Skulderklap

Medlemmerne afgør hvem der skal have årets skulderklap.

Hvert år i december vil bestyrelsen gerne have kandidater indstillet til årest skulderklap.
Så kender du et medlem som skal indstilles, skal du sende en mail via nedenstående formular, hvor du skriver hvem du indstiller, samt begrundelsen for at det skal være den.
Skulderklapspokalen er en pokal som gives til én der fortjener en ekstra opmærksomhed fordi vedkommende trænger til et skulderklap, for den særlige indsats de har været nød til at yde igennem det forgangne år.

Se hvem der fik Skulderklap i 20072008200920102011 – 2012 – 20132014 – 20152016201720182019202020212022 –  20232024
Perioden du kan indstille kandidater er i december måned. I januar tager bestyrelsen så stilling til hvem af de indstillede der skal have årest skulderklap. Det uddeles ved generalforsamlingen i februar.
Der kan ikke laves anonyme indstillinger.

  Dit navn (skal udfyldes)


  Din e-mail (skal udfyldes)


  Hvem indstiller jeg til skulderklapspokalen


  Begrundelse for at indstille

   

   

  Skulderklap 2024

  Engang for længe siden…… Sådan starter alle gode eventyr og det gør dette her også.

  Engang for længe siden satte nogle folk sig for at udbrede kendskabet til Langdistance og samtidig give folk en hel unik oplevelse. Det er ikke noget man bare lige gør, men det gjorde de og Hippoaden blev til. Og blev ikke bare til, men blev en institution i dansk distanceridning.

  Oplevelserne som ingen andre kunne give, gav SAR og Maribo Rideklub rytterne når de kom til langdistance i Knuthenborg Park.

  I mange år voksede og voksede antallet af ryttere, antallet af afholdte mesterskaber og antallet af redne kilometer – altid med den samme faste hjælperskabe til at stå for arrangementerne, for pludselig var Hippoaden udvidet fra stævnet i Knuthenborg til også at indeholde Sædingegårdridtet.

  MEN så kom coronaen, de manglende tilmeldinger, de trælse beslutninger og aflysning af stævner, mere og mere strikse regler fra Knuthenborg og siden har det bare ikke været det samme!

  Det eneste som stadig var det samme, var udvalget bag, for selv om Maribo Rideklub er nedlagt for mange år tilbage og SAR har stået som enearrangør siden, så har det altid været med de samme gode folk som startede eventyret op. MEN nu er eventyret slut – de gode folk har valgt at nedlægge sig selv mens legen er god.

  Og selv om udvalget også fik pokalen i 2011, så tilfalder årets skulderklap HIPPOADEN. Tillykke og tak for jeres store arbejde gennem 15 år 😊

   

  Skulderklap 2023

  ….. går i år til en person, som

  ALTID gider at snakke – nogen mange endda rigtig meget!
  ALTID gider at hjælpe – både til stævner og ved sygdom
  ALTID gider at støtte op om arrangementer – vi håber hun er her i dag, ellers falder det lidt til jorden.

  Modtageren arbejder altid målrettet med sine heste, og her på sine gamle dage, meget mere varieret end da hun var yngre og var en dedikeret dressurrytter.
  Hun deler gerne ud af sine oplevelser med sin hest og vi andre ser dem med glæde, for vi tror Malik har mere end et par beundrere.
  Ja – nu har i gættet det. Ârets skulderklap skal gå til Lotte Postborg for hendes hjælpsomhed og hendes dedikerede arbejde med sin skønne Malik.
  TILLYKKE LOTTE

   

  Skulderklap 2022

  Lotte Postborg

   

   

  Skulderklap 2021

  Freya Dunch

   

   

  Skulderklap 2020

  Susanne Jørgensen

   

   

  Skulderklap 2019

  Marie Bonde Andersen

   

   

  Skulderklap 2018


  Familien Hemmingsen

   

   

  Skulderklap 2017

  Solen skinner og flagene blaferer lige så stille i den milde vind…. Rundt om hjørnet dukker han op, han har nemlig lovet at hjælpe med at gøre dagen endnu mere festlig.

  Det regner, Bjarne og Dorit er igen på ferie, møddingen trænger til en trimning og en opstalder står utålmodigt og tripper for at få mere wrap…. Traktoren starter og 3 minutter senere er der wrap og om 10 minutter er møddingen igen pæn.

  Et umiddelbart stille væsen som gerne vil snakke hvis man byder først ind, en mand som, spørger man pænt, endnu ikke har sagt nej til at hjælpe med både stort og småt. Bjarne (og derved vores) livlinje når han og Dorit ferierer (og det er efterhånden meget) Det er ham som i år skal modtaget årets skulderklap.

  Tak til Morten Dunch for at være hjælpsom både når vi skal have kørt dommere til præmieoverrækkelser, når låsene har sat sig og ikke mindst for at sørge for at de næsten daglige gøremål i ferietider bliver klaret.

