2012

 

Nyhederne fra 2012

Uge 52

Så blev det jul – sådan rigtigt. Vi håber at i har fået styr på alt det i skulle have styr på; gaver, julemad, julekort, julegæster, juletræ og pynt!?!
Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul ;0)
Glædelig Jul

Proprositionerne til klubmesterskab 2013 ligger allerede nu klar på hjemmesiden – vi håber der kommer masser af tilmeldinger. Og vi mener masser!!!!

Skulle du synes at dagene er mørke, triste og grå så husk på, at dagene faktisk allerede nu er ved at blive længere og at foråret venter lige om næste hjørne.

Ugens lykønskning skal gå til Rikke Fisker – TILLYKKE ;0)

 

 

Uge 51

4. søndag i Advendt
Lille juleaften.

Julen nærmer sig med hastige skreidt. Juniorudvalget holdt i søndags julehygge i tutten, hvor ca. 20 personer mødte op til hygge. Det er dejligt at det stadig er muligt at samles og ønske hinanden en glædelig forjul. Juniorudvalget holdt i søndags julehygge i tutten, hvor ca. 20 personer mødte op til hygge

Reglementet for 2013 ligger nu klar på DRF´s hjemmeside. Sørg for at tjek op inden 1. stævne som er den 26. januar i henholdsvis Faxe og Nykøbing F.

Klubben havde ikke som klub nogen deltagere med i Sakskøbing Handelstandsforenings juleoptog, og så alligevel for Morten Dunch havde spændt hans 2 fantastiske Shire-heste for Krenkerups smukke øl vogn, og vi er så heldige at kunne vise hvilket syn kusken har på sådan en snedækket dag. Ivan og Brutalis på vej til juleoptog.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Charlotte Kozeluh

 

Uge 50

3. Søndag i advendt.

3. søndag i advendt fejres med gratis gløgg og æbleskiver i Tutten kl. 15.00. Man må meget gerne melde sig til ved enten at sende Hannibal en mail eller skrive sig på opslaget i stalden.

Søndagens Advendtsstævne blev ikke helt det stævne vi havde forventet.

Vi fik rigtig jul! Dog med alt for megen sne så der var rigtig mange afmeldinger, men enkelte ekvipager fandt vejen frem til det hyggelig pyntede ridehus, og nød istedet at der var godt tid, og at Tutten istedet valgte at servere gratis varm hjemmelavet suppe til alle de der var tilstede.

Selv om vejret var slemt var vi stadig fint besat på hjælperpladserne, og Stævneudvalget vil gerne her benytte lejligheden til at sige tusind tak for hjælpen til alle som trodsede vejret og gjorde dagen hyggelig trods alt!

Der skulle komme resultater på hjemmesiden snarest.

Der er i sidste uge blevet udsendt opkrævninger på næste års facilitetskort. Har du ikke modtaget et sådan og du får brug for det, så skriv venligst til Hannibal på hannibal@hansen.mail.dk og der vil blive fremsendt girokort til indbetaling hertil.

Videoen her kan måske give lidt inspiration til juledagene, dog minder vi lige om at det ikke er tilladt at ride bidløst samtidig med at der er andre i ridehuset på Kjeldmosegaard. Men dygtig er denne ekvipage bestemt ;0)

Ugens lykønskning skal gå til Gitte Pilemand – TILLYKKE!

 

Uge 49

2. søndag i advendt
SAR D-stævne spring
D5 – møde torsdag

Vi holder jo springstævne på søndag den 9. december – nærmest en fast tradition efterhånden. Hyggeligt at folk godt gider komme forbi og nyde julemåneden sammen med os. MEN MEN – det gør jo også at ridehuset er lukket søndag fra kl.8.30 til 16.30.

Startstider til springstævnet på søndag ligger allerede på live.dk. Der står D-advendt spring stævne, men desværre ikke SAR. Mere så i ikke leder forgæves, og ellers så findes startstiderne også her på nettet.

Kom endelig forbi stævnet og kig. Der vil bla. blive serveret dejlig hjemmelavet suppe i Tutten ;0)

Der kommer pr. 19/1-2013 nye regler for kørsel med trailer. Se mere herom på ridehesten.com

Og tror i så ikke at staldnissen Johan har fået sig en kone. Vi vil da gerne byde velkommen til Johanne ;0) Billedet bliver altid lidt utydeligt når det er af nisser, men mon ikke i kan se hende alligevel og ellers så kig forbi stalden og hils på!

Der er i skrivende stund ikke resultater fra MLR-stævnet. Der var ellers en del SAR-ryttere til start så vi nøjes med at x fingre for at det er gået godt.

Allerede her 4 uger før årsskiftet nåede vi de ønskede likes og besøg på hjemmesiden……. Herligt! Skal vi prøve om vi kan nå 70 likes og 61.000 besøgende inden det nye år?

Se hvordan hestene får tiden til at gå på fold når der er sne


 

Der er ingen fødselsdagshilsner i denne uge, så istedet vil vi blot ønske jer alle en herlig uge nr. 50!

 

Uge 48

FRK D-stævne spring
MLR E-stævne dressur og Spring
SAR Foredrag torsdag kl. 19.30 i Tutten.

Husk at der er foredrag på torsdag – det er stadig muligt at melde til. Du kan se mere på forsiden.

I januar kommer Riderute LollandFalster for at fortælle om deres “virke”. De efterlyser folk som kunne tænke sig at være med i en arbejdsgruppe omkring rideruter i Sakskøbing Området. Var du interesseret? Giv gerne bestyrelsen besked.

Tænk så kommer vi i denne uge ind i julemåneden. Det er 1. søndag i advendt 2. december. Vi håber at julemåneden bliver til en masse hygge for både 2 og 4 benede.

Ved sidste uges stævne i NFRK manglende vi resultater fra de sidste af søndagens klasser. Her blev Heidi Koppelgaard og Tonny af Ravnsholt nr. 2 i LA2, men Anette Poulsen og Sopienholms Madelaine blev nr. 2 i LA4. Stort tillykke til jer begge.

Ugens lykønskninger skal gå til Anette Larsen og Isabella Wridt Sørensen. Tillykke til jer ;0)

 

Uge 47

VOSK d-stævne dressur

HUSK at melde til dyrlægeaftenen den 29. november. Det handler bla om tænder! Se mere om foredraget på forsiden, og bliv inspireret ved at klikke på dette link.

ALLERSIDSTE tilmelding til springstævnet er på onsdag hvis du vil undgå dobbeltgebyr ;0)

SÅ fik vi godt nok lige holdt julefrokost. Det var super hyggeligt. Læs mere under afholdte arrangementer, hvor der også ligger lidt flere billeder af aftenen!

Emily Lundqvist havde lavet kage til Dorit som jo fylder 70 år på onsdag og som vi fejrede tillige med julefrokosten. Er den ikke flot? Og bedst af alt – den smagte lige så godt som den så ud ;0)
Dorit Kruse som jo ejer Kjeldmosegaard sammen med Bjarne fylder den 21. november 70 år

Ved stævnet i Nykøbing F. blev Heidig andersen på Østergaards Casiro nr. 2 i LD2 og Lone Pedersen på Ozzy vandt LB1. I Skrivende stund er der stadig ikke resultater fra stævnet sidste klasser, hvor der også er SAR ryttere til start, så vi venter spændt.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Dorit Kruse og Gitte Lundqvist.

 

Uge 46

NFRK D-stævne dressur
SAR springkursus ved Thomas Pihl Jensen lørdag fra 9 – 13
SAR Julefrokost lørdag fra kl. 18.00

Der er nu tidsplan til lørdagens springkursus hos Thomas Pihl Jensen. Det kan ses på forsiden eller på whiteboard tavlen i ridehuset. HUSK at ridehuset er lukket i de timer.

Vi er så småt ved at gøre klar til jul og julefrokost. Vi henstiller til at de opstillede pynteplateauer får lov til at stå i fred ,0) Det er nok se men helst ikke røre ….. ihvertfald ikke alt for meget ;0)

HUSK at der er sidste tilmelding til klubbens julespringstævne denne uge. Vi håber vi får din anmeldelse – alle kan være med da højderne ikke er skræmmende høje med mindre du selv ønsker det!

Bestyrelsen har haft møde med Sikkerhedsudvalget, som har bedt os om lige at minde om at vi har sikkerhedsregler. Så måske var det tid lige at skimte ned over dem hvis du skulle have glemt dem. Klubben har nu også udfærdiget en børnepolitik, som skulle være på hjemmesiden snarest.

Fra Emma Nymand har vi modtaget en lille rettelse til hendes resultater ved JBK. Emma og Kinski Wee blev nr. 8 og 9 i de indledende klasser og nr. 9. i Finalen.

Som opfølgning på sidste weekends historie om at Trine Fisker og Winston havde opnået deres halve B kan vi nu berette at ved weekendens stævne i SOLRØD fik de den sidste halvdel hjem. Tillykke med B-ponyen ;0)

Ved sidste weekends stævne i Fladså red Ida Christiansen og Fønix Elsa sig til sejr i både LA1 og LA3. Tillykke.

Distriktets ranglister er nu endelig opgjorte og det er så flot at så mange SAR ryttere ligger så flot placeret. For hest spring red Maria Nielsen og Weronica sig ind på en flot 2. plads. Det samme gjorde Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail i pony dressur, hvor Trine Fisker og Julie ligger i top 10. På hestenes dressurrangliste red Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona sig til en flot flot 1. plads, mens både Michelle Johansen, Trine Kristijansdottir og Kathrine With ligger i top 10.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Katja Nielsen og Lasse Mogensen. Tillykke begge 2 ;0)

 

Uge 45

FKR D-stævne dressur

Nu er året jo ved at gå på hæld, men skal vi ikke prøve om vi kan runde 60.000 besøgende på klubbens hjemmesiden og måske også 65 likes inden nytår?

HUSK – mandag er sidste dag for tilmelding til klubbens julefrokost.

Siger billedet her bare ikke alt! Der er ingen løse hunde eller børn hos os ;0)
Der er ingen løse hunde eller børn hos os

Advendts-stævnet nærmer sig også med hastige skridt – husk at minde venner og bekendte om at der skal meldes til inden 17. november. På med hjelmen og springvesten. Det bliver et herligt stævne med masser af julestemning.

I Skrivende stund er der desværre hverken resultater fra SYR eller FRKS – så vi kan kun x fingre for at det er gået klubbens ryttere godt. Tilgengæld ved vi at Trine Fisker og Winston ved stævnet på Heslegaard fik det halve B med hjem. Tillykke med det ;0)

Ved weekenden ponylandsstævne i Hedensted og Omegn red Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail sig til en fornem 6. plads i fredagens PRI. Lørdag og søndag landede de desværre på de utaknemmlige pladser som 1. uplacerede.

Rosenparaden for afgående ponyryttere blev i lørdags afholdt i Hedensted. Emma Nymand var udvalgt til at skulle holde talen til alle de ryttere som desværre falder for aldersgræsen i år. Vi har netop modtaget billeder af 3 af vores lokale ryttere som var tilstede: Sabrina Pilemand, Helene Lasse Christensen og Emma Nymand samt et billede af den smukke rosen-roset de modtog som “bevis” på at ponytiden for altid er overstået.

billede af den smukke rosen-roset de modtog som "bevis" på at ponytiden for altid er overstået billede af den smukke rosen-roset de modtog som "bevis" på at ponytiden for altid er overstået
Sabrina Pilemand, Helene Lasse Christensen og Emma Nymand

Ugens lykønskning skal gå til Benedikte Piil – Tillykke ;0)

 

Uge 44

SYR D-stævne dressur/spring
FRKS D-stævne dressur

Husk at sidste tilmelding til julefrokosten er den 5. november – så der er stadig lidt, men kun lidt tid tilbage ;0)

Vi håber i har husket at nyde efterårets smukke farver i skoven. Ellers kan det heldigvis stadig nåes. På med handskerne og dækkenet – så er skovturen sikret!

