Uge 42 – 2018

BRN C-stævne spring
SAR Halloween-banespring fredag

Op til 25 grader – høj sol og bare tæer! Det er hvad den forgangne har lydt på og nu hvor vi går ind i efterårsferien lader det til at det bare fortsætter, måske med 4 små dryp den ene dag, men fredag hvor vi har inviteret til Halloween banespring er det en smule køligere, men hvem kan ikke holde varmen når først der er slanger, edderkopper og spøgelser lige foran eller bagved én?
Husk sidste tilmelding til banetræningen er på tirsdag!!!!!!

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 42 – 2018

Uge 41 – 2018

NFRK C-stævne dressur med distriktsmesterskab for hold
FRKS E-stævne spring

Man tror næsten ikke på det men det er faktisk lige ved at være midt oktober, og denne uge loves der fortsat op til 20!!! grader, hvem skulle have troet på det???? Det er fantastisk at sensommeren eller det lune efterår, kald det hvad du vil, strækker sig så langt. Som en sagde den ene dag “Ja – så kan vinteren jo næsten kun blive kort”. I fredags var det kl. 18 stadig 18 grader varmt, varmt nok til at ride i korte ærmer, og trække i shortsene under staldarbejdet. For pokker hvor er vi priviligeret.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 41 – 2018

Uge 40 – 2018

SYR D-stævne dressur/spring
FRK D-stævne spring

Så er vi landet i oktober – måneden hvor vi gennem de sidste 3-4 år har fejret halloween, og i år er ingen undtagelse. Ridehuset er selvfølgelig pyntet men vi har også inviteret til banetræning med bedst udklædte fredag den 14. oktober. Der er sidste tilmelding tirsdagen inden, så send en sms til Hannibal på 40 15 92 83 så sørger hun for at i kommer på tilmeldingslisten.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 40 – 2018

Uge 39 – 2018

Efteråret er over os – og det er blevet koldere! De fleste heste har måske i denne weekend fået regndækkener på blot for at skærme lidt for vinden. Det er heldigvis fortsat tørvejr de allerfleste dage og det giver jo i den grad mulighed for at nyde det skønne vejr.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 39 – 2018

Uge 38 – 2018

MLR D-stævne dressur/spring
FRKS D-stævne dressur

Det er det skønneste sensommervejr, men det er også ved at være tid til at få tjekket ormetal. PÅ Kjeldmosegaard vil dette blive gjort i næste uge.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 38 – 2018

Uge 37 – 2018

MØN E-stævne spring
SGR D-stævne dressur
FKR C-stævne dressur med Distriktsmesterskaber

Så fik vi afholdt det formentligt sidste arrangement udenfor i år – banetræningen den 8. september. Igen var der mange skønne mennesker til start – faktisk var der 53 starter og det er jo slet ikke så ringe endda!!! Dagen var fyldt med god ridning, skønne gæster og lækre burgere.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 37 – 2018

Uge 36 – 2018

FKR D-stævne spring
NSPR D-stævne dressur/spring
SAR banetræning

Sensommeren er i gang. Der er fantastiske dage og der er regnfulde dage, men det ved vi jo. Derfor er det ekstra vigtigt at man forsøger at nyde de skønne sensommerdage, hvor solen har magt og hvor det sagtens kan lade sig gøre at ride udenfor i T-shirt.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 36 – 2018

Uge 35 – 2018

RØSK D-stævne spring
VOSK D-stævne dressur/spring

SÅ kom vi igennem weekenden med et forrygende C-stævne i dressur som også afviklede 7 Sjællandsmesterskaber, Kat 3, kat 2, kat 1, U18, U21, seniorer og paradressur. Det var en fantastisk weekend, hvor ALT spillede på nær 1 times kraftig regn med torden i det fjerne og lidt senere 20min knap så voldsom regn. Vores hjælpere er i særklasse, Skriverne gjorde det let for dommerne, Kritikhenterne var på pletten hver gang, Sekretariatet havde resultater ude inden folk kunne nå at sige BT, banerne var forrygende – dem klarede Morten og Bjarne, der var travlhed i tutten men hjælperne derinde kan deres kram og al den lækre mad blev serveret med et smil og en skøn lile samtale eller bemærkning.
Gæsterne synes der var så fint overalt, og der er kommet rigtig mange flotte kommentarer bagefter. Nu venter vi spændt på stævnerapporten for at se om TDéren er af samme opfattelse som os 🙂

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 35 – 2018

Uge 34 – 2018

RØSK D-stævne dressur
SAR C-stævne dressur med Sjællandsmesterskaberne

Så er vi gået ind i en travl uge – vi er ved at gøre klar til weekendens stævne med Sjællandsmesterskaberne! Der er godt med starter og som altid heldigvis også masser af gode hjælpere. Det er dejligt og vi elsker når alt spiller og vi kører i det højeste gear. Så kom og kig – der er som sædvanlig rigtig dejlig mad og skønne kager der serveres med et smil og en sød bemærkning. Der er også masser af god ridning kan vi godt garantere, så brug weekenden på Kjeldmosegaard 🙂

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 34 – 2018

Uge 33 – 2018

RØSK D-stævne spring fredag
LSP D/C-stævne dressur

Så sluttede tørken og vi har været velsignet med regn både lørdag og lidt søndag. Det er tiltrængt, og man synes allerede at man kan se at græsset bliver grønnere. Eneste ulempe er at nu skal græsplænerne slås, men jeg er sikke på at vi allesammen gerne tager den tjans med.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 33 – 2018