Uge 27 – 2018

Ingen stævner i Distriktet denne uge.

Sommerferien er ved at lande – skolebørnene havde sidste skoledag i fredags, og for de fleste voksne kan det nok også tælles på en hånd hvor længe der er til ferien. Ferien byder for mange af os også på mere tid til hestene, og det sætter vi jo pris på 🙂 Og det er jo lige præcist så varmt at stranden og havet kalder om dagen, mens hestene glæder sig til en aftenridetur i køligere temperaturer.

Lidt sker der trods alt også i ferien, og Hans Herman og Hannibal har inviteret til springbane-træning til fordel for Børnetelefonen, således at der rides om de fine støtterosetter. Har du lyst til at deltage, kan du sende en smstil 40159283 hvor du skriver hvilken højde du kunne tænke dig at ride – bom på bord, potte, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm eller højere. Alt foregår i met. B0. Hver gennemridning koster 60 kr, hvoraf halvdelen går til indsamlingen.
Vi håber du har lyst til at være med – det er fredag den 13. juni og der er sidste tilmelding tirsdag den 10. juni. Programmet bliver lagt på facebookgruppen Sakskøbing Rideklub – SAR, og forventes ikke at starte tidligere end kl. 15.

Ved weekendens stævne i NFRK var der SAR ryttere til start!!! I 70cm hest/pony vandt Sophia Pedersen med Speedy Endure, i LC pony red Karen Toxværd og Kiral fejlfrit og blev placeret, i LB* vandt Sophia og Enduro igen, mens Marie Brobjerg Jørgensen og Rørmosens Ramazotti vandt LD. Stort tillykke til pigerne 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.