Scrapbog

Tanken med dette nyhedsarkiv er at den skal fungere som klubbens scrapbog. Her kan du finde ældre artikler og minder fra klubbens historie. Bestyrelsen modtager gerne avisudklip eller andet fra jeres gemmer, som kan have interesse for de som læser vores hjemmeside.

En del af artiklerne herunder, kræver Adobe Reader installeret!
(OBS! Hold musen over billederne for at se yderligere info!!)

Download Adobe Reader
Download Adobe Reader til at læse pdf dokumenter med

Hvad skete der i 2014 – 2013 20122011201020092008200720062005200420032002200120001999 og tidligere

Det sker og skete i 2014

Hospitalsklovne støttes af Sakskøbing Rideklub

Det perfekte stævne - Hippoade og Dansk mesterskab gik over al forventning

Artikel i Ridehesten- april 2014

Artikel i Hest og rytter- april 2014

Artikel i Ridehesten junior - marts 2014

Flot placering af Don Primo Unik og Lenette Lundqvist

Blog, sociale medier og welnessridning

Det skete i 2013

Artikel i Ridehesten Junior – Støt brysterne stævne i Sakskøbing

 

Sakskøbing Rideklub Støtter brysterne

Louise Teisner vandt i weekenden et prestigefuldt Elitestævne for Trakehnerheste i dressur

 

Louise Teisner kan få sat skik på hestene

Hippoaden i Knuthenborg Park 2013

Februar 2013
DRF har lavet et nyt online-blad SPOT. Vores rideklub er med i første udgivelse af bladet, og det er da dejligt at DRF så ofte bruger SAR i forskellige, og heldigevis positive, sammenhænge. Se linket her og tjek samtidig magasinet SPOT ud.

Det skete i 2012

Artikel i Sakskjøbings Avis 18. september 2012 - klik for at se artikel

klik for at se hele artiklen

Artikel i Sakskøbing Avis 12. Juni 2012 - klik

klik for at se hele annoncen

Fritidsnyt uge 12 2012 - klik for at se hele artiklen

klik for at se hele artiklen

Klik for at se annoncen

JULEFROKOST 2012 - Så nærmer julen sig med hastige skridt, og sædvanen tro afholder SAR julefrokost med god mad, rafle-spil og gaver samt masser af snak og hygge.

Klik på billedet for at se mere

Julefrokosten 2012 Så blev det lørdag den 17. november 2012 og dermed dagen for klubbens årlige julefrokost. For at være lidt på forkant havde vi pyntet op i ridehuset i ugen op til, og fredag fik tutten omgangen. Julepynten blev hevet frem og juletræet kom op og stå. Faktisk bredte julestemningen sig helt over i stalden, hvor staldnissen Johan også kom frem fra sit skjul se mere

Julefrokosten 2012 Julefrokosten 2012 Julefrokosten 2012
Julefrokosten 2012 Julefrokosten 2012 Dorit Kruse som jo ejer Kjeldmosegaard sammen med Bjarne fylder den 21. november 70 år

Det skete i 2011

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

HOLD DA ELLERS OP!!!!! Så fik vi da lige holdt kræmmermarked…….

Søndag den 14. august 2011 afholdt SAR det første kræmmermarked i klubbens historie, og fra morgenstunden var der fart på. Vi synes egentlig vi var i god tid, da vi kl. halv 7 gik igang med at inddele stande, men da klokken var 8 stod de første kræmmere og skulle igang med at gøre klar, og så kom de ellers i en lind strøm de næste 3 timer. Hold nu op hvor var der mange -og overalt ;0)

Cafeen var åben fra kl. 9. således at kræmmerene kunne købe morgenbrød og kaffe mens eller efter de havde gjort stande klar. Og sikke nogle stande – de var superflotte, og mange kunne man godt se var “professionelle” kræmmere som havde gjort det her mere end en gang. Der var rigtig mange lækre ting til salg, og meget forskelligt.

Markedet skulle først starte kl. 11.00, men de første gæster som ville handle kom allerede kl. 9.30 og tullede rundt for at få de bedste tilbud. Mange gæster havde nok forventet at det var et loppemarked i stil med det andre idrætsforeningen afholder og var måske overrasket over at det ikke var 5,- ting som der var mest af!!! Men for os som arrangører var det da bare herligt at det var gode ting som blev solgt!

Vi var overvældede over alle de mennesker som havde fundet vej frem til Kjeldmosegaard sådan en kedelig august søndag. Det var jo første gang og vi vidste ikke hvad vi skulle forvente af arrangementet. HVAD ville gæsterne sige, HVAD ville kræmmerne mene om stedet og måden det var gjort på og HVAD ville vi synes om at afholde et sådan arrangement??

Heldigvis var kræmmerne positive overfor arrangementet og ikke mindst det at det var indendørs. Mange ville gerne sikre sig pladser hvis vi skulle finde på at afholde et lignende arrangment på en andet tidspunkt. De mente også at næste gang ville der komme mange flere besøgende fordi rygtet om hvor godt et arrangment det var ville løbe i forvejen. Alligevel havde vi indtryk af, at hestefolkene troede at det kun var hesteting som var til salg og at “almindelige” kræmmere var overrasket over at der var så mange hestefolk, men pyt – alt i alt var folk godt tilfredse.

Som klub kan vi kun være stolte af at have solgt over 50 stande, have en cafe som fungerede, positive medlemmer som tog det med sindsro at der var hundredevis af gæster på Kjeldmosegaard og at oprydningen gik som smurt. FEDT at opleve ;0) Og tak til de medlemmer som havde donoeret en masse ting som klubbens stand tjene gode penge på!!! Det var også dejligt – vi tjente faktisk 1.067,- kr. på de gode ting og lidt god kræmmer-karma ;0)

Nu skal juniorudvalget og bestyrelsen i dialog omkring afviklingen, men mon ikke at vi satser på et lignende arrangement næste år :0) Hvis det sker skal i være de første som hører om det…….

Billede fra Kræmmermarked på Sakskøbing Rideklub Billede fra Kræmmermarked på Sakskøbing Rideklub
Billede fra Kræmmermarked på Sakskøbing Rideklub Billede fra Kræmmermarked på Sakskøbing Rideklub
Til toppen

 


Det skete i 2010

Klik for at læse hele artiklen

Monica Bugge Skibsted og Quwita B leverede flere flotte præstationer under weekendens Oslo Horse Show

Se også disse to links:

http://events.horses.nl/2010/oslo/results/002-kls.htm

http://www.oslohorseshow.com/artikkel.asp?ID=199

Lørdag den 9. oktober bliver Sakskøbing Rideklub, den første klub øst for Storebælt, certificeret af Dansk Ride Forbund. Klubben har opnået de 2 certificeringer ”Organisation” og ”Sikkerhed”. Det synlige bevis på certificeringen bliver overrakt af forbundets klubudvalg i forbindelse med afholdelse af ridestævne i klubben…. Læs hele artiklen her

Certificeringer Sikkerhed Certificeringer Organisation

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Åbent hus i Rideklub

Åbent hus

Artikler fra Ridehesten Junior med Ida og Elsa - klik på linkene herunder for at se artiklen..

