Uge 37 – 2017

FRKS D-stævne dressur
VASK E-stævne dressur/spring
RKL Distriktsmesterskab i individuel dressur

Sikke en uge. Det har været skønt vejr nogle dage, regnvejr andre dage….. Men et var sikkert – Lørdag var der lovet lidt regn, Både DMI og YR-vejret var tjekket gentagne gange og pyt mellem 2 og 4 mm regn er da ikke noget problem selv om vi skulle have stævne. Og nok et af de allerstørste springstævner vi har afholdt – 80 var der tilmeldt da det endelige program blev frigivet.
Som fredagen gik tikkede beskederne ind – var stævnet aflyst? Kunne banen overhovedet holde? er banen glat? Er i sikker på at det er sikkert når nu det er græs? Vi forsøgte på bedste vis at overbevise de bekymrede ryttere og forældre om at vi i Sakskøbing ikke havde fået ret meget vand i ugens løb og at vores bane har ry for ikke at blive glat, så de kunne roligt dukke op. Der var enkelte som valgte at melde fra pga af vejret, men det var dælme fåtalligt og hvor var det godt 🙂 For vi ved jo at vi har de allerbedste hjælpere, så de havde jo bare regntøj på og så var vi da klar. Regnen kom, men først omkring kl. 11 og indimellem var der voldsom regn og opvarmningen blev omkring kl. 13 flyttet ind i ridehuset, mens vi andre blev ude.
Humøret var stadig højt og rytterne red så fantastisk og banen klarede det til UG plus og slange, for med 25 mm regn (fik vi oplyst søndag) ville de færreste bane have set så flot ud som vores gjorde efter alle de gennemridninger. Vi var tilfredse da vi gik ind til en 5 kvarters lang pause som kom sig af sammenlægninger af 2 klasser og en aflysning, som jo gør at der pludselig ikke skal være 3 banepåvisninger á 20 minutter. Vi hyggede i tutten med kaffe og æblekage og ventede på at ponyrytterne ankom med deres forældre, og vupti – sammen med dem kom solen og afsluttede en god dag enddog med bukser som var blevet tørre. Stor tak til alle der kom og deltog, til Niels True og Lise Theil som igen var de fantastiske officials og så en KÆMPE tak til vores altid veloplagte hjælpere ude som inde. OG PS – vores springbane kan klare ret meget vand ved vi nu og søndag morgen efter en nat med vind og ingen vand var den klar til 80 starter mere 🙂 Kom bare an næste gang vi indbyder til springstævne 🙂 🙂

Hippoadens allerførste efterårsridt med start på det smukke Sædingegård er fuldt tegnet – endnu engang må ryttere der absolut vil vente til sidste dag med at melde til stævne, ærge sig for stævnet blev lukket for tilmeldinger 14 dage før sidste tilmelding. Alt optaget!!!!! Vi håber nu bare at de bliver velsignet med godt vejr når tiden kommer.

Sophia Pedersen og hendes familie havde i weekenden pakket campingvognen med tørt tøj og hygge, traileren var fyldt med foder og Ponyen Speedy Enduro for de tog til Kallehavegård Rideklub ved Randers for at ride landstævne. Det blev til 2 flotte 0-runder i LC og en super flot 8 plads i LB*. TILLYKKE 🙂

Der har været et uheld med det ene spejl i ridehuset, da det er blevet sparket istykker – vi vil få en glarmester til at ordne det hurtigst muligt. Vi beklager de gener det måtte have.

Nyd ugen og lad og ønske rytterne ved weekendens distriktsmesterskab held og lykke!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.