  Vi sætter stor pris på at du gider og vi satser klart på at Carl overtager traktoren når tid er 🙂

   

  Skulderklap 2016

  SAR har en bred medlemsskare og vores skønne medlemmer er fordelt over hele Lolland, Falster og Sydsjælland med et par enkelte afstikkere længere Nordpå, og vi vil ikke undvære nogen af dem.

  Sjovt bliver det så nar der på ét sted, i én stald samler sig en masse medlemmer og nærmest laver en satellit-klub. En Satellit klub som sætter stor pris på de samme ting som SAR gør; Glæde med hestene, sammenhold, innovation og et højt socialt fællesskab.
  På dette sted “tager de gerne over” når SAR ikke har tid i kalenderen og arrangerer kurser og træninger hvor klbbens medlemmer altid får tilbuddet om at deltage.

  Derfor skal årets skulderklap  gå til Stald Mosegård, for Marlenes utrættelige arbejde i “vores ånd” og alle vores skønne medlemmer og deres dejlige heste som står på Mosegård og som vi efterhånden kender rigtig rigtig godt.

   

  Skulderklap 2015

  Signe Johansen

   

  Årets skulderklap skal gå til et mangeårigt medlem som har kunne bevare den samme glæde ved ridning og omgang med heste man havde fra barnsben af, op gennem de svære teenager år og nu også som voksen.

  Årets modtager har en skøn positiv indstilling og en smittende glæde når hun, ja for det er en kvinde, kommer i stalden. Godt humør og en positivitet overfor klubben og de aktiviteter vi laver for både børn og voksne kendetegner hende.

  Det der dog beskriver hendes glæde allerbedst var da hun efter grundige overvejelser valgte at melde til ved årets distriktsmesterskab og red fra banen med glædestårer ned af kinderne, fordi hendes ven gennem vel nærmest 15 år havde givet hende den bedste tur nogensinde. Se det er skisme prisværdigt og ikke mindst misundelsesværdigt.

  Derfor skal årets skulderklap gå til Signe Johansen og  lidt Matador og lidt Gustav. Tillykke J

   

   

  Skulderklap 2014

  IMG_0176

   

  Årets skulderklapspokal går til et “stille” medlem, som ikke gør så meget væsen af sig. Dog ser vi hende altid til årets Hippoade, hvor hun altid starter og giver en hjælpenden hånd.

  Vi har i år fået mange gode bud på kandidater til denne pokal, flere med baggrund i det triste. Men dette års pokal bliver i stedet til et positivt skulder klap.

  Årets modtager skal have Skulderklapspokalen fordi hun er pisse sej!!! – intet mindre!!!

  Hun kæmper til dagligt med sygdom, hvor de fleste nok ville have stået af hesten og sat den på stald.

  Hun har altid været sød til at tage de mindste ryttere under sine vinger og fulgt os betrykkende rundt på landevejen.

  Årets Skulderklapspokal går til Gitte Olsen

   

   

   

  Skulderklap 2013

  Sys Holstein modtog Skulderklap pokalen 2013

   

  Skulderklapspokalen går til en person som fortjener et skulderklap – SURPRICE!!

  I år går pokalen til et medlem som vi synes fortjener et skulderklap – ikke et af de triste skulderklap ala ”nej hvor er det synd for dig”, men et af de gode skulderklap ala ” hold da kæft hvor er det sejt” Rytteren her har haft med heste at gøre i en menneskealder, neeeeeej – så gammel er hun altså heller ikke, men i hvert fald rigtig længe. Hun har haft heste både som hobby og som erhverv, men som SAR rytter har det kun være som hobby. Da hun kom i klubben havde hun den dejligste plethest, som var det helt rigtige match. Trælse omstændigheder gjorde at pletten desværre måtte aflives. En ny hest overtager pladsen, men bliver aldrig DEN nye hest, og beslutningen bliver taget. Jeg stopper med ridning men vil fortsat gerne forblive medlem. For nogle måneder kom den glædelig nyhed – der var fundet et nyt truematch, og det er derfor at SYS HOLSTEIN i år modtager skulderklapspokalen. For det er sejt at man efter et par års pause, og i en moden alder alligevel kaster sig ud i det at være hesteejer igen med lige så men ildhu og lyst som man havde første gang man fik hest. Vi tror på at du i Larry endnu engang har fundet hesten der kan bringe rideglæden ind i din hverdag ;0)

  Tillykke med pokalen.

   

  Skulderklap 2012

  Charlotte Munch modtog Skulderklap pokalen 2012

  Årets skulder klaps pokal, går i år til en som, hvor vi ikke har været i tvivl om skulle modtage den.

  Hun har igennem de sidste mange år kunne modtage denne pokal mange gange.
  Siden 2000 har hun siddet i Sakskøbing Rideklubs bestyrelse og fra 2008 som klubbens formand.

  Charlotte, du har valgt at fratræde bestyrelsen og vi vil gerne sige dig tak for et godt samarbejde.

