag, blev nr. 2 iden samme klasse lørdag, hvor hun også blev nr. 4 i LA2, Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona vandt MB1, Emily Lndqvist og Nerle vandt PRI, Sacha Bech Petersen og Beeethoven af Stensnæs vandt LA4 og på Firfod Jitterbug vandt Sacha LD2. Tillykke til jer alle med de flotte resultater ;0)

Der er vand overalt – og det påvirker desværre også stævner. Endnu engang har et springmesterskab måtte aflyses pga vandmængderne. SYK som skulle have afholdt de individuelle distriktsmesterskaber har desværre måtte aflyse!

Så er der gået endnu et år – og den 3 september markeres naturligvis igen iår! Vi lægger blomster ved mindestenen lørdag kl. 11.00. Håber vi ses til et minuts stilhed!

Vi vil gerne have flere hjælpere til distriktsmesterskabet den 10 og 11 september. Har du nogle timer i overskud så ring eller sms til Hannibal 40159283.

Fra Emma Nymand har vi modtaget følgende:

Kære SAR!
Jeg vil sige tusinde tak for det meget flotte armbånd jeg modtog efter DM. Det er meget flot af klubben, tror ikke der er mange ryttere der kan prale af at ride for så god en klub, som gør så meget for sine ryttere, som SAR gør. Derfor betyder det også rigtig meget for mig at repræsentere SAR på bedste vis. 🙂

Keep up the good work 🙂
Emma Nymand.
(Og så var det jo bare vildt blæret at SAR havde to ryttere med til DM!)

Uge 34
SYK C-stævne i spring med de individuelle distriktsmesterskaber
MØN D-stævne spring og dressur
NORD distancestævne

Ved weekendens pony DM i dressur, var Emma Nymand og hendes pony Kinski Wee flyvende. Hun startede ud med en 4. plads i fredagens opvarmningsklasse. Om lørdagen i den indledende DM-.klasse red Emma sig til en fornem 8 plads og sikrede sig dermed adgangsbilletten til at ride søndagens A-Finale. Her var Emma helt klar og gav dem alle sammen kamp til stregen, så hun dermed sikrede sig den total flot 5. plads. Stort Tillykke med den flotte placering ;0)

Husk at næste weekend er sidste tilmelding til klubbens eget stævne.

Ved weekendes holdmesterskab på Bellinge er der desværre ikke tilgængelige resultater i øjeblikket, men vi ved at holdet hyggede sig, men at hestene desværre ikke legede helt med. Super ærgeligt! Til gengæld vandt Emily Lundqvist og Nerle lørdagens PRI, mens Lenette Lundqvist fik placeringer i flere af stævnets MB klasser. Ann Cecilie Christensen og hendes dejlige 4 års hoppe Velvet var på Bellinge og ride 4 års klasser og endte med den flotte score 7,94 trods det at hun ikke er redet ret længe.

På Broholm afholdt Trakehnerne stævne, og her vandt Rikke Strate og Cantanit Prix Sct. Georg som samtidig var deres debut i denne klasse.

Der er stadig ikke resultater fra forrige uges stævne i RKL, men vi har alligevel fået for øre at Maria Nielsen og Weronica vandt LB * og Tine Vejlstrup vandt LC*.

Sætternissen var på spil i sidste uge, hvor vi under lykønskninger fik skrevet Mikkeline Hare på. Det burde i stedet have været Julie Kruse – vi undskylder og ønsker Julie et stort tillykke med dagen.

Denne uges fødselsdagshilsen skal på til Pernille Larsen – TILLYKKE ;0)

Fra Josefine Voss Madsen har vi modtaget nedenstående herlige fortælling om hendes landsstævne på Sivebækgård: Jeg er hermed hjemvendt fra det jydske, Sivebækgaard Landstævne i Herning, med min hest Poppelgårdens Come Back Louie, hvor vi har repræsenteret klubben i top 15 3 dage ud af 4.
Vi startede opvarmningsklassen (LA**) om torsdagen, hvor vi endte på en 13. plads. De følgende 3 dage startede vi lilletur, hvor vi endte på en 15. plads om fredagen (LA**) og blev nr. 4 i speed lilletur (MB*). Om søndagen havde hesten desværre mere travlt med at kigge på damer og bukke mellem springene, så vi fik 3 bomme, men blev den oplevelse rigere.

Uge 33
BELS C-Stævne dressur distriktsmesterskab hold
SOS D-Stævne dressur
NOR D-Stævne dressur
DM ponydressur Middelfart
Trakehnerstævne Broholm

NSPR har desværre måtte aflyse deres springstævne i weekenden pga. vand. Det var desværre også distriktsmesterskaberne for hold, så klubbens piger kom desværre ikke til start alligevel. ØV – vi håber at mesterskabet bliver afholdt senere.

BELS har desværre måtte aflyse deres distriktsmesterskab for ponyhold i dressur da der kun var 1 hold tilmeldt – SAR. Super surt for pigerne som havde glædet sig. Til gengæld bliver mesterskabet til noget for hestene – så Pøj Pøj til pigerne ;0)

I skrivende stund er der desværre ikke resultater fra RKL så vi ved ikke hvordan Kristine Alsbæk og Tine Vejlstrup har klaret sig.

Josefine Voss Madsen og Poppelgårdens Comback Loui har til gengæld haft en forrygende weekend ved springlandsstævne på Sivebækgård. En FLOT 4 plads i MB*, og en 13. og 15. plads i LA**. STORT TILLYKKE MED DE FLOTTE RESULTATER!

Ved weekendens DM i ponydressur skal Emma Nymand og Sabrina Pilemand til start – PØJ PØJ til pigerne ;0)

Sommeren er slut!!!! Massør Megger er på banen igen med massage mandage fra kl. 16.30. Skriv dig på sedlen som hænger på døren til sadelrummet på Kjeldmosegaard – det er ren velvære……

På torsdag omkring kl. 14.00 kommer der spåner til ridehuset, den forreste bane og banen bag ridehuset, så nup en rive med til Kjeldmosegaard og hjælp. Jo flere vi kommer jo før kan vi ride på banerne igen ;0)

HOLD DA ELLERS OP! Så fik vi da lige holdt kræmmermarked…… Læs mere her!

Gitte Pilemand var på plads med kameraet og fik taget en masse billeder ved Kræmmermarkedet. Dem kan du se ved at klikke her

Signe Hemmingesen har fået en dejlig søn – Oliver. TILLYKKE!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: AnnCecilie Christensen, Frederikke Bruhn Petersen, Sabine Maj Møller, Laura Nielsen Guldbjerg, Lotte Jørgensen og Mikkeline Hare. TILLYKKE ;0)

Uge 32
NSPR C-stævne spring med distriktsmesterskab for hold
RKL D-stævne dressur/spring
FUKR D-stævne dressur
RINGSTED military
Sivebækgård B-stævne spring
SAR kræmmermarked (det er nu kun muligt at få udendørs stande!)