DM for de gule – 1 / DM for de gule – 2

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Klik for at læse hele artiklen

Ny lov kræver alle heste i landet registreret.

Vi har indgået en aftale med Susanne Fønskov om at vi gør det kollektivt i Sakskøbing Rideklub lørdag den 27. november.

Denne dag kan du få lavet hestepas, ændret din stamtavle til et hestepas, chipset din hest samt få vejledning om medicinsider og andet i forbindelse med hestepasset.

Kort om loven siger den at:

  • Ved udgangen af 2010 skal alle heste født i 2005 eller senere have pas
  • Ved udgangen af 2011 skal alle heste i Danmark have hestepas.
  • Der skal være medicinsider i dit pas – har du et pas med 40 sider skal det opdateres til at indeholde 56 sider. Medicinsider betales over nettet hvorefter bestillingssedel + kvittering sendes ind sammen med pas.
  • Udenlandske pas skal sendes tilbage til det land hesten oprindelig er registreret i. Har du sådan et så kontakt Susanne og rådfør dig med hende hvordan du bedst kan ændre dette, så du er klar til d. 27. november

Du kan tilmelde din hest til den 27. november ved at sende mail til Charlotte Munch, skriv gerne om du vil have tid formiddag eller eftermiddag.

Tidsplan for dagen vil blive lagt på nettet i ugen op til. Er du i tvivl om hvad du skal have lavet så kontakt Susanne og hør nærmere.

Der afregnes direkte med Susanne og priser incl. moms er følgende:

Hestepas 200,- kr.

chipmærkning 100,- kr.

Hvis du vil læse mere om loven så klik ind på Distrikt 5 hjemmeside

Til toppen

 


Åbent Hus lørdag den 25. september 2010

Når vi kigger tilbage på denne her lørdag i september tror vi ikke der er mange der vil være uenige i at dagen var en succes.

Da de mange frivillige mødte ind fra kl. 7, de første for at sætte sponsorskilte op, var vejret slet slet ikke som DMI havde lovet. Der var nemlig lovet solskin, men det småregnede lidt on and off. Det var vi måske ikke lige forberedte på – vi synes jo nok vi tog vores andel af regn under C-stævnet tidligere på måneden, men vi måtte jo i gang. Der blev sat skilte op, enkelte finpudsede dagens opvisninger af, flagalleen blev sat op, bunden i ridehuset blev ordnet, og da kl. var 9 begyndte de mange fantastiske frivillige i cafeen at dukke op…… Læs mere her…

Til toppen

 


Mindehøjtidelighed 2010

Aktivitetsudvalget havde i lighed med sidste år valgt at markere dagen den 3. september med en mindehøjtidelig.

I år er det så 2 år siden at staldene på Kjeldmosegaard brændte og 12 heste mistede livet. I året der er gået er det blevet stillet den smukkeste sten med dato, årstal og navnene på hestene som gik til under branden. Den står stille og smukt i hverdagen, uden at gøre meget væsen af sig, men aftenen den 3. september, hvor ca. 25-30 mennesker mødtes for at mindes, var den det mindesmærke vi alle kunne ønske. Smukt pyntet med masser af blomster.

Klublokalet blev samtidig indviet, da vi alle efter et følelsesladet minuts stilhed, alle begav os over i Cafetutten for at hygge os med masser af snak, ”rigtig” kaffe og god kage. Flere skulle lige tjekke de billeder til ”historie-væggen” ud; for der er kommet lidt billeder allerede, men vi vil rigtig gerne have mange, mange flere.

Dagen før – altså den 2. september – var byggeriet helt færdigt. Alle håndværkere har forladt Kjeldmosegaard, og vil kun komme, hvis vi skal have skiftet en lampe eller lignende. Bjarne og Dorit har nu mere ro på hverdagen, Bjarne kan endda måske få tid til en middagslur hvis ikke Dorit begynder projekt have ;0)

Efter et par timer skiltes vi for denne gang – der var et stævne at se til næste morgen!

Vi mødes igen næste år!

Til toppen

 


 

Så blev spændingen endelig udløst – hemmeligheden som rigtig mange havde båret på i 3 uger, blev afsløret torsdag den 8. juli, hvor klubbens ene hold ponypiger blev udråbt til distriktsmestre for ponyhold-dressur.

Pigerne var inviteret til Kjeldmosegaard med begrundelse om, at de familiebilleder Gitte Pilemand havde taget i Fladså ikke var blevet rigtig gode og at vi gerne ville have nogle nye, og at de derfor skulle møde med flettede ponyer og i stævnedress.

Rigtig mange mennesker; venner, familie og medlemmer af klubben, havde fundet vej til Kjeldmosegaard denne varme torsdag aften, og efter at der var blevet taget billeder fortalte formand Charlotte Munch at vi havde en overraskelse til dem, og hun læste følgende op som var blevet tilsendt fra Fladså Rideklub:

”Kære Sabrina, Emily, Emma og Josefine,

Til distriktsmesterskabet for ponyhold i dressur vist I flotte præstationer og i tæt konkurrence mod det stærke hold fra FUKR. De tre dommere udtalte, at det var sjældent, at de oplevede så højt et niveau i ponydressur og det kan I være meget stolte af.

Desværre slog FUKR jer på procenter, men I viste jer fra den bedste side ved at lykkeønske dem og byde på champagne – det er rigtig god konkurrencestil!

Derfor er det også dejligt, alligevel at kunne udråbe jer til Distriktsmestre i ponyholddressur 2010 – en titel I nu deler med FUKR. I vandt på Point – FUKR på procenter og begge hold er værdige til Titlen. Fladså Rideklub beklager at vi kludrede i beregningerne, men regnestykket er også komplekst og finurligheder som at en af FUKR´s svage ryttere red en LA2 gør at I vinder på point, når et resultat fratrækkes. Vi håber at I på trods af vores kludder, hvorved i jo ikke blev hyldet behørigt, bliver glade og overraskede i dag. Jeg ved også at SAR vil sørge for at i bliver fejret med maner.

Løsningen med 2 vindende hold er udarbejdet i samråd med DRF og vi finder at det er den bedste løsning for alle.

På fladså Rideklubs vegne ønskes I et stort TILLYKKE og vi håber at se jer igen til næste år ( vi lover ikke at kludre igen). SAR var stærkt medvirkende til at gøre stævnet til en succes – både med flot ridning, fantastisk opbakning og god stemning!

Karen Reinholt.”

De kiggede lidt underligt på hinanden – og som én af pigerne efterfølgende sagde så var hun sikker på at de havde fået en kammeratskabspokal eller sådan noget, men da dækkenerne, blomsterne og musikken kom frem var de ikke længere i tvivl. De var blevet distriktsmestre!

