Uge 16 – 2018

MLR D-stævne dressur/spring

Foråret er ved at være her, der loves varmegrader over 15grader i denne uge. Dækkener er sendt til vask og i denne uge bliver der lavet gødningsprøver på Kjeldmosegård! Det bliver så skønt igen at mærke den milde lune vind på armene mens man sidder til hest, eller sidder og hyggesnakker på bænkene. HURRA for foråret

Der går stadig lidt tid inden springene kommer ud – springbanen skal lige tørre lidt op. Men det glæder vi os også til

Ved stævnet i SYR gjorde SAR´s ryttere som vanligt flot figur: LA 1-2-3 pony blev vundet af Cecilie Andersen og Eclipse. I LC for hest blev Clarissa Treschow og Excellent nr. 2, Nikoline Bjørkmann og Opray Winfrey blev nr. 3, mens Nina Højmose og Filine Elton blev nr. 4. I LB og LA red Amanda Piil og Florencia efter 3 års stævnepause sig til sejr i LB og en flot 2.. plads i LA´klassen.
Springrytterne var mindst lige så seje: i bom på jord var der fejlfrie runder til Oliver Hemmingsen og Roksi og Victoria Sandberg og Fandango. Oliver og Roksi var ligeledes fejlfri i 20 cm. 50 cm klassen var der fejlfrie runder til Pernille Mortensen og Run away Love, Mathilde Johansen og Molly samt Anton Ploug og Peanut, som også var fejlfri i 60cm klassen. I 70 cm klassen red Karen Toxværd og Kiral fejlfrit. STORT TILLYKKE TIL ALLE KLUBBENS SEJE RYTTERE MED PLACERINGERNE, og de der derudover red flotte runder og ridt hele weekenden.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.