Efterår i skoven - oktober 2012 Efterår i skoven - oktober 2012
Efterår over mark og skov - oktober 2012

Der er kommet nye regler omkring ponymåling startende fra december 2012. Se mere på Forbundets hjemmeside eller på Distrikt 5.

Ved Springstævnet i Nykøbing var Sacha Beck Petersen og Firfod Brdr. Olsen fejlfri i 50 cm B0 spring, mens Tine Vejlstrup på Leto vand 90 Cm for hest. Tillykke til jer ;0)

 Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona vandt MB2 og havde en super debut i MA som de også vandt med over 68%. Så har der været stævne i LSP – og SAR var endnu engang fint repræsenteret ved præmieoverrækkelserne; Pernille Magnusson og Poppelgårdens Notre vandt LC1, Line Juliussen og Conair Row blev nr. 2 i LA1, Kitt Ålborg og Teglgårdens Fandango blev nr. 2 i MB0, Trine Kristjansdottir og Spanggards Nephew vandt LA4. Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona vandt MB2 og havde en super debut i MA som de også vandt med over 68%. Stort tillykke til jer alle sammen.Heppekoret.

En lille gruppe var taget med til LSP for at skulle følge Lenettes debut i MA og faktisk så var de så klar at de i klasserne op til både klappede af ekvipagerne når de lavede indridningsparade og udridningsparade. De vil dog ikke selv være ved at det var en smule flovt så de har forsøgt at kamuflere sig lidt ;0) Men mon ikke vi alle godt kan se hvem de er???????

Der er ingen at ønske tillykke til i denne her uge, så vi vil istedet blot ønske jer en herlig start på vintertiden og november måned.

 

Uge 43

LSP C-stævne dressur
NFRK D-stævne spring

Lørdag nat omstiller vi urerne til vintertid. Uret skal sættes en time tilbage, så nu bliver det endnu tidligere mørkt :0(

Og HUSK at når det bliver tidligere mørkt er det vigtigt at såfremt du rider til skov eller på vej at være iført reflekser så andre traffikanter kan se at du er der og at du er til hest.

Emma Nymand og Kinski Wee har været til JBK og er ved at finde formen efter en længere skadespause. I det fynske efterår red Emma sig til bla. en 8 og en 10.plads i de stærkt besatte klasser.

Springkurset med Thomas Pihl er udsat til 17. november med sidste tilmelding 9. november, så det kan nåes endnu, hvis du ikke har fået meldt til!

Lørdag blev der knoklet i så flisearbejdet i ridehuset blev færdigt. Vi håber i vil nyde resultatet. Der ligger stadig sand på fliserne, men det er for at fugerne kan sætte sig i løbet af de næste par uger, og vi derved hele tiden har mulighed for at feje sand i. Så står du der en dag og ved ikke hvad du skal få tiden til at gå med er du velkommen til at feje sand i eventuelle huller. Der var andre der også var flittige, så ved samme lejlighed blev alle spejlene pudset (tak Lenette) og vinduerne blev fejet ned samtidig med at de ældgamle julestjerner forsvandt under en gang hvid maling (tak Rita og Bjarne)!

På forsiden er nu kommet op med årets jagtdatoer – hold selv øje. Klubben kan desværre ikke vide hvornår jagten er lige omkring stald, ridehus, baner eller folde!

Hvis man enten skal skynde sig eller ikke har fået muget ud længe, så har vi netop modtaget bevis for at det sagtens kan lade sig gøre at jonglere med 2 trillebører ;0)

Ved weekendens springstævne i Fakse er der ved deadline desværre ikke opdateret på live.rideforbund.dk, så vi har desværre ikke mulighed for at bringe nyt om klubbens ryttere, hvilket er super ærgeligt da både Maria Nielsen, Linda Thilqvist, Louise Pedersen og Charlotte Scharf er til start søndag. Lørdag er dog opdateret og her kan vi se, at Marlene Piil Nymand og Christian igen har fundet lysten til at springe – de fik o fejl i ULC, Maria Nielsen og Weronica fik en flot 3. plads i LB* ud af 31 startenden og Charlotte Scharf og Winka Ask vandt LA*. Tillykke med placeringerne ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Kitt Ålborg , Christina Jensen, Trine Fisker og Sascha Beck Petersen – TILLYKKE!

 

Uge 42

EFTERÅRSFERIE
FKR C-stævne spring

Fra sidste weekends stævne i MLR er det nu muligt at se resultater fra dressuren; Ida Christiansen og Fønix Elsa vandt LB3 for hest og blev nr. 2 i LB2, Line Juliussen og Conair Row vandt LA1 mens Michelle Johansen og Elverhøjs Alaika blev nr. 2 i LA5

Og i weekenden var en del af klubbens ryttere til start på Brændte Ege, og med et herligt SAR-publikum i ryggen blev det til følgende placeringer; Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona vandt både MB 0 og MB1, Michelle Johansen og Elverhøjs Alaika førtsætter stimen fra sidste uge og blev nr. 3 i LA2, nr. 2 i LA4 både lørdagog søndag samt vandt LA6. Trine Kristjansdottir og Spanggards Nephew viser også flottere og flottere takter og vandt LA4 begge dage og blev nr. 2 i lørdagens LA2. Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail fik en fin 3. plads i PRI.

I skrivende stund er der desværre ikke resultater for NOR hvor der ellers også er en del piger fra SAR til start. Vi x fingre for at det er gået dem godt.

Husk at GLOBEN i Holeby har åbent for publikummer her i efterårsferien.

Julefrokosten er nu planlagt ;0) Det bliver lidt tidligere i år – nemlig den 17. november! Du kan se mere på forsiden eller her – vi håber naturligvis mange melder sig til så vi får en hyggelig aften med alt hvad dertil hører af hygge, god mad og ikke mindst pakkeleg ;0)

Ugens lykønskninger skal gå til Marlene Piil Nymand og MarieLouise Gubi Kierrumgaard. TILLYKKE PIGER ;0)

 

Uge 41

SAR Tirsdag kl. 18.00 Arbejdsgruppe D5 møde i Tutten
SAR Fredag kl. 12-17,30 Kursus m/Rune Willum
SAR Søndag Fotokursus v/Palle
BELS D-stævne spring
NFRK C-stævne dressur
NOR D-stævne spring/dressur

Så fik vi billeder af Caroline Jacobsen og Kashmir fra Sjællandsmesterskaberne, og sikke nogle flotte rosetter man får som vinder. Og endnu engang tillykke.
Sjællandsmester Young rider 2012 - Caroline Jacobsen og Kashmir Sjællandsmester Young rider 2012 - Caroline Jacobsen og Kashmir

I sidste uge i Faxe blev de sidste klasser først redet efter Korte Nyheders deadline, så vi kan i denne uge skrive at Trine Kristjansdottir og Spanggårds Nephew vandt LA6. Stort tillykke med den fine placering.

I skrivende stund er der endnu kun resultater fra MLR´s springstævne, hvor Mie Christiansen og Milton blev nr. 2 i 50 cm spring, mens Louise Christine Hansen og Stenvængegårds Pomona blev henholdvsis nr. 1 og 2 i klasse 70/80 cm. Tillykke til jer også ;0)

Sæt X i kalenderen den 17. november – vi afholder årets julefrokost. Der vil komme nærmere herom senere.

Der er kommet enkelte ændringer i den nye undervisningsplan; Claus underviser til kl. 19.30 og der er nu afsat tid til Horsemannship søndage fra kl. 18. til 20. Det vil naturligvis blive opdateret både på hjemmesiden og på planerne på Kjeldmosegaard.

Der er ingen af ønske tillykke i denne uge, så i stedet vil vi ønske jer allesammen en herlig uge 41 ;0)

 

Uge 40

MLR D-stævne dressur og spring
SAR mandag kl 19.00 i Tutten – Rotary kommer på besøg
SAR torsdag kl. 19.00 i Tutten – Bestyrelsesmøde

Var I klar over at vi faktisk havde en rideklub som lå forenden af regnbuen? Så tro da pokker vi har det godt – der er jo for enden af regnbuen af lykken findes!

Regnbue over Sakskøbing Rideklub Regnbue over Sakskøbing Rideklub

I sidste uge vandt Ida Christiansen og Fønix Elsa både LB 2 og 3 for heste i Fladså – Tillykke med placeringerne.

Nu er det officielt – Emma Nymand har lånt den tidligere DM-vinder Seduc af Anne Troensegaard. Nu skulle Emma vist være klar til at tage hul på junior-årene i selskab med en yderst erfaren herre.

Der er springkursus igen i oktober – se mere på forsiden og/eller under linket kurser.

Vær OBS på at indendørs sæsonen er gået igang. Det vil sige – TA NU HENSYN TIL HINANDEN……. Ingen har mere ret til at være i ridehuset end andre, så derfor vil vi opfordre til at man forsøger at sprede sin ridning ud så vi ikke alle ender med at skulle ride fra 16 – 18 ;0)

Ved weekendens ponylandsstævne i Sundeved havde SAR som den eneste klub 2 ryttere med i A-finalen. Der er sendt billeder hjem af de stolte ryttere Sabrina Pilemand og Emma Nymand og mon ikke Rembrandt synes det var på tide stævnet sluttede ;0)

Sabrina Pilemand og Emma Nymand Rembrandt tager en slapper

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Cecilie Ødegaard, Heidi Koppelgaard og Sabine Hansen – Tillykke piger!

Uge 39

FKR C-stævne dressur
GSPR D-stævne dressur og spring

Sikke en weekend. Lørdag var det så dårligt vejr og søndag var det mindst lige så fantastisk som lørdag var dårlig!!

Lørdag var også dagen, hvor der var arbejdsdag på Kjeldmosegaard. Der blev sat nyt tråd på en hel række folde, der blev forsøgt en løsning med vand i gæsteboksene, foderrummet blev gjort hovedrent – og Bella fik mus til middag og Tutten fik den helt store omgang. På trods af det dårlige vejr gik “udendørs-sjakket” til den med krum hals, og nu er der for alvor strøm på hegnet. Så henter du hest ind fra fold, så husk at lukke begge led korrekt, ellers virker strømmen til næste fold ikke lige så godt ;=)

Indendørssæsonen starter for alvor nu – se nyt skema med tildelte undervisningstider. De er her på hjemmesiden ellers hænger de i både sadelrum eller ved Whiteboard tavlen i ridehuset.
Vær i øvrigt OBS på at der i år som noget nyt er hestevogns-kørsel torsdage fra 21 – 22!!

HUSK! at få meldt til Palles fotokursus. Både som deltager og de som ønsker at være “model for en dag”

Springsæsonen er også startet inde nu, så tirsdage aftener er igen helliget de modige spring-ryttere. Aftenen er dog altid åbent for tilskuere ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Hanne Arboe Hemmingsen og Charlotte Munch. TILLYKKE DE DAMER!

 

Uge 38

FRKS D-stævne dressur
Distrikt 5 onsdag distriktsbestyrelsesmøde
SAR arbejdsweekend

Så er SAR blevet certificeret i d-stævner som den 2. klub i Danmark – den første øst for Storebælt. Se hvad Rideforbundet skrev om os ;0)

Caroline Jacobsen og Kashmir som startede for SAR blev søndag Sjællandsmestre for Youngriders. STORT TILLYKKE HERFRA!
Se artikel på ridehesten.com

Palle Thilqvist, CTFoto.dk afholder fotokursus på SAR den 14. oktober. Se mere på forsiden eller under kurser.

Ved stævnet i ØLR var der i skrivende stund desværre ikke resultater fra søndagens springning, men om lørdagen høstede klubben mange flotte resultater; Caroline Høj og Dolce Vita vandt LC2, Celine Boelsen og E. Tequila vandt LC3 mens Louise Teisner og Gaugin af Bækkeskov blev nr. 2. Ann Winter og High Zociety Firfod vandt LA1, mens Beatrize Vilkonyte og Champiz satte sig på 2. pladsen. I LA2 blev Heidi Koppelgaard og Tonny af Ravnsholt nr. 2, mens Michelle Johansen og Elverhøjs Alaika blev nr. 2 i LA4. Tillykke med de fine placeringer.