Efter behørig æresrunde og obligatorisk billedtagning var der kage og champagne i gårdspladsen, men først skulle pigerne have vand……. Og det fik de! Masser – men pyt det hører med til at vinde et mesterskab og aftenen var dejlig lun.

Efter en god times hygge og masser af snak på kryds og tværs, begyndte folk lige så stille at bryde op, nogle for at læsse ponyer, nogle for at køre på sommerferie mens andre blot for at køre hjem og nyde resten af en dejlig sommeraften.

 

Kære Sabrina, Emily, Emma og Josefine. På Fladså Rideklubs vegne ønskes I et stort TILLYKKE

 

Til toppen

 


SCT. Hans aften på Kjeldmosegaard 2010

Som traditionen har været igennem en del år efterhånden, så havde Bjarne og Dorit valgt at lægge have og havestue til ved dette års Sct. Hans fest i rideklubben, og der var lagt op til at man skulle medbringe mænd, kærester og børn således at de også kunne få et indtryk af hvor det er at vi bruger så megen tid.

Og rigtig mange havde valgt at bruge aftenen i Reersø, helt præcist var vi 49 personer fordelt på mænd, damer, unge piger og børn. Det er helt klart rekord og måske også derfor meget godt at vi fra næste år ikke behøver at invadere Bjarne og Dorits havestue og have, men kan holde det i klublokalet ;0)

Bjarne havde allerede sørget for at grillene var tændt så folk gik straks efter ankomst i gang med at lægge deres kød på. Så var det ligesom klaret inden Bjarne bød velkommen, og så gik snakken ellers lystigt og højlydt. Det er sjovt at møde familierne og få sat ansigter på de personer vi jo også hører om i hverdagen.

Efter spisningen var det jo så tid til den vanlige rundboldkamp, og Catja (Jeanet Beens datter) fik lige fordelt holdene ved at give os alle sammen numre, og så var vi ellers klar. Catja havde fået lavet nogle rigtig gode hold – et der var hurtigt og så der så godt ud……..

Efter en times intens kamp blev kampen blæst af – kaffen og kage var parat, og selv om det hurtige hold nok vandt overlegent på point var der ingen sure miner fra det hold der så godt ud. De vidste at det kunstneriske udtryk er mindst lige så meget værd ;0)

Til kaffen var der flere der havde bagt kage, og sikke nogle kager. Jordbærkage, kage med ribs og solbær, muffins og en krydderkage. Der var kage for enhver smag eller smag til enhver kage.

En del af de unge piger valgte at tage til Marielyst for at se bål, men for os andre sluttede aftenen alligevel af med bål som jo ellers ikke var annonceret, så mens det brændte ned kunne vi synge Midsommervisen og Du danske sommer jeg elsker dig.

Det var helt igennem en dejlig aften – vi glæder os allerede til næste fælles arrangement i klubbens regi og vil gerne sige tak til alle jer at støtte op om initiativet og en STOR TAK til Bjarne og Dorit som orkede at have os på besøg selvom Jacob og Erikas bryllup lurer lige om hjørnet.

Til toppen

Holdmesterskaber i dressur – Fladså Rideklubs C stævne 19 og 20 juni 2010!

I lighed med sidste år havde Aktivitetsudvalgt valgt at arrangere heppetur til Fladså Rideklub som afholdt distriktsmesterskaber i holddressur for både hest og pony.

Vi var ikke sikre på, at når nu mesterskaberne var delt over 2 dage, således at ponyerne red om lørdagen og heste red om søndagen, at vi kunne få folk til at komme begge dage, men nøj – hvor blev vores anelser gjort til skamme. Der var rigtig – rigtig – mange folk begge dage ;0)

Ponyerne startede ud lørdag, og der var rigtig meget god ridning. Ikke kun fra SAR´s ryttere men generelt alle 5 hold var rigtig godt ridende og på nogle dejlige ponyer. Ifølge stævneledelsen i FRK-S havde dommeren endda kommenteret på at det var da utroligt at hun var nød til at køre fra Nordsjælland til Sydsjælland for at finde så mange gode ponyer…… Det er stor ros til pigerne som hver evige eneste dag knokler for at få det bedste frem i deres ponyer.

Resultatet blev at Fuglebjerg rideklub vandt. Sakskøbing blev både nr. 2 og 3 – desværre var der kun 2 placeringer, men det skal ikke afholdes os fra at sige at vi synes i gjorde det rigtig flot alle 8 ;0) Så tillykke til jer alle!

2 pladsen som gik til Emily Lundqvist, Josephine Hansen, Emma Nymand og Sabrina Pilemand blev behørigt fejret med Champagne og slik og Jonnas fantastiske kransekage og chokoladeovertrukne jordbær ;0) Dejligt – og herligt at se, hvor meget pigerne hygger sig når de er af sted sammen og det gør de voksne heldigvis også!!!

Søndag var det hestenes tur. Og her vil vi godt lige sende en ekstra stor tak til Maria Nielsen som i fredags blev kontaktet fordi Ann Cecilie desværre måtte trække sig, og trådte til med Toftekildes Delight således at Daniel, Lisbeth og Birgitte ikke skulle ride 3 mand. TAK FOR DET – det er team spirit når det gælder!!

Mesterskabsklassen startede desværre ikke alt for godt da rideklubbens nabo pludselig havde sat sig for at skulle bruge sin kratrydder i budskadset som lå lige op ad ridebanen – FUCK noget L…!

Men på lægterne var vi klar – rytterne var noget mere nervøse. De kunne dårligt spise eller sågar tale og det plejer bestemt ikke at ligne dem ;0)

Men med rigtig god opbakning fik vi alle rytterne igennem – selvfølgelig var klapsalverne størst når det var en SAR rytter der kom ind, for som Bende Herneth sagde så er en rigtig rytter jo en SAR-rytter ;0) og spændingen holdt lige til det sidste.

Vi var sikre på at ingen af vores 3 hold havde stået distancen i år, men champagnen skulle jo drikkes og hvorfor ikke fejre at vi på sidelinjen havde haft en dejlig dag, så propperne røg mens de sidste point blev talt sammen i Fladså´s hurtige sekretariat. Igen i dag var Jonna så sød at have lavet sine uovertrufne kransekager, så selv om vi hele dagen havde proppet os med slik og Bendes herlige muffins, var der lige plads til en kransekage ;0)

Så skulle vi til præmieoverrækkelsen og alle rytterne var på banen og fra højtaleren lød det så: 7. pladsen går til Nykøbing Falster (klapsalve), 6. pladsen går til Sakskøbing 3 (stort bifald og jubel), 5. pladsen går til Sakskøbing 2 ( stort bifald og jubel mod Janne Krygermeier som var holdets eneste repræsentant ;0), 4 pladsen går til Lollands Sportsrideklub (klapsalve), 3. pladsen går til….. Faxe (vild jubel og klapsalve – nu bliver SAR 1 nr. 2 – fedt nok; for SYK har godt nok været gode i dag). Og 2. pladsen går til…………………… (rigtig lang pause) SYK. Total vuvuzela-larm og jubel bryder ud – nu vidste vi at SAR1 var vindere. Sjældent er en 2.plads blevet tiljublet så meget!

