Formandens beretning

Formandens beretning 2022

Læs hele beretningen for 2022 her

Formandens beretning 2020

En helt ny bestyrelse blev dannet efter sidste generalforsamling i slut februar 2020.
Kort efter lukkede Danmark ned grundet corona-lige pludselig var der flere ting der skulle tages hånd om og tages stilling til end “bare” driften af klubben.

Ridehuset måtte lukkes af flere omgange, forsamlingsloft, masker, håndsprit mm skulle håndteres.

Læs hele beretningen for 2020 her

Formandens beretning 2017
Generalforsamlingen d. 14. februar 2018

Dansk Rideforbund blev 100 år i 2017. Det blev fejret med en stor fest, efter repræsentantskabsmødet d. 22 april 2017.
Hannibal og jeg deltog, sammen med Janne Bæktoft og Prinsesse Benedikte i festen. Ved ankomsten blev vi modtaget Garderhusar Regimentets Trompeter korps
Ved repræsentantskabsmødet blev den nye kontingtbetaling til DRF vedtaget.

Læs hele beretningen for 2017 her

Formandens beretning 2016
Generalforsamlingen d. 23. februar 2017

Hvert år har jeg lovet jer at jeg har forsøgt at gøre formandsberetningen kort, og jeg har ikke altid overholdt dette, men det har jeg i år. 🙂
Vi har igen i år 2016 haft mange aktiviteter af forskellig slags. Både for de firbenet og for de tobenet, for de store og for de små.

Læs hele beretningen for 2016 her

Formandens beretning 2015
Generalforsamlingen d. 11. februar 2016

Endnu et år er gået i Sakskøbing Rideklub -og hvilket år. Igen i år har der været meget på tapetet, ikke mindst vores jubilæum, som vi gennem hele 2015 mere eller mindre har markeret. Bla. Med vores smukke jubilæums rosetter

Læs hele beretningen for 2015 her

Formands beretning 2014
Generalforsamlingen d. 19. februar 2015

Jeg forsøger igen i år at fatte mig i korthed, Det er nu svært da vi har haft så mange på programmet igen i år

Læs hele beretningen for 2014 her

Formands beretning 2013
Generalforsamlingen d. 27. februar 2014

Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret.
Igen i går er der sket mange ting i og omkring Sakskøbing rideklub. Traditioner er blevet holdt i hævt, nye er kommet til og andet var en enkelt stående begivenhed.
Fælles arrangementer
En af de første ting som var på programmet sidste år var Banko spil, som blev muligt fordi DLG var så venlige at sponsere nogle af deres udgået vare. Vi fik en herlig eftermiddag, sammen med kendte og ikke kendte ansigter.
Vi har haft flere hyggelige arrangementer hvor vi fælles kunne mødes.

Læs hele beretningen for 2013 her

Formandens beretning 2012
Generalforsamlingen d. 21. februar 2013

Igen et år er gået, og I skal på ny have formandens beretning.
Den har været svær at skrive i år, ikke fordi der mangler noget at berette om, der er masser af sportslige resultater og organisatoriske udfordringer som har fyldt i året som er gået, men mere fordi det er min sidste beretning. Som I nok har set i dagsordenen, har jeg valgt at gå af i år, uden for nummer – jeg er slet ikke på valg – men jeg har desværre ikke nok timer i døgnet i øjeblikket, så jeg har måttet skære ind til benet i mine aktiviteter for en stund.

Læs hele beretningen for 2012 her


Formandens Beretning 2011
Generalforsamlingen d. 16. februar 2012

Atter en generalforsamling, 1 år er gået siden sidst.
Generelt har klubben haft et godt år. Efter genopbygningen er det blevet ”hverdag”. I bestyrelsen føler vi at rutinerne i klubben er kendte, og at alle har indblik i hverdagen så vi sammen forsøger at få det til at køre.
Det at vi er kommet rigtigt på plads betyder at bestyrelsen ikke har de store overordnede beslutninger at træffe forbundet med den daglige drift i løbet af året. Vi har i stedet kunne koncentrere os om andre ting vi gerne ville have fokus på.
Hvad laver vi så i bestyrelsen når den overordnede drift af Kjelsmosegaard så er ved at være på plads.

Læs hele beretnignen for 2011 her


FORMANDENS BERETNING 2010
Generalforsamlingen d. 21. februar 2011

2010 blev et år hvor vi for alvor flyttede ind på Kjeldmosegård igen. Et år med mange aktiviteter som mange af jer har været med til at gøre til en god oplevelse, på hver jeres måde. Et år hvor byggeriet blev afsluttet med vores dejlige store klublokale. Det fejrede klubben ved et stort åbent hus den 25. september, hvor rigtig mange medlemmer sørgede for de forskellige indslag som blev vist gennem hele dagen. Det var rigtig dejligt at vi som klub, har så meget at byde på.

Læs hele beretningen for 2010 her


FORMANDENS BERETNING 2009
Generalforsamlingen d. 10. februar 2010

Så er 2009 gået. Det har været et travlt år, både for jer som ryttere med jeres trænings- og stævneaktiviteter, og for klubben med det mere organisatoriske, hvor det at etablere nye stalde, så vi kunne flytte heste ind på Kjeldmosegaard har fyldt rigtig meget.
For at lave denne beretning, har vi i bestyrelsen selvfølgelig set tilbage på året og tænkt hvad der har kendetegnet det.
Der er nogle overordnede kendetegn som vi synes er værd at komme ind på, fordi de tilsammen giver os et billede af den samlede aktivitet i klubben- og bestyrelsens opgaver i året.

Læs hele beretningen for 2009 her


FORMANDENS BERETNING 2008
Generalforsamlingen d. 03. februar 2009

SÅ er året 2008 gået. Det blev et år som har betydet store forandringer både for klubben og for alle medlemmer. Vi har på godt og ondt oplevet hvad det vil sige at stå sammen, at have en stærk klubånd og et stærkt netværk.

Når jeg tænker tilbage på året er det første billede der kommer frem, et tragisk år, hvor branden på Kjeldmosegård fylder meget.
Det vi har oplevet, vil fremover være en del af vores personlige historie og en del af Sakskøbing rideklubs historie. Det der er mistet kan på ingen måde erstattes og vil fremover altid være i vores hjerter.
Der sidder mange ude omkring, som i dagligdagen ikke har noget med Sakskøbing rideklub at gøre, som har sendt mange tanker og trøstende ord til os, det har varmet meget.

Læs hele beretningen for 2008 her

Download Adobe Reader
Download Adobe Reader til at læse pdf dokumenter med