Uge 19 – 2018

SYK D-stævne dressur

Foråret viser sig da i øjeblikket fra den allersmukkeste side, det er jo nærmest sommer! Vi har fået bare tæer og shorts på, ensbetydende med snue, men hvad gør det når bare vejret viser +18 grader :)Hestene nyder det spirende græs, og de skønne skovture i den nyligt udsprungne bøgeskov.

Apropro bøgeskov, så afholdes der pinse-ridetur lørdag den 16. maj. Vi rider fra Kjeldmosegaard kl. 10, og skovturen foregår i skridt og let trav. Det er en skøn tur i 2 forskellige skove og med den smukke grevinde-alle som afslutning – turen tager ca. 2 timer, og det koster 30 kr. at deltage. Tilmelding til Hannibal senest den 12. maj på sms 40159283

SydhavsCuppen er også lige om hjørnet, og vi har brug for DIN hjælp til at afholde stævnet. Har du lyst til at hjælpe et par timer på springbanen, som skriver, som kritikhenter eller i tutten så giv Hannibal et skriv på 40159283

Ved stævnet i Kastrup blev Sophia Pedersen og Speedy Enduro en flot nr. 3 i LB**, mens Sia Johansen og Fuglekildes Danny vandt LA*. Tillykke til de 2 seje springpiger.

Ved stævnet på Skovlundegård red Anne Dorte Buck og Sylvester Alstrup sig til en flot 2. plads i LA1-LA3 klassen. Tillykke.

I april måned vidste vi slet ikke at Clarissa Treschow og Excellent havde været til Start på Midtsjælland – her blev de nr. 2 i en LC klasse med 20 startende, så det var superflot. Clarissa var også til start på Thujagården da MLR holdt stævne, og desværre var der en regnefejl, som gjorde at Clarissa fik sin røde sløjfe tilsendt med posten. Så her vil vi gerne opfordre til at man lige skimmer sin kritik igennem inden man forlader stævnepladsen, så man sikrer sig at der ER regnet korrekt. Tillykke til Clarissa og tak for lån af billederne.

Nyd ugen, nyd vejret, nyd den forlængede weekend 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.