Årets distriktsmestre er SAR 1 – jublen vil ingen ende og fortsætter mens Lenette Lundqvist, Ditte Madsen, Rikke Strate og Ingrid Ølstad rider æresrunde. Det havde ingen fra klubben forventet, men for pokker hvor var det en fed oplevelse.

Jer der ikke var der gik glip af samme stemning som da Kronprinsesse Victoria og Daniel kom ud på balkonen, og som da Dennis Rommedal scorede med venstre fod og bragte Danmark foran med 2 –1 over Cameroun. Det var så hårene rejste sig, og det vil vi i Aktivitets-udvalget gerne sige jer alle sammen tak for. Det er dejligt at I gider bruge en weekend i dressurens navn og hygge med hinanden.

Samtidig synes vi Fladså Rideklub fortjener ros for et dejligt arrangement. Eneste minus var naboen med kratrydderen – ham ville vi rigtig gerne have undværet. Men ellers fungerede sekretariatet fint og rigtig hurtigt, og klubbens cafeteria havde dejlig og sund mad. Faktisk så god mad at Lenette begge dage købte aftensmad med hjem, så her kan vi kun opfordre til at tage op og starte en anden gang ;0)

Tak for hjælpen ved holdmesterskaberne igen i år.

Til toppen

 


Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010

Når nu det endelig skal være at man har arbejdsweekend, gør det jo bestemt ikke noget, at vejret er godt….. Og sikke heldige vi var! Solen strålede fra morgenstunden begge dage, dog var det en smule køligt lørdag morgen, men det var jo bare indtil vi kom i gang med opgaverne.

Vi havde valgt at dele dagene, således at der var 2 store opgaver hver dag; Lørdag – dressurbaner og søndag – folde.

Det viste sig at være en god strategi…… Stalden var mere eller mindre delt op således at halvdelen kunne lørdag og den anden halvdel søndag. Nogle var forhindret i at komme men havde så bare valgt at lave nogle opgaver der kan løses en anden dag ;0)

Opgaven lørdag med dressurbanerne viste sig måske at være et lidt stort projekt alligevel, men folk arbejde rigtig godt sammen og da dagen var gået var der kommet nyt hegn op om begge baner, noget af bunden fra den forreste bane var flyttet over på banen ved ridehuset, så vi var godt tilfredse. Endnu ved vi jo ikke om vi har flyttet nok bund væk, men ellers tager vi noget mere en dag ved lejlighed ;0)

Søndag blev foldene gennemgået, så heste måtte blive inde for det er ikke til at skulle lege med hegnspæle og snor med vore 4-benede venner gående som observanter. Der blev også taget hegn ned således at vi kan få indrettet pladsen til vore nye trailer parkering. Her kommer belægningen dog først senere, men der blev taget hul på opgaven.

Udover de store opgaver var der flittige hænder som fik malet, ryddet op, kørt på lossen og serveret gode frokoster ;0) Så alt i alt var det en dejlig weekend i klubbens regi.

Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010 - Dressurbanen før Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010 - Dressurbanen efter
Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010 Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010
Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010 Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010
Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010 Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010
Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010 Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010
Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010 Arbejdsweekend den 24. og 25. april 2010
Til toppen

 


Generalforsamling onsdag den 10. februar 2010

Denne dag plejer at være en dag, hvor rigtig mange af klubbens medlemmer mødes, først til selve generalforsamlingen, men nok allermest pga. hyggen bagefter. Men i år var det bare én af de dage, hvor Kong Vinter endnu engang spillede os et puds! Der var vel i dagens løb faldet mellem 1o-15-20 cm sne og det gjorde at en del af ”de faste” deltagere desværre ikke kom Læs hele referatet fra generalforsamlingen her

Herunder billeder fra Generalforsamlingen

Til toppen

 

 


Det skete i 2009

Se eller gense udsendelsen fra TV2 Øst søndag d. 27. december 2009 – Rideklub genåbnet Klik for at se mere

Se eller gense udsendelsen fra TV2 Øst mandag d. 12. december 2009 – Rideklub genopstår Klik for at se mere

Klik for at læse hele artiklen

Emmas ambitioner

Klik her for at se avis artikel fra Dressurkurset med Vibeke Degn Andersen

Til holdmesterskaberne i dressur vinder SAR og bliver samtidig nr. 2 både for hest og pony. Holdene bestod af følgende:
Nr. 1: Tina Jepsen, Lenette Lundqvist, Rikke Strate og Hanne Mølbak

Nr. 2: Trine Henningsen, Pernille Magnusson, Louise Hededam og Diana Veinø

Nr. 2 pony: Ida Christiansen, Sabrina Pilemand, Maria Nielsen og Sacha Bech Pedersen

SAR sætter sig i år tungt på de individuelle distriktsmesterskaber i dressur: Vinder Pernille Magnusson, Nr. 2 Rikke Strate, Nr. 4 Tina Jepsen og Nr. 2 pony kat I Maria Nielsen

Lolland Falsters Folketidende - 4. spetember 2009

Klik for at læse hele artiklen

Artikel i Folketidende – Torsdag d. 27. august 2009 – Rejsegilde på ny stald et år efter den frygtelige brand i rideklubben – Klik her for at se artiklen

Artikel i DIF bladet Idrætsliv – marts 2009 – klik her for at se artiklen

Hyggespringning tirsdag 29. december

Juniorudvalget inviterer til hyggespringning med gløgg og æbleskiver fra kl. 18-20 kom og vær med både pony eller hest, eller bare for hyggens skyld, alle er velkommen. Vi glæder os til at se jer hilsen Marlene og Maria

OG SÅ HYGGEDE VI

Så er der igen liv i ridehuset.

Alle der havde lyst kunne deltage i spring.

Der blev sat en alternativ springbane op, både til pony og hest og medens vi ryttere sprang, og hvor Steffi viste at hun var godt tilbage på banen “godt gået”Imens hyggede forældre og tilskurer sig med gløgg og æbleskiver.

Vi håber at 2010 bliver et kanon/raket år hvor vi kan få nogle flere oplevelser.

Godt Nytår Juniorudvalget Maria 🙂


Vi nærmer os nu julen, og til julen hører julehygge, og det årlige juleoptog i Sakskøbing. Vi håber der igen i år er opbakning til at deltage, og få en hyggelig dag med afslutning hos Bjarne og Dorrit med æbleskiver og varm kakao. Juleoptoget er søndag d. 13/12 2009 kl. 12.30 ved Skotte. Klik her for at se mere

Oplæg til juleoptogsdeltagerne. Klik her for at læse mere

Juleoptog søndag d. 13. december 2009

Så oprandt dagen for det årlige juleoptog! De flotte ryttere og deres hjælpere mødtes på Kjeldmosegaard kl. halv 12 for at gøre sig klar og ride mod Skotte.

