Uge 17 – 2018

DØLLEFJELDE

Der er ingen stævner i Distriktet i denne uge, men der er garanteret en masse der skal på weekendens Døllefjelde Marked. Det er Store Bededag, og ugen er kort, så mon ikke at det bliver en skøn uge. Vejret har i den forgangne uge været ikke mindre end forrygende – varmt med milde vinde, og mange har brugt det til at ride udenfor i korte ærme og SUUUUUGGGGEEEEE solen til sig. Med sidste års sommer i mente, så er det måske også klogt at benytte hver en given chance for at nyde solen.

Og nyde solen må Sophia Pedersen have gjort i søndags. Hun blev nemlig konfirmeret og i det smukkeste vejr. Stort tillykke Sophia – vi håber du har haft en skønherlig dag fyldt med oplevelser der bliver til gode minder. 

 

 

 

 

 

Ved stævnet i MLR, som blev afholdt på Thuja-gården, gjorde SAR-rytterne rent bord i LC-klassen for hest, idet Nikoline Bjørkmann og Opray Winfrey vandt, mens Camilla Sandberg og Sjamajka blev nr. 2 og 3. Der manglende desværre resultater for de sidste klasser, men vi er næsten sikre på at har Cecilie Andersen og Eclipse været til start har de vundet, da de desværre var den eneste ekvipage i LA456 for pony.

 

 

 

 

Der kommer flis i denne uge og vi spreder det på fredag. Formentlig med starttid kl. 9.00, så kom og hjælp os andre. Det eneste du behøver er en rive og godt humør et par timer, så er der dømt bededagsferie.

Nyd ugen og jeres ekstra fridag!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.