Ved sidste uges springstævne i Nykøbing var alle resultater ikke tilgængelige da kort nyt blev skrevet, så vi mangler at sige tillykke til Tine Vejlstrup og Kastkærs Fabel som blev nr. 2 i en showklasse og til Josefine Voss Madsen og Poppelgårdens ComeBack Loui som blev 2 i LA**. Og pøj pøj til Josefine ved weekendens landsstævne på Sivebækgård ;0)

Ved distriktsmesterskaberne i holdspring i Næstved i weekenden stiller SAR med både et pony- og et hestehold. Så alt mulig held og lykke til pigerne – vi håber på en masse 0-runder

Mette Kozeluh er igen landet i Danmark efter et spændende ophold i Tyskland. Hun lægger ud med at indtage militarybanerne i Ringsted i weekenden på hendes unge fuldblodshest. Held og Lykke ;0)

Til landsstævnet for ponydressur i Aagerup var det dejligt at se ned over startslisterne. Hele 5 SAR ryttere var til start, Emma Nymand, Sacha Beck Petersen, Ida Christiansen, Emily Lundqvist Mikkelsen og Sabrina Pilemand. Der udover var Helene Christensen fra LSP også til start så Lolland var flot repræsenteret ved stævnet. Derudover var det ekstra flot, at der også faldt placeringer af til nogle af pigerne; Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail blev nr. 6 i PRI, og Emma Nymand og Kinski Wee blev nr. 2 i både PRT og PRM – Stort tillykke til jer ;0)

Ved ponylandstævnet i Nykøbing F var der indlagt enkelte klasser for heste, og her fik Maria Nielsen og Weronica lørdag en flot 1. plads i LB*. Tillykke ;0) Samtidig så har vi også fået en dejlig opdatering fra Maria sammen med et billede af hendes nye hest:

“Jeg er kommet godt igang med Weronica som er Hollansk varmblod på 172 cm,har allerede startet klub og distriktstævne, hun er en rigtig lækker hest, men er selvfølgelig stor i forhold til mine 2 ponyer,jeg har startet LB på hende og idag søndag opnåede jeg at få broncemærket,og igår lørdag en 0 runde,næste weekend starter jeg LB og LA.
Det er rigtig dejligt at komme ud at springe igen” Hilsen Maria og Weronica

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Jeanet Been – TILLYKKE ;0)

Uge 31
NFRK B-stævne spring.

Sakskøbing Rideklub havde et hold med til ponygames på Vilhelmsborg. Du kan læse deres dagbog her. Desværre fremgår det ikke at det var SAR holdet red for, men det ved vi det var ;0)

Emily Lundqvist og Sabrina Pilemand har i weekenden taget turen til ponylandsstævne i Sverige, Dagstorpsortens Rytterförening. Her red begge pigerne 3 klasser, PRI, PRT og PRM. Sabrina blev fredag nr. 2 i PRI og søndag red hun de eftertragtede 65% og fik dermed den sidste halvdel så Rembrandt nu er A-pony. TILLYKKE

I skrivende stund er der desværre ikke resultater fra stævnet i GSPR, men vi ved at Tanja Lohse og LouLou efter tovtrækkeri vandt LA4. TILLYKKE!

De sidste resultater fra springstævnet er desværre ikke kommet på, så derfor ved vi ikke hvordan det er gået Josephine Voss Madsen ved søndagens starter, men vi ved, at Mikkeline Hare og Pixi fik en fornem 2 plads i lørdagens LC.
TILLYKKE!

Det er stadig muligt at få ting med på klubbens fællesstand til Loppemarkedet næste søndag. Skriv dig på listen i stalden på Kjeldmosegaard, eller kontakt Hannibal 40159283. Der er nu kun 2-3 stande tilbage, hvis nogen skulle være interesseret.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Jette Pedersen, Britt Hemmingsen og Lisbeth Tetsch. Tillykke med dagen de damer ;0)

Uge 30
GSPR Mail og spring
GSPR D-Dressur
NFRK C-Spring

Så er der kommet resultater fra LSP og dejligt at kunne ønske tillykke til Ida Christiansen og Lawista som vandt LD2 og til Emily Lundqvist og Nerle som vandt PRT.

Vi nærmer os de 40 stande til vores kræmmermarked – meget imponerende ;0) Benyt chancen til at få solgt dine ting – klubben laver fælles stand, så du skal blot kontakte Hannibal 40159283 så kan du få dine ting med på standen og efterfølgende få pengene for de solgte ting.

Se den allerede imponerende liste af velvillige sponsorer til vores Distriktsstævne i september under fanebladet Stævner.

Uge 29
MLR D-stævne dressur/spring

Der er enkelte af klubbens ryttere til start i LSP, men i skrivende stund er der ikke tilgængelige resultater.

Vi har pt. solgt ca. 30 stande til Klubbens kræmmermarked, men der er plads til min. dobbelt så mange, så tilmeld dig inden den 1. august – Det bliver super sjovt! Har du ikke nok til en hel stand så kontant Hannibal alligevel, for så kan klubben lave en fælles stand ;0)

Til distriktsstævnet den 10. og 11. september vil vi rigtig gerne have mange sponsorgaver. Fra “hundeverdenen” har vi prøvet at overtage konceptet med at private også gerne må give gaver, så har du lyst til at være sponsor så meld dig endelig. Det behøver ikke at være alverden, en pose hjemmebagte boller eller cup-cakes, en lækker shampoo, en par sokker, en flaske vin, en æske chokolade eller måske en middag for 2 i cafeen. Foreløbig har vi fået dejlige ting som 2 gavekort til billeder fra CTFoto.dk, 1 lækker solbrille fra Thilqvist Optik, 5 store toblerone fra Bende Herneth, 1 hestemassage fra Birgitte Nymand, en endnu hemmelig gave fra Tika Rideudstyr, en vinoplevelse for 2 personer og 1 gavekort på 100 kr. til Imerco. Rigtig dejlige ting som vi håber bliver suppleret med en ting fra dig også ;0) Har du lyst til at være med så kontakt Hannibal på 40159283.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Daniel Brandt Christensen og Amalie Billesø – TILLYKKE ;0)

Uge 28
Den 7/7-2011 rundede klubbens hjemmeside 40.000 besøgende. TAK for det!

Folketidende har lavet en fin artikel om Monica – den var endda i sportssektionen. Har du ikke set den, kan du se den i vores scapbog her på hjemmesiden under nyheder.

Juniorudvalget arrangerer loppemarked/kræmmermarked, så lej en stand den 14. august mellem kl. 11 og 15 og få solgt ud i de ting du har til overes. Det behøver ikke kun at være rideudstyr, ALT er simpelthen mere end velkommen. Se opslaget på forsiden.

Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail har lige haft en forrygende weekend ved ponylandsstævnet i Hjallerrup, hvor de fredag fik deres første landsstævne placering – en 5. plads i PRI. Om søndagen red de til 65% i PRM og Rembrandt blev derved halv A-pony! STORT TILLYKKE ;0)

Ved Hippoaden var de seje af klubbens ryttere ude og ride, og følgende fik endda placeringer: Susanne Johansen og Lady Galina Bækkeskov, samt Amanda Vigsø Andsersen på Gangster Bækkeskov vandt 25KM og Anne Alsbæk på Like a Bombshell blev nr. 2 i den anden klasse som red 25 KM. 15 KM var delt på i 3 afdelinger og i afdeling b vandt Charlotte Hansen og Askan, hvor Louise Hansen og Valdemar blev nr. 3. I afdeling c vandt Jørgen Coulthard med Chayenne. SUPER FLOT OG STORT TILLYKKE ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Alberte Pedersen, Laura Due Pedersen, Hans Herman Storm og Helle Lundqvist. TILLYKKE!