8 ryttere og noget mere fodfolk havde sagt ja til at deltage og teamet var i år musketerer. Vi havde i sidste uge lavet kostumer på Saxenhøj og synes selv at vi var ret flotte.

Turen gennem byen gik i år forbavsende godt – jeg ved ikke om det var Ivans imponerende højde på 180 cm der gjorde at alle opførte sig eksemplarisk eller om det bare var fordi alle var rigtig fornuftige, men i hvert fald var der ingen der lavede ballade eller var ophidset under turen eller under præmieoverrækkelse, hvor Hans Herman og Chili F ellers endte med at have Tambour-korpset nærmest under halen ;0)

Desværre endte vi uden for præmierne, men til gengæld blev Klimagårdens Rideskole nr. 3 med et imponerende optog med temaet Knuthenborg Park 40 års jubilæum, så stort tillykke til dem!

Så gik turen ellers hjem mod Kjeldmosegaard, hvor Bjarne og Dorit lagde stuer til en hyggelig eftermiddag med kakao, gløgg, æbleskiver og kanelsnegle. Her var vi endnu flere end der havde været på turen oppe i byen og det var jo super herligt ;0) Det er dejligt at Bjarne og Dorit endnu engang gad at have os alle sammen indenfor, men ting bliver jo tradition når man bare bliver ved længe nok.

Juniorudvalget holdt en fin lille takketale, både for de som havde deltaget og til Bjarne og Dorit som også fik en dejlig gave.

Vi er sikre på at vi også nok næste år skal deltage i juleoptoget – hyggen og samværet bagefter er helt klart det hele værd ;0)

Glædelig jul alle sammen!

Juleoptog 13. december 2009 Juleoptog 13. december 2009
Se flere billeder her

Julestue

Hej Allesammen

Om lidt er det jul og derfor holder vi Julestue d. 8. november 2009 fra kl. 10 til kl. 17, hvor vi håber at I vil komme forbi og kigge/købe en masse dejlige juleting. Se hele indbydelsen her

Knus Lisbet & Dorthe


Foredragsaften med Tjørnehøj mølle – 25. november 2009

Klubben har jo valgt at fodre med Tjørnehøj Mølles produkter når nu vi kan flytte ind på Kjeldmosegaard igen, og derfor havde vi valgt at invitere til foredragsaften omkring foderet arrangeret gennem klubbens konsulent hos DLG i Kartofte, Ditte.

22 mennesker – desværre lidt færre end vi kunne have ønsket og egentligt også havde troet – mødte op på Saxenhus onsdag den 25. November 2009 og kunne her høre Sanne fra Tjørnehøj Mølle fortælle om hestens fordøjelsessystem, og hvorfor korrekt fodring er så vigtig. Hertil skal siges, at uanset om man havde tænkt sig at bruge Tjørnehøj Mølles produkter eller ej kunne man få rigtig meget ud af foredraget fordi det var sagligt og ikke en salgstale…..

Ved slutningen af foredraget gennemgik Sanne produkterne fra Tjørnehøj Mølle, og vi havde alle mulighed for at dufte, smage eller blot røre ved produkterne da Sanne havde en del vareprøver med som blev fordelt på bordene. Enkelte fik mulighed for at få lavet en foderplans-test og alle de fremmødte fik tilbuddet om at få lavet individuel foderplan ved henvendelse direkte til Sanne.

Aftenen forløb rigtig godt – kagen, kaffen og sodavanden forsvandt – og vi har på fornemmelsen at alle de fremmødte fik noget ud af foredraget, om ikke andet så blev vi måske lidt mere OBS på at det ikke nytter at over- eller underdoserer hvis vi ønsker at have vores heste længe eller hvis vi ønsker de skal præstere det ypperste.

Tak til Ditte og Sanne som havde sammensat programmet og valgt at bruge en aften hos SAR.

Foredragsaften med Tjørnehøj Mølle
Foredragsaften med Tjørnehøj Mølle
Foredragsaften med Tjørnehøj Mølle
Til toppen

Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009

Det var en herlig søndag morgen. Ingen vind og masser af sol og de opstaldere som havde lyst og mulighed skulle mødes på Kjeldmosegaard til en kombineret arbejdsdag og staldmøde.

Vi lagde ud med morgenbord – ikke det store vilde, men lidt juice, kaffe, te og nybagte boller og så ellers bare en masse snak. Der var møde ca. 25 mand op og det var jo ret godt.

Staldmødet startede ud med at Charlotte Munch bød velkommen både til gamle kendte ansigter, men også til de nye der var kommet. Så fulgte en kort orientering omkring de valg bestyrelsen har taget i forbindelse med blandt andet staldkontrakterne. Lidt snak frem og tilbage omkring foder og hvordan vi gør det bedst.

Efterfølgende begav vi os i sadelrummet for at tale om muligheder for indretning, og enden på det blev, at Susanne Vennike skulle lave 3 forslag til hvordan vi bedst muligt får udnyttet rummet og samtidig tager højde for at en masse af opstalderne kommer med staldskabe. Så gik turen ellers ned over foldene. Vi skulle have indhegnet det nyeste stykke fold, men spørgsmålet var om jorden var for hård. Det gik rimeligt 2/3 dele af stykket rundt, men vi måtte kapitulere på det sidste stykke – det var som cement, men så langt så godt. Det sidste stykke tager vi når der er kommet lidt regn ;0)

Imellemtiden havde andre hentet sodavand og frokostpizzaer til hele banden og været på lossepladsen med forskellige ting der igennem længere tid har ligget og flydt i ridehuset.

Det var en dejlig sensommerdag vi havde valgt at bruge i hinandens selskab og selvom snakken gik lystigt, på nær mens vi spiste, fik vi nu alligevel noget fra hånden. Og glæden over snart at skulle indtage stalden blev ikke mindre nu, hvor vi kan se at tingene tager fart.

Boksinventaret kommer i uge 42 og i uge 40 kommer maleren ;0)

Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Arbejdsdag – staldmøde søndag den 20. September 2009
Til toppen

MINDEHØJTIDELIGHED

Hermed inviteres du til mindehøjtidelighed på Kjeldmosegaard torsdag den 3. september 2009 kl. 19.30.

Vi mindes det og dem der var og glæder os over det som kommer.

Aktivitetsudvalgtet byder denne aften på lidt til ganen ;0)

Vel mødt.

Mindehøjtidelighed 3. september 2009

Dagens vejr indikerede faktisk meget godt det forgangne år i klubben. Fra morgenstunden tung regn der ikke så ud til at tage nogen ende. Kun dystre udsigter! Så midt på dagen kunne man ane solen, og alt tegnede lidt lysere, men ind imellem kom bygerne og de gjorde at man blev lidt mismodig igen, men sidst på eftermiddagen brød solen igennem og man glæder sig så meget.