Æblesæsonen er over os – hestene synes det er en fantastisk årstid!

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Sabrina Pilemand – Tillykke ;0)

 

Uge 37

SAR tirsdag – DRF kommer på besøg
SAR Lørdag – springkursus ved Thomas Pihl Jensen
ØLR D-stævne dressur og spring

På Lørdag afholdes der springkursus ved Thomas Pihl Jensen. Se tidsplanen her. Så vidt muligt afholdes kurset udenfor, men lad os se hvad vejret bringer ;0)

Tirsdag eftermiddag kommer Rideforbundet forbi. SAR har søgt om at blive certificeret i stævner, og ja – det er derfor de kommer på besøg ;0)

Fra stævneudvalget skal der iøvrigt lyde en kæmpe kæmpe stor tak til jer alle! Det var en forrygende weekend som vi lige har været igennem med stort C-stævne hvor vi endnu engang var vært for distriktets individuelle distriktsmesterskaber i dressur. Uden alle jeres herlige frivillige hænder som var klar hele tiden var det ikke gået. Det fortjener mere end ROS!
Der er kommet så mange positive tilbagemeldinger på stævnet at vi næsten ikke kan holde op med at smile. Det er dejligt når alt klapper og når både ryttere, officials, hjælpere og tilskuere har hygget sig ;0) Samtidig er det jo helt vildt hvad vi havde fået i sponsor gaver ……… Nu går det store arbejde igang med at sende takkekort rundt til dem alle, men pyt det er hele arbejdet værd!!

Desværre bød stævnet også bare hele tiden på opgaver, så vi har desværre ikke fået taget nogle billeder der kan lægges op her under kort nyt, og det endda med en masse flotte placeringer til klubben over hele weekeden. Det er dejligt også at kunne få lov at give rosetter, doteringer og ikke mindst herlige sponsorgaver væk til vores egne ryttere. Men så glæder vi os til slut ugen, hvor vi kan se billeder fra Palles hjemmeside – især glæder vi os til at se Bende og Jaike i deres spanske outfit som så smukt red forrest ved begge mesterskabsoverrækkelserne. Sikke mange timer vi kan få til at gå med det ;0)

Vi vil ikke nævne alle placeringerne, blot lige i forbifarten nævne at Sacha Beck Petersen og Beethoven af Stensnæs endnu engang blev distriktsmestre for kat 2, og at Lenette og Bøgelys Corona endte som nr. 4 i mesterskabet for hestene. Tillykke til jer, men såsandelig også tillykke til alle i andre som fik placeringer ved stævnet ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Camilla Jørgensen, Pizie, Josefine Voss Madsen, Nauja Rasmussen og Pia Mikkelsen – TILLYKKE TIL JER ;0)

 

Uge 36

SAR C-stævne m/individuelt distriktsmesterskab i dressur
SAR mandag nedlæggelse af blomst v/mindesten kl. 16.00

Efter et stort og ihærdigt benarbejde er det lykkes at skrabe rigtig mange starter til vores c-stævne. Mange af dem der er på startslisterne har aldrig været hos os før ;0) Vi er som altid sikre på at i vil tage godt imod vores gæster og vise dem tilrette hvis der bliver spurgt om hjælp.
Forberedelserne er i fuld gang og vi kunne helt klart godt bruge lidt flere frivillige – især til at rende med kritikker! Meld jer meget gerne ind i kampen ;0)

Stævnets endelige startstider for lørdag vil være at finde på live.rideforbund.dk og her på hjemmesiden fredag! Søndagens startstider kan først komme på lørdag aften, da vi jo er nød til at vide hvilke 12 ryttere som går videre til hestene mesterskab og i hvilken rækkefølge de skal ride. Det er nemlig sådan at den der har færrest point starter først og så fremdeles.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Regitze Wellendorf og Camille Ødegaard. Tillykke piger ;0)

 

Uge 35

NSPR D-stævne dressur
SAR anmeldelsesfrist til C-stævnet udsat til mandag

Fra Anette og Lause har vi modtaget dette herlige billede, hvor sensommeren kommer til sin ret fra hesteryg. En herlig tur på stubmark. Husk at nyd det mens tid er ;0)

Vi har desværre ikke ret mange tilmeldinger til stævnet den 8. og 9. september så vi har valgt at forlænge anmeldelsesfristen til mandag. Derudover har vi valgt begge dage at lave 4 års klasse som d-klasser. Pris pr. klasse 50,-!

En hel hær var samlet for at følge årets holdmesterskab i dressur på Bellinge. Vi har samlet lidt billeder fra dagen, hvor det ene hestehold bestående af Caroline Jacobsen, Pernille Magnusson, Trine Kristjansdottir og Lenette Lundqvist blev nr. 3 og hvor ponypigerne blev nr 2, og her var det Helene Christensen, Sacha Beck Petersen, Julie Østergård og Trine Fister som red. Tillykke til jer, og til alle der var på Bels er det kun at sige, at der er super hyggeligt at vi kan mødes og hygge en dag sammen ;0)

Springkurset den 15. september er fyldt godt ud. Der kommer tidsplan når vi nærmer os.

Til stævnet i BELS havde pigerne nogle super ture. Tanja Lohse og LouLou Sjælstofte blev nr. 2 i LA4, Michelle Johansen og Elverhøjs Alaika blev 2 x nr. 2 i LA2, Ingrid Pärg og Zeabelt Firfod blev nr. 2 i 4-årsklassen, Helene Christensen og Gloria vandt begge PRi og LA5, Lenette Lundqqvist og Bøgelys Corona vandt MB1 og Channe Beck Petersen og Firfod Jitterbug blev nr. 2 i LC1 og Trine Fisker og Winston gjorde flot comback efter længere tids skadespause med 2 x 2.plads i LA4. Tillykke til jer.

Ugens fødselsdagshilsen hører sidste uge til hvor vi glemt Pernille Larsen. Undskyld Pernille og Tillykke ;0)

 

Uge 34

SAR Rune Willum – fredag startende middag
BELS – C-stævne med Holdmesterskab i dressur
FUKR Terrændag

Sikke en varm weekend vi har været igennem – både mennesker og dyr har nærmest lidt under den tropiske hede vi har haft de dage. PYH – det kan man kalde sensommer. Vi håber dog for de der har været til stævne og andre arrangementer, at en enkelt brise har kunne finde vej frem!

HUSK sidste tilmeldingsfrist til klubbens eget C-stævne er nu onsdag den 22. august. Enten via portalen eller direkte til Maria Stryhn. Proprositioner findes på forsiden eller under linket stævner.

Vi har også sat hjælperlister op til C-stævnet. VI håber at rigtig mange gider give en hånd med. Skriv jer enten på i stalden på Kjeldmosegaard eller mail eller sms til Hannibal på 40 15 92 83 eller hannibal@hansen.mail.dk

Webmasteren holder en tiltrængt ferie, hvorfor opdateringer måske kan blive en smule forsinket, men fortvivl ikke…. Palle kommer tilbage og opdateringerne vil komme på ;0)

Ugens enlige fødselsdagshilsen skal gå til Julie Kruse – TILLYKKE!

 

Uge 33

STBR D-stævne dressur

Som vi skrev i sidste uge har Maria Nielsen og Weronica været inde i en herlig stime af gode resultater og fra Maria har vi modtaget følgende:
I sidste weekend var jeg til riders cup fik en 14 plads ud af 110 starter i LB og 3 bedste tid ud af 60 ekvipaser i U-LB fik startet min første LA2 men desvarre 8 fejl men en rigtig god tid.
I NFRK fik jeg en 2 plads i LB og vandt LA lørdag søndag vandt jeg LA og blev nr 4 i mesterskabet, en tak til dem der kom og heppede på mig.

Sponsorgaverne til C-stævnet den 8 og 9. september bliver ved med at vrimle ind – det er helt utroligt hvad vi har modtaget af gaver. I skal glæde jer, der er så mange lækre ting, store som små ;0) Husk at der er sidste tilmelding til stævnet den 22. august ;0)

Når nu vi snakker om stævne så var der i sidste uge stævne i RKL og her fik følgende placering: Louise Christina Hansen og Stenvænge Pomona vandt LD2 og blev nr. 2 i LC2, Tanja Lohse og Sjælstofte Loulou vandt L3, og Helle Frejlev og Wembleys Zarina vandt både LA2 og LA4. Tillykke til jer!

I denne weekend har der været C-stævne i Vallensbæk og her fik Louise Teisner og Gaugain af Bækkeskov en fin 13. plads i 4. års klassen (vel og mærke som placering, så der har været mange til start), og Trine Kristjansdottir debuterede ved C-stævne for at kvalificere sig til holdmesterskabet, og Trine og Spanggårds Nephew gjorde en fornem figur og blev nr. 4 ud af mere end 30 startende i LA2. Tillykke til jer 2 også.

Klubben har afholdt kræmmermarked og det var et hyggeligt marked som startede ud med en hel del besøgende, men desværre dødede det hen de sidste par timer. Nu overvejer Aktivitetsudvalget og Juniorudvalget om vi skal prøve igen næste år, måske blot på et andet tidspunkt af året. Men nyd billederne – hyggeligt var det uanset antal gæster. Se billeder fra arrangementet her

Mikkeline Hare og Corvina har sagt farvel og på forhåbentligt gensyn. De er draget mod Kolding, hvor Mikkeline skal læse de næste par år. Vi ønsker ekvipagen held og lykke i det jydske og glæder os til at høre nyt!

Der vil den 15. september blive afholdt springkursus på Kjeldmosegaard – se mere på forsiden. Det lyder som et rigtig godt tiltag så vi håber at klubbens og andre ryttere vil bakke op om arrangementet.

I fredags tog Signe Hemmingsen fusen på hele hendes familie – hun blev nemlig gift på en dag hvor der “kun” var inviteret til Olivers 1 års fødselsdag. Stort tillykke herfra – og hvor ser i dejlige ud ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Lotte Jørgensen, Helene Christensen, Laura Guldbjerg, AnnCecilie Christensen og Frederikke Bruhn Petersen. Tillykke til jer piger ;0)

 

Uge 32

FUKR D-stævne dressur
MLR D-stævne spring/dressur
SAR Kræmmer marked søndag

På grund af søndagens kræmmermarked vil ridehuset været lukket søndag fra kl. 07.00 til ca. kl 17.00 – Vi håber, at rigtig mange vil komme forbi og tage del i hyggen inden de evt. skal til hest senere.

