Uge 33 – 2018

RØSK D-stævne spring fredag
LSP D/C-stævne dressur

Så sluttede tørken og vi har været velsignet med regn både lørdag og lidt søndag. Det er tiltrængt, og man synes allerede at man kan se at græsset bliver grønnere. Eneste ulempe er at nu skal græsplænerne slås, men jeg er sikke på at vi allesammen gerne tager den tjans med.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 33 – 2018

Uge 32 – 2018

Der er fortsat ingen stævner i D5 – der holdes sommerferie, idet det først er næste uge at der tages hul på stævnerne OG sidste tilmelding til Sjællandsmesterskaberne i dressur som afholdes hjemme på Kjeldmosegaard.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 32 – 2018

Uge 31 – 2018

Ingen stævner i D5 denne uge

Hedebølgen er over os…… HOLD nu ellers op!! Det erlidt underligt at vi i skrivende stund har sommerdagnr. 58 og vi allesammen nærmest uden undtagelse glæder os til at vejret bliver lidt køligere. Ingen gider noget når termometret står på 32 grader hele dagen og nætterne så ryger ned på 23.
På Reersø var vi dog så heldige at der i lørdags kom 12 mm regn – det var tiltrængt, så banerne var faktisk mandag eftermiddag fortsat fugtige. Men vi trængte også og det gør vi fortsat. For selv om regnen kom og det stod ned i 2 x5minutter, så vågnede vi ikke op til grønne græsplæner og folde med knæhøjt græs…… Langt fra – det ligner stadig en stubmark!

Apropro stubmark, så er det jo netop nu at vi på de sociale medier ser skønne skønne billeder af medlemmer og andre ryttere som nyder en ridetur på stubben, uanset om det er i skridt, trav eller galop. Det er en af sommerens allerskønneste fornøjelser, så snyd ikke dig selv hvis du har muligheden.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 31 – 2018

Uge 30 – 2018

SAR – banetræning dressur onsdag
NFRK – banetræning spring torsdag

Varmen hærger stadig vores skønne sydhavsøer…… der er ikke mere græs på foldene, og banerne er lige så eftergivende som asfalt. NU ER DET NOK – vi vil faktisk rigtig gerne bede om vand. En uge med vand hver nat, og der skulle ikke være mere brok fra vores side af, i hvert fald ikke lige nu.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 30 – 2018

Uge 29 – 2018

Ingen stævner i denne uge i D5

Sommeren har for alvor meldt sig…. Der er ingen stævner i D5, så der er dømt sommerferie og –hygge for de allerfleste. Vejret er jo stadig godt hvis man kun har lyst til at være på stranden og ikke skal overveje om der er foder og strøelse nok til det kommende år.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 29 – 2018

Uge 28 – 2018

SAR Banetræning fredag 13. juli

Det er stadig varmt, det er stadig tørt, og det er stadig sommerferie……. for de fleste er dette er lykkesenarie, men for hestefolk og bestyrelser kan det godt give lidt grå hår i hovedet. Landmændende høster nemlig ca. kun 60% af hvad normalen er, og det vil sige at der kun er 60% af det vanlige foder og strøelse til rådighed på markedet…… Kan i se hvor det bringer priserne? Nemlig – kun en vej og det er OP!!! Og vi x nu fingre for at vi kan skaffe al det vi plejer at bruge. Foldene ligner også golde månelandskaber, men ikke desto mindre så er der frygtelig med sukker i græsset fordi det føler sig presset – altså heller ikke særlig godt for hestene da det kan give forfangenhed. De tørre folde kan skabe problemer med hovbylder og –krusninger. Nej altså hvor er det egentligt lidt trist når det noteres sådan…. Men modsat fald var sidste års regn jo heller ikke særlig fedt. Det kunne have været 2 dejlige år om der var fordelt sol og vand ligeligt.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 28 – 2018

Uge 27 – 2018

Ingen stævner i Distriktet denne uge.

Sommerferien er ved at lande – skolebørnene havde sidste skoledag i fredags, og for de fleste voksne kan det nok også tælles på en hånd hvor længe der er til ferien. Ferien byder for mange af os også på mere tid til hestene, og det sætter vi jo pris på 🙂 Og det er jo lige præcist så varmt at stranden og havet kalder om dagen, mens hestene glæder sig til en aftenridetur i køligere temperaturer.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 27 – 2018

Uge 26 – 2018

NFRK C-stævne spring
D5 møde torsdag

En uge hvor solen igen skulle dukke op sammen med sommeren – ikke så ringe, når skoleferien begynder på fredag 🙂

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 26 – 2018

Uge 25 – 2018

RØSK D-stævne dressur
SAR C-stævne STØTTESTÆVNE

En perfekt ridevejrs dag i lørdag, gjorde at Hippoaden igen blev et forrygende stævne. Stævneledelsen og alle hjælperne havde lagt sig i selen, og selv om det nu er 21. gang at ridtet afvikles, så er man som arrangør altid nervøs for om man nu har husket alt, om tingene nu fungerer, om førstegangs-ekvipagerne forstår det særlige ved langdistance, om alle hjælpere nu husker at komme og man x fingre for at ingen dyrlæger er syge. Og alt gik perfekt og klubbens ryttere havde masser af super ride og gode placeringer – Tillykke til jer alle.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 25 – 2018

Uge 24 – 2018

SAR Hippoaden
FRKD D-stævne dressur

Det har været endnu en varm uge, og heldigvis så loves en smule køligere. Det er så dejligt idet Hippoaden jo løber af stablen på lørdag, og det er bare ikke super fedt at skulle ride langt i 30 graders varme – det er meget mere hyggeligt (og behageligt for både hest og rytter) at ride i 22 grader. Så for de mange tilmeldte ekvipager til Hippoaden x vi fingre for en almindelig dansk sommerdag.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 24 – 2018