Uge 49 – 2017

Der er ingen stævner i D5 denne uge

December er virkelig over os og dagene går vanvittigt hurtigt. På søndag er det 3. søndag i advendt, og da juleaften også falder på 4. søndag i advendt, ja så kan du regne ud af der kun er en uge til juleaften når denne uge slutter. Har du tjek på alt der skal være tjek på eller er du som de fleste af os, blot nået dertil at du håber at blive klar – parat – julestart 🙂

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 49 – 2017

Uge 48 – 2017

Der er ingen stævner i denne uge i D5!

December er i fuld sving – 1. søndag i advendt er netop afholdt, og lidt besynderligt falder 4. søndag i advendt på juleaften i år. December er for de allerfleste en tid med masser af traditioner, og det er ingen undtagelse i klubben. Tidligere har der været tradition for at vi altid deltog i Sakskøbing Handelstandforenings juleoptog. Det fadede ud i en del år, men sidste år var vi med og det er vi sørme også i år 🙂 For små 3 år siden fandt Hans Herman og Randi Larsen Storm på en ny og herlig tradition – æbleskivespring en tirsdag aften i december, Hygge og spring kombineret – så bliver det vist ikke meget hyggeligere end det? Eller gør det? For der er jo også tradition for at wellnessen holder julehygge med hjemmelavet konfekt og gløgg i december. Staldnisserne Johan og Johanne er også kommet frem fra deres skjul til glæde for de mindste og for de største har de været et MUST de seneste 9 år. Lad bare december komme an – Vi er i den grad klar med alt godt der hører til.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 48 – 2017

Uge 47 – 2017

SYK D-stævne spring/dressur

Det er nærmest ikke til at ride udenfor længere, og vi vil derfor gerne lige minde om nogle af de vigtige tinge i brugen af ridehuset. HUSK at spørge om lov til longering – et nej skal respekteres. HUSK at melde undervisning ind på kalenderen senest 1 døgn før det skal benyttes, ligesom man også skal huske at fjerne aflyst undervisning. HUSK at samle klatter. HUSK at det først er tilladt at booke frispring/løsspring fra kl. 14 om lørdagen.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 47 – 2017

Uge 46 – 2017

FKR D-stævne dressur

NFRK D-stævne dressur

Halvvejs igennem november og julestemningen har indfundet sig på Kjeldmosegaard, idet der er pyntet i ridehuset og i Tutten til glæde for alle. Alle lysene er sat på timer, så ingen behøver at bekymre sig om at slukke dem, så nyd i stedet for lyset fra de mange ”stearin-lys” der er i tutten når eftermiddagen tusmørke begynder og aftenernes kulsorte himmel kommer.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 46 – 2017

Uge 45 – 2017

VASK D-stævne dressur/spring
VOSK D-stævne dressur/spring

Allerede midt november….. det går stærkt! Inden vi får set os om så er der pyntet til jul og der er juleoptog igennem Sakskøbing. APROPRO – tag gerne fat i enten Lenette Lundqvist eller Signe Johansen hvis dine børn kunne tænke sig at deltage. Det er uden hest, så alle kan være med og det er nu så hyggeligt at se ungerne klæde sig ud og pynte sig mens de smiler og er glade.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 45 – 2017

Uge 44 – 2017

FKR C-stævne dressur

November har holdt sit indtog, og med hvilken fantastisk milde! Kunne det vare ved hele måneden, så tænker jeg der er rigtig mange der har hænderne over hovedet for så kan vi både ride ude, og hente heste på fold uden at miste støvlerne til mudder. HURRA for stille vejr uden regn, PS nogle dage med klar tør frost gør heller ingen ting.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 44 – 2017

Uge 43 – 2017

NFRK D-stævne spring

Natten mellem lørdag og søndag stillede vi urene tilbage, mens stormen Ingolf tog til i styrke. Sikke et vejr det var søndag morgen. Heldigvis var halloweenarrangementet lørdag eftermiddag, og selv om der indimellem kom lidt/lidt meget regn var det en sjov og fornøjelig eftermiddag, hvor 15 børn og deres forældre og bedsteforældre løb rundt mellem 9 poster fordelt på Kjeldmosegaard. Det er dejligt at der er så stor opbakning for arrangementer som vi laver, tak til ungerne fordi de gerne vil og tak til forældrene som lader dem komme 🙂 

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 43 – 2017

Uge 42 – 2017

BRN D-stævne dressur

Så skal vi igang med den uge i oktober, hvor urene (og havemøbler) skal stilles tilbage, så natten mellem lørdag og søndag får vi en time mere at sove i og i nogle få uger er morgenerne ikke helt så sorte!
Ugen byder også på halloweenhygge for de midste af klubbens medlemmer, idet Flagermusen Flemming har inviteret til skattejagt og hygge lørdag eftermiddag, så bliv ikke bange hvis Kjeldmosegaard vrimler med spøgelser, uhyrer, afklippede hænder eller flagermus overalt….. Vi glæder os til en Uhyggelig eftermiddag med de skønne unger 🙂

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 42 – 2017

Uge 41 – 2017

BRN C-stævne spring

Så blev det efterårsferie for alle dem der går i skole og alle de som er heldige at kunne have ferie. Iflg. DMI skulle det jo starte fantastisk så husk og nyd det gode vejr UDENFOR – vi kan hurtigt nok komme ind. Vi er ved at få indkøbt LED-lamper til banen bag ridehuset, så det skulle være muligt at ride udenfor i de gode efterårs- og vintereftermiddage og aftener når ridehuset er mere fyldt end man synes om eller når der er blevet sagt pænt nej til at du kan longere, så vil muligheden inden længe være at gå udenfor i lyset 🙂

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 41 – 2017

Uge 40 – 2017

FRK C-stævne dressur
LFHR E-stævne dressur/spring

På en af de våde dagen i ugen (ca. hver anden dag – desværre) blev det allerførste Sædingegårdsridt afholdt!! Hippoaden havde valgt at udvide med et efterårsridt og dette tog udgangspunkt fra den smukke herregård Sædingegård ved Rødby. Der var kortere ruter end vi er vant til i Knuthenborg og det gav pludselig mulighed for at mange af de små seje ryttere, som vi jo de seneste par år har set springe bom på jord, potteklasser og 30 cm, pludselig også kunne ride langdistance. Bestyrelsen er stolte over at de forskelllige stævneudvalg husker at rumme de unge ryttere, og rytterne ELSKER at kunne få lov at deltage. Det er dem vi skal bygge klubben på de næste mange år, så hurra for de seje unge ryttere som tør!!!!

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2017 | Kommentarer lukket til Uge 40 – 2017