Uge 08 – 2018

BRN C-stævne spring
FRKS E-stævne dressur

Så er vinterferien slut for de flestes vedkommen og det har været smukt smukt vejr; nærmest ingen vind og lidt let sne og frost. Herligt! Desværre er der også en mande-influenza epedimi i omløb i hele landet, så måske har mange af jer faktisk ligget underdrejet i ferien og slet ikke været ude af sengen. Men det lysner derude – foråret sniger sig lige så stille ind på os, og med det lys, sol og varme forhåbentligt.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 08 – 2018

Uge 07 – 2018

Ingen stævner i D5 i denne uge.

På onsdag er der ordinær generalforsamlig i SAR – det starter kl. 19. i Tutten og afsluttes som vanligt med spisning og hygge. Fordi der har været/er så meget snak omkring kværke og Kjeldmosegaard også selv har indført restriktioner, har vi inviteret Dyrlæge Susanne Fønsskov til at komme og fortælle om den aktuelle situation. Det glæder vi os til og forhåbentligt kan vi alle blive klogere på hvordan det er med kværke.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 07 – 2018

Uge 06 – 2018

FKR D-stævne dressur/spring

Så kom der endelig frost og en smule sne. Vi trænger i den grad til frosten i håb om at den kan slå vira ned, tørre foldene op, slå rotter ihjel og give nogle skønne lyse dage 😉 Det er koldt når vi ikke er vant til det, men det ændrer jo ikke på at det er fantastisk med tørvejr.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 06 – 2018

Uge 05 – 2018

NFRK D-stævne spring
VOSK C-stævne dressur
BEGGE STÆVNER ER AFLYST

Som i kan se på hjemmesiden og måske har set på Facebook og Instagram så har bestyrelsen valgt at lave nogle restriktioner vedrørende ”færdsel” på Kjeldmosegaard i denne periode da der florerer kværke på Falster og Sjælland.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 05 – 2018

Uge 04 – 2018

LFHR D-stævne dressur/spring

Nu nærmer vi os slutningen af januar og kan mærke at dagene bliver længere. Sidste uge sluttede af med en fantastisk mild søndag, med nul vind og gode udendørs baner. Hvad er der ikke at kunne lide 🙂

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 04 – 2018

Uge 03 – 2018

Ingen stævner i D5 i denne uge.

Det er vinter, men snart lyst til kl. 17! Det er skønt og det at fornemme at dagene bliver længere giver bare lidt mere mod på det hele. Og når det så visse dage krydres med frost og blå himmel, jamen så er der jo nærmest ikke et øje tørt!

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 03 – 2018

Uge 02 – 2018

FRK C-aften stævne dressur

Dagene er allerede blevet længere…. har i tænkt over det? Deter faktisk først rigtig mørkt omkring kl. 16.45 og det er da i den grad en forbedring. Hvis så bare der ikke kom al det regn, så var det faktisk muligt for rigtig mange af os og ride udenfor og nyde eftermiddagene. Der er travlt her først på året…. Vi er ved at gøre klar til generalforsamling, og derfor finder du både indbydelsen til generalsforsamlingen og opkrævningen af kontingent/Facillieteskort på forsiden. Husk at der skal indbetales senest start februar..

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 02 – 2018

Uge 01 – 2018

Der er ingen stævner i denne uge i D5.

Nytåret har netop sluppet os og 2018 er igang. Var der nytårsfortsæt eller ikke? Mange af os har nok masser af ønske og drømme for det kommende år, men hvis det er omkring heste, så ved vi alle at det nytter ikke at drømme alt for langt væk for der kan ske så meget, en skade der sætter stopper for det for dig vigtigste stævne i år, træninger som ikke forløber helt som ønsket, eksamener/arbejde som kommer i vejen hver gang der er aftalt en gode skovtur…..Men vi er heldige, for vi har trods alt 365 dage sammen med vores bedste ven og en masse ridekammerater som kan give gode oplevelser med i rygsækken. Vi glæder os til at byde 2018 velkommen sammen med alle jer medlemmer.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 01 – 2018

Uge 52 – 2017

VOSK C-stævne dressur (Fredag og lørdag)

Så er det årets sidste uge, og vi håber at i er kommet godt igennem julen og nyder hvis der fortsat er ferie og måske ser frem mod nytår.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 52 – 2017

Uge 51 – 2017

Ingen stævner i D5
FOR DET ER JULEAFTEN!

Så er det ugen, hvor vi kan gå og glæde os til jul og juledagene. Skolebørnene går på juleferie inden længe og kan se frem til en masse hyggelige timer hvor der ikke er sure pligter.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 51 – 2017