Uge 27
KÆMPE STORT TILLYKKE MONICA ;0)
Monica Bugge Skibsted og Qwita B vandt ved weekendens Nordiske Mesterskab for Youngriders i Middelfart bronze i såvel hold som individuelt. Se evt. mere om mesterskabet på www.ridehesten.com eller endnu bedre; kom ud og ønsk Monica stort tillykke når hun og hendes 2 heste kommer hjem til Kjeldmosegaard for at holde velfortjent sommerferie i juli måned ;0)

Ved weekendens Trakehnerstævne i Ringsted vandt Rikke Strate og Cantanit MB0 med knapt 70% og er dermed klar til Eliteskuet på Broholm den 20. og 21. august!

Der er desværre ingen resultater fra D-stævnet i Nykøbing, men fra Denise Skarsø har vi modtaget følgende: “Jeg er netop kommet hjem fra stævne i Nykøbing. Det er gået supergodt og Remember Me var simpelthen flyvende. Lørdag red vi 0 fejl i 80 cm, men var desværre for langsom. i 90 cm vandt vi klassen mod en stor hest. Søndag red vi endnu en 0 runde i 80 cm og vandt klassen. I 90 cm tog vi desværre en bom men jeg er tilfreds med weekendens ridt!”

Resultater fra NFRK er alligevel nået frem, og her vil vil så gerne ønske tillykke til Celine Nielsen og Trodegårdens Bailey som vinder både LB1 og 2 for ponyer, Sacha Bech Petersen og Firfod Brdr. Olsen som vindeer LA1 og 2 for pony og til Denise Skarsø og Remember Me som vinder 80 og 90 cm springning.

I sidste uges lykønskninger havde vi overset Søde AnnSofie Nilausen, som hermed får et stort tillykke med på vejen.

Denne uges fødselsdagshilsner skal gå til: Michelle Johansen, Tina Graugård Jacobsen, Rita Vinter, Cecilie Løkke og Trine Kristjansdottir. TILLYKKE TIL JER!

Undskylder forsinkelsen på denne opdatering. Datacentret som hoster hjemmesiden, druknede desværre i vand efter det voldsomme skybrud over København i lørdags, og al strøm til serverne forsvandt. :0) webmaster

Uge 26
Ringsted – Trakehnerstævne
GSPR mail og spring
NFRK D-stævne dressur/spring

Fra Maria Stryhn som styrer ranglisten har vi fået oplysning om at hendes mail ikke har virket et stykke tid, så er der nogen af jer som ikke synes at jeres point passer, så send venligst Maria en mail hvor alle jeres stævner og placeringer fremgår, så hun kan tjekke.

De Nordiske Mesterskab i langdistance er nu vel overstået i Knuthenborg Park og omliggende områder. Vi har endnu ikke kunne se resultater, men de kommer en af de nærmeste dage på www.hippoade.dk. TILLYKKE til jer der fik placering og til i andre håber vi i havde en dejlig tur. Tak til alle hjælperne, som jo bliver belønnet med en ridetur senere på efteråret.

Skolerne sommerferie står for døren – vi håber at vejret bliver sommerligt og at i nyder den!

En del af klubbens ryttere har været i VOSK og starte i weekenden, men der er i skrivende stund desværre ikke tilgængelige resultater. Tilgengæld skal nævnes at Maria Nielsen og Toftekildes Delight sidste uge red over 70% til D-stævne i Fuglebjerg og vandt LA2, Sabrina Pilemand og Orchids Tigertal red også 70% i PRI v/C-stævnet i Holte denne weekend og vandt. Ved Midtlollands stævne i sidste uge red Ida Christiansen og Laviata ligeledes over 70% i LD1 og 2 og vandt dermed begge klasser, hvorimodt Pernille Friis og Con Amor var fejlfri i LB ponyspring ved samme stævne og vandt. TILLYKKE til jer ;0)

TIl Sct. Hans i klubben i torsdags var der mødt 32 personer op til hygge. Og det blev bestemt en hyggelig aften som startede med dejlig velkomstdrink og snak, efterfølgende grillede vi medbragt mad og spiste fra den store fælles buffet med lækkert tilbehør. Selvfølgelig blev det også til den obligatoriske omgang rundbold, hvor det ikke er reglerne der er i højsæde, men mere jungleloven der hersker;0) Emily Lundqvist og Sofie Vennike havde bagt dejlige kager, som sammen med kaffen udgjorde desserten. Aftenen sluttede af med at vi sendte kinesiske himmellanter med lys i op i Sct. Hans natten med ønsket om alt godt det kommende år. Vi håber at vi snart kan se Sofies billeder fra aftenen her på siden.

Ingrid Ølstad har forladt Stutteri Firfod efter 3 år med fuldtidsarbejde og er igen taget hjem til Norge. Som den utroligt søde pige Ingrid nu bare engang er, havde hun stillet en smuk buket blomster af i klubben med en afskedshilsen til os alle. Tusind Tak for blomsterne Ingrid og held og lykke med hestene hjemme i Norge;0)

Blomster fra Ingrid Ølstad

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Sofie Vennike, Louise Teisner, Tanja Koch Andersen samt Simone Kylling. TILLYKKE ;0)

Uge 25
SAR – Hippoade med Nordisk Mesterskab
RYS C-stævne spring
Vilhelmsborg – Landsfinaler i Ponygames
Mandag bestyrelsesmøde i Cafetutten kl. 19.00 Torsdag Sct. Hans i Cafetutten og i Knuthenborg

Et lille rygte er kommet frem. Hippoaden kan vist stadig bruge hjælpere til lørdag eftermiddag. Kontakt evt. Hans Herman Storm hvis du har tid, lyst og lejlighed til at hjælpe.

Til Hippoaden er der en del af klubbens medlemmer til start – Held og lykke og nyd turen! Der er iflg. Hippoadens Hjemmesiden 260 ekvipager til start fra Knuthenborg – og de første ankommer allerede torsdag. Det er et kæmpe arrangement da vi som sagt skal afholde Nordisk Mesterskab.

SAR´s ponygames hold skal til Landsfinalerne på Vilhelmsborg – Held og lykke til jer også!

Monica Bugge Skibsted og Qwita skal jo ride Nordisk Mesterskab i springning for Youngriders den 1-3. juli i Middelfart. Hør Evt om andre tager turen over for at heppe og lav fælleskørsel ;0)

Der har været en del af klubbens ryttere til start i MLR – desværre er der i skrivende stund ikke kommet resultater.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Caroline Høj, Mette Kozeluh og Jane Topp Olsen – TILLYKKE ;0)

Uge 24
MLR D dressur/spring
FUKR D dressur/spring
Distriktsbestyrelsesmøde den 16.
Hippoademøde i Cafetutten den 16.

Husk! Sidste tilmelding til Sct. Hans i klubben er den 19. juni. Se mere herom på forsiden.

Se Michalas dejlige billeder fra Claus Toftgaard kurset under billedgalleri/arrangementer

Monica Skibsted er udtaget til Nordisk Mesterskab som foregår i Middelfart slut juni. Kæmpe Stort Tillykke med udtagelsen og pøj pøj!

I NORD blev Rita Vinter og Skovlundegårds Melanie nr. 2 i LC3 og i FRKS blev Emily Lundqvist Mikkelsen og Nerle nr. 2 i PRI – Stort tillykke til jer.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Sys Holstein, Bjarne Kruse og Sille Kozeluh. TILLYKKE TIL JER

Uge 23
KLAR-PARAT-START (8/6)
FRKS C-dressur
NORD D-dressur/spring

Mægger har nu lagt sin massagen om mandagen i klubben. Har du brug for en anden dag så ring til ham. Skema med nummer hænger i stalden.

