Velkommen til Sakskøbing Rideklub

Sakskøbing Rideklub byder dig velkommen til vores hjemmeside

Sjællandsmesterskaberne 2018 – foto: Tina Jeppesen

Vi søger medlemmer til klubbens udvalg, især Café udvalget har hårdt brug for medlemmer 🙂

Her kan du læse mere om hvad en plads i de forskellige udvalg indebærer;

♦️Staldudvalg (medlemskab forudsætter at du har hest opstaldet på Kjeldmosegård😉)udvalget sørger bla for at stalden fungerer optimalt, at der er hvad der skal være mm.

♦️Caféudvalg – sørger for at der, som vanligt, kan sælges lækker mad i Tutten ved stævner og andre arrangementer og at der til dagligt er mulighed for salg af slik, sodavand mm.

♦️Aktivitets-/kursusudvalg arrangerer forskellige aktiviteter, fx fastelavn, påskefrokost mm, men også kurser af forskellig art.

♦️Stævneudvalg sørger for at arrangere klubbens stævne, oprette i stævnesystem, finde hjælpere mm.

♦️Sponsorudvalg sørger for at finde sponsorer til alt lige fra ny ridehusbund til nyt inventar i tutten.

♦️Hippoadeudvalg planlægger og afvikler Hippoaden.

Skulle du have lyst at være med i et eller flere udvalg, så skriv en messengerbesked til Camilla Lund Sandberg eller send en mail til qvintet@gmail.com 😊

Sakskøbing Rideklub støtter TUBA med 3050,- kr. via Børnenes Fællesråd.

Herunder finder du henvisning til de seneste større nyheder, men siden opdateres mindst en gang om ugen, så god fornøjelse når du surfer rundt.

1. Kontigentopkrævning og Facilitetskort 2021 Klik for at se mere

Klubbens faste sponsorer

Kalender for Ridehustider

Dansk Rideforbund certificeringer