Uge 28 – 2018

SAR Banetræning fredag 13. juli

Det er stadig varmt, det er stadig tørt, og det er stadig sommerferie……. for de fleste er dette er lykkesenarie, men for hestefolk og bestyrelser kan det godt give lidt grå hår i hovedet. Landmændende høster nemlig ca. kun 60% af hvad normalen er, og det vil sige at der kun er 60% af det vanlige foder og strøelse til rådighed på markedet…… Kan i se hvor det bringer priserne? Nemlig – kun en vej og det er OP!!! Og vi x nu fingre for at vi kan skaffe al det vi plejer at bruge. Foldene ligner også golde månelandskaber, men ikke desto mindre så er der frygtelig med sukker i græsset fordi det føler sig presset – altså heller ikke særlig godt for hestene da det kan give forfangenhed. De tørre folde kan skabe problemer med hovbylder og –krusninger. Nej altså hvor er det egentligt lidt trist når det noteres sådan…. Men modsat fald var sidste års regn jo heller ikke særlig fedt. Det kunne have været 2 dejlige år om der var fordelt sol og vand ligeligt.

Men selvom om det hele er knastørt og det er sommerferie og alle hygger sig, så laver vi lige et enkelt lille arrangement fredag den 13. hvor der vil være banetræning i både spring og dressur til fordel for Børnetelefonen. Der er sidste tilmelding tirsdag den 10. juli. Arrangementet forventes at starte kl. 16 og der vil være salg af lækre grillede pølser og franske hotdogs. VI SES VEL 🙂


Mette Kozeluh og hendes dejlige sorte oldenborger Simon Alstrup var til military i Gilleleje i lørdags, og kors hvor er de mega seje. Ekvipagen forbedrede sig 20 strafpoint i alt (det er en omregningsmetode som bruges i military, hvor det gælder om at have så få strafpoint som muligt). Det er da et kvantespring uden lige. Tjek evt. Mettes egen facebook-side eller rideklubbens Sakskøbing Rideklub – SAR, hvor der er linket til Mettes ridt. Du overtager simpelthen Mettes plads i sadlen, men Simon giver dig en tur i terrænet som de færreste af os nok kommer til at opleve. Stort tillykke Mette – vi synes du er megasej 🙂

En anden der havde tour iden i weekenden var Josefine Voss Madsen og hendes dejlige velspringende hoppe Honey De´Luxe. Gennem 3 dage ved D4 store Horseshow var ekvipagen godt springende med placeringer, men søndag kom de, de sprang og de sejrede i såvel sølvtouren som i guldtouren. Ekvipagen har været møj stabile i denne sæson, så det overrasker ikke, men derfor er det da kæmpestort og det var en glad og stolt rytter som stod længst til højre ved præmieoverrækkelsen. Tillykke José 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.