  Klubben har været privilegeret at have en formand som dig, med din ernorme viden og din altid positive indstilling til tingene.
  Dit første år som formand skulle vise sig at være meget udfordrende, og hvad skulle vi dog have gjort uden dig? Dit kæmpe arbejde under og efter branden var helt ubeskriveligt. Og os som var involveret har dig meget at takke for.  – ja også dem som ikke var på det tidspunkt. Da der var mange beslutninger der kunne have været taget helt anderledes og så ville rideklubben måske have set helt anderledes ud i dag.

  Du har altid taget dit bestyrelse arbejde meget seriøst , og på professionelt og uselviskvis forsøgt at opnå den bedst mulige løsning, som har været til gavn til flest mulige af klubbens medlemmer.
  Jo mere man kommer til at kende dig, jo mere kommer man til at holde af dig. Du er et forbillede som man i bestyrelsen altid  kan se op til, med din rolige måde at håndtere problemer på. Det bliver underligt at skulle til bestyrelse møder uden dig, især kommer vi til at mangle dit lækre lækre hjemmebagte brød.

  Du skal ikke kun have årets skulder klap men også en kæmpe stor tak for din indsats i Sakskøbing Rideklub.

   

   

  Skulderklap 2011

  Hippoadeudvalget v/ Hans Herman og Randi Storm
  Hippoadeudvalget v/ Hans Herman og Randi Storm modtog i 2011 skulderklap pokalen
  Skulderklapspokalen går i år, ikke bare til én person, men til et halt udvalg.

  Dette udvalg har gennem de sidste 15 år afholdt fantastiske stævner.
  År 2011 har været et lidt anderledes stævne,da der skulle afholdes Nordisk mesterskab.
  Dette flotte arrangement har kostet blot, sved og tåre.
  Sakskøbing rideklub er stolte af at være en del af dette.

  Hippoadeudvalget arbejder som en selvstændig enhed og vi vil gerne skønne på jeres indsats.
  Hippopaden er noget helt specielt, der er til stor glæde for mange ryttere og heste, som får en unik oplevelse.
  Som også kan ses på det rekord store antal starter der altid er.

  Pokalen modtages af hans Herman & Randi på vegne af det hele hippoadeudvalg.

  Skulderklap 2010

  Jeanette Hansen

  Jeanette Hansen modtog Skulderklap pokalen 2010

  Årets skulderklaps pokal går i år til et medlem der altid er klar med en hjælpende hånd, både i det store og i det små, til hverdag og til fest. Hun har formået at holde modet oppe, ikke kun på sig selv, men også hos hendes datter trods svære tider med sygdom hos deres nuværende hest og med taget af deres prinsesse-hest.

  Dette skulderklap skal hun have fordi hun som “pony-mor” støtter hendes datter i en interesse og passion, som de fleste af os deler her, men som udenforstående måske kan have svært ved at forstå.

  Den tid, tålmodtighed, indlevelse og kærlighed hun giver i hverdagen er prisværdig. Derfor skal du, Jeanette, i år have årets skulderklaps-pokal.

  Skulderklap 2009

  Kære Bjarne og Dorit

  Kære Bjarne og Dorit

  Hvem ellers end jer to skal have årets skulderklap?
  Det i to har været igennem, og den måde i har taget kampen op på er virkelig flot.
  Allerede dagen efter branden var i enige om at stalden og samlingspunktet for Sakskøbing rideklub skulle genopbygges.
  Denne beslutning har haft helt ubeskrivelig betydning for mange både heste og mennesker.
  Bestyrelsen vil gerne sige jer tak, for et godt samarbejde, og en god proces for at få selv den mindste detalje på plads, trods der af og til opstod lidt frustration fra begge parter.
  Vi er glade og ikke mindst jer dybt taknemlig for jeres engagement og tiltro til Sakskøbing rideklub.

  Tilbage Til toppen

  Skulderklap 2007

  D. 27 februar 2008

  Kære Camilla!
  Camilla Ødegaard og Fricazt

  Du får året skulderklap – fordi du altid bidrager med en god stemning på vores
  Ridecenter SAR, samt er aktiv til pasning og ridning af andres heste når der er behov
  for det. Dette er på trods af du selv har en syg pony, som har været igennem opera-
  tion i efteråret 2007.

  De varmeste hilsner
  Fra
  Bestyrelsen

  Tilbage Til toppen

  Skulderklap 2008

  Kære Steffie

  steffie

  Du får årets skulderklap 2008, i det du efter dit voldsomme uheld, er kommet ”op på hesten igen”.
  Du har vist et mod og en viljestyrke, som man som rytter kun kan se med beundring på.
  Ridesporten er som sportsgren noget helt specielt, her er det både dyr om menneske der skal gå op i en større enhed, i andre sportsgrene er det kun de menneskelige evner der bliver sat på en prøve, men i ridesporten skal man tage hensyn til mange andre faktorer, derfor kan du være stolt over den måde du er kommet videre på og stadigvæk har din forkærlighed for heste og ridesporten.
  Du ønskes held og lykke i fremtiden.

  Sakskøbing Rideklub og bestyrelsen

  Tilbage Til toppen