Bestyrelsen

hhstormFormand
Ansvarsområde: Kommunikation med DRF og det offentlige samt Ansvar for springmateriel

Hans Herman Storm
Sognevej 9
4970 Rødby
Tlf. 28 44 72 50
Send besked

 

Efter flere års fravær i bestyrelsen blev jeg ved generalforsamlingen i februar 2016 opfordret til at stille op til bestyrelsen. Efter valget kunne jeg så igen kalde mig bestyrelsesmedlem.

Min hustru Randi og jeg har i flere år været primus motorer på Hippoaden som nok kan betegnes som vores hjertebarn her i klubben. Derudover har jeg igennem mange år efterhånden haft springundervisning på Kjeldmosegaard.

Jeg synes det er spændende at følge den udvikling der har været i klubben og alle de mange spændende tilbud der er.

Både Randi og jeg er fortsat aktive ryttere – vores hest hos min svigerdatter, men læsses gerne for at køre i ridehus.

 


 

Næstformand
Ansvarsområde: Ungdomsudvalget

Karina Pedersen
.
.
.
Send besked

 

Jeg er ”yngste” medlem i SAR’s bestyrelse, valgt ind 2017.
Jeg er lærer, og svinger min pegepind på Ellekildeskolen.
Min familie og jeg flyttede til Sakskøbing i 2015, da tilknytningen til byen og omegn er stor.

Jeg har haft pony og hest i min barndom, men voksenlivet skabte en pause på 25 år. Heldigvis fik vores yngste søn hesteinteressen, og hestelivet startede igen. Så det blev til 3-er, 2-er og 1-er ponyer og så lille hest, for at ende ud med stor hest til sønnike og lille hest til mor.

Jeg flyttede så mine heste til Kjeldmosegaard okt. 2016. Det har jeg absolut ikke fortrudt.
Nu er jeg ”alene” med to heste. Vi tre er nok blevet enige om at holde sammen, til ride-tiden får en ende. Jeg bruger en stor del af min fritid sammen med hestene, og ind i mellem tror jeg resten af staldens beboere synes vi ”snakker” for meget, alle tre.
Jeg er ikke konkurrencerytter, men hestene er min form for mindfulness.

Min kontakt til rideklubben SAR er blevet større, og det er en klub jeg meget gerne vil tilbyde, hvad jeg kan byde ind med.


 

tina-cappuccinoSekretær
Ansvarsområde: Mødeindkaldelser og rangliste ansvarlig

Tina Jeppesen
Lindersvoldvej 7
464 Faxe
Tlf. 51 20 95 62
Send besked

 

Jeg er i 2015 blevet valgt ind i bestyrelsen – det bliver spændende at være en del af klubben på en anden måde.

Jeg har været medlem af rideklubben siden 2009, hvor jeg blev spurgt, om jeg ville ride med på et hold til distriktsmesterskabet. Siden blev jeg mere og mere glad for at komme i klubben, og nyder det fantastiske sammenhold der er. Jeg kommer gerne ned og er med til de arrangementer, som tiden tillader.

Jeg har redet siden jeg var 7 år gammel. I starten var jeg mest springrytter, men med tiden blev jeg en kylling, hvorfor jeg blev omskolet til dressurrytter. Som ponyrytter nåede jeg at ride nogle landstævner i dressur. Som hesterytter har jeg redet alle MB-klasserne. Selvom jeg er dressurrytter nyder jeg også at se en god gang springning, og en ridetur i naturen er aldrig af vejen.

Til dagligt arbejder jeg som ergoterapeut i Vordingborg Kommune, hvor jeg er sagsbehandler på hjælpemiddelområdet.
Jeg har ikke før prøvet at sidde med i en bestyrelse, men jeg glæder mig til at være med i arbejdet omkring klubben. Jeg håber, at jeg kan bidrage positivt, så vi kan holde gang i den udvikling, som klubben er i.


