Bestyrelsen

hhstormFormand
Ansvarsområde: Kommunikation med DRF og det offentlige samt Ansvar for springmateriel

Hans Herman Storm
Sognevej 9
4970 Rødby
Tlf. 28 44 72 50
Send besked

 

Efter flere års fravær i bestyrelsen blev jeg ved generalforsamlingen i februar 2016 opfordret til at stille op til bestyrelsen. Efter valget kunne jeg så igen kalde mig bestyrelsesmedlem.

Min hustru Randi og jeg har i flere år været primus motorer på Hippoaden som nok kan betegnes som vores hjertebarn her i klubben. Derudover har jeg igennem mange år efterhånden haft springundervisning på Kjeldmosegaard.

Jeg synes det er spændende at følge den udvikling der har været i klubben og alle de mange spændende tilbud der er.

Både Randi og jeg er fortsat aktive ryttere – vores hest hos min svigerdatter, men læsses gerne for at køre i ridehus.

 


 

rikke-kNæstformand
Ansvarsområde: Wrapansvarlig, indkøb og kvalitet

Rikke Karkov
Møllevej 81
4990 Sakskøbing
Tlf. 23 35 81 19
Send besked

 

Jeg flyttede til Sakskøbing i august 2012, hvor jeg bor sammen med min kæreste Roland og vores to hunde Sirius og Arthur i en gammel æbleplantage.

Jeg stiftede bekendtskab med Sakskøbing Rideklub i april 2013, og har siden været begejstret for at komme i sådan en fantastisk klub. Min ridekarriere startede da jeg var 4 år gammel. Siden har jeg haft min egen pony, som jeg var Team Danmark rytter på i dressur. Efter ponyårene fik jeg en dejlig hest, som desværre blev skadet, og som jeg måtte skille mig af med alt for tidligt. I mellemtiden har jeg læst en masse, og derfor har ridningen været sat lidt på stand-by. Jeg blev færdig med uddannelse i sommeren 2013, og derfor er jeg også glad for at have fundet SAR.

Til daglig arbejder jeg i Vikima Seed A/S i Holeby, hvor jeg sælger grøntsagsfrø til store dele af Verden. I juni 2014 købte jeg igen egen hest. Roberto Lyng, i daglig tale også kaldet Grå, er en dansk varmblod med masser af energi:-) Når vi ikke rider dressur nyder vi en god skovtur med masser af hyggesnak:-) For mig er den gode atmosfære vigtigst af alt for et godt sammenhold, så det vil jeg gøre mit for, at det fortsat er sådan i SAR.


 

chKasserer
Ansvarsområde: Sociale Medier, Personale, Boksansvarlig, Indkøb til Tut og rengøring

Charlotte Hannibal
Maribovej 74
4990 Sakskøbing
Tlf. 40 15 92 83
Send Besked

 

Kasseren har af præventive årsager, ikke kontanter liggende!

Jeg kom i bestyrelsen 1999, det første år for at lære hvad alt det her bestyrelsesarbejde var. Men overtog i 2000 kassererposten som jeg har varetaget siden, på nær i årene 2007/2008, hvor jeg kun var tilknyttet som den der bogførte regnskabet, idet jeg valgte at træde ud af bestyrelsen.

Jeg har ikke længere selv hest efter jeg solgte min gamle Trakehner-vallak Caspian tilbage i 2005. Til gengæld har jeg været så enormt heldig at låne Rikke Strates Trakehner Cantanit, som jeg har fornøjelse af at ride nu. Det er så dejligt at have en veluddannet hest, som samtidig er kærlig og en ren fornøjelse at omgås, så jeg nyder Clemmes otium og håber han sætter pris på det også ;0)

Ridning er jo en fantastisk sport uanset hvilken diciplin man dyrker – jeg brænder nok mest for dressuren, men nyder at følge alle klubbens mange talentfulde ryttere på konkurrencebanerne og samtidig opleve det gode sammenhold og viljen til hele tiden at udvikle vores klub. Det er så vigtigt at medlemmerne tør tage initiativ og at vi som bestyrelsen husker at værdsætte det frivillige arbejde. Uden alle de frivillige timer der bliver lagt i SAR regi både til hverdag og i forbindelse med arrangementer, ville klubben ikke være eller se ud som den gør nu.

Desuden nyder jeg at være en del af SAR – det giver mig dagligt mulighed for at tale med en masse dejlige mennesker og det er det der gør foreningsarbejde sjovt ;0)


 

tina-cappuccinoSekretær
Ansvarsområde: Mødeindkaldelser og rangliste ansvarlig

Tina Jeppesen
Lindersvoldvej 7
464 Faxe
Tlf. 51 20 95 62
Send besked

 

Jeg er i 2015 blevet valgt ind i bestyrelsen – det bliver spændende at være en del af klubben på en anden måde.