Fra Rita Vinter har vi fået disse dejlige billeder af hendes gamle islænder. Tritill blev 23 år, men blev aflivet for 3 uger siden da han ikke længere kunne se pga af grøn stær. Heldigvis har Rita jo stadig “alle” hendes andre heste at hygge om ;0)

 

OL – ridningen er gået igang. Det har været nogle helt fantastiske udsendelser der har været vist fra DR2, hvor terrænbanen i military dog må stå som en af de særlige oplevelser at følge med i. Men også dressuren har været spændende – nogle af klubbens ekvipager har suget indtryk til sig ;0)

Sidste uge var klubbens efterhånden ret flittige springryttere til start ved Riders Cup, og endelig fik vi fundet frem til resultaterne…….Maria Nielsen og Weronica blev nr. 15 i LB*, og var fejlfri i ULB*. Mikkeline Hare og Corvina var ligeledes fejlfri i ULB*. Linda Thilqvist og Korsgaards Regitze har haft mange gode ridt under stævnerne ved Riders Cup – denne gang blev det til en 10. plads i LA**, men også til 1. pladsen i LA*. Faktisk har ekvipagen gjort det så godt til netop disse stævner at de nu er kvalificeret til at ride Riders Cup CSI2** i slutningen af august. Held og lykke og tillykke til jer alle med placeringerne ;0)

Men ikke nok med det, så var der her i weekenden distriktsmesterskab i spring individuelt i Nykøbing, og endnu gang viste springpigerne storform. Josefine Voss Madsen og Roselina blev nr. 1 i LB*, nr. 2 i LB** og fejlfri i ULB**, Mikkeline Hare og Corvine blev nr. 4 i LB*, mens Maria Nielsen og Weronica nærmest gjorde rent bord ;0) Maria blev nr. 2 i LB*. Nr. 1 i LA* og nr. 1 i LA** og i selve mesterskabet som gik i LA** red hun sig ind på en super flot placering som nr. 4. Kæmpe stort tillykke til jer alle sammen herfra ;0)

I RKL har dressur-pigerne vist fanen – der har været ret mange til start, men desværre er der i skrivende stund ikke tilgængelige resultater! Men vi ved at Tanja Lohse og LouLou Sjælstofte vandt LA3 på trods af at den røde hoppe viste sig fra sin knapt så artige side ;0)
Og et af klubben yngste medlemmer Catja Been havde stævne-debut i RKL på sin nye yndige pony Splint. Og fra Catja har vi modtaget dette dejlige billede ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Britt Hemmingsen, Jette Pedersen og Jeanet Been. TILLYKKE

 

Uge 31

NFKR C-stævne spring
RKL D-stævne dressur

Det er en stille uge – vi lader op til kræmmermarkedet den 12. august ;0)

OL-ridningen starter i denne uge. Se sendetider på Ridehesten.com

Mange af klubbens ryttere har været til start i GSPR. Desværre er der ingen tilgængelige reslutater endnu, men vi er sikre på at i har gjort det godt!

Palle Thilqvist som er vores webmaster, har hele august og september stævnefotografering hver weekend – derfor kan der i august forekomme uregelmæssige opdateringer af hjemmesiden.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Lisbeth Tetsche. Tillykke med dagen ;0)

 

Uge 30

SAR – Rune Willum fredag eftermiddag
RKL – rid for dommer søndag
GSPR D-stævne dressur/spring

Fra et medlem har vi modtaget følgende: Vi søger en lille rytter som er interesseret i part på Asterix.
Asterix er en lys skimmel, Welsh Mountain vallak( 130 stg ) på et sted mellem 10 og 13 år og . Dyrelæge Fønsskov hælder dog mest til de10 år. Asterix er sød og velopdragen uanset hvad man byder ham. Han er en fremad gående vallak som er vild med at springe og springer alt med rette rytter. Dvs en rytter der KAN ride! Dressur kan han også men er dog kun startet i spring. Asterix er komplet trafiksikker og kan uden problemer rides afsted alene og sammen med andre. Er passet med alt.
Asterix står ca 2,5 km fra SAR- på Lille Slemmingevej. Ved seriøs interesse bedes du kontakte Susanne på mob 31522505.

I sidste uge glemte vi en del af Sydhavscuppens placeringer, så her kommer de lige: 4 års klassen blev vundet af Louise Teisner på Gaugin af Bækkeskov, Opvarmningsklassen pony: Channe Beck Petersen og Firfod Jitterbug blev nr. 2, Opvarmning hest blev fundet af Ida Christiansen og Fønix Else, mens den individuelle hestecup på dagen blev vundet af Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona og med Ida og Else lige i hælene. I opvarmning spring pony blev Channe Beck Petersen på Stephanie nr. 2 mens hun i den individuelle cup blev nr. 3 og Sacha Beck Petersen på Firfod Brdr. Olsen tog 4. pladsen. Tillykke til jer alle sammen ;0)

Ved weekendens ponylandsstævne i Møllebakken fik Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail fine placeringer med hjem, da de lørdag blev nr. 7 i PRT og søndag blev nr. 1 i PRM. Tillykke!

Fra 3 unge piger har vi modtaget søde sommerbilleder: Amalie Rasmussen hygger med Clemme, Sara Vinter hygger med Pony og Cirkeline Lundqvist tilpasser sin fine nye ridehjelm.
Amalie Rasmussen hygger med Clemme
Sara Vinter hygger med Pony
Cirkeline Lundqvist tilpasser sin fine nye ridehjelm

Tjek allerede nu de mange sponsorer til vores C-stævne i september. Dejligt at så mange allerede har tilkendegivet de vil være med. TAK!

Husk der stadig er pladser til kræmmermarkedet den 12. august – henvendelse herom til Hannibal 40 15 92 83.
Der er ingen fødselsdagshilsner i denne uge – så vi nøjes med at ønske en fortsat god “sommer”!

 

Uge 29

Ingen arrangementer i næste uge

Sydhavs-cuppen er nu overstået. LSP havde finalestævnet og det var en rigtig god afslutning, selv om vi naturligvis godt kunne have ønsket os flere deltagere, men pyt……. Vejret og ridningen var med os, så jeg er sikker på stævneledelsen finder de positive briller frem når der inden længe skal holdes evalueringsmøde på stævnet ;0)

Alle resultaterne fra sidste afdeling af Sydhavs-cup vil kunne ses på LSP´s hjemmeside inden længe, men vi kan jo godt nævne nogle af SAR´s flotte flotte resultater fra stævnet: I den individuelle pony dressur cup blev Sofie Berg en flot nr. 3 (hendes mor har lovet os et billede til hjemmesiden – det får vi på i næste uge). I den individuelle hest dressur cup vandt Lenette Lundqvist, Helle Frejlev blev nr. 4 og Michelle Johansen blev nr. 6. Holdcuppen i dressur blev vundet af team StAR som bestod af Lenette Lundqvist, AnnCecilie Christensen, Jeanet Been og Laura Due. Tillykke til dressurpigerne ;0)

Springpigerne tog også for sig af retterne til Sydhavscuppen: I individuel spring pony blev Sacha Bech Petersen både nr. 2 og nr. 4. I den individuelle heste Cup vandt Maria Nielsen over Josefine Voss Madsen og Mikkeline Hare. Og slutteligt så vandt SAR også holdcuppen i spring. Holdet bestod af Sacha Beck Petersen, Mikkeline Hare, Josefine Voss Madsen og Maria Nielsen. Også et stort tillykke til springpigerne ;0)

Klik for at se større udgave Klik for at se større udgave
Klik for at se større udgave Klik for at se større udgave

Fra Tina Andersen har vi hørt at der stadige skulle være enkelte ledige pladser ved Peter Fischer-arrangementet i RKL den 28. juli.

Nu varer det jo ikke længe inden at vi skal afholde C-stævne i dressur med de individuelle distriktsmesterskaber. I Lighed med sidste år ville vi gerne forkæle vinderne med dejlige gaver. Så kender du nogen der kunne tænke sig at sponsere enten gaver eller pengepræmier så er du mere end velkommen til enten at indhente gaverne selv eller give stævneudvalget besked om en eventuel villig giver. Sponsorer kan være alt fra privat personer til firmaer som ønsker at være med. Sponsorerne vil blive ajourført løbende på klubbens hjemmeside, de vil blive nævnt i programmet, de vil blive nævnt på selve stævnedagen og de vil samtidig kunne få logo eller navn op på sponsorvægge som vil blive placeret flere forskellige steder under stævnet. Kunne du ikke tænke dig at være med til at overgå sidste års stævne?

Ugens lykønskninger skal gå til Alberte Pedersen og Amalie Billesø. TILLYKKE ;0)

 

Uge 28

LSP D-stævne Sydhavscup 2. afd.

Så har vi lige haft en dejlig sommeruge – tænk om resten af sommeren ville blive sådan ;0) Send endelig billeder hvis du har nogle du vil dele med os andre….

Sommer er også ensbetydende med, at vi igen i år afholder kræmmermarked! Så har du ting fra gemmerne du ønsker at sælge, ting du sidder og sysler med henover vinteren eller kender du måske en som har et nyt varelager, så læs mere på forsiden af hjemmesiden. Det var vildt skægt sidste år, så var du ikke med, så prøv det i år!!

2. afdeling af Sydhavscup står for dørene. Det bliver afholdt i LSP denne weekend. Der er sindsygt mange lækre præmier – i alle klasser – så har du ikke fået meldt til endnu, så skriv til LSP og hør om det ikke kan lade sig gøre at efteranmelde! Stævnets klasser bliver jo afholdt som almindelige klasser så selv om du ikke var med sidst kan du sagtens vinde cup-klasserne denne gang – placeringen tæller bare ikke med i Sydhavscuppen. Så spænd hjelmen og kom afsted. Vi ses i Nakskov!

PGA Sydhavscup er SAR´s det ene dressurbane-hegn udlånt i denne uge. Mere så du ikke undrer dig og tænker det er stjålet.

Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail har været i Hjallerup til Landsstævne. De fik en fornem 5. plads i PRT, men skuffelsen var alligevel ikke til at tage fejl af. 1 point fra DM.kvalifikationen….. ØV var vist det første ord der kom ud af det!!!

VRCL og OHR afholdt D4 Horseshow 2012. Der var meldt ca. 1200 til start. Linda Thilqvist og Korsgårds Regitse repræsenterede SAR og startede 3 klasser og fik placering i alle 3. Super godt gået og et stort TILLYKKE herfra.

BELS afholder ryttermærker 3 og 4 – du kan se mere på distriktets hjemmeside

Stævneudvalget har lige ansøgt distriktet om næste års stævneterminer – det bliver spændende at se hvad vi får tildelt. Vi x fingre for vores første valg!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Helle Lundqvist, Hans Herman Storm og Laura Due. TILLYKKE!

 

Uge 27

SAR – mandag møde Juniorudvalg og Aktivitetsudvalg omkring Kræmmermarked.

Har du husket at melde til 2. afdeling af Sydhavscup i LSP? Ellers er det NU – sidste tilmelding var i søndags den 1. juli 2012!

Der er desværre ikke kommet resultater fra NFRK´s springstævne, men fra stævnet i GSPR ved vi at Rita Vinter og Skovlundegårds Melanie gjorde springbanerne udsikre. De kom hjem med en flot 1. plads – TILLYKKE.

Fra Trakehnerstævet/Kåring i Ringsted berettes det at AnnCecilie Christensens dejlige hoppe Velvet blev kåret i Hovedstambogen. Stort tillykke herfra!

Der er kommet opdateringer til sikkerhedsreglerne. Prøv at tjek op og se om der er ting du ikke vidste….. FX at man ikke må bruge sporer og pist uhæmmet og til afstraffelse!!! Eller at man nu skal have ridemærkeprøve 3 eller kendskab dertil for at hente hest fra fold! Disse ting er ikke kun gældende for SAR, men faktisk nu for alle klubber i landet, da Rideforbundet har lavet et sæt sikkerhedsregler som klubber som minimum skal overholde. Vores sikkerhedsregler er i udvidet stand, dette er fordi vi er Sikkerhedscertificeret.

Der vil snart komme nyt om årets kræmmermarked. Men sæt allerede nu dagen f – søndag den 12. august! Hold øje på hjemmesiden, eller facebook eller på opslagstavlerne!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Trine Kristjansdottir, Rita Vinter og Tina Graugaard. Tillykke til jer.

 

Uge 26

GSPR mail & rid/mail & spring
NFRK D-stævne spring

Sommerferien står lige for døren, og midsommerfesten Sct. Hans blev fejret i lørdags. I klubben havde Aktivitetsudvalget inviteret til Sct. Hans fest og 43 havde valgt at bruge aftenen i hinandens selskab. Det blev en rigtig dejlig aften med god mad, den traditionelle rundbold – hvor holdene snød så vandet drev af dem, pandekager, bål og sang og afslutningskaffe og kage. Håber i alle havde en dejlig aften, hvor end den blev holdt. Nu venter vi blot på at sommervejret indfinder sig ;0)

Weekenden har også budt på stævner. I Næstved kom Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona godt igang efter barslen – de vandt både MB1 og MB3. Tillykke!

