Undervisere – tider

Sakskøbing Rideklub har pr. oktober 2014 indført en virituel kalender som kan ses på klubbens facebookside. Her skal alle der underviser lægge tider ind og annullere tiderne.

Det er en kalender som er let for alle at bruge, man opretter blot et logind, og så kan man lægge tider ind. Kalenderen vil fremover være der, hvor bookede undervisninger, stævner, kurser og andet vil være at se.

Det  vil fra start af være et krav at skulle benytte denne kalender for at kunne undervise i ridehuset/banerne på Kjeldmosegaard.

Gå til kalenderen her

Bestyrelsen gør samtidig alle centerets brugere opmærksom på de gældende facilitets- samt sikkerhedsregler og minder alle om at der skal være indløst facilitetskort inden benyttelse af klubbens baner og ridehus. Se gældende priser på hjemme-siden, klublokalet eller i ridehuset.

Vi gør ligeledes opmærksom på at der skal samles mokker efter endt ridning på både baner, ridehus, opsadlingsplads og P-plads.

På Kjeldmosegaard skal ALLE bruge hjelm, uanset rideniveau og alder. Børn under 18 år skal bruge sikkerhedsvest ved springning, ligesom vi opfordrer alle øvrige til det også.

Bestyrelsen, oktober 2013