Kontakt

Kontakt vedr. opstaldning
Ønsker du at kontakte os vedrørende opstaldning, venteliste eller rundvisning kan du kontakte følgende personer:

Opstaldningsansvarlig Charlotte Hannibal træffes på telefon # 40 15 92 83 efter kl. 14.00 på hverdage, weekends hele dagen.
Charlotte vil være behjælpelig med rundvisninger og leje af bokse, eventuel venteliste.
Charlotte har siden 2000 været kasserer i klubben, og har haft hest opstaldet på Kjeldmosegaard siden 1998, hvorfor hun om nogen kender hverdagen i klubben.

Staldmedarbejder Line Hellemann Nielsen træffes på telefon # 22 70 17 44 på hverdage mellem kl. 7.30 og 10.30.
Line har været ansat på Kjeldmosegaard siden april 2013 og har det daglige ansvar for hestene og stalden. Line har haft hest hjemme i mange år og har desuden været på landbrugsskole og i praktik som landmand, både med heste, får og geder.
Line har desuden gennemgået både ryttermærke 3 og 4 samt KLAR PARAT START og er sammen med sit gode humør, rolige adfærd yderst kompetent til at passe på vores stjerner.

Ejer af Kjeldmosegaard Bjarne og Dorit Kruse kommer dagligt igennem stalden for at hilse på og for at fodre til nat, hvor Bjarne også lige tjekker op om alle hestene har det godt.
Klubben har et fantastisk forhold til ejerne som også gerne deltager ved arrangementer/stævner/events og engagerer sig gerne i rytternes færd udenbys.
Bjarnes telefonnummer står opført i stalden såfremt man ønsker at komme i kontakt med ham.