Ved årets distriktsmesterskab for springhold startede lørdagens klasser med at Sofie Berg og Jackie vandt LC for pony, mens Maria Nielsen og Weronica vandt både LB* samt ULB. Og søndagens mesterskaber gav bestemt også anledning til optimisme. Ponyholdet gjorde rigtig god figur i 1. runde men var lidt uheldige i 2. runde. SAR´s ene heste hold blev nr. 2 mens det andet hold blev 1. uplacerede – det er jo utrolig flot når man tænker på vejrsituationen. GODT GÅET PIGER og TILLYKKE.

Fra Aase Eriksen, Karina og Diana Romme har vi modtaget nedenstående billede med teksten: Man kan lige så godt lære at samle sten fra en tidlig alder ;0)
Husk at samle sten

Monica har sendt link til hendes DM ridt. De ligger under billedgalleri/videogalleri. God fornøjelse – det er rigtig højt man skal springe selv om man er Youngrider!!

I torsdags fylde Brian Rasmussen 40 år – det beklager vi at have glemt i Skyndingen – TILLYKKE! Og ugens fødselsdagshilsner skal gå til Simone Kylling, Louise Christine Hansen, Tanja Koch Andersen, Sofie Vennike og Louise Teisner. Tillykke til jer også ;0)

 

Uge 25

NOR C-stævne spring med holdmesterskab
NSPR C-stævne dressur
SAR Sct. Hans-fest lørdag
SAR RuneWillum-kurset fredag fra 11.30 til 16.00

Som skrevet ovenover kommer Rune Willum til Kjeldmosegaard fredag for at undervise. Såfremt vejret er dårligt vil de være i ridehuset – mere til oplysning til øvrige ryttere som måske ikke ønsker at ride samtidig med kurset afholdes!

Der er nu kommet proprositioner til C-stævnet i SAR i september. Se mere på hjemmesiden.

Hippoaden i Knuthenborg (ikke Knuthenlund som skrevet i sidste uge) er vel overstået uden al for megen regn. Resultaterne er endnu ikke tilgængelige på hjemmesiden, men der har været en del af klubbens ryttere til start, så det bliver spændende at se om de har formået at ride på idealtider. Det plejer de at have ret godt styr på ;0)

Fra Monica har vi modtaget en video fra hendes DM-ridt. Desværre kan vores hjemmeside ikke håndtere videoer når de kommer på CDér. Vi x- fingre for at vi snart kan linke til et Youtube-klip og må indtil da “nøjes” med billedet fra stævnet ;0)
Monica og Quwita til DM - den. 9. juni 2012

Bjarne Kruse havde fødselsdag i lørdags – det glemte vi at skrive på i sidste uge…. Undskyld og tillykke unge mand ;0)

Vi er blevet gjort bekendt med, at man via sin telefon kan downloade et program som hedder SOS Rider. Prisen for dette er ca. 65 kr. og er et program som man giver besked hvis ens telefon ikke har bevæget sig i 5 min. Det kan være super interessant hvis man rider selv, både på tur og bane og man falder af, idet modtageren som får beskeden samtidig får en link til google maps som viser præcis hvor man er. Måske det var noget?

Fra Fladsås C-stævne i dressur er resultaterne endnu ikke opdateret på live, så det eneste vi ved fra det stævne er, at Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail vandt PRM. Tillykke med det ;0)

Ugens fødselsdaghilsner skal gå til Caroline Høj og Mette Kozeluh. TILLYKKE!

 

Uge 24

FRKS C-stævne dressur
FUKR D-stævne dressur
HIPPOADE – Knuthenlund
SAR staldmøde onsdag kl. 19.00 i Cafetutten
Distriktsbestyrelsesmøde tirsdag

Monica Bugge Skibsted og Qwita B har været til start ved året DM i springning for U21. På 1. dagen havde Monica 4 ærgelige fejl og endte som nr 16. Men hun var supersej lørdag, hvor hun avancerede til 5. pladsen efter 1. runde med kun 1 enkelt fejl. I 2. runde var hun mindst lige så sej – hun red med 0 fejl og endte som nr. 4. Stort tillykke med den flotte placering ;0)

Tak til alle jer som solgte og/eller købte Lillebror-lodder af klubben. Klubben tjente knapt 3.400,- kr. på salget. Det er da ganske flot når man tænker på at det er første gang vi prøver det. Husk iøvrigt at tjekke om i har vundet på jeres nittelodder. Hjemmesiden som det skal tjekkes på står bag på loddet. Pøj Pøj!

Der er i skrivende stund endnu ikke resultater fra Midtlolland Rideklubs D-stævne i dressur, hvor der ellers er en del af klubbens ryttere til start. Beklager, men vi håber i har vist god figur!

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Benita Dunch og Sys Holstein – TILLYKKE TIL JER ;0)

 

Uge 23

MLR D-stævne dressur og spring

Vi nærmer os Sct. Hans med hurtige og desværre kolde skridt ;0) Kom og vær med til at fejre at vi når midsommer. Invitationen kan du se via linket på forsiden af hjemmesiden. Har du ikke lyst til at være med på buffetten skal det ikke afholde dig fra at deltage, da alle kan komme med uanset om de kommer med en pizza, deltager i buffeten eller har egen madpakke med. Håber at du melder til ;0)

Der har jo været stævner overalt og en masse af klubbens ryttere har været afsted. Ved Riders Cups C-stævne i springning blev Josefine Voss Madsen og Rosaline nr 2. i LC og Linda Thilqvist og Regitze blev nr 12 i LA. Linda Thilqvist red sig desuden til en rigtig flot delt 6. plads ud af 100 startende i Horse House Cup LB** om Søndagen. I samme klasse fik Josefine Voss Madsen en flot 23. plads. Mikkeline Hare og Maria Nielsen var også afsted og fik nogle fine ture, dog uden placering. Tilgengæld vandt Maria Nielsen og Weronica 90 og 100 cm spring i GSPR sidste weekend.

Apropro sidste weekend, så er der nu kommet resultater for NORD´s D-stævne i dressur, og her vand Merete Rask og Bagergårdens Feedback LC2, Pernille Mortensen og Gaia vandt LC3 og Maria Hyldgaard og Mixit blev nr. 2 i LA2.

I denne weekend har NFKR holdt D-stævne og her fik Trine Kristjansdottir en flot debut på hendes nye hest Spanggårds Nephew idet de vandt både LA1 og LA2.

Fra Mie Christiansen har vi modtaget dette herlige billede af konfirmanden og hendes nye dejlige hest, med tak for gaven.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Charlotte Piil Nymand og Kathrine Brandt Winter. TILLYKKE!

 

Uge 22

NFKR D-stævne dressur/spring
SAR bestyrelsesmøde tirsdag kl. 19.00 i Cafetutten

Så er det snart ved at være Sct. Hans – aktivitetsudvalget vil som de foregående år invitere til hygge og fællesspisning. Der vil komme opslag i stalden, ridehus, Cafetut og på hjemmesiden snarest ;0) Så hold øje – vi glæder os til at se DIG!

Sidste torsdag havde klubben besøg af DRF til re-certificeringsmøde. Det gik godt og vi venter nu med en tilbagemelding. Samtidig vik vi afleveret vores ansøgning om stævne-certificering! Også her må vi se hvad tiden bringer ;0)

Der har været rigtig mange af klubbens ryttere til start i weekenden. Desværre er der ikke resultater fra NORD endnu, men vi ved, at Rita Vinter og Skovlundegårds Melanie vandt deres første LB2 i GSPR og at Sabrina Pilemand og Rembrandt vandt PRT i Slagelse. Tillykke!

Har du husket at tjekke de billder der blev taget under Sydhavscup? Der er rigtig mange gode – måske du skulle bestille nogle stykker? ;0)

Ugens lykønskninger skal gå til Mie Christiansen, Sanne Vennike, Tina Jeppesen og Maria von der Lith Hyldgaard. TILLYKKE!

 

Uge 21

GSPR D-stævne mail og spring

VOSK D-stævne dressur og spring

NORD D-stævne dressur

SAR torsdag besøg af DRF – recertificering!

For pokker altså ;0) Sikke en stor weekend vi lige har været igennem. Det var helt vildt som alt spillede. Banerne var perfekte – vejret var superb – masser af søde mennesker som kom som besøgende eller startende – masser af gode officials og ikke mindst en herlig start på SYDHAVSCUP!!!

Uanset hvor godt vi synes alting gik, tja så indsneg der sig også en fejl. I sidste klasse om lørdagen havde vi fået Helle Frejlev “ned” som nr. 3, men hun vandt jo!!!! Heldigvis fik vi rettet de 3 første placeringer og de implicerede var tilfredse. Beklager – måske var det en smule træthed der sneg sig ind ;0)

Søndagen skulle vores springbane “indvies”. Desværre ikke med så mange starter som om lørdagen – bestemt slet ikke så mange tilskuere, men vejret var igen perfekt – banen fin og nymalet og Cafetutten serverede igen den bedste mad og drikke. Og der var spænding hele vejen igennem – måske lidt for meget mod slut!

Resultaterne skulle meget gerne komme på hjemmesiden inden længe – men hav en smule tålmodighed. Vi skal også lige lande efter denne weekend udtaler stævneudvalget!

Der var jo masser af god ridning af klubbens ryttere ved weekendens stævne, men ingen nævnt – ingen glemt!!!

I Hamburg vejrede Dannebro på den højeste flagstang ;0) Monica Bugge Skibsted og Qvita B vandt ved Hamburg Derby 140 cm klassen. Kæmpe tillykke herfra!

I Hvalsø blev Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail nr. 3. i PRI. Tillykke!

Fra en glad konfirmand, Jeanne Bonde, har vi modtaget et billede med tak for gaven.
Jeanne Bonde

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Pernille Friis Jensen, Maria Stryhn, Mie Christiansen og Marianne Jensen. TILLYKKE TIL JER;0)

Her til sidst har vi en efterlysning.

Hej.
Jeg leder med lys og lygte efter Askan, som jeg havde halvpart på for nogle år siden. Han blev derefter byttet væk, med en anden hest (Akela), og kom fra Jylland til Lolland.

Jeg mistede kontakten til hende der har Askan, og leder nu – alt hvad jeg kan – for at få kontakt med hende igen.

Jeg håber I vil give lyd, hvis han er hos Jer. 🙂
Kærlig Hilsen Simone – mail
Kender du Askan eller ved hvor han er, så send Simone en mail

 

 

Uge 20

Kristi Himmelfartsdag torsdag
SAR 1. afd. af SYDHAVS-cup

I skrivende stund er der desværre ikke resultater tilgængelige fra NOR. Håber i havde nogle gode ture jer der var at finde på konkurrencebanerne!

HUSK at vi nu også er at finde på Facebook – er det mon rigtigt at kun 22 personer kan lide klubben hjemmeside ;0)

Der har været en enorm tilslutning til vores 1. afd. af Sydhavs-cup. Der skal rigtig mange starter igennem, og det kræver rigtig meget af alle os der hjælper! Har du mon fået et par timer i overskud er det ikke for sent at sige at du godt vil være hjælper til stævnet. Lørdag skal vi have 110 starter igennem og søndag 60….. Det er faktisk ret mange ;0) Vi håber på godt vejr og vil forsøge at lave et herligt stævne til jer!!!!

Springbanen er nu vågnet efter vinterens dvale. Hans Herman Storm havde søndag hjælp fra en håndfuld medlemmer og vi fik flyttet al materiel ud så vores medlemmer lige kan nå at kigge de nymalede forhindringer an inden weekendens stævne. Men flot ser det ud ;0) Og når nu alt er nymalet så henstiller vi venligst til at man sætter bomme op efter endt brug så de ikke blot ligger smidt i græsset efter du har brugt banen – vi har nemlig planer om at tingene skal se pæne ud længe ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Randi Larsen Storm og Tine Vejlstrup – TILLYKKE PIGER:

Og se så lige hvad vi stødte på på vores vej rundt i egnen – Louise Jørgensens festlige fødselsdagskort ;0)

 

Uge 19

NOR C-stævne dressur

Først vil vi gerne sige undskyld til de søde konfirmander som vi glemte at nævne i sidste uge. Mie Christiansen blev konfirmeret den 6. maj og Caroline Høj blev konfirmeret 4. maj. TILLYKKE TIL JER PIGER!!! Rikke Fisker blev retteligt konfirmeret 4. og ikke 1. maj som stod i sidste uge. Håber ikke det ødelagde jeres store dag!