Nå er der nogen der tænker. Det regnede jo igen senere på aftenen – betyder det så noget skidt? Nej da – vi trænger da til vand, både for havernes og banernes skyld ;0)

Aktivitetsudvalget havde valgt at invitere til mindehøjtidelighed på aftenen året efter branden, og da vi ikke havde nogen forventninger til hvor mange der kom, blev vi overrasket da 50 medlemmer, familie eller bare venner af klubben mødte op. Men kun glædeligt overrasket ;0)

Efter en kort velkomst af Hannibal tog Bjarne ordet og fortalte, at stenen som han og Dorit vil skænke klubben med navne på de heste som omkom i branden, ikke var færdig endnu, men at den ville være færdig til indvielsen af den nye stald i stedet. Herefter begav vi os alle over i stalden for at beundre byggeriet mens vi ventede på at Pernille Larsen og hendes far skulle komme.

Så kom de, og den egentlige mindehøjtidelighed kunne begynde. Aktivitetsudvalget havde købt en buket blomster der skulle lægges, og en del af de som mistede sidste år lagde også blomster. Blomsternedlæggelsen blev efterfulgt af 1 minuts stilhed. Det var meget smukt at stå i den nye stald som tronede over os som en anden katedral, men for mange også meget bevægende. Tankerne fik frit løb……

Så var det jo ellers blevet tid til at hygge, så vi gik alle sammen i ridehuset, hvor der var dækket om med lidt godt til ganen, og så gik snakken ellers lystigt alle mand i mellem.

Janne og Marianne Jensen fra Ballegård havde medbragt en gave til klubben i form af en smuk scrapbog lavet med billeder og diverse udklip fra aviser og blade om branden. Samtidig havde de også fået sat alle de kort vi modtog sidste år ind i bogen og gjort plads til at de som havde lyst kunne skrive en hilsen bagerst i bogen. 1000 tak for gaven ;0)

En aften som denne overbeviser mig om, at vi som klub har et fantastisk sammenhold som måske ikke findes ret mange andre steder og at vi har lysten til at fortsætte i mange år fremover og sætte pris på hinanden uanset hvilken uenigheder der måtte komme hen ad vejen.

Som et dejligt medlem sagde til distriktsstævnet i LSP sidste weekend, så er en rigtig rytter en SAR rytter, og vi i aktivitetsudvalget kunne ikke være mere enige! Og aftenen i går skabte en ny tradition i klubben så sæt bare x i kalenderen den 3. september 2010.

Mindehøjtidelighed 3. september 2009
Mindehøjtidelighed 3. september 2009
Mindehøjtidelighed 3. september 2009
Mindehøjtidelighed 3. september 2009
Til toppen
Mindehøjtidelighed 3. september 2009

Kom til HOLDMESTERSKAB i dressur! Klubben skal have hele 5 hold afsted til distriktmesterskaberne for dressurhold på BELS lørdag den 15. august 2009 ;0) Sejt at vi kan stille med så mange.

Aktivitetsudvalget har derfor valgt at lave et socialt arrangement i denne forbindelse således at vi der har lyst og tid mødes og følger holdenes indsats og hepper hvor det er passende. Efter klasserne afslutning hygger os med lidt champagne, sodavand og kage som vi i aktivitetsudvalget sørger for at medbringe.

Dette arrangement vil løbe af stablen uanset om det er fordi vi skal fejre placeringer eller fordi vi skal fejre at vi deltog – så kom og vær med, vi mødes derovre, for tidspunkt for klasserne kontakt en i aktivitetsudvalget ;0)

Ved holdmesterskaberne 2008 var der ca 20 “heppere”, vi håber at mange finder vejen omkring BELs i år

Distriktsmesterskaber i dressur på BELS – 15. august 2009

Hold nu ellers op ;0)

Det viste sig jo at være en bragende succes at lave heppedag i forbindelse med de netop afholdte distriktsmesterskaber for hold på BELS den 15. august 2009. Der var nok mødt 30 mand fra klubben op og rigtig mange var iført klubbens flotte logo – herligt skue!

Stemningen var helt i top fra formiddagen af, hvor Sabrina Pilemand og Nygårds Agurk lagde ud som den allerførste pony i mesterskabsklassen. Lidt et pres, men så var klassen da kommet godt i gang;0) 5 hold var meldt til start, og SAR havde 2 hold med! Så var det ellers bare at nyde god ponyridning i halvanden times tid, og nerverne sad uden på tøjet! Begge klubbens ponyhold vimsede rundt omkring hinanden, de voksne kunne heller ikke gennemskue hvordan det ville gå, bortset fra at der ikke kunne være tvivl om af NFKR havde vundet…….

Så kom meldingen fra sekretariatet – SAR 1 var blevet nr. 2! Der gik et hvin igennem pigerne – de havde nok forventet at 2.pladsen ville gå til FKR eller SAR 1, men lige præcis i dag var det Sabrina Pilemand, Sacha Bech Petersen, Maria Nielsen og Ida Christiansen som trak det længste strå. De slog SAR 2 med 0,2% – hvilken lille marginal, men et STORT TILLYKKE til pigerne.

Efter Pony-præmieoverraskelsen hyggede vi alle sammen over lidt champagne og slik og beundrede plaketterne som Lisbeth Tetsche i hendes egenskab som distriktsrepræsentant havde givet pigerne, men vi havde jo ikke frygtelig meget tid, for hesteklassen var ved at starte…

Endnu engang var det en SAR rytter der måtte lægge ud. Yndige Ingrid Ølstad på smukke Catzhing Firfod var første rytter på banen, og desværre blev det til 2 fejlridninger, men for pokker hvor var det god ridning hun ellers viste ;0) Så gik det ellers bare derudaf – klubben stillede i hesteklassen hele 3 hold så der var nok for heppekoret at lave.

Solen var brudt igennem skyerne, så det var ren hygge at sidde og følge rytterne fra de 5 tilmeldte hold, og begejstringen ville nærmest ikke tage nogen ende, da sekretariatet meddelte, at SAR 2 var blevet nr. 1 og – hold fast – SAR 3 var blevet nr. 2……. Så vildt og pigerne var totalt glade ;0)

Så efter at have fået æresdækkener på de 4 vindere var det ellers tid for at få de 2 hold på banen. Først og yngst red Rikke Strate, så kom Hanne Mølbak, Lenette Lundqvist og til sidst Tina Jepsen – dette var klubben vinderhold ;0) På den overraskende 2 plads kom Diana Veinø, Trine Henningsen, Pernille Magnusson og Louise Hededam! Det var et fedt øjeblik – hepperne var selvfølgelig ellevilde og rytterne strålede om kap med solen. HERLIGT HERLIGT HERLIGT !!!

Og endnu en gang måtte champagne propperne af – der blev endnu engang hygget igennem! Ganske enkelt en rigtig god dag som aktivitetsudvalget håber at alle de som var på BELS den 15. august 2009 sent vil glemme.

