Uge 17 – 2018

DØLLEFJELDE

Der er ingen stævner i Distriktet i denne uge, men der er garanteret en masse der skal på weekendens Døllefjelde Marked. Det er Store Bededag, og ugen er kort, så mon ikke at det bliver en skøn uge. Vejret har i den forgangne uge været ikke mindre end forrygende – varmt med milde vinde, og mange har brugt det til at ride udenfor i korte ærme og SUUUUUGGGGEEEEE solen til sig. Med sidste års sommer i mente, så er det måske også klogt at benytte hver en given chance for at nyde solen.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 17 – 2018

Uge 16 – 2018

MLR D-stævne dressur/spring

Foråret er ved at være her, der loves varmegrader over 15grader i denne uge. Dækkener er sendt til vask og i denne uge bliver der lavet gødningsprøver på Kjeldmosegård! Det bliver så skønt igen at mærke den milde lune vind på armene mens man sidder til hest, eller sidder og hyggesnakker på bænkene. HURRA for foråret

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 16 – 2018

Uge 15 – 2018

SYR D-stævne dressur/spring

Så blev det endelig forår….. i hvertfald i 3 skønne dage, hvor de korte ærmer kunne luftes under rideturen, hvor dækkenerne kom af hestene, hvor skoven og udendørsbanerne blev nydt, og hvor græsset blev grønnere for hver dag, og det samme kunne siges om folks humør. Det var fantastisk – det ønsker vi os meget mere af.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 15 – 2018

Uge 14 – 2018

LSP tirsdags E-stævne dressur
VOSK D-stævne dressur/spring

Lidt senere ude end normalt, men det har været påske og vi har alle holdt nogle velfortjente fridage. Foråret og konfirmationerne lurer lige rundt om hjørnet, selv om det kunne være svært at tro på søndag morgen hvor der IGEN var landet 20 cm sne og hvor man bare tænkte at det er løgn, vi havde jo troet at sidste snevejr kom i torsdags….. Men NU ser vi frem mod de lovede 20 grader som skulle ankomme på søndag, og ellers så vil vi håbe at i allesammen har nydt påsken og alt det gode der er ved denne højtid.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 14 – 2018

Uge 13 – 2018

NFRK C-stævne spring (torsdag og fredag pga. påske)
BRN D-stævne dressur

Påsken står LIIIIIGGGEEE for døren. For mange betyder det en lille ferie og ekstra tid til hygge, også med hesten.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 13 – 2018

Uge 12 – 2018

FRK C-stævne dressur
SAR KLUBMESTERSKAB i dressur og spring

Så blev det ugen før weekenden med klubmesterskab, og vi glæder os. Det er så dejligt at åbne sæsonen med dette skønne stævne, hvor folk er i godt humør og glædersig til at komme fordi det for rigtig mange af os er sæsonens første eller et af de første stævner. Der plejer at være masser af tilskuere til mesterskabet, og så er det glædeligt at så mange har valgt at melde til. Dressuren bliver en lang dag, men det tager bare tid at få rytterne igennem når der også skal lægges tid af til opvarmning. Vi håber dog at vejret holder for så er banerne perfekte.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 12 – 2018

Uge 11 – 2018

VASK D-stævne dressur/spring
D5 – årsmøde torsdag (SAR deltager med 2 personer)
SAR – sidste tilmelding til klubmesterskabet er onsdag

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 11 – 2018

Uge 10 – 2018

Ingen stævner i D5 i denne uge

En uge med sne, og masser af det!! Det giver udfordringer, men bestemt også skønne rideoplevelser. For første gang i mange mange år har det været muligt at ride snevejrs-ture flere dage i træk, og det har flere medlemmer benyttet sig flittigt af. Det er en fantastisk oplevelse af være den allerførste i den nyfaldne sne, at vide DIT fodspor er det første. At mærke sneen hvirvle op når man galoperer i den dybe sne. Se hestens glade ører og opmærksomhed der følger med det totalt hvide landskab. WE LIKE 😉

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 10 – 2018

Uge 09 – 2018

NFRK D-stævne dressur

Vi nærmer os 1. marts og det er tid til at komme ud af skjul. Vi har 5 ekstra gode datoer som i skal være OBS på 🙂

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 09 – 2018

Uge 08 – 2018

BRN C-stævne spring
FRKS E-stævne dressur

Så er vinterferien slut for de flestes vedkommen og det har været smukt smukt vejr; nærmest ingen vind og lidt let sne og frost. Herligt! Desværre er der også en mande-influenza epedimi i omløb i hele landet, så måske har mange af jer faktisk ligget underdrejet i ferien og slet ikke været ude af sengen. Men det lysner derude – foråret sniger sig lige så stille ind på os, og med det lys, sol og varme forhåbentligt.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 08 – 2018