Efter sidste tilmelding er der ialt 260 starter til langdistanceridning i Knuthenborg når Hippoaden holder Nordisk Baltisk Mesterskab den 25. juni.
I Nordisk Baltisk Mesterskab for senior, er der 6 fra Danmark, 2 fra
Estland, 5 fra Sverige, 5 fra Norge og 1 fra Findland.
I NBM for young rider er 1 dansk, 2 fra Estland, 2 fra Norge. 5 fra
Sverige.
Derud over er der er polsk og norsk rytter i andre klasser.

Du kan stadig nå at melde dig som hjælper til HIPPOADEN.

Ida Christiansen og Fønix Elsa var inviteret til at ride opvisning på Roskilde Dyrskue. Flot med en sådan invatiation!

Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail fik en 2. plads ved C-stævne i Hvalsø.

Mette Kozeluh har gennem en rideprøve kvalificeret sig til at blive ansat hos den tyske top-springrytter Poul Schöckemöhle. FLOT OG SUPER SPÆNDENDE
;0)

Fra Monica Skibsted har vi fået en lille update på stævnet i Wierden i Hollen, hvor hun og Qwita blev nr. 6 i lille tur (læs 135 cm) og blev udtaget til nations cup for hold i 145 cm klassen, hvor hun fik 0 fejl i første runde og en ærgelig bom i anden runde.

Fra Trine Kristjansdottir har vi modtaget følgende takkebrev: Jeg er blevet konfirmeret den 20/5 og jeg takker for klubbens opmærksomhed. Jeg har fået en stor hest i konfirmationsgave, han hedder Boomerang ;0) Tillykke med ham Trine, han ses herunder sammen med Zaina (men hvem er hvem ;0)

Boomerang og Zaina Boomerang og Trine

Husk tilmelding til Sct. Hans i klubben eller i Knuthenborg. Se opslag på forsiden

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Lene Strate, Charlotte Piil Nymand, Kathrine Brandt Winter og Benita Dunch. Tillykke til jer alle ;0)

Uge 22
Aktivitetsudvalget inviterer til Sct. Hans torsdag den 23. juni kl. 18.30.
Se mere her eller på forsiden. Tilmelding nødvendig inden den 19. juni.

Ved det internationale dressurstævne i Bernstoff-parken var Emma Nymand og Kinski Wee til start, og tænk sig!!! Det blev til en super flot 3. plads i søndagens pony-kür og derfor også præmieoverrækkelse til toner af den danske nationalmelodi. Super flot og tillykke!

Fra Trine Kristjansdottir har vi fået en fin takkeskrivelse fra hendes konfirmation. Den venter vi med at bringe i sin korrekte ordlyd til vi også lige har fået et billede af den heldige konfirmand som fik en hest i konfirmationsgave. Stort tillykke herfra.

Trine gør også opmærksom på, at hun faktisk erhvervede sig ponymærkerne i bronze og sølv da der var distriktsstævne i spring på Brændte Ege. Flot at endnu en af klubbens dygtige ryttere får de eftertragtede mærker.

Nu har alle Lenettes dygtige elever været oppe i ryttermærke 4, og de bestod selvfølgelig alle sammen. Super flot klaret piger, og vi håber at i har mod på at få taget jeres klar-parat-start også så vi får endnu flere ryttere der er klar til at starte C-stævner.

Tine Vejlstrup har venligst gjort opmærksom på, at hun havde fødselsdag den 20. maj. Vi beklager forglemmelsen og sender et forsinket men stort tillykke afsted ;0)

Denne uges fødselsdagshilsner skal gå til Tina Jeppesen og Sanne Vennike – TILLYKKE.

Tilføjet d. 26. maj kl. 20:56

Den MEKANISKE HEST kommer til Danmark.
Nu er det muligt at komme på kursus og prøve en mekanisk hest. Det foregår på Bellinge den 11. juli. for at forbedre rytternes sæde.

Kan bruges til at initiere begyndere, ændre amatør rytterens fejl i opstilling og perfektionere den rutinerede rytters sæde, samt genoptræning til tilskadekomne ryttere.
Undervisning af top rytterne i brug af sædefunktionen samt sædets korrekte indvirkning under changementer og andre dressur øvelser, hvor den korrekte balance er nødvendig for succes.
Se mere her på dette link på Facebook

Uge 21
Military D5 i samarbejde med NSPR
GSPR C-dressur
VOK D-dressur/spring
Banetræning LSP
Ryttermærkeprøve 4 SAR

Første del af holdet der har taget ridemærke 4 har været oppe og er alle flot bestået. Resten af holdet skal op næste fredag, hvorfor banen stadig ligger på den indhegnede dressurbane. Tillykke til dem der har bestået og pøj pøj til de som skal op ;0)

Sorte Labrador hvalpe født den 18. marts 2011 sælges. Stambogsført i DJR. 2 tæver og 1 han. Henvendelse til Poul Eriksen 20952665 eller Aase Eriksen 22901682.

Fra Mette Kozeluh som pt arbejder i tyskland har vi nu fået en enestående tilbud, SÅ Er du interesseret i hestejob i Tyskland – se mere her!!!

I sidste uge glemte vi at ønske tillykke til Randi Storm med fødselsdagen – Undskyld og Tillykke ;0)

Denne uges fødselsdagshilsner skal gå til Pernille Friis Jensen, Maria Larsen og Marianne Jensen. TILLYKKE

Uge 20
NSPR C-dressur
SAR prøve søndag i ridemærke 4 (springbanen og cafetutten lukket)
DØLLEFJELDE MARKED i Bededagene.

Hippoaden søger hjælpere – snak med Hans Herman Storm eller skriv jer på opslag på sadelrumsdøren.

Søndag den 22. konfirmeres Trine Kristjansdottir i Nysted Kirke – Tillykke.

Rideforbundet nye hjemmeside hedder www.rideforbund.dk

Der er bane træning i spring på LSP den 28. maj 2011. Se mere på deres hjemmeside.

Heldigvis blev kursuet med Claus Toftgaard ikke aflyst. 25 deltagere heraf 9 ryttere til hest deltog i det spændende kursus. Bende havde igen lavet lækker frokost i samarbejde med Hanne Arboe.

Resterne af frokosten tilbydes som fællesspisning mandag kl. 18.00 i Cafetutten til en pris af 20,- kr. pr. person. Alle er mere end velkomne ;0)

Emma Nymand og hendes pony Kinski Wee har haft en succesfuld weekend ved landsstævnet på Broholm. Fredag blev det til en flot 3. plads i PRT og kvalifikationen til DM er i hus. Søndag vandt Emma PRM – så et stort tillykke herfra
Emma Nymand og hendes pony Kinski Wee

Fra Denise Skarsøe har vi modtaget følgende: Jeg har været til D-stævne i ØLR idag (søndags) og havde begge mine heste med. Min store hest Leasy gik 2 nul-runder i metode B0 og Remember Me vandt både 80 cm og 90 cm mod de store heste i metode B3. Også et stort tillykke til Denise ;0)

Uge 19
ØLR D-stævne spring/dressur
VOSK D-stævne dressur
Staldmøde i Cafetutten torsdag kl. 19.00

Dopingforedraget som distriktet havde arrangeret og planlagt til på tirsdag er aflyst pga. for få tilmeldinger.