Vi ses vel igen i 2010 – eller måske allerede den sidste weekend i august i år, hvor klubbens medlemmer igen skal i kamp! Der afholder LSP nemlig de individuelle distriktsmesterskaber i dressur samt den indledende runde i DRIF-cup og lur mig om ikke klubben igen stiller talstærkt op! (Klik på billederne for at se dem i større udgave) foto: designofg.dk

klik
klik

 


(Klik på billederne for at se dem i større udgave) foto: privat

Klik
Klik
Klik
Klik
Til toppen
Klik

 


Sct. Hans aften 2009.

Bjarne og Dorit havde som det efterhånden har været vane igennem en del år nu, inviteret til Sct. Hans bål. Desværre var der i år ikke mulighed for fællesspisning da deres hyggelige udestue var blevet beskadiget under branden i efteråret.

Men Sct. Hans hygge skulle der jo være, så “indbydelsen” blev sagt højt til foredraget på Saxenhus ugen før og ca. 17 mennesker valgte at bruge aftenen i hinandens selskab ved bålet på springbanen.

Vi startede ud kl. 19.00 og så blev der ellers hygget, snakket meget, drukket kaffe, spist kanelsnegle og drukket øl og vand ;0)

Bålet havde Bjarne allerede startet da vi kom fordi det var kæmpestort, så selv om aftenen var finere vejrmæssigt end det havde været i mange år, kunne de sarte sjæle varme sig ved bålet fra start af.

Sct. Hans 2009

Så skulle der naturligvis synges og Midsommervisen blev sunget både i ny og gammel version. Vanen tro skulle vi så lige forsøge os med sange fra Højskolesangbogen, men da de fleste kun kunne huske første vers eller omkvædet var det jo ikke smukt, kun sjovt !

Aftenen sluttede af med snobrød henover gløderne og endnu mere snak. Sådan gik der endnu en Sct. Hans i klubbens regi – Næste år håber vi at Bjarne og Dorit igen inviterer så vi kan komme tilbage med fuld skrue og med det mener vi fællesspisning, rundbold, bål, sang og hygge ;0)


TEMA AFTEN MED 18. juni 2009 Hans-Chr. Matthiesen

Hans-Chr. Matthiesen er dyrlæge på Hørsholm Hestepraksis. Han var med de danske dressurryttere til OL 2008. Er medlem af Dressurudvalget under DRF. Dressurdommer på O-niveau, samt FEI-kandidat. Underviser på dressurdommer uddannelsen.

Se hele programmet her


Visionsdag for alle medlemmer i Sakskøbing Rideklub lørdag d. 10. januar klokken 10.30 – 16.30 Sted: Sakskøbing vandrehjem.

Bestyrelsen inviterer dig med i processen om Sakskøbing Rideklubs fremtid. KOM OG VÆR MED På visionsdagen vil vi have en fælles dialog med tilkendegivelser om:

• Hvilke forventninger har vi til et nyt Kjeldmosegård? • Hvad vil vi være gode til og kendt for i vores lokalmiljø? • Hvile værdier har vi i klubben?

Se hele invitationen her

Til toppen

 

Det skete i 2008

Mindeord over Bent Dreyer

SAR vinder den indledende runde af DRIF-cuppen. I finalen ender rytterne som nr. 8. Holdet består af Signe Hemmingsen, Kit Nørbjerg Jensen, Lisbeth Tetsche og Iben Dreyer

Klubben vinder holdmesterskabet i dressur. Holdet består Lisbeth Tetsche, Kit Nørbjerg Jensen, Iben Dreyer og Rikke Strate.
Billede af holdet efterlyses!

Klubben er godt repræsenteret ved de individuelle mesterskaber i dressur. Sacha Bech Pedersen bliver nr. 2 for pony kat II. For heste bliver Iben Dreyer nr. 2 og Rikke Strate nr. 3

Klubben vinder holdmesterskabet i spring. Holdet består af Monica Bugge Skibsted, Nicoline Treldal Jensen, AnnSofie Ploug Madsen og Louise Jørgensen

Til toppen

 

 

Til toppen

 

Det skete i 2007

Klubbens ponypiger bliver nr. 2 til distriktsmesterskabet i holdspring. Holdet består af Mette Kozeluh, Marlene Piil Nymand, Maria Nielsen og Cecilie Ødegaard

Klubben bliver nr. 2 ved distriktsmesterskaberne i holddressur. Holdet består af Tanja Lohse, Signe Hemmingsen, Iben Dreyer og Rikke Strate

Signe Hemmingsen og Mors Baron Firhøj bliver nr. 2 ved det individuelle distriktsmestersskab i dressur
Signe Hemmingsen og Mors Baron Firhøj

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

Det skete i 2006

Monica Bugge Skibsted bliver nr. 2 ved det individuelle distriktsmesterskab i spring for kat I på hoppen Claudia

Rikke Strate og Erram Lau bliver nr. 2 ved det individuelle distriktsmesterskab i dressur for hest og nr. 5 ved Sjællandsmesterskaberne for juniorer, ligeledes i dressur
Rikke Strate og Erram Lau

Klubben vinder distriktsmesterskabet for ponyhold. Hvem kan huske hvem de seje ryttere var?

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

Det skete i 2005

Juleoptog 2005
Klik på billedet for at se galleriet

Distrikt 5 vinder Sjællandsmesterskabet i ponyspring. Holdet består af Sabrina Biltzing og hele 3 SAR ryttere; Nicoline Treldal Jensen, Monica Bugge Skibsted og Sarah Hasgaard.

Nicholine Treldal Jensen og ponyen Emil Lønneberg vinder det individuelle distriktsmesterskab i spring for kat I.

Klubben bliver nr. 2 ved distriktsmesterskaberne for ponyhold i spring. Hvem kan huske hvem de seje ryttere var?

Zardin Firfod gæster Kjeldmosegaard i forbindelse med åbent hus arrangement på Stutteri Firfod.
Zardin Firfod gæster Kjeldmosegaard

Zardin Firfod gæster Kjeldmosegaard

Årets avler 2005 i Trakehnerforbundet– Kaj Olesen, Lollands Varmblod

Kaj Olesen og hoppen Polka

Mange af de mest imponerende resultater, der er opnået i trakehneravlen i år, får os igen til at vende blikket mod sydhavsøerne. Bag dem står nemlig Kaj Olesen, Errindlev på Syd-lolland, også kendt som manden bag stutteriet Lollands Varmblod. Valget af Årets Avler 2005 i Trakehnerforbundet er derfor helt naturligt faldet på Kaj Olesen.
Læs hele historien her


Julemarked 27. november 2005

Sakskøbing Rideklub gør juleforberedelser.
JUL I HESTESTALDEN!


År 2005 er året hvor Sakskøbing Rideklub kan fejre 30-års jubilæum, og det har vi valgt at gøre ved at afholde 2 C-stævner; 1 i dressur og 1 i spring.

I weekenden den 30. april og 1. maj blev dressurstævnet så afholdt og vi må sige, at vi satte standarden for årets udendørsstævner, dog med lidt hjælp fra oven.

