Uge 50 – 2017

Der er ingen stævner i D5 denne uge

December er virkelig over os og dagene går vanvittigt hurtigt. På søndag er det 3. søndag i advendt, og da juleaften også falder på 4. søndag i advendt, ja så kan du regne ud af der kun er en uge til juleaften når denne uge slutter. Har du tjek på alt der skal være tjek på eller er du som de fleste af os, blot nået dertil at du håber at blive klar – parat – julestart 🙂

3. søndag i advendt er altid lig med juleoptog i Sakskøbing, og rideklubben deltager med et lille antal børn i år, men det hindrer os ikke i at vi skal hygge med gløgg og æbleskiver i Tutten efterfølgende. Giv meget gerne besked til Hannibal senest fredag hvis du kommer og hvor mange. Mere så vi ved om der skal laves 4 æbleskiver eller 65!! sms 4015 9283.

LSP har holdt klubmesterskaber i denne weekend, men havde samtidig inviteret andre klubber. Det gjorde at nogle af vores seje SAR-ryttere var afsted og det blev til flotte placeringer, idet Lea Frost ogPari Ashja var fejlfri i både40 og 50 CM spring, Pernille Mortensen og Skærgårdens run away love var fejlfri i 50 cm. Sofie Clausen og Fønix Jura var fejlfri i 2 x 50 cm spring, mens Mie Christiansen på Fønix Elsa var fejlfri i 60 og 70 cm. I dressuren vandt Freja Borring og Kildegårdens Do-Re-MI både lc og lb klassen, mens Pernille Mortensen om søndagen valgte at starte Runa way Love i dressuren og blev en flot nr. 2i LA-klassen. Tillykke til alle de placerede 🙂

Nyd ugen – mens ugens nyheder blev skrevet sneede det en smule….. Måske det alligevel bliver vinterhvidt og ikke bare vintervådt.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.