Uge 39 – 2017

MLR D-stævne dressur/Spring

I den forgangne weekend havde SAR 3hold afsted til distriktsmesterskaberne i dressur og vanen tro var der mødt rigtig mange af klubbens medlemmer op for at hygge og heppe. På et tidspunkt da alle var samlet var der godt og vel 30 SAR folk tilstede, og fordi i kender dem, så ved i også at der så ihvertfald ikke har været stille på lægterne. Faktisk så vil vi våge at påstå at dagens allerstørste klapsalver og jublen kom når SARs 12 seje piger var færdige med programmerne.. Hvordan VOSK havde båret sig ad med at have dejligt vejr i ugen op til, så de kunne fremvise perfekte baner, perfekt vejr under afvikllingen ved vi ikke, men det var lykkes og det var en super herlig dag.
Ponypigerne bestående af Victoria Enemark, Amalie Dzienis, Line Faxe og Rikke Paulsen red 4 seriøst gode programmer og endtepå en flot flot 2. plads med en lille margen op til LSP´s hold som vandt.
Hestene holdene var der 2 af og de gjorde en super flot figur. Faktisk har vi sjældent set Ozzy gå så godt et travprogram, men pludselig under galoppen fik han glædesnykker og overraskede Louise med en flot serie af buk, som desværre ikke impornerede dommerne gevaldigt. Jeanette Julin og Tequila gjorde alt hvad de kunne, men at være gravid og så samtidig skulle ride til kan være en smule hårdt og da ekvipagen heller ikke har så mange C-stævner i sig endnu gjorde de alt de kunne og red et rigtig fornuftigt program. Mette Nagel og Heiko gjorde det super flot og beviste med 67% at de sagtens kan være med hvor det sker. De 3 søde piger havde allieret sig med Janni Krygermeier som for en kort bemærkning vendte næsen syd på. Holdet endte på en 4. plads.
Det andet hestehold bestående af Lenette Lundqvist, Louise Teisner, Mie Wahl og Dorthe Munk gjorde hvad de kunne. Doncy var muligvis i brunst og synes det var lidt svært at gå til ridning i lørdags og Dortes skønne Pandora var ikke sikker på anden end at skoven kunne være farlig og lod sig nødig overbevise. De lå til en sej 2. plads indtil klassen sidste rytter red ind og red sådan noget som 0,5% mere ind og endte med en flot 3. plads.
Tillykke til alle de placerede, som også talte Louises Teisner og Hoppen Ottos flotte 3. pladsi LA2. Det var en super hyggelig dag med højt humør og masser af snak og velfortjente klapsalver 🙂

i Viemose var der også stævne og her tog springpigen Karen Toxværd måsen på alle da hun og Dambækgårds Kiral vandt LD2 med over 70% –Sådan Karen!!!
Til springningen i Viemose var der også placeringer til de seje SAR-piger Maria Sørensen og Sandy var fejlfri i 30cm, Marika Hansen og Keeley Keeley var fejlfri i både40 og 50 cm, Merle Hansen og Silke var fejlfri i 50 cm, Maria Hansen red Keeley Keeley fejlfri igennem både 60 og70cm og det samme gjorde Marie Pedersen på Merian Lundsgård. Tillykke med de flotte placeringer i Viemose 🙂

Sidst på ugen overgår vi til oktober, og det vil sige at wellness starter igen. I år bliver det første mandag i hver måned, dog ikke januar hvor det bliver 2. mandag! Men første mandag i oktober er den 2. så vi håber at vi ses til hygge i stearinlysenes skær!

Nyd ugen og det herligt lovede vejr!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.