Tilmeldingsfristen til kurset på SAR med Claus Toftgaard er udsat til tirsdag. Vi kan være mange flere tilhørere/tilskuerer endnu. Meld meget gerne tilbage til Sanne Vennike hvis du kunne tænke dig at deltage – det vil være rigtig ærgeligt at skulle aflyse ;0)

Klubben skal jo afholde de individuelle distriktsmesterskaber i dressur, og proprositionerne er godkendt. Før vi lægger dem på INFOSPORT, ville vi rigtig gerne have nogle sponsorer på klasserne, så kender du nogen som kunne være interesset i at give en gave eller et pengesponsorat hører vi rigtig gerne fra jer. Kontakt enten Hannibal 40159283 eller Maria Stryhn 20987439.

Ved weekendens mange stævner har klubbens medlemmer igen været aktive, og det blev placeringer til følgende: Trine Fisker og Winston vandt i Faxe LA2 for pony, I Fladså vandt Celine Nielsen og Troldegårdens Baily LB2, på Midtlolland vandt Pernille Friis og Con Amor 90 CM spring for pony, Janni Krygermeier og Cisse Qnego Z blev nr. 2 i LB3 og vandt LA2 – Stort TILLYKKE til jer alle sammen ;0)

Ved weekendens DM i spring var Monica Bugge Skibsted og Qwita til start. 1.
dag endte hun som nr. 7, og var dermed viderere til selve DM-finalen for U21-ryttere. I første runde førte Monica indtil der var 5 ryttere igen med kun 1 fejl på tid, men endte som en flot nr. 3. Så skulle 2 hovedrunde igang og desværre fik Monica og Qwvita 2 nedrivninger. Dette gjorde at de rykkede ned på en 7 plads, men for pokker hvor er det flot til et DM. GODT REDET I
2 – og tillykke herfra ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Monica Bugge Skibsted og Jane Bech Petersen – tillykke til jer 2 også !!!!

Uge 18
FKR C-dressur
FRKS D-dressur/spring
MLR E-dressur/spring
FUKR Orienteringsridt
Bestyrelsesmøde mandag på Kjeldmosegaard
Hippoadeudvalgsmøde mandag i Cafetutten

Efter en travl arbejdsweekend, kan klubben nu bryste sig af, at springbanen og den ene af dressurbanerne er hegnet ind med nyt højt hegn. Flot er det blevet og meget mere sikkert. Vi glæder os til at vi om små 14 dage kan få forhindringerne ud, for så er det lyst så længe at undervisningen kan foregå udenfor.

Vibeke Degn kommer og træner ponyryttere og andre tilmeldte i dressur på Suhrsminde i weekenden. Det er muligt at se på som tilskuer.

Charlotte Piil Nymand blev i søndags konfirmeret fra Sakskøbing Kirke – Vi håber hun nød dagen, vejret var ihvertfald med hende ;0)

I torsdags havde vi besøg af Hans Erik Jørgensen (Megger) som fortalte omkring massage af sportsudøvere, i dette tilfælde rytterene. Det blev en lærerig aften og det er aftalt at vi kan bestille tid til massage ved at skrive sig på skemaet som hænger på døren indtil sadelrummet. Der er flere forskellige behandlinger at vælge imellem og til forskellige priser. Megger vil komme fast om onsdagen og vi har fået lov at benytte os af Bjarne og Dorits lejlighed ovenpå stalden. PS din familie er også velkommen til at benytte sig af tilbudet og foreløbig er der hængt skema op for de næste 4 uger, startende onsdag den 4. maj kl. 16.30.

Ved påskens springstævne på Brændte Ege fik følgende af klubbens springryttere placeringer; Denise Skarsø og Remember Me fik 2 1.pladser i U-LB klasserne, Josefine Voss Madsen og Roselina fik ligeledes 2 1. pladser i U-LB klasserne, hvor Josefine og Come Back Loui tog en 1. plads i U-MB klassen. I U-lc klassen for ponyer fik Pernille Friis på Con Amor ligeledes en 1. plads – STORT TILLYKKE TIL JER ALLE!

Gitte Pilemand har igen været flittig med sit kamera og på linket herunder kan du se billeder fra bla ridemærkeprøven, fællesspisningen og påsketuren.

http://pilemand.smugmug.com

Den ene dag i stalden fik vi fint besøg – man kan jo næsten ikke kende hinanden når man ikke er i ridetøj! Kan i gætte hvem denne smukke hestepige er?

fint besøg i stalden
fint besøg i stalden
fint besøg i stalden

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Nicoline Treldal Jensen og så Signe Hemmingsen som vi glemte i sidste uge. TILLYKKE

Uge 17
RYS C-spring
RKL. D- spring/dressur
BELS Bredde
SAR arbejdsweekend – se opslag i stalden

Så fik vi holdt påske – og sikke ellers et vejr vi har haft ;0) Det er også derfor at ugens nyheder kommer en dag senere end ellers – vi synes mandagen var en del af weekenden!!!!!

Vi skulle fra distriktet minde om det foredrag der bliver afholdt den 10.
maj omkring doping. Husk at melde til ;0)

I søndags bestod alle Lenettes elever ridemærkeprøve nr. 3 og de flittige starter op med undervisningen til ridemærke 4 allerede onsdag. Stort tillykke til jer alle med prøven ;0)

Tirsdags havde juniorudvalget arrangeret fællesspisning. Vi var ca. 25 der fik serveret lækre lasagner, salat og flutes, og der var rigeligt af det.
Det er dejligt med disse initiativer, og dejligt at se folk bakke op om det.
For hyggeligt er det ihvertfald.

Torsdag den 28. april kl 19.30 er der “foredrag” på en lille times tid af læge-eksaminieret massør Hans Erik Jørgensen fra Holeby. Han kommer og fortæller om sin uddannelse og i kan stille spørgsmål. Hans Erik har fået lov at låne lejligheden og vil fremover tilbyde ryttere og deres familie massage. Kom og lyt og spørg på torsdag – der er ingen entre eller efterfølgende købetvang ;0) Se mere om det på forsiden!

2. påskedag havde juniorudvalget igen trukket i arbejdstøjet og havde i samarbejde med Bjarne arrangeret fælles skovtur med efterfølgende frokost.
Det blev en bragende succes. Ikke alene vejret og skoven viste sig fra sin smukkeste side, men at 14 heste/ponyer var tilmeldt sammen med lige så mange på cykel vidner om at det er en succes parat til gentagelse. 14 km gennem Krenkerups skove med en enkelt drikkepause midtvejs gav næsten alle sved på panden. Herlig måde at slutte påsken af på ;0)

Ved LSP´s stævne i sidste weekend fik følgende SAR-ryttere placering:
Antonia Barding og Rissa Veil vandt LD1, Ingrid Ølstad og herluf Firfod vandt LA1 hvor Triin Pinnar og Horizont Firfod satte sig på 2. pladsen. I
La2 og LA4 satte Marlene Piil Nymand og Christian 14 sig på 2. pladserne, Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail tog 2. pladsen i PRI. I søndagens LA1 og 2 vandt Avenziz Firfod og Ingrid Ølstad, hvor Marlene Piil Nymand og Christian 14 i LA2 igen satte sig flot på 2. pladsen. MB1 vandt Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona, hvorimod Ingrid Ølstad og Catzching Firfod blev nr. 2 i MB2. Stort tillykke til jer alle sammen.

