Uge 25 – 2018

RØSK D-stævne dressur
SAR C-stævne STØTTESTÆVNE

En perfekt ridevejrs dag i lørdag, gjorde at Hippoaden igen blev et forrygende stævne. Stævneledelsen og alle hjælperne havde lagt sig i selen, og selv om det nu er 21. gang at ridtet afvikles, så er man som arrangør altid nervøs for om man nu har husket alt, om tingene nu fungerer, om førstegangs-ekvipagerne forstår det særlige ved langdistance, om alle hjælpere nu husker at komme og man x fingre for at ingen dyrlæger er syge. Og alt gik perfekt og klubbens ryttere havde masser af super ride og gode placeringer – Tillykke til jer alle.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 25 – 2018

Uge 24 – 2018

SAR Hippoaden
FRKD D-stævne dressur

Det har været endnu en varm uge, og heldigvis så loves en smule køligere. Det er så dejligt idet Hippoaden jo løber af stablen på lørdag, og det er bare ikke super fedt at skulle ride langt i 30 graders varme – det er meget mere hyggeligt (og behageligt for både hest og rytter) at ride i 22 grader. Så for de mange tilmeldte ekvipager til Hippoaden x vi fingre for en almindelig dansk sommerdag.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 24 – 2018

Uge 23 – 2018

LSP FINALE I SYDHAVSCUPPEN
VOSK E-stævne dressur/spring
FRKS D-stævne spring

Det er sommer og sol….. i den grad! Hestene drikker vand i spandevis, og vi andre hælder den ene halvliters vand i os efter den anden…. Men det er da dejligt 🙂 Efter sidste års trælse sommer, er det vildt at vi allerede nu – den første uge i juni – kan sige at vi har haft 20 sommerdage. Schroller man lidt tilbage, så vil du se at det ikke er længe siden vi skovlede sne.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 23 – 2018

Uge 22 – 2018

VIMR D-stævne dressur/spring
NOR D-stævne dressur
 
Sol, sommer og SydhavsCup….. sådan var det i hvert fald i lørdags, hvor 1. afdeling af SydhavsCuppen fandt sted med masser af god dressur, masser af mennesker og skønne hjælpere. Søndag var det overskyet, en smule køligere, men stadig med masser af god ridning og mennesker på stævnepladsen, og igen var vi velsignet med skønne hjælpere.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 22 – 2018

Uge 21 – 2018

RØSK D-stævne spring
SAR 1. afdeling af SydhavsCuppen.

Håber i alle har haft en skøn pinse og nydt det dejlige vejr. Klubben havde inviteret til Pinseskovtur og det var en glad og pæn stor flok som drog afsted i lørdags på heste og ponyer og ikke mindst cykler. Bjarne Kruse havde lavet aftale med Krenkerup og Agerup, således at turen fik en god længde, og det betød også at man for engang skyld ikke skulle have skovkort for at komme med. Det blev til den korte Hippoade-distance nemlig små 12 km og med masser af trav i et behageligt tempo indlagt. Der var selvfølgelig også indlagt en drikkepause i Hejninge-skoven for efter ca. 6 km ridt i høj sol og pæne temperaturer var vores halse ved at være som sandpapir J Herefter gik det hjemad til fælles frokost i tutten. Tak til alle der deltog – det var en skøn måde at starte pinsen på.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 21 – 2018

Uge 20 – 2018

MØN D-stævne dressur

Vi har haft sommer den seneste uge. Vi elsker solen også selv om dressurbanerne støver, men hvad gør det. Vi suger solen til os og glæder os over hver dag med Solskin.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 20 – 2018

Uge 19 – 2018

SYK D-stævne dressur

Foråret viser sig da i øjeblikket fra den allersmukkeste side, det er jo nærmest sommer! Vi har fået bare tæer og shorts på, ensbetydende med snue, men hvad gør det når bare vejret viser +18 grader :)Hestene nyder det spirende græs, og de skønne skovture i den nyligt udsprungne bøgeskov.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 19 – 2018

Uge 18 – 2018

LSP E-stævne spring
SØSK D-stævne spring
SGR D-stævne dressur/spring

Så er det lige før det er maj – kom maj du søde milde! Maj er den måned hvor vi får lidt travlt, for der skal gøres klar til SydhavsCuppen som ligger den sidste weekend i maj. Vi skal have vasket hegn ned, trimmet banerne, have springbanen ud og på plads, have ryddet op i sekretariatet. Og så er der jo alt omkring stævnet, men det kommer først senere. Så har du nogle timer i overs til fællesskabet, så vil vi gerne have hjælp til at få vasket dressurbanehegnet hvidt igen på begge sider og på begge baner. Nogle har været i gang i weekenden, så måske der faktisk kun er en enkelt bane tilbage når du kommer 🙂 Hans Herman siger garanteret også til når først der skal køres spring ud……

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 18 – 2018

Uge 17 – 2018

DØLLEFJELDE

Der er ingen stævner i Distriktet i denne uge, men der er garanteret en masse der skal på weekendens Døllefjelde Marked. Det er Store Bededag, og ugen er kort, så mon ikke at det bliver en skøn uge. Vejret har i den forgangne uge været ikke mindre end forrygende – varmt med milde vinde, og mange har brugt det til at ride udenfor i korte ærme og SUUUUUGGGGEEEEE solen til sig. Med sidste års sommer i mente, så er det måske også klogt at benytte hver en given chance for at nyde solen.

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 17 – 2018

Uge 16 – 2018

MLR D-stævne dressur/spring

Foråret er ved at være her, der loves varmegrader over 15grader i denne uge. Dækkener er sendt til vask og i denne uge bliver der lavet gødningsprøver på Kjeldmosegård! Det bliver så skønt igen at mærke den milde lune vind på armene mens man sidder til hest, eller sidder og hyggesnakker på bænkene. HURRA for foråret

Læs resten

Udgivet i Nyheder 2018 | Kommentarer lukket til Uge 16 – 2018