Sponsorer

www.sakskobing-rideklub.dk

BLIV SYNLIG og støt Sakskøbing Rideklub.

Hvem er vi: Sakskøbing Rideklub holder til på Kjeldmosegaard i udkanten af Sakskøbing. Vi er en velrenommeret klub der har eksisteret i 35 år. Vi har omkring 150 medlemmer, som repræsenterer klubben i lokale, nationale og nogle endda i internationale sammenhænge. Ved årsskiftet 2010 har vi taget helt nye staldbygninger i brug. Endvidere er klubben via Dansk Rideforbund certificeret i såvel sikkerhed som organisation. Foreningslivet og hestevelfærd er omdrejningspunktet for fritidslivet, præstation og andre menneskelige dimensioner som hører til klublivet.

Vi beder om støtte til den fortsatte udvikling og etablering. Der er mange medlemmer som giver en hånd med frivilligt arbejde, og sikrer at vores sted er ordentligt og godt, men der skal mere end blot knofedt til. Der skal også økonomi til, og lige netop det, kan du hjælpe med.

Sådan kan du hjælpe: Du kan indgå en aftale om at være sponsor for klubben. For et mindre beløb årligt kan du hjælpe os økonomisk med at være en klub der fortsat har et godt renomme i lokalområdet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kræver andet end engagerede medlemmer og strategier, vi har brug for al den støtte vi kan få.

Det får du: Du får et reklameskilt for dit firma hængt op i vores ridehus, og samtidig et link på vores hjemmeside, om at du støtter os. Vores ridehus besøges af mange i dagligdagen og endnu flere, når vi har arrangementer. Dit sponsorat vil gøre dig synlig i lokalsamfundet og blandt mange hestefolk med en stor interessesfære.
Når de ser, du støtter klubben – støtter de dig.

Priser: Vi tilbyder forskellige muligheder til vores sponsorer. Du binder dig for 2 år, med mulighed for flere. Ved betaling for begge år samtidig ydes rabat. I vedlagte prisliste, kan du se hvilke muligheder der er!

Det skal du gøre: Du vil blive kontaktet af en fra vores sponsorudvalg, og kan der give tilsagn om at du gerne vil støtte klubben. Så sender du en fil/Cd-rom med en reproklar fil af dit reklameskilt. (Filen skal være i JPEG eller PDF- format)

Vi udformer en skriftlig aftale med dig gældende for de første 2 år, fremstiller skiltet og hænger det op i ridehuset, samt lægger linket ud på hjemmesiden. Når aftalen er ved at udløbe, bliver du kontaktet for en eventuel forlængelse af kontrakten.

Som tak for dit sponsorat, inviteres du til udvalgte arrangementer i Sakskøbing rideklub, fx sponsormiddag. Dog kan du og en ledsager altid få en kop kaffe med kage til alle vores arrangementer, når du blot fremviser kvittering på, at du er sponsor.

Sponsorudvalget

Sekretær:
Charlotte Hannibal

 
Telefon: 40 15 92 83
 
Send besked