Uge 16
NFRK C-spring
GSPR D-spring
Staldmøde i cafetut mandag
Fællesspisning i cafetut tirsdag
Ridemærkeprøve SAR søndag

HUSK! Ridehuset er lukket onsdag fra kl. 17.00 da pigerne som tager ridemærker skal bruge det til at øve til deres prøve søndag, hvor ridehuset igen vil være lukket nogle timer, men der kommer nærmere herom.

Emma Nymand og Kinski Wee blev ved ponylandsstævne på Vilhelmsborg nr. 7 i PRT og blev samtidig udtaget til deres første internationale stævne som finder sted i Bernstorfparken senere på foråret. TILLYKKE med begge ting.

Man siger jo at motion er godt, men pas alligevel på ;0) Emma Nymand har lige brækket sit kraveben ved at spille rundbold og må derfor holde 4 ugers pause fra ridningen. SURT SHOW!!!!

Der er nyt fra kursus udvalget – se mere på forsiden om kurset med Claus Toftgaard.

Torsdag den 28. april får klubben besøg af lægeeksamineret (menneske)massør Hans Erik Jørgensen, Holeby. Han kommer og fortæller om sin uddannelse, idet vi håber at kunne få ham tilknyttet som fast massør her i klubben. Se mere herom på opslag i ridehus, stald og her på hjemmesiden i næste uge.

Ugens fødselsdags hilsen skal gå til Rikke Strate og Ida Christensen.TILLYKKE!!!!!

Uge 15
FKR C-dressur aftenstævne
LSP C/D stævne dressur

Nu er vejret blevet fantastisk og vi bruger banerne udenfor mere nu, men HUSK at der også skal samles mokker derude!!!

Klubben plejer jo at give medlemmer som skal konfirmeres en lille overraskelse, så meld endelig tilbage til Hannibal, hvis du kender nogen i klubben som skal konfirmeres. PT kender vi til 2 dejlige piger som skal konfirmeres iår ;0)

Monica Bugge Skibsted og Looping Lucy er blevet nr. 6 i 130 cm klassen i Moorsele, Belgien. TILLYKKE!

Ved NORD´s stævne på Vilhelmsdal den 26. marts fik følgende af SAR´s ryttere
placeringer: Denise Skarsø og Remember Me blev nr. 2 i LB1, Sacha Beck Petersen og Firfod Brdr. Olsen vandt LA1, Benita Duch og Ivanhoe vandt LC1, Triin Pinnör og Horizont Firfod blev nr. 2 i LA1, Maria Nielsen og Toftekildes Delight vandt LA2 og Ingrid Ølstad og Zyncron Firfod vandt både
LC2 og LC3 – TILLYKKE til jer alle ;0)

OBS!!!!! Påskens skovtur arrangeret af juniorudvalget gør det også muligt for cyklister at deltage, så tag familien med og gør dagens til en festlig fællesting.

Uge 14
4. april Bestyrelsesmøde kl. 19.00 i Cafetutten
5. april MLR foredrag i Dyrlægegården, Våbensted

Kursusudvalget afholdt i lørdags et rigtig godt kursus med Susanne Baarup, hvor deltagerne fik god hjælp til at forstå hvad dommere kigger på når de dømmer. Der var desværre ikke så mange tilskuere som vi havde håbet, men os der var der fik nogle gode fif med hjem. Tilgengæld var der ca. 40 der spiste dejlig frokost og hyggede sig sammen gennem hele dagen, så der var masser af liv af den grund. Se billeder fra dagen her – Password: SAR

I onsdags startede undervisning af Ryttermærker 3 og 4 op med Lenette Lundqvist som underviser og det gik rigtig godt. Skulle du have fortrudt at du ikke fik meldt dig til, er det stadig muligt – klubben har stole nok ;0)

Mandag den 4. er det sidste tilmelding hvis du vil deltage i kurset med Anders Chortzen. Se mere på forsiden.

Juniorudvalget inviterer til Skovtur 2. påskedag i Krenkerupskovene med efterfølgende spisning. Se mere på forsiden – det bliver superhyggeligt!

SAR´s seje ponygameshold har allerede efter 2. indledende runde kvalificeret sig til Landsfinalerne på Vilhelmsborg. De seje piger holder til hverdag til på Klimagården og er Mie D. Jensen, Maria Paepke, Sacha Bech Petersen og Channe Beck Petersen – TILLYKKE og held og lykke i Århus

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Natasja Friis Van Veent og Mikkeline Hare. TILLYKKE ;0)

Uge 13
NOR breddestævne
SAR kursus Susanne Baarup

Så har vi stillet urene én time frem. Sommertid – herligt med mere lys om aftenen så vi kan få redet ude ;0)

D5 inviterer til foredrag med HC Mathisen omkring doping tirsdag 10. maj
2011 – der kommer snarest opslag på distriktets hjemmeside. Hold øje – det var et drønspændende foredrag han hold i SAR for nogle år siden og doping er relevant for alle som deltager i stævner og andre events.

Susanne Baarup gæster SAR lørdag den 2. april i tidsrummet fra kl. 9.20 til 16. Ridehuset vil være lukket for andre end kursusdeltagere i samme tidsrum, men til gengæld vil du have mulighed for at købe dagens ret i cafeen.

Ved NFRK´s stævne i forrige weekend var SAR´s ryttere i efterhånden vanlig stil godt til start og følgende ryttere fik placering: Denise Skarsø/Remember Me vand LC2 og blev nr. 2 i LC3, Antonia Barding/Rissa Veil blev nr. 2 i LC1, Ingrid Ølstad/Zyncron Firfod vandt både LC2 og LC3 mens hun på Herluf Firfod vandt LA2 og Mikkeline Hare/Pixi blev nr. 2 i LA1 og nr. 3 i LA2 så stort tillykke med de flotte placeringer.

Denne uges fødselsdagshilsner skal gå til: Lenette Lundqvist, Maria Nielsen og Jeanette Hansen – TILLYKKE ;0)

Uge 12
NORD D-stævne dressur

I weekenden var 4 af klubbens ponyryttere til dressur-landsstævne i Herning. Emma Nymand og Kinski Wee var sølle 2 point fra placering fredag, men fik sin første placering til landsstævne med Kinski i søndagens Kür.

Monica Bugge Skibsted har været til landsholdssamling med de øvrige springryttere i Middelfart i den forgangne weekend.

Husk tilmelding til ryttermærker 3 og 4!!!

Så er der også nyt fra kursusudvalget. Se mere på forsiden!

Nu har bestyrelsen ordnet vores gæstebokse!!!! For fremtiden er det altså jer, brugerne, der skal sørge for at forlade boksene i ordnet og rengjort stand jævnfør det ved boksene ophængte ordens-sæt!! Husk det skulle gerne være rart for den næste bruger af boksene at komme ind ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Britta Brædbyge og Jeanne Løje – TILLYKKE ;0)

Wrap sælges
Vi har 20 baller wrap i overskud, som er købt hos Henrik Tærsker, juni 2010. Sælges for 65,-/stk incl moms. Normal pris 90,- incl moms.Henvendelse:
Pia Skibsted, Sakskøbing tlf. 20 27 40 73

Uge 11
NFK D-stævne dressur
MLR Foredrag med Helen Munksøe

Distriktets ranglistepokaler blev uddelt i sidste uge, og Rikke Strate og Cantanit vandt pokalen for hest/dressur for 2 år i træk. Tillykke!!!

