Uge 47 – 2017

FKR D-stævne dressur

NFRK D-stævne dressur

Halvvejs igennem november og julestemningen har indfundet sig på Kjeldmosegaard, idet der er pyntet i ridehuset og i Tutten til glæde for alle. Alle lysene er sat på timer, så ingen behøver at bekymre sig om at slukke dem, så nyd i stedet for lyset fra de mange ”stearin-lys” der er i tutten når eftermiddagen tusmørke begynder og aftenernes kulsorte himmel kommer.

Der er staldmøde på søndag, hvorfor Tutten vil være lukket fra kl. 11. til 12 ca.

Der er fortsat gang i stævnerne, og Jamilie Johansen og den skønne skimmel Troublemaker startede stævneweekenden flot ud ved i fredags til Christmas Warm Up på Vilhelmsborg red sig til en sindssyg flot 3. plads i LB**, hvor der var 64 startende i klassen.

i VOSK var dressurpigerne ret seje: Annika Dirksen og Zucchero vandt LA4, Clarissa Treschow og Excellent blev nr. 2 i LC2, hvor Nadja Pedersen og Lester Qvist vandt klassen og samtidig blev nr. 3 i LC3. Karen Toxværd og Kiral var igen at finde på dressurbanen selv om de mest er springmindede, og igen var de topseje med sejr både i LD2 og LC1!

NOR holdt også stævne, og desværre er der ikke resultater fra springdelen, men vi ved fra fortrolig kilde at søskendeparret Victoria og Niels Christian Lund Sandberg begge red Kjølens Fandango fejlfri igennem bom-klassen.

Dressurdelen har resultater så her kan vi ønske tillykke til Cecilie Brahe Andersen og Eclipse som vandt LB1, Nickoline Bjørkmann Holm Hansen og Oprah Winfrey vandt LA4 og Annielle Clausen og Don Poblano udvikler sig stadig og vandt MA1!

Nyd ugen og husk der er wellness 1. mandag i december, så sæt x i kalenderen!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.