Sort 17″ dressursadel, med bom 31,5 (bred), med dyber sæder og større knæpuder end den originale passier pollux sælges! Sadlen har 3 remme.Den har ingen ridser, kun alm. slitage ved remme og læg. Sælges da den ikke passer min hest. Købt hos ingdams den 24.06.2008, kvitering og garantibevis haves.
Modtager gerne realistiske bud, priside 7.500 kr. Træffes på tlf. 30935499

Monica Bugge Skibsted har været til start i Redetin og fik en 6. plads i Youngstertouren på Contino. Tillykke!

Nu nærmer vi os snart 1. afdeling af Sydhavscup – og hvor er det dejligt at så mange ekvipager har valgt at deltage. TAK for opbakningen til jer alle. Det foreløbige program vil komme på hjemmesiden i ugens løb.

Har du lyst til at hjælpe nogle timer under afviklingen af Sydhavscup så kontakt Hannibal på 40159283 eller hannibal@hansen.mail.dk. Vi har brug for folk til at skrive for dommer, gå med kritikker, stå på springbane og ikke mindst hjælpe til i Cafetutten. Det bliver nogle lange dage med alle de ryttere, så jo flere der melder sig som hjælper, jo færre timer skal Tordenskjolds soldater være der for at lave et godt stævne til DIG!!!!!! Så kom og nyd foråret sammen med os andre ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Hanne Pilemand, Monica Bugge Skibsted og Jane Beck Pedersen. TILLYKKE PIGER ;0)

 

Uge 18

ØLR D-stævne dressur og spring
FRKS D-stævne dressur og spring
Døllefjelde- Mussemarked

Desværre var der så få tilmeldte til Ungdomsfesten så den blev aflyst i fredags. ØV ØV!!

Der er kommet nyt lys i ridehuset. Håber i kan lide forskellen ;0) Det man bare skal huske på er, at det tager lidt tid at varme op, så hvis du ved at andre er på vej over for at ride er der ingen grund til at slukke lyset.

Gammelt lys Nyt lys

Ved D-stævnet i RKL vandt Tanja Lohse og Loulou Sjælstofte iflg. pålidelig kilde både LA2 og LA4 mens Jeanet Been og Orfus Højbogård blev nr. 2 i LC3. Tillykke med de fine placeringer.

OS-trense i sort med sølv spænder, str full, brugt men med flot, bred næserem med tilbagetæk. nyt svung pandebånd. Nyere originale tøjler.
1500 kr…..Döbert trense sort full, brugt en gang, fremstår som ny.meget bred og polstret næseren med tilbagetræk, sølvspænder, originale tøjler, smukt svung pandebånd 1800 kr…..Isabell werth dressur sadel, pæn og velholdt. 17″ med cair samt store knæpuder. 3500 kr!
Alt kan ses og prøves på egen hest, før evt køb. Henvendelse på tlf 20334633

Billederne Palle tog til vores førstehjælps kursus er nu online

Fredag 1 maj skal Rikke Fisker konfirmeres. Nyd dagen ;0)

Ugens lykønskninger skal gå til Sofie Langhoff og Signe Hemmingsen. TILLYKKE ;0)

 

Uge 17

RKL D-stævne dressur/spring
FUKR Orienteringsridt
FKR C-aftenstævne dressur
FKR C-stævne spring
BELS Breddestævne

Så er det tid til at lyset skiftes i ridehallen, og på onsdag sker det. Der vil være lift i ridehuset hele dagen, og ingen kan sige helt hvor længe det varer. Vi håber at I vil blive positivt overrasket over ændringen!

Forår er lig med tid til at få taget gødningsprøver. På Kjeldmosegaard er prøverne afleveret til Dyrlægegårdens Hestepraksis mandag morgen så opstalderne venter blot på svar. Har du styr på dine prøver, orm og evt. kure?

Klubbens første afholdte 1. hjælpskursus er vel overstået. Deltagerne skulle nu være forberedte såfremt en ulykke skulle opstå. Det har været lærerigt, sjovt og interessant at deltage i kurset. Skulle andre have fået lyst til at få kursusbevis i 1. hjælp så tal med Charlotte Munch – det vil være muligt at lave et kursus senere på året igen hvis vi kan finde deltagere nok! Palle har taget billeder – de kommer under billedgalleri/arrangementer ved lejlighed!

Maria Hyldgaard har en anmodning: Hun kunne rigtig godt tænke sig et hold både til Sydhavscup i dressur og at der kunne samles hold til den nye dressurcup som afholdes i LA2 og LA4. Var det ikke en spændende ting? Har du mod på at være en holddeltager, så ring til Maria på 60 46 82 87 ;0)

En god håndfuld medlemmer har i lørdags malet klubbens forhindringer. Både de gamle bomme og nogle helt nye er shinet op og gjort klar til både Sydhavscup og ikke mindst udendørssæsonen. Se de flotte resultater her ;0)

Maling af spring - april 2012
Maling af spring - april 2012
Maling af spring - april 2012
Maling af spring - april 2012
Maling af spring - april 2012
Maling af spring - april 2012
Maling af spring - april 2012
 
 
 
 
 

 

Der er ingen fødselsdagshilsner i denne uge, men tilgengæld så nærmer konfirmationerne sig, og på søndag er det Jeanne Bondes tur. Jeanne – nyd dagen og et stort tillykke herfra!

 

Uge 16

BELS D-stævne spring
GSPR E-stævne ring og spring
SAR torsdag 1. hjælp-kursus (2. del) fra 18- 21.00

På lørdag maler vi spring så banen kan blive flot til sæsonen undenfor og til Sydhavscup. Kom og hjælp fra kl. 9.00. Hvis vejret er dårligt maler vi i ridehuset, hvorfor det kan være umuligt at ride inde.

Ungdomsudvalget er snart på banen igen. Denne gang gentager de succeen med Iben Dreyers dressurkursus. Denne gang vil det blive den 5. maj, men nærmere info følger.

Der er også Ungsdomsfest – husk at få meldt til. Det bliver en smadderhyggelig aften/nat og morgen sammen med dine rytter-kammerater ;0)

Så er der kommet billeder fra Påsketuren. Tak til Jan Hernet som gad cykle med rundt og forevige os;0) De ligger under galleri/arrangementer.

Vi får snart nyt lys i ridehuset – nærmere betegnet i uge 17. Så der er ikke mange dage tilbage i dæmpet belysning ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Rikke Strate og Ida Christiansen. TILLYKKE PIGER!!!

 

Uge 15

MØN D-stævne dressur/spring
SAR staldmøde i Cafetutten onsdag 19-20
SAR 1. hjælpeskursus i Cafetutten torsdag 19-21

Så blev påsken blandt andet brugt på at lægge ny flis i ridehusbunden. Der var lige en 4-5 fantastiske mennesker som fik fordelt det på halvanden times tid. Tak til jer for hjælpen ;0)

Husk at melde til Ungdomsfest. Se mere på forsiden af hjemmesiden!

Klubben skal prøve at sælge lodder til fordel for Børnehjælpsfonden. Har du lyst til at sælge til venner og bekendte eller måske bare selv købe lodder så henvend dig til Hannibal eller Aase. Lodderne sælges indtil 19. maj og koster 20 kr. pr. lod. Der er dejlige gevinster; gavekort på 200 kr til Matas, kop & kande, Silvan eller fætter BR, indgangsbilletter til bla. Tivoli og Fårup Sommerland. Er du så heldig at få et nittelod, deltager du i lodtrækningen om 5 rejsegavekort til en værdi af 30.000,-.

Vil du hjælpe Børnehjælpsfonden og klubben? Ind i Kampen og hjælp os – for hvert solgt lod tjener klubben 8,50 kr. MELD TIL ALLEREDE I DAG ;0)

Ved LSP´s stævne skærtorsdag blev Pernille Mortensen og Gaia nr. 2 i LC3. TILLYKKE ;0)

Tirsdag den 10. april er springningen aflyst iflg. Hans Herman Storm.

Kinski Wee og Emma Nymand er den 14 og 15. april til træningssamling i Middelfart med landsholdsbruttotruppen.

Klik på billedet for at se stor størrelse

Påsken bød jo også på en herlig ride/cykel/køretur for 10 ryttere, 1 vogn med passagerer og 8 glade cyklister. Vejret var jo med os hele formiddagen og vi nød turen i skovene, pausen på engen og den afsluttende tur op ad Grevindealleen.

Hestene opførte sig eksemplarisk og cyklisterne blev pludselig kratryddere da en bunke grene lå på tværs af ruten ;0) Efter hjemkomst til Kjeldmosegaard sluttede vi dagen af med en hyggelig frokost – endnu en dejlig dag var gåët ;0) Tak til Krenkerup og Agerup for at give os lov til at ride på ellers lukkede veje og tak til Bjarne som igen arrangerede turen. Vi håber at der måske kunne blive en efterårstur også!

Ugens lykønskninger skal gå til Line Juliussen og Mikkeline Hare – TILLYKKE TIL JER ;0)

 

Uge 14

LSP C/D-stævne dressur
NFRK C-stævne spring
SAR Påsketur langfredag

Ridehuset vil være lukket nogle timer skærtorsdag eftermiddag. Der kommer flis til ridehuset, og vi håber at DU gider møde op med en rive og hjælpe med at fordele flisen ;0)

Så nærmer vi os påsken med hastige skridt. Desværre tegner den ikke til at blive lige så flot som sidste år, men det gør jo ikke at vi glæder os mindre til et par ekstra fridage, og de traditioner som hører påsken til! Herfra ønskes I alle en herlig påske!!!! Herfra ønskes I alle en herlig påske!!!!

Vi starter med PÅSKE-turen. Langfredag rider/cykler vi fra Kjeldmosegaard kl. 10.00. Turen koster 25, – pr. hest og er på ca. 14 km. Vi spiser medbragt mad efterfølgende i Cafetutten. Så mød op og nyd turen også selv om den iflg. vejrudsigten bliver koldere end sidste år!

På Stutteri Firfod holder de Forårssalg 2. påskedag, så står du og ikke ved hvad du skal lave om mandagen så læg vejen forbi stutteriet hvor der vil være fremvisning fra kl. 14.00. Se mere på www.firfod.dk

I Faxe er der blevet afholdt C-stævne og Kathrine With Pedersen og hendes hest Moresco Essenbæk vand lørdagens LA4. Desværre er der i skrivende stund ikke resultater for de klasser hun starter i om søndagen, men mon ikke de har gjort god figur. Tillykke med lørdagens vinderridt ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Maria Nielsen, Camilla Brasen Hvid, Pernille Mortensen og Louise Pedersen. TILLYKKE Piger!

 

Uge 13

Mandag Ridehuset er lukket formiddag pga. reparation af vandingsanlæg
Tirsdag foredrag Dyrlægegården
Torsdag Udvalgsmøde i Cafetutten
FRK C-stævne dressur

Så har der i weekenden været afholdt Repræsentantsskabsmøde i Rebild Bakker
i Nordjylland. SAR havde sendt Aase Eriksen og Maria Stryhn afsted og det
blev en spændende weekend.

OBS OBS OBS – der er efter Repræsentantsskabsmøde lavet nye
vaccinationsregler. Læs mere herom på Ridehesten.com som var tilstede under
hele mødet!

Ungdomsudvalget har lagt sig i selen og inviterer nu til Ungdomsfest – se
mere på forsiden. Det lyder super hyggeligt så meld endelig til!!!

Påsken står snart for døren og sidste års Succes med en Påskeride-cykletur
bliver gentaget. Også her er det muligt at læse mere på forsiden eller under
arrangementer – ture! Vi håber at se rigtig mange til denne herlige dag.