Der er 2 ledige bokse på Kjeldmosegaard i øjeblikket. Har du lyst til at høre nærmere så kontakt Charlotte Munch.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Emily Lundqvist Mikkelsen – TILLYKKE ;0)

Uge 10
Mandag 7. marts – generalforsamling i Fritidssammenslutningen

Ondag den 9. marts – generalforsamling i Distriktet med overrækkelse af ranglistepokaler.

Så bliver det vist endelig en snært af forår. Hvor er det dejligt ;0) Nyd det og husk at hestene nyder at komme ud og gå.

Bestyrelsen henstiller til at jer som kommer kørende på Kjeldmosegaard også husker at tømme spanden med mokker fra P-pladsen.

Klubbens ryttere som holder til på Klimagårdens Rideklub har været til 1. kvalifikationsrunde i Ponygames, og vandt ;0) STORT TILLYKKE og held og lykke med de andre kvalifikationsrunder.

Der er nyt kursus på vej med dressurdommer Susanne Baarup – se mere her.

Fra Emma Nymand har vi modtaget følgende;
Ved c-stævnet i NOR vandt jeg LA6 A med 69% og PRI med 66,3%:) på Kisnki We.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Linda Thilqvist.

Uge 9
MØN Ringridning
NFRK Breddestævne

I gæstebogen har Marie-Louise sat en billet til Hingstekåring i Herning til salg. Tjek evt ud om det var noget du ville gøre brug af ;0)

Mangler du at få betalt kontingent? Husk at stævnesæsonen så småt er ved at starte op. Har du brug for en kvittering på at du har betalt for medlemsskabet så kontakt Hannibal 40 15 92 83 eller hannibal@hansen.mail.dk

Generalforsamlingen er vel overstået. Det blev en noget længere affære end det plejer fordi der var 2 punkter til behandling. Men stadig en dejlig aften med masser af mennesker (ca. 60), hygge og afslutningsvis fællesspisning. Læs formandens beretning andet steds på hjemmesiden og se billeder som Gitte Pilemand har taget fra aftenen klik her ( Kodeord = SAR )

Ranglistevindere 2010

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Ida von Würdenberg, Tanja Lohse og Maria Kaup – TILLYKKE ;0)

Uge 8
NOR D/C stævne i dressur
21/2 -11 Generalforsamling i Cafetutten kl. 19.00

Så er vi ved at være ved vejs ende med klubbens kampagne med focus på sikkerhed. Den har varet i 2 måneder og vi håber den har givet stof til eftertanke, eller måske givet svar på nogle af jeres spørgsmål

I tirsdags var der dejlig fællesspisning i Cafetutten. Bende Herneth havde lavet den dejligste chili-suppe og 20 personer deltog og havde en hyggelig aften.
Fra Gitte Pilemand har vi fået tilsendt et link til billederne fra fællesspisningen – klik her for at se dem

Vi har fået nedenstående beretning fra Denise Skarsø – D-stævne i VOSK d. 12/13-2.

I weekenden var Remember Me og jeg til stævne i VOSK. Lørdag vandt vi LC2 med 65,9%, og søndag til springningen fik vi to anden pladser med hjem. Den ene var i parcuppen for pony. Vi red to fine nulrunder, men desværre var vinderholdet et par sekunder hurtigere. Jeg er meget tilfreds med weekendens ridt.
Knus Denise. 🙂

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Ida Christiansen og Sara Hansen. TILLYKKE ;0)

Uge 7
FKR D-stævne i dressur
15/2-11 Fællesspisning i cafetutten kl. 18.30

Ved weekendens stævne i VOSK vandt Christina Jensen/Zulaima Firfod og Marlene Piil Nymand/Christian 14 den udskrevne par-cup i dressur da de red til henholdsvis 68% i LB2 og 66% i LA2. TILLYKKE!

Klubbens gæstebokse må nu gerne benyttes. Lyset findes ved den første boks og skal slukkes efter brug. Der vil snarest blive udarbejdet et ordens- og brugsreglement for lån af boksene, men indtil skal du sørge for at rydde op efter dig og din hest både foran og i boksene. Vi håber i bliver glade for dem ;0)

Skolernes vinterferie starter i denne her uge. Nyd den!

HUSK – vi skal stadig samle mokker i ridehuset og på banerne. Vi er desværre indimellem ude for at folk ikke samler op efter sig, og husk at det også er et fælles projekt at få tømt trillebøren.

Foråret er så småt ved at indfinde sig og vi kan ride ude. Herligt ;0) Men husk ikke at ride i folks rabatter, husk at få indløst skovkort til den skov du bor i nærheden af og er du i tvivl om færdelsreglerne når du er til hest, så tjek linket turridning her på siden, hvor du kan se hvorledes du skal opføre sig som rytter i trafikken. Og så er det ellers bare afsted og nyd solen og mærk vinden i kinderne – god tur ;0)

Med forårets komme begynder folk, små børn og dyr også at opholde sig udenfor. Husk derfor ikke at køre for stærkt op ad Reersø-vejen! Vi henviser til at vi tidligere har fået en opfordring fra klubbens naboer om at dæmpe farten.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Janne Bæktoft, Nanna Rewers, Anja Løje og Christina Christiansen – TILLYKKE ;0)

Uge 6
VOSK D-stævne dressur og spring
Middelfart Landsstævne i ponydressur

Ved forrige weekends landsstævne i springning var Monica Bugge Skibsted og hendes 2 heste afsted. Det blev til til 8 plads i MA* samt en 12 plads i
MB** på Looping Lucy, mens Monica og Quwita blev nr. 10 i MB**.

FÆLLES SPISNING! Bende Herneth laver suppe i Cafeen tirsdag den 15/2 kl. 18.30.
Menu: Mild hjemmelavet chilisuppe med flutes. Pris pr. person 30,- kr.. Tilmelding på sms 40829997 inden søndag den 13/2 er nødvendig da
Bende laver suppe til 25 personer. Familie må gerne medbringes.

Nu håber vi at foråret er på vej ;0) Burde det så ikke give anledning til at få taget nogle nye billeder af hestene/ponyerne og få lagt ind i galleriet under medlemmernes heste? Blot en opfordring ;0)

Hvorfor må vi ikke høre musik i Ipod under ridning? Som ryttere med “noget”
i ørerne opdager du ikke hvis der opstår en farlig situation eller hvis folk banker på for at komme ind.

Husk at vi har generalforsamling næste mandag og at det foregår i Cafetutten og IKKE på Saxenhus som de sidste mange år. Bestyrelsen håber vi møder talstærkt op som vanligt!

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Dorthe Bruun, Louise Myssen, Marianne Jensen, Camilla Brasen Hvid og Channe Beck Petersen. TILLYKKE TIL JER

Uge 5
LSP D/C stævne dressur
FKR D-stævne spring

Vi fik afholdt vores første indendørs C-stævne i dressur, og med mange flotte resultater til klubbens egne ryttere. Se mere under stævner, resultater.

