Velkommen

VELKOMMEN TIL SAKSKØBING RIDEKLUB (SAR) !!

Sakskøbing Rideklub holder til på Kjeldmosegaard i udkanten af Sakskøbing. Vi er en velrenommeret klub der har eksisteret siden 1975.

Vi har pt 150 medlemmer, som, for de flestes vedkommende, bruger rigtig meget tid på hestesporten.

Dorit i rød klubtrøje

I Sakskøbing Rideklub sætter vi pris på det individuelle. Rytterne har mange forskellige indfaldsvinkler til ridesporten, og der er plads til alle. Om du starter stævner, rider i naturen eller træner horsemannship, har ingen betydning. Alle er på forskellige niveauer i deres “karriere” enten lokalt, nationalt og nogle endda i internationale sammenhænge. Alle er engagerede i hestelivet, det kan vi som klub kun være rigtig stolte af.

Dorit og Bjarne Kruse ejer stedet. Klubben lejer sig ind i stalde, ridehus, folde og udenomsfaciliteter, og har det overordnede driftansvar. Dorit og Bjarne har gennem alle årene har været tilknyttet rideklubben. De varetager den daglige pasning af hestene, og følger med i livet blandt rytterne og hestene, og i de aktiviteter som foregår.

Da vi ikke er en rideskole, skal du have mulighed for at medbringe egen/lånt hest – så har klubben resten af det du skal bruge.

Vi har forskellige undervisere tilknyttet, som hver har et fast tidsrum i ugen, hvor de underviser. Du kan selv vælge blandt underviserne og blot lave en aftale. Det er også muligt selv at tage underviser med, og placere din undervisning i de huller som er mellem de faste bookninger. Dette skal aftales nærmere med bestyrelsen.

Vi kan tilbyde opstaldning i 31 bokse som udlejes til interesserede hesteejere, der lægger vægt på at være med i et fællesskab og få glæde af den inspiration, det er at møde alle vi andre som benytter klubbens faciliteter. Klubben tilbyder forskellige valg ved opstaldning, du kan vælge en “pakkeløsning” med opstaldning, hvor hestene lukkes på hoppe- eller vallakfolde hver dag, der strøes med halm/træpiller, gives wrap og spisehalm, og et godt fuldfoder. Det er også muligt at vælge en individuel løsning, hvor du f.eks. selv blander dit medbragte foder, indkøber din egen strøelse, eller vælger en individuel foldordning, hvor hestene sammensættes efter ejernes ønsker, med kun 1 eller to heste på folden.