Så har lykken da tilsmilet os alle – Foråret har vist sig fra sin smukkeste
side, og givet os en forrygende søndag. Vi kan ikke vente til at solen og
varmen bliver en daglig begivenhed.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Kathrine With Pedersen og Lenette
Lundqvist – TILLYKKE!

 

Uge 12

NOR Breddestævne
RKL Programridning

Fredag i sidste uge blev der afholdt 3-retters menu i Cafetutten. 25 glade deltagere fik lækker mad – opskrift på hovedretten findes nu under linket Cafetutten, faneblad opskrifter. Prøv den bare ud – det smagte dejligt!!!

Distrikt 5 har fået ny formand, og valget faldt på klubbens medlem Lisbeth Tetsche. Vi ønsker Lisbeth tillykke med valget og håber hun kommer til at sidde i stolen længe.

Der er netop blevet annonceret med 1. hjælps-kursus. Sørg for at få meldt til – det er vigtigt at kunne! Kommer der mange tilmeldinger er det muligt at lave et ekstra hold, så hold jer endelig ikke tilbage. Ønsker du at vide mere om kursus, så se på forsiden!

Cafetutten har fået ny kaffemaskine, så fremover vil det være muligt at lave sig en specialkaffe derovre. Der er indkøbt Cafe Latte, Cappucino og Cappucino Caramel og de koster 10,- kr. for en pad. God fornøjelse – der hænger en brugsanvisning over kaffen.

Ved weekendens D-stævne på Brændte Ege var en del af klubbens ryttere med til start og gjorde som vanligt, fristes man til at sige, god figur. I LD2 og LC1 for pony vandt Sofie Berg og Jackie, i LC2 blev Mie Christiansen og Firfod Jordbær med Fløde nr 3 ligesom de blev nr. 2 i LC3. I Hesteklasserne vand Karoline Krøyer Jensen og Miranda både LC1 og LC2, Pernille Mortensen og Gaia blev nr. 3 i LC1, Zuzanne Grusaynsczka og Horizont Firfod blev nr. 5 også i LC 1, Natalie Neuvonen og High Heelz Firfod blev nr. 3 i LC2. I LA2 blev Tanja Koch Andersen og Gørklitgårds Liana nr. 2 og i dagens sidste klasse LA4 var det Anette Poulsen og Sofienholms Madelaine der løb med sejren. STORT TILLYKKE TIL ALLE DE PLACEREDE RYTTERE!

Nu må det da snart være forår – enkelte heste er allerede selv begyndt at smide dækkenerne ;0) Vi x fingre for at det snart bliver så varm så vi kan få dem taget af!!!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Emily Lundqvist og Luis Graca – TILLYKKE til jer 2!

 

Uge 11

Mandag Årsmøde i D5 – Hotel Falster
FRKS D-stævne dressur

Ved sidste uges stævne i LSP vandt Nauja Rasmussen og Devine søndagens MB0 – tillykke

Emma Nymand og Kinski Wee er inviteret til internationalt stævne i Semur, Frankrig.

Der er stadig enkelte medlemmer som mangler at få betalt for kontingent – Sørg for at få bragt det i orden ;0)

Skulle nogen kende nogen der ligger inde med 50×50 cm fliser som de vil af med så kontakt venligst Hannibal, da klubben gerne vil have lagt fliser i resten af ridehuset. Endvidere kunne vi godt bruge 1 eller 2 samklappelige pusleborde ;0)

I denne uge er der ingen at ønske tillykke med fødselsdagen.

 

Uge 10

FRKS D-stævne dressur
Herning Hingsteshow

Så har bestyrelsen holdt det første bestyrelsesmøde og konstitueret sig selv efter at Pia Mikkelsen og Sys Holstein forlod bestyrelsen ved generalforsamlingen. Sammensætningen er blevet som følgende: Formand Charlotte Munch, Næstformand Maria Stryhn, Kasserer Charlotte Hannibal, Sekretær Aase Eriksen og menigt medlem Tanja Pless. Den gamle del af bestyrelsen byder de 2 nye velkommen og glæder sig til samarbejdet. Der vil snarest muligt komme nye billeder og tekster under fanebladet bestyrelse, ligesom opgavefordelingen også vil fremkomme.
Ungdomsmedlemmerne Sofie Vennike og Emily Lundqvist deltog også i første bestyrelsesmøde og er klar til igen at tage “arbejdshandskerne” på og lave nogle sjove, anderledes eller velkendte arrangementer for de unge i klubben
;0)

Nu er foråret ved at være over os – banerne udenfor er begyndt at blive brugt (husk at der også skal samles mokker her!), og snart vil ryttere også indtage skovene. HUSK at få indløst skovkort såfremt du benytter en privat skov – det er vigtigt for det gamle ordsprog om at én kan ødelægge det for de mange passer altså ret godt ind her!!! Husk også at vi IKKE rider i folks rabatter op ad Reersø-vejen – vi er på så god fod med vores naboer at der ingen grund er til at de bliver sure over at vi ødelægger deres fine rabatter ;0)

På ridehesten.com stod i torsdags denne overskrift: Dansker topper torsdagens Youngster Cup. Det var såmen Monica Bugge Skibsted og Qvita B som sprang 140 cm klassen fejlfrit og hurtigst og dermed vandt klassen ved det
*** Euroclassis Pferde-festival i Bremen. I Fredagens 140 cm klasse endte Monica som nr. 10. STORT tillykke herfra!

Og i LSP har der i weekenden været afholdt dressur stævne, men desværre er søndagens resultater ikke blevet tilgængelige ved kort nyts frembringelse.
Ærgeligt for SAR havde en del ryttere til start. Istedet må vi glæde os over og ønske stort tillykke til Karoline Krøyer Jensen og Miranda som vandt både
LC1 og 3 om lørdagen og til Pernille Mortensen og Gaia som vandt LD2 og blev nr. 2 i LC1 efter Karoline!

På Vilhelmsborg ved Århus har der i weekenden været afholdt ponylandsstævne og klubben havde både Sabrina Pilemand og Emma Nymand til start. Sabrina og Rembrandt havde ikke deres bedste stævne, men det skyldes måske at det er lang tid siden de 2 har været afsted og at der er rigtig meget at kigge på på Vilhelmsborg. Emma og Kinski Wee fik derimod en 8 plads i lørdagens PRT – TILLYKKE!

TÆNK LIGE OVER DGI´s nyeste kampagne WE – not me!!!!! De 3 små ord siger faktisk en hel masse om bla. opførsel, så husk at vise jer som gode klubkammerater – dvs. hilse på hinanden – også dem som kommer udefra for at ride på Kjeldmosegaard, husk ikke at genere dem der får undervisning og husk at man skridter en og en på hovslaget så der er plads til alle. Det er bare rart når alle opfører sig høfligt, hjælpsomt og imødekommende overfor sine klubkammerater, og med klubkammerat menes ikke kun ens “bon-veninder” men alle medlemmer ;0) Bare tænk over det – vi har alle et fælles ansvar for at det er hyggeligt at komme i klubben ;0) ;0)

Tak til Charlotte og Michael Munch som har været så sød at skænke klubben en skænk. Den er vi glade for – TAK!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Tanja Lohse og Linda Thilqvist – TILLYKKE TIL JER 2!!

 

Uge 9

FRK D-stævne dressur
LSP C+D stævne dressur
SAR konstituerende bestyrelsesmøde torsdag kl. 19.00 SAR Trailerkursus (hold øje med tidspunkter i ridehuset)

Så er klubmesterskaberne for 2012 overstået – og sikke en weekende ;0) Det har været en total fantastisk weekend for de 2 udvalg som har arrangeret stævnet. Alle har været tilfredse, vi har set herlig ridning og spænding til det sidste. Dommere og banebygger har været gode, hjælperene undværlige og så var det jo også herligt at DLG og Anette BLINGBLING kom og udstillede.
Endvidere skal der lyde et stort tak til Dorit Kruse for hendes særlige ærespræmier, og sidst men ikke mindst tillykke til de 4 klubmestre: Sacha Bech Petersen og Beethoven af Stensnæs som vandt ponydressur, Rikke Strate og Cantanit som vand hestdressur, Sacha Beck Petersen og Brenda som vandt ponyspring og Camilla Ødegaard og Firfod Fricazt som genvandt mesterskabet fra sidste gang. STORT TILLYKKE skal dog lyde til alle deltagere – det var så fedt i gad være med og lave et brag af en weekend ;0)
SAR Klubmestre i spring for hest 2012

Resultaterne for klubmesterskaberne kommer på nettet inden ret længe;0)

Vi fik også for første gang inviteret til sponsorfrokost. Klubbens skiltesponsorer var inviteret til frokost søndag og vi har indtryk af, at de der havde sagt ja tak til invitationen havde en dejlig eftermiddag på Kjeldmosegaard. Tak til Bende Hernet som havde lavet maden og Tak til Hanne Arboe som endnu engang lavede de smukke dekorationer.

Sponsor bordet Forår i Sakskøbing Rideklub
Der blev afholdt sponsormiddag under klubmsterskabet 2012 Foråret er kommet til Sakskøbing Rideklub

 

Alt dette gør jo, at vi nu kan glæde os til stævne i maj – så se jer om…..
Find et hold og meld til start i Sydhavscup både individuelt og sammen med dine venner ;0)

UNGDOMSMEDLEMMER …. Hold øje!!!! I vil snart finde en invitation til hygge og fest her på hjemmesiden.

Foråret er på vej – så frem med de positive vinkler på tilværelsen. Læg vinterens kedelige skygger bag dig, og kom ud i solen. Lad hesten komme på tur eller fornøj dig med ridning udendørs. Der er intet bedre.

Ugens fødseldagshilsner skal gå til Sara Hansen og Maria Munch – TILLYKKE TIL JER ;0)

 

Uge 8

SAR Klubmesterskab
SAR sponsorfrokost søndag kl. 13 – 15.
GSPR Mail og spring
NFRK Breddestævne

Så er vi landet i ugen hvor vi afholder klubmesterskab, og de korrekte startslister kommer på hjemmesiden omkring torsdag. Velkomst med nyttig info ligger dog klar nu. Husk at du med fordel kan forudbestille frokost til stævnet.

I torsdags fik vi afholdt generalforsamling, hvor vi på trods af vinterferie kunne samle omkring 50 personer. Aftenen gik stille og roligt og sluttede som altid af med masser af snak og hygge. Der kommer snart referat, formandsberetning og billeder på hjemmesiden, ligesom der også vil komme nye billeder og tekst ind under fanebladet bestyrelsen. Bestyrelsen skal blot lige konstituere sig og fordele opgaver.

Skulle nogen sidde med et ønske om at være i et af klubbens udvalg, så sig endelig til. Vi kunne bruge 1 i Sikkerhedsudvalget, 1 eller 2 i Aktivitetsudvalget, 1 i Stævneudvalget og 1 i Kursusudvalget.

DIF har lanceret et nyt koncept der hedder We not me. Læs mere om det på forsiden og se om ikke vores ungdomsmedlemmer skulle prøve at vinde turen til Club La Santa ;0)

Fra Fladså har vi fået besked om at de afholder stævne, men ikke kan få proprositionerne ind på Portalen.dk, så husk at tjek deres egen hjemmeside, distriktets eller se proprositionerne i Ridehuset på Kjeldmosegaard.

I Vosk er der afholdt stævne i weekenden, og i skrivende stund er det ikke muligt at få resultater fra springningen hvor Ida von Würden Berg er til start, men i dressur blev Sacha Beck Petersen og Firfod Jitterbug nr. 2 i
LC1 kun slået af Maria Nielsens gamle pony Sasja. Tillykke med placeringen.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Ida Christiansen, Jeanne Bonde og Maria Munch – STORT TILLYKKE TIL JER ;0)

Uge 7

VOSK D-stævne dressur/spring
SAR torsdag 16. februar generalforsamling i Cafetutten.