Ida Christiansen og Fønix Elsa fik en fin debut i PRT på hjemmebane og Emily Lundqvist Mikkelsen fik ved sammen lejlighed gjort Nerle til B-pony.
TILLYKKE ;0)

Når nu vi er ved stævnet, så skal der lyde en stor tak til hjælperne – det er dejligt at i gider hjælpe, uanset om det er få eller mange timer, til store eller små opgaver. Alle hænder kan bruges ;0)

En lille beretning fra Emma Nymand
Hej SAR
Så har jeg været til en rigtig sjov landsholdssamling og hold da op hvor er jeg øm i alle muskler efter weekenden! Vi ankom til Middelfart fredag, installerede ponyen og så stod den ellers på skridtture med de andre og håndbold om aftenen. Lørdag skulle vi først varme op sammen med Vibsen (landstræneren), og hvis vi frøs når vi mødte op med ponyen (hvilket vi gjorde) blev vi sendt en tur op og ned af staldgangen, i stiveridestøvler, hvor vi skulle sjippe.. Efter at vi havde varmet op sammen med vibsen skulle vi ride PRT for international dommer, som dømte vores programmer og hjalp os med problemer. Resten af dagen blev vi ellers sat til at sjippe sammen allesammen, hvilket var vildt sjovt! Altså når vi ikke bare gik rundt og hyggede os. Dagen blev rundet af med fællesmiddag og et slag rundbold blandt rytterne! så hyggeligt. Søndag skulle vi møde kl. 7:30 i rytterstuen til fællestræning, vi blev herefter jagtet ud i ridehuset af vores personlige fitnesstræner (vibsen) hvor vi fik lov til at lave en masse styrke- og samarbejdsøvelse. og selvfølgelig gik der konkurrence i det. Det var vildt sjovt, men også ret hårdt! Resten af dagen gik med at ride undervisning hos Vibsen, hvor jeg havde en super tur 🙂 Ville lige dele min sjove og lidt anderledes rideweekend med jer.
Knus Emma Nymand
Klik på billedet for at se stor udgave

Udvalgene og bestyrelsen har holdt møde, for at drøfte kommende arrangementer i klubben.

Der er rigtig mange spændende og alsidige arrangementer fordelt over hele året. Vi har opdateret kaldenderen så du kan se alt det som allerede er planlagt i 2011.

Som sædvanlig vi arrangementer vil blive annonceret på forsiden af hjemmesiden når vi nærmer os.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til AAse Eriksen og Anne Alsbæk – TILLYKKE
;0)

Uge 4
SAR C-stævne 29 og 30. januar.

Til stævnet den 29 og 30. januar har vi brug for hjælpere – gerne rigtig mange så vi der allerede har meldt os måske kan nøjes med nogle kortere vagter. Du kan melde dig hos Hannibal på 40 15 92 83 – vi har brug for folk til at passe cafe fra lørdag kl. 7.00 til 20.00 og søndag fra 7.30 til 16.30.

SIKKERHEDSKAMPAGNE: Hvorfor må vi ikke bruge dækkerner til at pakke os ind i når vi fryser? Vi har en historie fra et af vores egne medlemmer, som fortæller at hun den ene dag havde spændt sit lændedækken omkring livet mens hun skridtede af. Da hun så skulle af glemte hun det og hun kom til at hænge fast i så uheldig en højde, at hun ikke kunne nå jorden. Det resulterede naturligvis i at hesten begynde at danse rundt om hende og hun kom kun fri fordi nogle langs barrieren kommer ind og får spændt gjorden op således at sadlen kan falde af hesten og dermed frigøre dækkenet. Tænk hvor galt det kunne være gået – og dette er normalt ellers en meget rolig hest!!!!

Fra Maria Nielsen, som desværre ikke længere kan kalde sig ponyrytter, har vi modtaget denne søde nytårshilsen:

Godt Nytår

 

Alle fra SAR ønskes godt nytår ,og Sasja og jeg vil takker af  for mine pony år det har været 8 gode og spændende år,de første 5 år som spring(pony)0g rytter,Sasja ønskede nye udfordringer,og dressuren kom på bane og Anders Cortzen har de sidste to år undervist os,det har været meget givende, og Sasja kan nu pynte sig med at være B-pony 2 årspokaler i spring og 4 årspokaler i dressur sidste år Distrikspokalen i Distrikt 5.

 

Cristmas har vundet springpokalen 2008, og HipHop i 2009-2010 ærgeligt at det nu er slutGrædende ansigt

 

Men så er det godt at Delight er godt igang og stævnerne nu fortsætter til hestSmiley, der blinker

 

Godt stævneår 2011 Maria og Delight

Klik for at se større udgave Klik for at se større udgave

Suhrsminde afholder i samarbejde med SAR igen kursus med ponylandstræner Vibeke Degn. Se mere under kurser.

Ugens fødseldagshilsen skal gå til Michala Møller – STORT TILLYKKE ;0)

Uge 3
FRKS D-stævne i dressur for hest og pony

Der er kommet nyt reglement for 2011. DRF har bestemt at det ikke længere udsendes, hvorfor du kun kan læse det på deres hjemmeside. Hold dig godt orienteret om eventuelle ændringer.

Hvorfor denne uges sikkerhedsregel? Det siger sig selv hvorfor vi skal bære hjelm og sikkerhedsvest, men hvorfor skal vi have leggins eller bukser udover en kort støvle? Dette er for at forhindre at man kan hænge fast i stigbøjlen hvis man er så uheldig at glide igennem.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Kim Hammer og Charlotte Hannibal – TILLYKKE ;0)

Uge 2
NSPR D-stævne spring/dressur
16. januar sidste anmeldelsesfrist til SAR´s C-stævne

Nu er stævnesæsonen ved så småt at begynde – vi håber jo ikke at vejret driller mere end at folk melder til og kan komme frem hvorend de nu skal starte her i løbet af vinteren! God vind på konkurrencebanerne i 2011 ;0)

Der er Ungdomsjulefrokost den 14 og 15. januar i Cafetutten. Hvis du er hurtig kan du måske nå at være med endnu. Kontakt Marlene på 60 77 40 48 og få en sjov aften/nat/morgen med klubkammeraterne.

Der er kommet nye billeder under billedgalleri/arrangementer/Vinterstemning!
De er rigtig gode – tak til Gitte for billederne. Er der andre som ligger inde med billeder de har lyst til at dele med os andre så tøv ikke med at sende dem til Palle, så laver han et galleri til dem her på hjemmesiden.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Karina Romme (Tidligere Eriksen;0) TILLYKKE

Uge 1
Nytåret er overstået og hverdagen banker igen på. Bestyrelsen håber at alle, mennesker og dyr, kom godt gennem nytåret og at nytårsønsker og -fortsæt vil blive indfriet i 2011. Vi ser frem til positivt samarbejde med såvel pensionærer, medlemmer som undervisere, gæster og ikke mindst Bjarne og Dorit. GODT NYTÅR ;0)

Ved årsskiftet havde der været 30766 besøgende på vores hjemmeside siden starten i juli 2009. Rigtig flot, og sig til hvis der er ting i mener bør ændres eller som mangler!

Et nyt år begynder, og allerede nu summer det med initiativer for 2011 i de forskellige udvalg. Vi er sikre på at det bliver et år med masser af spændende kurser, foredrag og stævner. Ikke mindst skal klubben og Hippoade udvalget afholde Nordisk Mesterskab i langdistance i juni, så sæt allerede nu x i kalenderen så vi kan samle rigtig mange hjælpere.

Klubben har lavet nye regler for sætning af hold til mesterskaber m.m. Se dem under linket stævner/holdkonkurrencer.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Simone Mikkelsen og Julie Christensen – TILLYKKE!