Uge 47 – 2018

VASK D-stævne

Efteråret fortsætter med sine lune vinde og nærmest ingen nedbør…. Det er jo så heldigvis ensbetydende med at man både kan bruge udendørsbanerne og ride tur. HURRA for et smukt efterår!

Selv om det er lunt udenfor, så siger kalenderen alligevel at vi nærmer os december og det derfor er den tid på året, hvor der pyntes op til jul. OG – det er der selvfølgelig også på Kjeldmosegaard. Juletræet i tutten mangler dog lige, men mon ikke det kommer i løbet af den kommende uge. Der er selvfølgelig masser af “levende lys” i ridehuset og tutten, men bare rolig – der er timer på det hele, så lad venligst vær med at slukke det når du forlader stedet. Det er sat til at de slukker omkring kl. 22.30.

Josefine Voss Madsen og Honey De´Luxe har taget en miniferie i den jyske hovedstad for at deltage i Christmas warmup. Og hvilke et par dage ekvipagen har haft. Fredag blev de nr. 4 ud af 51 startende i MB*, lørdag brevdet til en 8 plads ud af 35 startende ligeledes i MB*. I skrivende stund mangler Josefine fortsat at skulle ride 2 klasser søndag og en enkelt klasse mandag. Vi ønsker fortsat pøj pøj.
Update: Søndag aften hvor vi andre var på vej i seng sadlede Josefine Honey op endnu engang og mindsandten om ikke også søndagens 2 ridt blev til placeringer. En flot 2. plads i MB* og en super flot 3. plads i MA*

Brændte Ege havde igen inviteret til stævne. Denne gang var det med sejr til Freya Borring og Tarco i LC-klassen, mens Hanne Arboe og Bagatelle tog sig flot af 3. pladsen i samme klasse.

Så langt nordpå som Frederiksværk var Michelle Guldbjerg draget. Hun og Adonis blv nr. 4 i lørdagens MB0.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.