Uge 45 – 2017

FKR C-stævne dressur

November har holdt sit indtog, og med hvilken fantastisk milde! Kunne det vare ved hele måneden, så tænker jeg der er rigtig mange der har hænderne over hovedet for så kan vi både ride ude, og hente heste på fold uden at miste støvlerne til mudder. HURRA for stille vejr uden regn, PS nogle dage med klar tør frost gør heller ingen ting.

Halloween er overstået og i små 3 uger er der helt roligt for så tager julen lige så stille over!

PÅ fredag introducerer vi Beer-ride……. De der har lyst mødes på Kjeldmosegaard opsadlet til kl. 15..30, hvorefter vi skridter turen rundt. Så er der afsadling, og så kører vi til Krenkerup og nyder en julebryg. Nogen der vil med? Giv gerne Hannibal besked så vi ved om vi skal vente på nogen 🙂

Victoria Enemark og Regina har været i Solrød og fik en flot 3. plads med hjem i LA2, og havde samtidig LA4 debut 🙂

I Nykøbing var der springstævne og i søndagens showklasse førte SAR-rytterne sig frem: Marie Bonde Andersen og Amore havde 2 fejlfri runder, det sammen havde Marie Pedersen på Merian og Josefine Voss Madsen på lånehesten Quiselle. Marie Pedersen havde også Herkules med og med ham blev det til 1 fejlfri runde. Sejt alle sammen – tillykke med de mange blå/røde rosetter.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.