Onsdag før stævnet var vi så heldige, at der kom præcis den mængde regn som banerne havde brug for. Lørdag havde vi sol og egentligt lidt for godt vejr til at ride i. Natten mellem lørdag og søndag vandede Vor Herre lige banerne for os. Dog stoppede han først lidt op ad formiddagen, men så blev det til gengæld super ridevejr. Dejligt når nu klubben skulle afholde distriksmesterskaberne for hold.

Læs hele historien her


Mindeord for Jytte Feldthus

Det er med stor og oprigtig sorg, at vi har fået at vide, at Jytte Feldthus ikke længere er i blandt os. Hun døde fredag den 17. juni 2005, knapt 75 år gammel.

Jytte blev i ridekredse kendt som en person med megen personlighed, engagement og stor ildhu. Hun har ikke bleg for at hjælpe til alle de steder hun kunne, og heldigvis faldt hendes kærlighed på Sakskøbing Rideklub, som gennem rigtig mange år fik glæde af hendes mangeartede evner.

Jytte havde sin gang på klubbens tilholdssted, Kjeldmosegard igennem mange, mange år, idet hun kom der som mor og senere sad hun igennem en lang årrække i klubbens bestyrelse og ydede en kæmpeindsats – især var hun guld værd i forbindelse med afholdelse af dressurstævner i Knuthenborg Park, hvor hun koordinerede sig ud af enhver tænkelig situation. Jytte havde også et helt særligt forhold til klubbens sponsorer, som hun gang på gang fik til at give bidrag til klubben – så uden hende og hendes store fodarbejde ville arbejdet med sponsorerne være endnu sværere i dag.

Sakskøbing Kommune har ligeledes påskønnet Jytte store arbejde da hun engang blev kåret som leder i klubregi og da Jytte så takkede nej til fortsat at sidde i rideklubbens bestyrelse, var der fra den øvrige bestyrelsen ingen tvivl om at Jytte skulle hædres med et æresmedlemsskab.

Jytte vedblev at komme i klubben, dog kun i det omfang hendes sygdom tillod det, og ofte havde vi på fornemmelse, at Jytte ønskede, at vi kun skulle huske hende som den hun var, da hun havde sin vante gang på Kjeldmosegaard. Vore tanker går i denne svære tid til hendes familie, men derudover værner vi hver især om et specielt minde vi har sammen med Jytte.

Ære være Jyttes minde.

På vegne af Sakskøbing Rideklub
Hans Herman Storm, formand


Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

Det skete i 2004

Monica Bugge Skibsted og ponyen Pomme Dápi bliver individuelle Sjællandsmestre for kat II i spring.

Hans Herman Storm og Randi Larsen bliver gift i Bandholm Kirke en regnfuld sommerdag
Hans Herman Storm og Randi Larsen

Hans Herman Storm og Randi Larsen

Julemarked 28. november 2004

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

Det skete i 2003

Vinder af distriktsmesterskabet i spring, kat II bliver dette år Monica Bugge Skibsted og Pomme Dápi

Klubben ponydressurrytter tager distriktsmesterskabet for hold da SAR både vinder og bliver nr. 2.

Vinderholdet består af Svante Plenborg, Kristina Vejlby Olsen, Iben Dreyer og Steffi Herneth.

“sølv-holdet” består af AnneDorthe Buch, Monica Bugge Skibsted, Katrine Hansen og Rikke Strate.
"sølv-holdet" består af AnneDorthe Buch, Monica Bugge Skibsted, Katrine Hansen og Rikke Strate.

"sølv-holdet" består af AnneDorthe Buch, Monica Bugge Skibsted, Katrine Hansen og Rikke Strate.

holdmesterskab pony distrikt 5 vindende hold bestod dels af: Svante Plenborg og Firfod Firspring

I 2003 blev vi til det årlige juleoptog hædret med en flot 2.plads for vores udlægning af Ringenes Herre.

I 2003 blev vi til det årlige juleoptog

I 2003 blev vi til det årlige juleoptog

I 2003 blev vi til det årlige juleoptog

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

Det skete i 2002

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

Det skete i 2001

Monica Bugge Skibsted vinder sit første distriktsmesterskab i D5 i spring for kat II på Pomme Dápi

Klik for at læse hele artiklen bragt i Lolland - Falsters Folketidende 24. februar 2001

Til toppen
Til toppen

Det skete i 2000

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det skete i 1999 eller tidligere

Bettina Storm Nielsen og Aura Firfod bliver individuelle distriktsmestre i dressur for hest.
Bettina Storm Nielsen og Aura Firfod

Folketidende 29. november 1999
Klik for at læse hele artiklen

Mindeord over Jacob Steffen

Til toppen

 

 

Det skete i 1998

24. marts 1998
Klik for at læse hele artiklen

Til toppen

 

 

Det skete i 1997

Folketidende 29. december 1997
Klik for at læse hele artiklen

Til toppen

 

 

Det skete i 1996

Artikel fra Folketidende d. 23. juni 1996
Klik for at læse hele artiklen

Folketidende 29. oktober 1996
Klik for at læse hele artiklen

Til toppen

 

 

Det skete i 1995

Artikler fra 14. – 15. september 1995
Klik for at læse hele artiklen

Til toppen

 

 

Det skete i 1994

Hest & Rytter oktober 1994
Klik for at læse hele artiklen

Til toppen

 

 

Det skete i 1992

Lolland Falsters Folketidende 4. juli 1992
Klik på billedet herover for at se avisklippet i stor udgave

Til toppen

Det skete i 1992


Avis udklip fra 1991

Til toppen

Det skete i 1985

Klik på billedet for at se stor udgave.

Til toppen

Det skete i 1984

Artikel fra 20. maj 1984
Hidtil største ridestævne på Sakskøbing Rideklub

Til toppen

 

Det skete i 1982

Udvidelse af ridehuset 1982
Klik for at læse hele artiklen

Indvielse af udvidelse af ridehuset 1982
Klik for at læse hele artiklen

Indvielse af udvidelse af ridehuset 1982
Klik for at læse hele artiklen

Indvielse af udvidelse af ridehuset 1982
Klik for at læse hele artiklen

Til toppen

 

 

Det skete i 1975

Artikel fra 24. september 1975
Klik for at læse hele artiklen

Til toppen

 

 

Det skete i 1965

Artikel fra Ekstra Bladet 5. maj 1965

Indvielse af ridehuset 1965
Klik på billedet for at læse hele artiklen

Til toppen

 

Det skete i 1964

Billeder fra ridehusets opbygning 1964
Første del af ridehuset bliver bygget i 1964

Første del af ridehuset bliver bygget i 1964

Til toppen

 

 

Den præcise dato på artiklerne herunder er ukendt – har du den præcise dato, så send mail til webmaster

Klik for at læse hele artiklen

Artikel fra 1995 eller 1996
Klik for at læse hele artiklen