Uge 49 – 2018

LSP D-stævne dressur/spring
2. søndag i advendt.

December måned…… burde det ikke være klar og smuk frost eller let sne? I stedet for regnede 1. søndag i advendt bare væk, og det var da næppe til glæde for nogen.

Men ikke destomindre så er julemåneden og alle traditionerne over os J I torsdags var 36 samlet til en hyggelig julemiddag i nogle timer, og kunne ønske hinanden en glædelig december da vi mætte gik hver til sit.

Hans Herman og springholdet inviterer i øvrigt til æbleskive-spring i vanlig stil 11. december fra ca. kl 17.30 alt efter antal tilmeldte. Der er klasser fra 20 cm og op efter. Tilmelding skal ske inden den 8. december til Hans Herman på sognevej9@outlook.com
Æbleskivespringningen er åben for medlemmer af SAR – vi håber vi ser en masse skønne springryttere og bomentusiaster til hygge i ridehuset denne tirsdag aften.

Da distrikt 5 ikke kunne samle hold til holdmesterskaberne i springning fik Sia Johansen og Sophia Pedersen tilladelse fra Forbundet til at måtte starte i Distrikt 3 og det gjorde de sammen med Alsbæk-søstrene fra SYR. De havde alle 4 piger og alle 4 ponyer fået den rigtige fod/hov ud af sengene denne søndag morgen for de endte som en flot 2ér. Stævnet blev afholdt i Solrød.

Karen Toxværd og Kiral var også kørt til Solrød, og kunne hæve armene og glæde sig over en fejlfri B0-runde i en sammenlagt klasse som hed bom – 80cm.

Billederne fra Halloween Banetræning 19. oktober 2018 ligger nu klar i galleriet

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.