Jeg har været medlem af rideklubben siden 2009, hvor jeg blev spurgt, om jeg ville ride med på et hold til distriktsmesterskabet. Siden blev jeg mere og mere glad for at komme i klubben, og nyder det fantastiske sammenhold der er. Jeg kommer gerne ned og er med til de arrangementer, som tiden tillader.

Jeg har redet siden jeg var 7 år gammel. I starten var jeg mest springrytter, men med tiden blev jeg en kylling, hvorfor jeg blev omskolet til dressurrytter. Som ponyrytter nåede jeg at ride nogle landstævner i dressur. Som hesterytter har jeg redet alle MB-klasserne. Selvom jeg er dressurrytter nyder jeg også at se en god gang springning, og en ridetur i naturen er aldrig af vejen.

Til dagligt arbejder jeg som ergoterapeut i Vordingborg Kommune, hvor jeg er sagsbehandler på hjælpemiddelområdet.
Jeg har ikke før prøvet at sidde med i en bestyrelse, men jeg glæder mig til at være med i arbejdet omkring klubben. Jeg håber, at jeg kan bidrage positivt, så vi kan holde gang i den udvikling, som klubben er i.


 

sabrina_novaUngdomsmedlem

Sabrina Pilemand
.
.
.
.
Send Besked

 

Jeg sidder i ungdomsudvalget på andet år, og skal fortsætte med Pernille. Jeg har min hest Casanova opstaldet på Kjeldmosegaard, og er meget glad for at komme der i min hverdag.

For mig er Sakskøbing Rideklub en af de bedste i Danmark. Jeg er meget glad for, og stolt over, at være med til at arrangere forskellige aktiviteter i klubben og synes det er dejligt, at klubbens medlemmer støtter så godt op om de aktiviteter, vi laver. Jeg vil arbejde for, at vi fortsat kan bevare den dejlige atmosfære i, og omkring, vores herlige klub.

Udover hest bruger jeg min tid på Handelsskolen i Nykøbing, hvor jeg går på den internationale linje, og i klasse med Pernille. Derudover har jeg et fritidsjob i Paw Sko, hvor jeg kommer et par gange om ugen.Jeg glæder mig meget over at få lov at fortsætte arbejdet i Sakskøbing Rideklub, og Pernille og jeg håber vi kan leve op til de forventninger, I har til os 😉


 

pfriisUngdomsmedlem

Pernille Friis
.
.
.
.
Send besked

 

Jeg er 17 år gammel og har en ung Dansk Vamblod vallak til låns – Skymaster. Han står på Kjeldmosegaard, hvor jeg dagligt kører ud og hygger og rider. Jeg er tidligere springrytter, men jeg har tænkt mig at bruge denne unge herre til dressur i den periode, jeg har ham.

Jeg er kommet i SAR i mange år og har været medlem i lige så mange år, derfor var jeg heller ikke længe om at beslutte, at det var der Skymaster skulle stå, da jeg fik muligheden for selv at bestemme. Jeg er ikke den store stævnerytter, men kan sagtens finde glæden i at køre ud og vise den lille hest frem en gang i mellem. Jeg nyder at træne dagligt og behøver ikke at have store mål for at finde rideglæden og motivationen 🙂

Jeg har altid redet unge heste, fordi jeg godt kan lide at se de hurtige fremskridt og tage udfordringerne op!Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet i ungdomsudvalget!


 

Karina PedersenMenigt medlem

Karina Pedersen
.
.
.
Send besked

 

Jeg er ”yngste” medlem i SAR’s bestyrelse, valgt ind 2017.
Jeg er lærer, og svinger min pegepind på Ellekildeskolen.
Min familie og jeg flyttede til Sakskøbing i 2015, da tilknytningen til byen og omegn er stor.

Jeg har haft pony og hest i min barndom, men voksenlivet skabte en pause på 25 år. Heldigvis fik vores yngste søn hesteinteressen, og hestelivet startede igen. Så det blev til 3-er, 2-er og 1-er ponyer og så lille hest, for at ende ud med stor hest til sønnike og lille hest til mor.

Jeg flyttede så mine heste til Kjeldmosegaard okt. 2016. Det har jeg absolut ikke fortrudt.
Nu er jeg ”alene” med to heste. Vi tre er nok blevet enige om at holde sammen, til ride-tiden får en ende. Jeg bruger en stor del af min fritid sammen med hestene, og ind i mellem tror jeg resten af staldens beboere synes vi ”snakker” for meget, alle tre.
Jeg er ikke konkurrencerytter, men hestene er min form for mindfulness.

Min kontakt til rideklubben SAR er blevet større, og det er en klub jeg meget gerne vil tilbyde, hvad jeg kan byde ind med.