Så er det blevet skolernes vinterferie – og vi håber i nyder det hvor end i holder ferien ;0)

Så er der generalforsamling på torsdag i Cafetutten. Vi håber at se en masse af jer til en hyggelig aften, hvor der også skal uddeles pokaler og hygges over lidt god mad ;0)

Der er nu lagt et foreløbigt program ind for klubmesterskabet! Og som i kan se er der rigtig mange starter i dressuren – springning er det stadigt muligt at melde til i uden at det koster ekstra gebyr, så har du glemt det eller pludselig fået lyst til at deltage alligevel så er det bare at skrive til Maria på mstryhnl@yahoo.dk så sørger vi for at du kommer med til at dyste om æren, pokalerne og rosetterne ;0)

Vi søger en købmandsdisk eller vitrine til Cafetutten. Kender du nogen som ligger inde med en de gerne vil af med gratis eller evt vil sælge til en fornuftig pris så kontakt Hannibal på 4015 92 83 eller hannibal@hansen.mail.dk

Der er spredt salt i ridehusbunden for at afhjælpe støv og frostgener. Dette betyder dog for dig som benytter ridehuset, at det er vigtigt at vaske hove efter ridning.

Stævnesæsonen er så småt ved at komme igang efter vinterdvalen, og igen i denne weekend, har klubbens ryttere været afsted. Emma Nymand og Kinski Wee blev nr. 4 i PRT ved ponylandsstævnet i Middelfart og i NOR blev Tanja Koch Andersen og Gørklitgårds Liana nr. 2 i søndagens LA2, mens Tina Graugaard og Copelia blev nr. 2 i lørdagens LA2. Sacha Bech Pedersen og Firfod Brdr.
Olsen fortsætter takterne fra sidste stævne og vandt LA2 og blev nr. 2 i LA4. Tillykke med placeringerne ;0)

PGA af fedt- og sukkerafgifterne ser vi os desværre nødsaget til at lave en mindre prisstigning på sodavand/vand og slik i Cafetutten og stalden til hverdag. Prisen vil derfor fremover være kr. 6,- pr. stk mod tidligere kr.
5,-. Vi er naturligvis kede af stigningen, men det er umuligt for os længere at holde prisen ;0(

HUSK at det pr. 1. januar 2012 ikke længere er tilladt at have medicin eller medicinrester liggende frit fremme i stalde. Det skal være lukket forsvarligt inde med navn på.
HUSK at det pr. 1. januar 2012 ikke længere er tilladt at have medicin eller medicinrester liggende frit fremme i stalde

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Janne Bæktoft – TILLYKKE ;0)

 

Uge 6

NOR C-stævne dressur
SAR møde mandag i Cafetutten kl. 19.00 Bestyrelsen og Sikkerhedsudvalg SAR møde torsdag i Cafetutten kl. 18.30 Stævneudvalg og Junior udvalget

Hvis du har haft problemer med at melde til klubmesterskabet på Marias mail mstryhnl@yahoo.com så prøv at skrive .dk istedet for. Ellers så send den til Hannibal@hansen.mail.dk og gør du det inden onsdag er det uden dobbelt gebyr
;0)

Der er allerede kommet ændringer til det nye dressurreglement – se dem her.

SÅ er det godt nok blivet vinter – nøj en kold uge vi lige har været i gennem. Og apropro vejret så tænk over hvad det gør ved hestene… Mange af dem reagerer voldsomt på frostvejret, så tag lidt flere forbehold end du plejer. Det kunne fx. rid ikke for tæt på andre og longerer de unge først, men spørg om det er ok, for det kan være farligt for de andre hvis hesten i longe styrter rundt.

Generelt er det sådan at man altid lige skal tænke sig om, men husk evt.
også at tænk på om det du gør på baner, i ridehus eller i stalden er noget du selv ville synes om. Fx – ville du synes det var ok at der blev longeret samtidig med at du skulle have undervisning hvis der tilmed er 4 andre i ridehuset, ville du synes det var rart hvis folk ikke hilste på dig når du kom, ville du synes det var ok at musikken var megahøj, ville du ikke gerne have at der ikke var glemt mokker i ridehuset. ;0) Dette er blot for at minde os alle om at vi skal tænke os om og bevare respekten for andre!!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Louise Myssen, Marianne Jensen, Aase Eriksen, Camilla Brasen Hvid og Channe Beck Pedersen – TILLYKKE ;0)

Uge 5

FRKS D-stævne dressur
FKR D-stævne spring
NSPR D-stævne dressur
SAR Fællesspisning torsdag

Der er fællesspisning torsdag! Vi skal have hjemmelavet porresuppe;0) Har du ikke nået at få meldt til, kan det nok stadig nåes – skriv til Bende Hernet på bende_therese@hotmail.com

HUSK at søndag den 5. februar er sidste tilmelding til klubmesterskaberne……. Og jo – du kan sagtens;0)

Der er generalforsamling i Riderute LollandFalster – se mere her på hjemmesiden under linket Arrangementer/Naturridning.

Så kom stævnesæsonen i gang – Brændte Ege afholdt et 1-dags C-stævne i dressur, og klubbens ryttere var selvfølgelig afsted. Blandt andet Trine Kristjansdottir og AnnCecilie Christensen som begge var ude med deres dejlige ungheste. De klarede sig begge ganske fornuftigt alt taget i betragtning. Kathrine With Pedersen og hendes nye hest Moresco Essenbæk fik en forrygende start på stævnesæsonen og vandt både LA1 og 2 – Tillykke herfra ;o)

Der er på flere ridecentre begået indbrud i parkerede biler. Vi vil derfor henstille til folk IKKE at lade værdigenstande ligge i bilerne når de
forlades, ligesom vi bør låse bilerne.

Sidste uges lykønskninger kom en uge for tidligt – beklager!! Vi tilføjer en enkelt mere til ugen og ønsker tillykke til Kristine Alsbæk og Michala
Møller med fødselsdagene og til Lisbeth og Dorthe Tetsche med Kobberbrylluppet – TILLYKKE :0)

 

 

Uge 4

NFKR C-stævne i dressur

Husk at 5. februar 2012 er sidste tilmeldingsfrist til klubmesterskaberne.
Og Juniorudvalget har fået de smukke rosetter hjem nu, så få nu endelig meldt til ;0)
De smukke rosetter til Klubmesterskabet 2012

Så er jagterne omkring Kjeldmosegaard slut for denne vinter – sidste jagt var den 21. januar!

Læs om SAR´s nye stævnesamarbejde med LSP omkring Sydhavscup.
Pressemeddelelsen ligger på forsiden og proprositionerne ligger under linket stævner.
Sydhavscup går over 2 D-stævner over foråret og sommeren og kan rides både individuelt og som hold. Vi håber at i vil tage godt imod vores initiativ – vi er ihvertfald spændte på og helt klar til at afholde 2 fantastiske stævner med fede præmier.

Mangler du ryttermærke 3 og 4? Så tjek lige distriktets hjemmeside ud for Nykøbing F. rideklub starter hold op!

Vi nærmer os foråret og dermed også konfirmations-tiden. Er der nogle der skal konfirmeres i klubben i år? På nuværende tidspunkt kender klubben kun til 1 sød pige, men giv os endelig et præg hvis du kender et medlem som skal konfirmeres.

Benita Dunch har på linket Gæstebog sat 2 billetter til Gallashowet i Herning til salg. Hvis du ikke har nået at skaffe billetter og gerne vil afsted så tjek det ud ;0)

Ugens Hurra-råb skal gå til Michala Møller som fejrer fødselsdag og til Dorthe og Lisbeth Tetsche som fejrer kobberbryllup – TILLYKKE!

 

Uge 3

SAR – tirsdag møde med revisorer i Cafetutten kl. 20.00

Dagene er allerede længere lyse nu – tænk at der er dage, hvor man kan nå at ride udendørs allerede – herligt nyt for både hest og rytter ;0)

Vi minder lige om at facilitetskort skal være betalt nu for at kunne benytte faciliteterne på Kjeldmosegaard. Der vil i nærmeste fremtid blive opsat liste over hvem der har betalt og derved har ret til at benytte ridehus og baner uden at skulle betale pr. gang.

En venlig sjæl har gjort os opmærksom på en lille fejl der er indsneget sig i proprositionerne for klubmesterskaberne – tak Ida ;0) Datoen siger at det er fredag og lørdag vi afholder stævnet, men det er naturligvis lørdag den 25. februar og søndag den 26. februar 2012. Så er det forvirringen der har gjort at vi endnu ikke har modtaget nogle anmeldelser så beklager vi og har derfor lige sat korrekte proprositioner på hjemmesiden.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Kim Hammer og Charlotte Hannibal.
TILLYKKE!

 

Uge 2

Bestyrelsesmøde SAR – søndag

Der er blevet sendt kontingenter ud i sidste uge. Har du mod forventning ikke modtaget girokort, så kontakt venligst Hannibal.

DANSK SEJR I NEUSTADT-DOSSE. Sådan lød overskriften på ridehesten.com efter at Monica Bugge Skibsted og hendes “nye” hest Contion Continue vandt 140 cm klassen fredag med mere end 2 sek. ned til nummer 2. Lørdag gjorde Monica igen flot flot figur da hun i 140 cm klassen blev nr. 2. Det er så flot – og stort tillykke til Monica ;0)

Når nu vi er ved internationale stævner så har Emma Nymand og Kinski Wee været i Dracthen i Holland i weekend, og torsdag blev de først uplacerede.
Fredag tog de revance og red sig til en flot 6. plads i PRM. Lørdag aften var Kinski desværre en smule fræk i galoppen som han valgte at bukke sig igennem og det blev udslagsgivende for Emma som derfor ikke skal til start søndag. Men PYT – det er da stort at få placering med hjem fra et internationalt stævne. TILLYKKE med det ;0)

Så har distriktet fået fordelt årets stævner, og vi har fået tildelt følgende stævneterminer: 25 og 26 februar = Klubmesterskab, 19 og 20 maj = D-stævne med spring og dressur, 8 og 9. september = C-stævne i dressur med de individuelle distriktsmesterskaber, 8 eller 9 december = D-stævne Julespring.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Gitte Olsen, Cecilie Pedersen, Julie Christensen og Karina Romme. TILLYKKE ;0)

 

Uge 1

SAR – bestyrelsesmøde i Cafetutten torsdag kl. 19.00
LSP – kursus Niels Erik Bøchmann

Så blev det 2012 – vi håber at i alle kom sikkert ind i det nye år! Og nytårsfortsætterne……. Lad os håbe at du fik holdt dem du lavede sidste år, og at dem du har sat dig for i år bliver til at overholde. Velkommen til et forhåbentligt spændende år 2012 i Sakskøbing Rideklub ;0)

Der bliver i denne uge udsendt kontingenter samt indkaldelse til generalforsamling den 16. februar 2012. Modtager du mod forventning ikke dit kontingent, så kontakt venligst Charlotte Hannibal på 40 15 92 83 eller ved at klikke her. Indkaldelsen kan ses på forsiden!

Ryttere som ønsker at benytte baner og ridehus på Kjeldmosegaard skal huske at få indløst facilitetskort. Skrivelse herom er udsendt medio december.

Som en ny service og til inspiration vil opskrifter fra Fællesspisningerne eller andre arrangementer være at finde under linket Cafetut, hvor der er kommet et nyt faneblad som hedder Opskrifter. Velbekomme og god fornøjelse ;0)

Frem til onsdag den 4. januar kan du stadig nå at indstille personer til Venskabspokalen – det sker under linket vandrepokaler, hvor du udfylder skema og trykker send. Vandrepokalen vil blive uddelt på årets generalforsamling.

Så er kursusudvalget igang igen . Sadelmager Peter Krag Andersen fra Tattersal kommer forbi klubben, så trænger du til at få tjekket din sadel så se mere herom enten på forsiden eller under linket Arrangementer, kurser.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Simone Mikkelsen og Emma Nymand – TILLYKKE TIL J