Galleri

Hvis ikke man er super lyrisk fortæller billeder ofte mere end ord. De kan give udtryk for en stemning, et udtryk og fange lys, farve og nuancer på en særegen måde.
Derfor elsker vi de lange vinteraftener at tage fotoalbummene frem og glide tilbage i mindernes fantastiske univers og genopdage oplevelser , mennesker og dyr som man holder af. Og netop derfor vil vi her på klubbens hjemmeside gerne have masser af billeder som fortæller vores fortid, vores nutid og måske endda vores fremtid.

Har du et godt billede så send det til os – meget gerne med en lille tekst, der fortæller hvem, hvad og hvornår. Det vil være til glæde og hygge for alle klubbens medlemmer, men også for de som påtænker at melde sig ind, således at de kan opleve klubbens gode ånd allerede nu.

Om “lån” af billeder fra galleriet

Hvis du låner billeder fra gallerierne herinde, til din hjemmeside, facebookprofil, profil på hestegalleri eller andet, så må du selvfølgelig gerne det. Dog skal du huske at lade evt. logo forblive på billedet eller angive kilde som følgende. foto: fotografens navn og evt. hjemmeside adresse. Så er alle glade og du kan bruge billedet med god samvittighed

Send dine billeder

Har du taget billeder til stævne eller andet arrangement på Sakskøbing Rideklub, kan du sende dem til webmaster, så skal han nok sørge for at de kommer online i galleriet.

Du bør dog læse denne lille vejledning, inden du sender dine billeder!

Læs vejledning fra webmaster her