Uge 46 – 2017

VASK D-stævne dressur/spring
VOSK D-stævne dressur/spring

Allerede midt november….. det går stærkt! Inden vi får set os om så er der pyntet til jul og der er juleoptog igennem Sakskøbing. APROPRO – tag gerne fat i enten Lenette Lundqvist eller Signe Johansen hvis dine børn kunne tænke sig at deltage. Det er uden hest, så alle kan være med og det er nu så hyggeligt at se ungerne klæde sig ud og pynte sig mens de smiler og er glade.

Mandag i denne uge kommer Anne Troensegård på visit. Hun underviser fra kl. 12 til 21.00 – der er aftensmad fra kl. 17 – 17.30. Ridehuset er naturligvis ikke lukket, men bestyrelsen henstiller til at der max er 4 i ridehuset samtidig og longering i undervisningsperioderne er ikke tilladt denne dag. Kom og kig hvis ikke du er meldt til – det kan være du kan få en masse ud af det alligevel og tutten er som vanlig klar medselvbetjeningsdelen.

Tirsdag er der møde i distriktet – Hans Herman Larsen Storm deltager fra SAR.

I fredags afprøvede vi vores nye tiltag…. Beer—ride! Og det viste sig at være noget af det hyggeligste!!! Beer-ride tænker du nok, hvad pokker er det? Det er SAR´s helt eget ord, og det beskriver en ny form for hygge, hvor vi mødes til at skulle ride en tur, længde afhænger af årstiden og dagen, efterfølgende kører man så på smukke Krenkerup for at nyde en dejlig øl sammen mens snakken går lystigt. Som i kan se, er det bestemt en type hygge som kræver gentagelse 🙂

i Faxe var Tina Jeppesen og hendes skønne nye lånehest Sønderstrands Buzz Light Year til C-stævne debut, og det gjorde de så godt at den blå/hvide roset tilfaldt ekvipagen. Tillykke – godt gået!

Lad os benytte ugen til at minde hinanden om at efteråret kan være en herlig tid også selv om vejret måske de fleste dage indbyder til indendørssysler.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.