Uge 30 – 2018

SAR – banetræning dressur onsdag
NFRK – banetræning spring torsdag

Varmen hærger stadig vores skønne sydhavsøer…… der er ikke mere græs på foldene, og banerne er lige så eftergivende som asfalt. NU ER DET NOK – vi vil faktisk rigtig gerne bede om vand. En uge med vand hver nat, og der skulle ikke være mere brok fra vores side af, i hvert fald ikke lige nu.

Sommeren betyder også at der ikke sker alverden. Der er ikke nogen stævner i vores distrikt i denne uge, men til gengæld afholder vi banetræning i dressur på onsdag fra kl. 17 og 11 kvarter frem. Det er Susanne Vennike som sidder som dommer, og som efterfølgende kommer med hjælpende fif til hvordan du skal få din programridning optimeret. Træningen var lagt til 10 ekvipager, men mindre en 24 timer senere, så havde vi 11 tilmeldingerog her stopper vi så.

Kom og kig – der vil være koldskål på menuen og der er 11 spændende ekvipager til start.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.