Uge 44 – 2018

NFRK D-stævne spring
FRKS E-stævne dressur

Efteråret er for alvor skudt igang med regn, blæst og sågar frostvejr. Hele paletten for indimellem skinner solen nemlig også og så er det med at nyde at kunne ride udenfor, skoven er jo frygtelig smuk i øjeblikket.

Hippoaden-afdelingen var til møde i DRF i går, og tadaaaa…….. vi kan nu løfte sløret for næste års 2 skønne distanceridt: Knuthenborg den 15. juni hvor der også afholdes Danmarks Mesterskaberne og Sædingegårdsridtet 5. oktober. Har du allerede nu fundet kalenderen frem og sat x???

Weekenden bød på skattejagt for børnene, og 11 stks havde indkaldt deres mødre og mormødre til en eftermiddag med hygge, uhygge, opgaver, slikposer, kager og varm cacao.

Weekenden bød også på stævne i NOR! Her satte 2 af klubbens dressurpiger sig på LB klassen, da Nikoline Bjørkmann og Oprah Winfrey sejrede og Camilla Lund Sandberg og Sjamaka Nyholm lagde sig lige i slipstrømmen og blev nr. 2.

Rikke Karkov og Roberto Lyng er igang igen for alvor efter fødslen af Rikke og Rolands søn nr. 2, og ekvipagen vandt dagens sidste klasse, nemlig MB. Tillykke med placeringerne..
Springrytterne ligger jo bestemt ikke på den lade side, så Oliver Knudsen Hemmingsen og Roksi var fejlfri i både bom og 20cm klassen, det samme var Ida Christiansen. i 30 cm red Anton Ploug og Mica fejlfrit, mens Anton og hans anden pony Peanut var fejlfri i 60 cm. I 80 cm red Thea Huge og Mister Malte med 4 fejl, men det var nok til at vinde klassen, mens Sia Johansen og Fuglekildes Danny vandt dagens sidste springklasse, nemlig 100 cm. Stort tillykke til de seje springryttere.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2018. Bogmærk permalinket.