 

Bestyrelsesmedlem
Ansvarsområde: Personale og wrap

Peter Holstein
Strandvej 15
4862 Guldborg
Tlf. 30 63 13 11
Send besked

 

Jeg er valgt ind i bestyrelsen februar 2018.

Jeg er ikke rytter, men kommer meget på SAR, fordi Sys har ’Victor’ opstaldet på gården.
Sys og jeg har haft eget hestested i 11 år i Ugledige ved Præstø, så jeg har (næsten) haft dagligt kontakt med heste i ca. 23 år. Jeg har bl.a. haft jobbet som staldmedarbejder i SAR i ca. ½ år forud for Lindas ansættelse, så jeg kender hestene, opstalderne og rutinerne på gården.

Min baggrund i øvrigt er en uddannelse som økonom (cand. polit.). Jeg har haft ansvaret for større IT-projekter i bank og forsikring, på Værdipapircentralen og i konsulentfirmaet CSC indtil jeg blev pensioneret. Det sidste betyder, at jeg har tid til at kaste mig over opgaver i SAR’s bestyrelse, både de mere praktiske, men også administrative opgaver, som f.eks. optimering af klubbens økonomi.

Samtidig vil jeg arbejde for at vedligeholde – og videreudbygge – klubbens faciliteter og gøre klubben endnu mere attraktiv – for medlemmerne – og for opstaldere!


 

Ungdomsmedlem

Karen Toxværd
.
.
.
.
Send Besked

 

Jeg er blevet valgt ind i bestyrelsen i 2018 som ungdomsrepræsentant.
Det er mit første år og glæder mig til at se hvad det byder på.

Jeg glæder mig til at komme med det jeg har at byde på. Jeg er valgt ind sammen med min gode veninde Marie, og til dagligt går vi i skole sammen. Jeg er stolt over at må repræsentere de unge i SAR.

Jeg rider til dagligt på min 1’er pony Kiral som jeg også starter stævner på i både spring og dressur, og ligger på LC niveau i begge discipliner.

Jeg ser gerne en fremtid med både heste og SAR.

Jeg ser meget frem til tiden i bestyrelsen og håber at der vil komme noget godt ud af det.


 

Ungdomsmedlem

Marie Bonde Andersen
.
.
.
.
Send besked

 

Jeg er blevet valgt ind i bestyrelsen i 2018 som ungdomsrepræsentant.

Det er mit første år og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme med det jeg har at byde på. Jeg er blevet valgt ind sammen med min gode veninde Karen, som jeg har kendt siden vi blev født, og til dagligt går vi i 8.klasse på Nørre Vedby Skole og Børnehus.

Jeg er superstolt over at repræsentere de unge i klubben, da jeg mener, at de er klubbens fremtid. Jeg vil rigtigt gerne være med til at arrangere nogle gode arrangementer for alle i klubben.

Min mor har været medlem siden hun selv var helt ung, og derfor lå det naturligt at jeg i 2015 blev medlem af SAR, da jeg skulle starte mit første stævne. Jeg elsker vores klub, og jeg synes, at vi har et fantastisk sammenhold, hvor der er plads til alle.

Jeg har redet lige siden jeg blev født, og jeg nyder samværet med både hestene og hestemenneskerne rigtigt meget.

Jeg rider til dagligt på min pony Amore, som jeg rider LA-niveau på i dressur, men da han er ved at blive en ældre herre, har jeg lige købt en anden hest. Hans navn er Batman Toftegård, og jeg håber på, at vi inden længe kan finde hinanden og få et rigtigt godt partnerskab. Min primære interesse ligger i dressuren, men lidt spring, hygge og turridning er også på skemaet en gang imellem.

Jeg satser på en fremtid, der indeholder heste og derfor også SAR.

Jeg ser meget frem til tiden her i bestyrelsen, og jeg håber, at det bliver rigtigt godt.